8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Laroa #1833 Nem bízok én ebben Tar Géza :) -
Rannah #1832 szerintem azért lehetett mert karbantartás volt ma az account management oldalon (belefutottam én is) -
Gear #1831 Megnéztem most bejön az oldal ahol már látszódik a beta code. Délelőtt nem hozta be az "apply code" oldalt. -
Gear #1830 Kódot már megadtam pár napja , meg is jelent hogy VIP beta izé de most nem látszódik semmi nyoma annak hogy megadtam a kreált acc hoz egy vip beta kódot. kicsit aggaszt:) -
Boncmester #1829 Miért a trialt most hogy nyomod? Gondolom lesz még rajta pár száz mega patch, aztán had szóljon... -
#1828 A kliens egy tizenpár MB-os patcherrel letölthető, amit majd az account management-ből érhetsz el -
Laroa #1827 Sokra megyek a kóddal ha nem tudom feltelepíteni a játékot :D -
Bhalage #1826 hat nekem a rovid (98tol?) mmos idoszakom ota meg nem talalkoztam olyannal, hogy hogy rendeltel egy jatekot, ami headstartos es ne kaptam volna kodot headstart elott, doboztol fuggetlenul... de lehet hgoy igy nem igy lesz ;d bar ennek nem sok eselyet latnam. -
#1825 Nincs, de országot meg kell adni. -
Laroa #1824 Nem teszek neked szivességet Tar Géza :D -
#1823 hi
Olvastam a FAQ-ba,hogy barki barhol indithat karit..ect.Akkor account regnel sincs ilyen,hogy EU-USA? -
#1822 Ha most meg beutsz egy VIP kodot, akkor meg ma kapsz invite mailt, es toltheted a 8g-t. -
Boncmester #1821 Direct2Drive-on elvileg 20%-al olcsóbban meg tudod rendelni, ha használod azt a linket, amit a facebookon share-eltem. Próbáld ki! -
Laroa #1820 Onnantól tudod letölteni a béte klienst miután meghívtak a bétába. -
Gear #1819 Remélem ez a headstartos rendelés lehetőség lessz a mostani beta szakasz után is. Még nem láttam a játékot de a videok s leirások/írásaitok alapján tetszik,viszont míg nincs személyes tapasztalatom addig nem rendelem meg.
Már elhangzott korábban ez a kérdés de nem láttam hogy válasz volt e rá hogy le lehet e valahogy tölteni a clienst. Nem szeretném a béta időszak felét letöltéssel elcseszni :). -
Laroa #1818 Nem 1-2 napról van szó ha febr 24 a headstart butus. -
Boncmester #1817 Ez mindenhol így van, dobozosat csak a megjelenés napján postázhatnak.
De elvileg előtte kell kapnod kulcsot, amivel tudsz már játszani. Most azért írtam nekik, hogy ezt mikor postázzák el. Amúgy meg pár nap alatt kijön majd a dobozos is. -
#1816 Akkor számít, majd ha azt mondja majd Triton, hogy a head start-osok a hivatalos indulás után 2 nappal írják be a retail kulcsot, különben nem játszhatnak tovább :D -
Bhalage #1815 nemtok mind1? 1-2nap nem szamit :op -
Laroa #1814 Na ennyit a zavviról. Estimated dispatch date 04/03/2011. Töröltem is a rendelést :D -
Laroa #1813 Faxt se érdekli a ce, viszont megrendeltem a zavviról. először azt hittem a szállítási költség fájni fog, aztán láttam, hogy 1 font :D -
Rannah #1812 Nekem egyre jobban tetszik a hozzáállása a TRION-os srácoknak/lányoknak, elég korrekt a kommunikációjuk, remélem így is marad
-
#1811 Beta 6 inv. topic a hivatalos fórumon.
Tudnak arról, hogy kicsit lassabban küldik ki a "hullámokat" (hullámokban -waves- küldik ki a béta meghívókat), de még a start előtt mindenki meg fogja kapni. -
#1810 Annyi, hogy ha nincs amerikai címed akkor 20% az adó, ha lenne amerikai cím meg oda tartozó kártya akkor ugye az adott állam x%-os adója lenne. -
#1809 Nem kell, oda van irva, hogy "Worldwide" a pre-order -
#1808 Az amerikai d2d-hez, ha jol emlkeszem, amerikai cim kell. -
#1807 Mert ismerlek... :d -
A4tech #1806 vagy szólsz egy havernak és nem a riftjunkies húzza be a 10$-t -
#1805 Ha valaki dollárba akar fizetni nézzen el a direct2drive amerikai oldalára + ehhez az oldalhoz van a riftjunkies-nak kuponja amivel további 20% kedvezményt kaphatsz, így napi árfolyamon számolva ilyen 9.5k körül jön ki a game. -
Bhalage #1804 ha jo lesz akkor miert fikaznam? biztos tuti lesz!!!!
de tegnap megvettem a dead space 2t, ugyhogy van alternativa
no de ha szar lesz... akkor kapsz -
Rannah #1803 Nem is az ingame ajándék miatt rinyálok:) -
#1802 Igen szerencsém volt mert dollárban vonták le nekem:D -
Eksz #1801 Nekem is ez remlik. -
#1800 Hohó, ezt jó tudni. :) -
#1799 Ha jól tévedek 3 féle mount lesz.
Increases movement speed by 60%. Requires level 20.
Increases movement speed by 90%. Requires level 40.
Increases movement speed by 110%. Requires level 50. -
#1798 Úgyis lefikázod -
#1797 A jelek szerint magyarországon nem fogják árúsítani. Opció a külföldről való rendelés, mint Zawi.com, Game.co.uk és hasonlóak. -
#1796 @Bhalage: Igen, én úgy tudom van "normál", 60%-os, meg "gyors", 100%-os.
@Rannah: A játékbeli nyereményt megkapjuk, de a videókártya-sorsolásban csak az észak-amerikai bétások vesznek részt. -
Bandeeka #1795 Sziasztok!
Vissza olvastam a faq-ot is megnéztem de én csak a digitális verzióról találtam linket. Nem tudjátok, hogy dobozos verziót hol tudom megvenni? Ha esetleg volt korábban erről szó elnézést én nem találtam meg.
Üdv mindenkinek -
Rannah #1794 Ebből tuti kimaradunk, nálunk sosem érvényes az ilyen