8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#1914 off. BF3as finomságokat olvastad? :D -
#1913 * We have removed the level requirement for equipment rewards granted by quests. All quest rewards will now be bound by the wider level range required to obtain the quest itself. If you can complete it, the gear will be usable.
Ennek is ideje volt mar :) -
#1912 "
* Added a neat overhead arrow to whatever you're targeting!"
na végre! :D
Vannak jó kis cuccok patchbe főleg az alján. -
Eksz #1911 Jaja, szerintem boritekolhato, hogy ennek csak negativ visszhangja lesz a jatekosok reszerol, es remelm, hogy valtoztatnak rajta retailre. -
#1910 En azert nem tennek ra sok penzt, hogy ez marad a veglegesben :) -
#1909 Kint van már patch note vagy mi? -
#1908 Hat oszinten szolva nem gondoltam volna, hogy tenyleg ez a vicc lesz a “racial ability rewamp”. Ha ennyire nem volt otlet meghirdethettek volna forumon is. Tuti ertelmesebb megoldasok szulettek volna, mint ez az adjunk +10 bonuszt valamire, hogy aztan arra rolloljon az osszes olyan kaszt aminek az a fo statja.
Az aktiv kepessegeket meg inkabb nem is kommentalom...
-
Eksz #1907 Ujabb 60mb os update, ez mar kozel sem jott nekem maxal csak ilyen 600k. -
sanyiiiii #1906 Most már az összes faji képesség béna lesz nyugi. -
Eksz #1905 Nincsenek mar elvileg kepessegek, csak buta statos bonuszok. Mellesleg van defiantnal is vernyalelf, es a high elf legjobb healer volt a butitas elottig :(= -
Laroa #1904 Guardian faji képességek bénák, illetve bőven elég volt a nyálelfekből meg a törpékből warhammerben. -
Laroa #1903 Proud owner of rift standard edition :) -
Eksz #1902 En erre a 2 betara mar maradok cloudborneon guardian, nemneed megint karakterhuzas, hogy van 2 30as ugyanolyan karakter mar. -
Boncmester #1901 Plusz PvP szerver. -
Boncmester #1900 Defiant mint a huzat :) -
Boncmester #1899 Gondolom az emberek 10%-a így csinálta, mint te, a maradék 90% meg queue-olt, legalábbis a TS alapján. -
Eksz #1898 En az utobbi 2 betaban elinditottam a klienst 6kor, betaboltam 6:55kor, remegtem amig feljott a szerver amin volt a kari, aztan jatszottam, no queue. -
#1897 És akkor defiantos leszel?? Többség meg guardien. vagy normál játékra még eldöntöd? -
Boncmester #1896 Lehet, de nekem ott nincs karim, csak Firesanden, és míg Cloudborne-ra folyamatos sorbanállás volt az előző bétában, Firesanden mindig instant beengedett. -
#1895 Ne legyél láma Sogron:D Cloudbornen vunk pvp szeró. -
foxxi #1894 Én is igy vettem, jól is jártam. Főleg a steam 50 ojrós borzadájához képest -
#1893 Ja, igaz, tenyleg :) Hulyeseget irtam =) -
Boncmester #1892 Ezen a hétvégén -20% minden MMO-ra a Direct2Drive-nál!
http://www.direct2drive.co.uk/buy-mmo-pc-games-download -
Boncmester #1891 Az igaz, de szerintem Braikingboss még mindig azon van (Icewatch v micsoda) ahol a legtöbben voltak az előző bétában is, és gondolom az ottani emberek sem akarnak új karit csinálni. -
#1890 Mostanaban mar nincsenek queue-k, fellottek egy rakat uj shardot. -
Boncmester #1889 Hogy nekem most reggel jött meg a beta invite.
Én defiantos karit fogok csinálni, és ott fogjuk csapatni, nem fogok olyan szeróra menni, ahol belogolás előtt 1 órát sorba kell állni, főleg mert 2-3 óránként a netem hajlamos megszakadni. -
#1888 Na ja Maradunk a régi szerón mert én új karaktert nem kezdek az biztos:D Sogron mit mondott mert nekem beszart facebook! -
A4tech #1887 na estig megint lehet nézni a fáklyát :D -
#1886 Jah, megy a CrossFire is. -
#1885 Hm meglestem klienst. Látom AAnál már csak 1 féle supersampling van viszont menübe nem csökkent tőle fpsem, míg az előző betaba felezte kb. Remélem több helyen is optimalizáltak így :D -
foxxi #1884 Jaja, estig is azzal ütöm el az időmet. Most elkezdtem húzni egy RK-t ( jelenleg 45,5-es ), és "healer" lesz belőle, hisz mindenki dps-nek használja. Na majd én jól megmutatom, vagy nem :) LM-et meg csak instázásnál veszem elő mostanába. + folyamatban van a 2ik lifetimeom visszaszerzése is, azon meg van egy R9es minstrel. Szal van mit csinálni unalmasabb időkben. ( ja, meg jútúbra tolom fel a videókat )
OFF vége. -
Probatbicol #1883 Hát aki jót akar magának, az jobban teszi ha fél 10-ig nem idegesíti magát vele..:-). Bár valami frissen nyílt francia vagy német nyelvű szerverre biztos be lehet jutni.
(ha erre készülünk fel már csak kellemesen csalódhatunk) -
Robcuskilla #1882 lotroval mi a helyzet? tologatod még? -
foxxi #1881 Tudom. -
#1880 Hát este 7-ig várnod kell. -
foxxi #1879 No, az intrót már megnéztem ( addig beenged, csak szerverek nincsennek ), Játszani akarok -
#1878 Sajnálatos módon az inv hozzám még nem ért el. Minden fos e-mailre küldik csak azokra nem amire kellene??????????????? -
Probatbicol #1877 Most már gyakorlatilag mindenki kap invite-ot aki regisztrált, vip-kulcstól, preordertől függetlenül, már arra az e-mail címre is kaptam amivel csak próbából regisztráltam, hogy tényleg euróval kellene-e fizetni a frissebb regeknek. -
foxxi #1876 Erre gondoltam. Csak volt akinek ( nekem is ) először nem volt világos ( az össze-vissza infók miatt ). Egy kód mind felett -
#1875 Nem tom milyen kódra gondolsz de én megvettem pre orderel és kaptam serialt mindent be is írtam és ott van hogy ce. Ki is írták hogy március 1.től kezdődik a 30 napom! Szal én mindent megkatam amit kelett