Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Mennyire esély van bejutni a betara? Felkeltette az érdeklõdésemet!

[NST]Cifu
Nem kell mindenkepp,ha healer szeretne lenni ajanlatos mind a 3 healer soul.en 27 re ezekkel fejlodtem soloba,nemvolt problemam vele 😊

Jól értem, hogy healer classokat tobzódva is életképesen lehet szólozni?

Warden hotos,sentinel raid,purifier meg solo heal

Köszönöm, ez sokat segít akkor az összeállításban!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Üdvözlet lenne 1 kérdésem!
Kaptam meghívást a bétára, letöltöttem, feltelepítettem, de mikor el akarom indítani mindig errort ír ki és nem patcheli fel a játékot.
:S Elõre is köszönöm a segítségeteket!

Me0w
Nem tudom, a jatek ajanlotta a warlockot a necromancer melle, en csak kiprobaltam, mert az elejen nagyon jol jottek a hp szivo spellek. Mostmar szinte nem is hasznalom oket, a Soul Purge ugyis ubertap minden tekintetben.

Together we'll fly someday...

chilios
Nem kell mindenkepp,ha healer szeretne lenni ajanlatos mind a 3 healer soul.en 27 re ezekkel fejlodtem soloba,nemvolt problemam vele 😊
De majd kiprobalja a cleric hez tartozo soulokat es eldonti.Sajat tapasztalat a lenyeg..

Warden hotos,sentinel raid,purifier meg solo heal

(juj de megszoktam hogy riftbe nincs ekezet..)
[NST]Cifu
@Hamed: Hú, ez a builder sokat segít, asszem el leszek egy ideig azzal, amíg kisilabizálom az ágakat. Nagyon köszönöm! 😊

@Meow!: Annyi közöm nincs a játékhoz még, mint Fekete Pákónak a kvantum-elektrodinamikához, de nem lehet, hogy az "azonos" támadó varázslatokra az a megoldás, hogy nem párosítasz össze hasonló classokat? Ahogy korábban valaki írta, a gyakorlatilag is életképes class-párosítások száma valójában viszonylag csekély.

BEAST
Bár a játékot még nem láttam, de leírások alapján leginkább egy champion/warlord/riftblade karaktert tudnék elképzelni magamnak. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Me0w
En jelenleg ott tartok, hogy mindenbol akarok mindent 😊) Annyira tetszenek a casterek, foleg a Mage calling, de kiprobaltam a Warriort is, az is nagyon tetszik, a Rogue kicsit sajnos wow utanerzes, de bejon, Clericbol csak lv9-ig jutottam, de a justicar tapos, nagyon.

Egy bajom van csak a sok soullal, hogy pl. van 'alap' tamado kepessegbol 3 soul eseten 4-6 darab, ami tul sok, foleg, hogy szinte semmi kulonbseg nincs koztuk, lasd: necromancer plague bolt, warlock void bolt.

Hamed
A caballist egy offenziv caster, dotokkal, debuffokkal, stb. Viszont sok healje nincs.

A Warden/sentinel/purifier a fo healer kaszt, ezek is casterek, viszont ezeknek meg alig van tamado spelljuk, szoval mindenkepp kombinalni kell egy tamado soullal.

Itt egy kalkulator, hogy kb. melyik kaszt mit tud: link

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

[NST]Cifu
Akkor még ráérek az elõrendeléssel. 😊

Elnézést a nooblet kérdésért, de most böngészem a kasztrendszert és a kasztokat. Miután világéletemben Pap kasztot játszottam (elsõ alkalom: 1990, AD&D), nem szeretném megtörni a hagyományokat, és a Cleric-et szemeltem ki. Az roppant mód tetszik, hogy a "divatos" Pap besorolással szemben itt ez nem csak csuhás, könnyen haló party/raid healert takar, viszont én inkább ranged beállítottságú vagyok (mondjuk Age of Conan-ul: Priest of Mitra), és legalábbis a hivatalos oldalon lévõ kasztleírások alapján nem látok aféle 'ranged papot', viszont melee ugye akad. Most én néztem át felületesen, vagy vizslassam inkább akkor az Inquisitor / Justificator classokat?

jaja ez igaz...amugy a SW-t én is várom😊
TDC Geronimo
Ettõl ne félj, mert az év vége legjobb esetben 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Me0w
Kicsit felek azert, hogy 2 hettel a Rift megjelenese utan beut az SW:ToR, es akkor kiurul minden, mi meg ott maradunk egy ures vilaggal. A Riftet az tudja megmenteni, ha az SW:ToR kijoveteleig minel nagyobbat alakit.

Me0w
Szinten, a necro pedig EQ-bol hoz elo remek emlekeket 😊 woot 😊

chilios
jaja sajnos hetkoznap 😞 igy mar annyira nem is varom...
kövi 2 hét..pffff én warlock necro A warlock tiszta wow fieling...
Me0w
25-27? Az hetkoznap basszus, miert kurnak ki velunk?

chilios
kovi betak idopontjai:

-“Battle of the Ascends” event five: 1/25-1/27
-“Planar War” event six: 2/4-2/7
-“Telara the Merciless” event seven: 2/15-2/22
Me0w
En 23-on vegeztem, ha nincs tegnap munka, akkor sima a 27 😊

Me0w
Kipróbáltam még gyorsban egy roguet, assassin-bladedancer komboban, elegge pusztito 😊

jahh vége😞 20 lvl
Me0w
Vege 😞 Na, ujabb varakozas a kov. betara 😊

chilios
aze 😄,am blightweald Guardian oldalon vagyunk páran magyarok!
Me0w
Sorry, csak rumor volt, csak annyian irtak, hogy en is elhittem. :/

Hamed
Plusz ha hozzavesszuk hogy itt az elit riftes mobok is gankelnek ezerrel akkor tenyleg elvezet lesz a pvp szerver😄D
Tegnap este szinte mindig a legrosszabbkor kavart be egy banda. Vagy a kuldik helyen jelentek meg es kinyirtak a questmobokat, vagy az npc-ket vagtak le a huboknal mikor mentem leadni, vagy csak rohangasztak az uton es utottek akit ertek.
Na itt menjen el az ember artifactot gyujtogetni, farmolni, vagy barmit csinalni😄

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

chilios
honnan veszed hogy hétvégén jön a kövi beta?
[NST]Cifu
Ez mondjuk engem is érdekelne, mert õszintén szólva a WoW-ban rohadtul nem csipáztam, amikor bucira gankelték a fejem.

Jockey
hát, igazából nem sok értelmét látom a pvp szervernek jelenleg, max annyibanm, hogy esélyt adsz hogy gankeljenek vagy te gankelj qelés közben..de cáfoljatok meg ha rosszul tudom mert errõl sok mindent még nem olvastam..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Me0w
Szerintem lojuk be az angol nyelvu egyik pvp szervert, pve carebear szerverre nem megyek 😊 Hetvegen megint beta event, aki preorderelt annak biztos az invite.

[NST]Cifu
Én Riftben még noobkekláma vagyok, éppen azt akartam kérdezni, hogy lehet-e tudni melyik szerveren indulnak a népek. 😊

Majd keressük egymást 😉

0Fritz0
Én is örülnék, ha eldöcögne legalább 40 fps-el, de 20-al sem annyira zavaró.
Érezhetõ, de nem vészes. No persze embere válogatja. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Me0w
Vagy 200, mint az eventkenel 😊

@Cifu: Majd szolj, melyik szerveren leszel, szivesen jatszanek veled/veletek 😊

@Gero: Te is szolja' vaze 😊

A Riftben pont ez a jó, amikor nagy tömeg gyûlik össze akkor sincs lassulás, rifteknél össze szokott jönni 40-50 player.
TDC Geronimo
Örülök, hogy te folyamatosnak látod. Nekem lassú, ellentétben warral, ahol 20 fpsel se olyan gáz a játék. WoW motorja is ilyen. Ott is, ha 40 közelébe esik fps, akkor már érezhetõen lassabb az egész.

BEAST
És közben hányan rohangálnak körülötted? 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
hmm meddig megy ez a setup? még mindig be tudok logolni..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

chilios
Ez az engine pont h nem olyan,25-40 közötti értékeken játszom 1920*1080 ba és teljesen folyamatos.
Warhammerben 9-11 FPS-sel játszottunk. Utolsó patch után mondjuk felmegy akár 15-re is! 😊
És ott ez nem videokártyán múlik. Lehet itt a Riftben sem. (én még nem láttam, nincs betám.)

TDC Geronimo
eh hát azért látszik, hogy elég nagy gondok vannak még itt optimalizáltság terén. Ez az engine meg pont olyan, hogy a 40 fps is lassúnak tûnik, legalábbis engem zavar. Választhattak volna valami más enginet, mert maga a játék nem lenne rossz, de itt fognak elcsúszni, hogy ekkora gépigénye van. Senki se akar 15 fpsel játszani endgamebe, volt már pár ilyen és hamar megunták az emberek.

Szia, nekem 5770-em van, a Rift 1920x1080-ban 22-30 fps között mozog, ez gyakorlatilag teljesen folyamatos látványt biztosít (a processzor Intel I5, és 4G ram)
Köszönöm a hozzászólást!

Nekem is pont 9800GT-m volt, és abszolút nem volt semmi hangja. Nekem lényegesen gengyébb gépem van mint a tiéd (4 giga ram), de lehet hogy NVIDIA-t veszek akkor ugyanis mindig NVIDIA-s voltam és nem volt még vele problémám.

Tudom nem lesz egy mûszakilag korrekt hozzászólás, de talán ilyen szubjektív élménybeszámolónak megfelel. Hátha segít.

Nekem Gigabyte GV-N460OC-1GI (GTX460 1GB DDR5) van a gépemben. Elég erõs. Riftre sajna nem kaptam beta meghívót, így nem tudok nyilatkozni hogy megy rajta, de más játékok amiket eddig próbáltam elég jól mennek. Pl. Lotro az elég gépigényes. DX11 Ultra felbontásban megy 1650x1050 felbontásban. Age of Conant szintén ekkora felbontásban DX10-el fel bírtam rakni highra. Nem a legnagyobb részletesség hanem eggyel kisebbre.

Ami viszont hátrány ennél a kártyánál, hogy játék közben elég hangos. Van rajta 2db ventillátor, és azok elég zajosak tudnak lenni.

Elõtte volt 9800GT 1GB DDR3, azon volt egy hatalmas hõcsöves passzív hûtõ, természetesen nulla zaj, és ugyan ezek a játékok semmivel sem néztek ki rosszabbul.

A gép többi része: AMD Phenom II X4, 8GB DDR3 RAM

mivan

★ 汤姆 李

[NST]Cifu
Oké, ezeket elnézve eldöntöttem, hogy elõrendelem a játékot. 😄

BEAST
<#wilting>

Na ezért játszok csakis és kizárólag female karakterrel mindig😄

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

chilios
marad a link akkor kep1,kep2,kep3
chilios
Egy táncoló kis csajszit lekaptam:

Azigen vannak ám árak:o
10k postaköltséggel együtt a 60 napos GC lol

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Megnéztem az ATI HD5770-es kártyát illetve a Geforce GTX460-asat. A GTX órajelben 1350es az ATI meg 850-es. Mondjuk árban olcsóbb az ATI. Van valakinek ilyen kártyája és ha van tudna írni róla véleményt hogy hogyan megy a game? Köszi!