Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
1'000'000 / 18 óra = 55'555
Szerintem az átlag 6 óra is sok, de kiindulási alapnak okés.
RIFT™ “BATTLE OF THE ASCENDED” BETA EVENT KICKS OFF JANUARY 25
Over One Million Hours of Playtime Logged in Most Recent Beta Event
Trion today announced dates for the fifth Rift™ closed beta event, “Battle of the Ascended.” The event is scheduled to kick off at 10 AM PST Tuesday, January 25th and end at 10 AM PST Friday, January 28th. As Trion’s hotly anticipated MMORPG draws closer to launch, the closed beta events continue to grow in popularity and scope, with “Battle of the Ascended” featuring a raised level cap to 30, access to the Scarlet Gorge zone, and the opening of the Foul Cascade dungeon.
In Rift statistical news, players in last weekend’s “Warfronts” beta logged over one million hours of total playtime during the three day event. The Black Garden and Codex PvP warfronts, which debuted then, will also be available to play during the next event.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
nyilván egy wowban sem a 13as szintû karakterek hozták meg a kedvet, hanem a 60-70-mittomén szintû brutál harcok, amik persze itt is lesznek, majd
a 2. videónak semmi köze az assassinhoz, az egy közelharci kaszt, valami hasonló, mint a wow rouge-ja
ez a kari egy trapokra szakosodott (saboteur) íjász kari (marksman) pettel (ranger), tehát valami távolról hasolító dolog a wow hunterjére
btw így pve-re tényleg elég erõs, nemtom pvpben mit tud összehozni
a riftes videó a nagy dögön kívül nem nagyon adta vissza nekem azt a feelinget, amit ténylegesen játék közben át lehet élni
megjegyzem a lenti, kicsit mûvészibb jellegû videó sem, mert ez nem az a játék, ahol pucérra vetkõzöl, és leállsz tóba ugrálni, meg bámészkodni - itt még a város közepén is folyamatos a pörgés
Pár másik videó:
Warrior PvP (ez mondjuk nekem nem volt túl meggyõzõ)
Rogue (Assassin?) PvE
Raid / Rift Event (a német VoIP szöveget lehet hallani közben)
Amit eddig olvastam róla, az bennem ha nem is teljesen pozitív, de azért egész tûrhetõ képet festett. A játékmenet nagyjából a WoW-éhoz (vagy bármely más konvencionális MMORPG-hez) hasonló, a különbség a különféle Rift-ek nél lévõ kvázi eventek. Amit általában dicsérnek, hogy a (szerintem erõsen idejétmúlt) fix kasztrendszert megbolondították egy soul-rendszerrel, vagy a négy fõ kaszt több alkasztra tagozódik, és te ezeknek a talentfáját tudod keverni (legfeljebb három alkasztét egyszerre). Én ennyit tudok a játékról nagy vonalakban. 😊
Amúgy milyen ez a game, amirõl a Topikban szó van? Én is kaptam hétvégére meghívót, de nem volt rá idõm. Sajna elfelejtettem felajánlani másnak. <#szomoru1>#szomoru1>
Milyenek a küldik/hangulat/grafika...?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
@Fritz: Köszönöm szépen a választ, teljesen kielégítõ. 😊
Különbség a kinézetükön kívül még a sebességükben van.
Defiant oldalon így néznek ki:
Lókupecnél.
A bal oldali az alap.
A csúcslókolbász.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Vagyis láma üzemmódban: átlag játékosnak LvL20-ra van-e annyi pénze, vagy farmolhat hozzá egy adagot? 😊
@BélaNéni: Annyit tennék hozzá, hogy akinek viszont HDMI-n kell a hang (TV-t vagy HDMI-s erõsítõt használ hangforrásnak), az kerülje az nVidia kártyákat. E téren az ATi úgy három év elõnyben van. 😊
HD6850 <= GTX460 < HD5850 <= HD6870 < HD5870 <= HD6950 < HD6970 <= GTX480 <= GTX570 < GTX580.
<= alatt azt értem, hogy kb. partyban vannak.
Szerintem jelenleg a GTX460, a HD6850 és a HD6870 jó vételek. Esetleg HD5870 használtban 55k körül, én speciel ezt vettem.
Hiszen amikor a soul-ra tett pontokkal új skill-t szerez az ember, akkor nem pörgetheti fel egybõl a többi skill szintjére, hanem csak szintlépésenként és ezért mielõbb ki kell tenni a létfontosságúakat.
Vagy valamit benéztem?
De azért ez a videó ezzel a zenével így nagyon megfogott megint.
Egy kicsit szeretem is meg nem is életérzés fogott el. :S
A skill növelésével csak a megidézési idõ csökkent.
Viszont a pet-eknek kötött a maximális szintjük, ezért rendszeresen kell pakolni a ranger soul-jára pontokat az új házi kedvencekért.
A szépség abban van, hogy gyorsan fejlõdsz vele amíg lehet és utána meg átváltasz egy használhatóbb soul-ra. 😊
Petes kasztoknal az a szopas, hogy a pet csak akkora szintu lesz ahany pontot raktal az adott soulra.
Tehat ugy lvl 35-40 felett mikor mar az osszes ertelmes "talentet" kiraktad a petes soulon es fejleszted a tobbit akkor lemarad es nagyon nem fog tankolni semmit.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
assának a poison buffját nem igazán láttam aktiválódni, legalábbis a játék sehogysem jelezte
a bard mondjuk tényleg hasznos, mondjuk én pvp fanatic vagyok
itt is csak a bard tetszik,a tobbi nekem kuka, de valmait valasztani kellett hozza..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ahogy nézem a lopakodás itt nem olyan ász.
Sokszor a harcossal is láttam, ha egy "csak egy fûszál vagyok" jani a közelben ólálkodott.
nekem nagyon bejott, a bard buffjai meg sztem a legdurvabbak a jatekba, legalabb is amivel eddig talalkoztam
meg filozom egy bard+stealher parositason is, ganker group-ba le tudom kepzelni a gyenge+heal miatt is..😊
2-3 stealher +balalajkas kari popol elo a semmibol..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A következõ béták idõpontjai: #325
Egy pet-es RANGER mert tökéletes PvE-re tankolónak (ellentétben a Mage pet-jével ami teljesen alkalmatlan volt tankolni az elsõ pár szinten, utána meg már nem is erõltettem) és PvP-n is idegesítõ, amikor röfike az ember után lohol.
A másik A MARKSMAN a jobb nyilazgatás, mozgékonyság és dúsabb haj kedvéért.
Az utolsó meg vagy BARD a buff-ok és heal miatt, vagy az ASSASSIN.
Bard-ot választva lesz egy kényelmes mindenes karakter, Assassin-al pedig egy elég kemény és vérgeci (sajnos csak bõrruhás) R/DPS.
Az elsõ inkább csapatos mókában jó, a második meg gankere... izé, magányos farkasoknak lesz megfelelõ.
Oly nehéz a választás. 😊
Egyébként már most is lehetett látni néhány lvl 18-as maget, akik elég beteg sebzéseket toltak ki magukból és nem csak elvétve.
Szóval ez lesz a pure dps kaszt, de hát ez jár cserébe a pamutpulóveres védelem miatt.
A legtöbb skill meg eleve megy a kukába, csak a legjobbakat érdemes megtartani.
Nem patcheli fel a bétát, és nem csatlakozik a szerverhez sem.
Tudna valaki egy megoldást erre?
Elõfordult másnál is?