Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól értem, hogy healer classokat tobzódva is életképesen lehet szólozni?
Warden hotos,sentinel raid,purifier meg solo heal
Köszönöm, ez sokat segít akkor az összeállításban!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kaptam meghívást a bétára, letöltöttem, feltelepítettem, de mikor el akarom indítani mindig errort ír ki és nem patcheli fel a játékot.
:S Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Together we'll fly someday...
De majd kiprobalja a cleric hez tartozo soulokat es eldonti.Sajat tapasztalat a lenyeg..
Warden hotos,sentinel raid,purifier meg solo heal
(juj de megszoktam hogy riftbe nincs ekezet..)
@Meow!: Annyi közöm nincs a játékhoz még, mint Fekete Pákónak a kvantum-elektrodinamikához, de nem lehet, hogy az "azonos" támadó varázslatokra az a megoldás, hogy nem párosítasz össze hasonló classokat? Ahogy korábban valaki írta, a gyakorlatilag is életképes class-párosítások száma valójában viszonylag csekély.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egy bajom van csak a sok soullal, hogy pl. van 'alap' tamado kepessegbol 3 soul eseten 4-6 darab, ami tul sok, foleg, hogy szinte semmi kulonbseg nincs koztuk, lasd: necromancer plague bolt, warlock void bolt.
A Warden/sentinel/purifier a fo healer kaszt, ezek is casterek, viszont ezeknek meg alig van tamado spelljuk, szoval mindenkepp kombinalni kell egy tamado soullal.
Itt egy kalkulator, hogy kb. melyik kaszt mit tud: link
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Elnézést a nooblet kérdésért, de most böngészem a kasztrendszert és a kasztokat. Miután világéletemben Pap kasztot játszottam (elsõ alkalom: 1990, AD&D), nem szeretném megtörni a hagyományokat, és a Cleric-et szemeltem ki. Az roppant mód tetszik, hogy a "divatos" Pap besorolással szemben itt ez nem csak csuhás, könnyen haló party/raid healert takar, viszont én inkább ranged beállítottságú vagyok (mondjuk Age of Conan-ul: Priest of Mitra), és legalábbis a hivatalos oldalon lévõ kasztleírások alapján nem látok aféle 'ranged papot', viszont melee ugye akad. Most én néztem át felületesen, vagy vizslassam inkább akkor az Inquisitor / Justificator classokat?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-“Battle of the Ascends” event five: 1/25-1/27
-“Planar War” event six: 2/4-2/7
-“Telara the Merciless” event seven: 2/15-2/22
Tegnap este szinte mindig a legrosszabbkor kavart be egy banda. Vagy a kuldik helyen jelentek meg es kinyirtak a questmobokat, vagy az npc-ket vagtak le a huboknal mikor mentem leadni, vagy csak rohangasztak az uton es utottek akit ertek.
Na itt menjen el az ember artifactot gyujtogetni, farmolni, vagy barmit csinalni😄
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Majd keressük egymást 😉
Érezhetõ, de nem vészes. No persze embere válogatja. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
@Cifu: Majd szolj, melyik szerveren leszel, szivesen jatszanek veled/veletek 😊
@Gero: Te is szolja' vaze 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
És ott ez nem videokártyán múlik. Lehet itt a Riftben sem. (én még nem láttam, nincs betám.)
Nekem is pont 9800GT-m volt, és abszolút nem volt semmi hangja. Nekem lényegesen gengyébb gépem van mint a tiéd (4 giga ram), de lehet hogy NVIDIA-t veszek akkor ugyanis mindig NVIDIA-s voltam és nem volt még vele problémám.
Nekem Gigabyte GV-N460OC-1GI (GTX460 1GB DDR5) van a gépemben. Elég erõs. Riftre sajna nem kaptam beta meghívót, így nem tudok nyilatkozni hogy megy rajta, de más játékok amiket eddig próbáltam elég jól mennek. Pl. Lotro az elég gépigényes. DX11 Ultra felbontásban megy 1650x1050 felbontásban. Age of Conant szintén ekkora felbontásban DX10-el fel bírtam rakni highra. Nem a legnagyobb részletesség hanem eggyel kisebbre.
Ami viszont hátrány ennél a kártyánál, hogy játék közben elég hangos. Van rajta 2db ventillátor, és azok elég zajosak tudnak lenni.
Elõtte volt 9800GT 1GB DDR3, azon volt egy hatalmas hõcsöves passzív hûtõ, természetesen nulla zaj, és ugyan ezek a játékok semmivel sem néztek ki rosszabbul.
A gép többi része: AMD Phenom II X4, 8GB DDR3 RAM
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
10k postaköltséggel együtt a 60 napos GC lol
★ 汤姆 李