8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
A4tech #1954 mikor nem? -
teb #1953 Akkor csak a SÖR beszélt belőletek? :D :D -
Boncmester #1952 Nem légbőlkapott az ötlet, hanem régi Sárkányosok összedugtuk a fejünket, és úgy döntöttünk több okból is, visszük tovább a guildet a Riftben nagyjából a régi bandával (amihez persze újak is csatlakozhatnak). Pl akinek preferenciája volt, hogy melyik oldalra menjünk, azok mind a Defiantot mondták, a többieket pedig nem igazán érdekelte ez, plusz tőlünk mindenki PvP szerverre akart menni, tőletek pedig a többség inkább PvE-zni akar.
Mi is sok sikert kívánunk az Infernumnak! -
#1951 Erről a 30+ról tolhatnál egy screenshot-ot mert legutobbi beta alatt ha voltak 5en nálatok:P -
Eksz #1950 Feledekeny leven:
Plusz ha megnezed, milyen achievementek vannak mar most expert instakra, rajossz, hogy meg ugymond tank&spank fightnal sem lesz egyszeru megcsinalni oket. -
Laroa #1949 Az ötlet nem légből kapott, egy nagyon kellemes keddi sörözésen jött az ötlet :D -
Eksz #1948 Ha megnezed 30as karakter is vannak, ez egy 23+os insta. Szintben megfelelo karakterekkel, abszolut lehet wipeolni nagyon konnyen a pokos es a verfarkas bosson, foleg ha eloszor mesz oda es fogalma sincs senkinek mitkell csinalni. Mellesleg azert egy szintezo instatol nemhiszem, hogy negyedoras fullrascriptelt fightot kene varni, mellesleg a kovetkezo insta (Deepstrike Mines 26+) utolso bossa mar normal modban sem egyszeru, es 5-10 perces fight grouptol fuggoen. Az expert valtozat pedig egyelore olyannak tunik, hogy szamomra elkepzelhetetlen hogylehet megcsinalni. Szoval, kar ennyibol messzemeno kovetkezteteseket levonni. -
teb #1947 Amikor elkezdtem szervezni a guildet, még egyetértés volt abban, hogy ti is Guardian oldalon jöttök velünk. Most meg jön egy légből kapott ötlet, hogy mégis Defiant, mégis külön guild? Természetesen tiszteletben tartom a döntést. Sok sikert kívánok nektek Defiant oldalon.
Mindenesetre az Infernum maradék 30+ tagja marad Guardian oldalon. A mostani Beta #6 alatt maradunk Cloudborne PvP szerveren. PvE vagy PvP lesz -e a végleges döntés, az a mostani béta után kiderül. Aki Guardian oldalon szeretné elkezdeni a játékot velünk, a weboldalunkon jelezze! A cím itt az aláírásomban és a FAQ-ban is benne van. -
#1946 Tank&spank. A harc teljesen kontrollálható, semmi dinamika, ez már unalmas egy ideje. (legalábbis számomra) :( -
Eksz #1945 Ja ez jopofa insta, nem is tul nehez, de nem is trivialis ha elsore mesz oda. A 30as instara en aztmondanam, hogy az mar kellemes kihivas, foleg ha nem 30as a party. -
foxxi #1944 És? Ha jobb, akkor ki a faxt érdekli? ( márpedig már béta álapotába is annak néz ki... ) -
Boncmester #1943 Valszeg Firesand Defiant oldal lesz belőle, ha nem lesz fullos, és mindenki befér.
Béta alatt senki nem tartja be az RP részét, és szerintem nem is olyan nagyon akarsz majd másokkal kommunikálni ebben a pár napban. -
Laroa #1942 Whitefall, Cloudbrne, Firesand, Sagespire. De a Firesand PVP-RP -
Bhalage #1941 hat ez tiszta w..! -
#1940 Nekem is csordogál a kliens lefele, reggelre kaptam invite-ot.
A kérdés az, hogy melyik szerver, melyik oldal? :D -
Boncmester #1939 Régen angol neve volt a guildnek, Fist of Sigmar, de a riften belül ennek nem sok értelme lenne. Sárkány Lovagrendet legalább ismerik. -
#1938 Tetszik, hogy a bossok itt is pofáznak és van hangjuk
-
#1937 Pontosan :P -
Bhalage #1936 nekem a traitoRs jol allna ;d -
Bhalage #1935 na azok farmolni valoak -
Bhalage #1934 "gondolkodom tehat gank" ?
otletes!
varj, megse
geciszar :d -
Madmano #1933 Köszöntem az infót. -
#1932 Esetleg 'Cogito ergo gank' ? :) -
gatyo #1931 Lehetne mondjuk "Black Ravens" -
Boncmester #1930 7-kor, mert GMT 18:00 az CET 19:00, mint ahogy az eddigi összes bétában is volt. -
Laroa #1929 afranc :) -
Eksz #1928 7kor, Magyarorszag a teli idoszamitas idejen gmt+1. -
Laroa #1927 6kor -
Laroa #1926 Az nem jó ötlet mert Jéger biztos a Raiders of the Blue Oyster Bar nevet adná a guildnek :D -
#1925 Legalább találjatok ki valami normális angol nevet... :D -
Boncmester #1924 A Sárkány Lovagrend defiant oldalon fog megalakulni a Riftben valamelyik PvP szerveren. Részletek majd később, este közös bétázás lesz, gyülekező a TS-en, aki akar jönni. -
Madmano #1923 Ma este 7kor kezdődik a bulaj,jól tudom? -
Bhalage #1922 epp most kaptam meg a levelet , hgoy harcba! -
#1921 Akinek még mindig nincs béta kulcsa az MMORPG.com -on most újra van egy csomó -
Bhalage #1920 te tudod, szvsz egyik legjobb puttyogtato gamma (persze vannak hibai) -
#1919 Olyatsenem :) A Bfbc2 utan inkabb nem :) -
Bhalage #1918 dice ugyanmar lollerskate banda :d najo bf3at en is meglesem majd, remélem joas lesz! -
Bhalage #1917 akkkor sok jo dologbol kimaradsz ; (
(amugy nem az ea kesziti a jatekokat, max kiadjak ;d -
#1916 :O Nem EA csinálja,hanem DICE! :d -
#1915 Semmivel sem jatszom, amit az EA keszit a multban/jelenben/jovoben :)