8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#1994 nem eleget -
#1993 Nekem az az észrevételem, hogy nem zuhan 25 fps alá. Valamit csiszoltak rajta. -
Bhalage #1992 (csinaltam egy zoldszemu feherboru feherhajut castert :d) -
Bhalage #1991 hallod nubi, 50es fpst produkal sehol egy reccenes sehol egy lag, pedig vagy 2 PQnyi ember volt itt egy lowbie riftnlel :d
ultra beallitas egy szaros gtx285tel, igaz az antialiasing alapbol ki volt kapcsolva, azt ugy is hagytam ahogy javasoltak, fullshadows meg minden csöcs..
na megyek mindjart guardian oldalon szetnezek, de a defiant csajok szekszisek -
foxxi #1990 Ez a játék eddig NAGYON KIRÁLY! Már várom az apróbb csiszolások utáni 24-i kezdést :) Na meg reggel korán kelek -
#1989 Raviszed az egeret a main menu ikonra es mutatja a latency-fps-t. -
#1988 Ninn megy neked is már rendesen? Melóba vagyok így nem tudom megnézni, az fpst, de állítólag jobban fut az embereknek, mint előző eventnél. -
teb #1987 IGAZ! Elnéztem a neved :)))) Sorry :D -
Bhalage #1986 ja nem kell mutatja balra lent a latencyt es a fpst.
50korul mozgott. nice
amugy joa a gamma, most megyek es kiprobalok valami tankstert -
#1985 Keversz valakivel, mert nem voltam ts-en :) -
teb #1984 Defiant unalmasabb. Most komolyan mondom! Mondtam már TS-en is neked.. -
#1983 Nem tudom hogy vagytok vele, de én most 1 óra után meguntam...talán majd holnap. -
Probatbicol #1982 Bal alsó sarokban, ha a kis monitor ikonra viszed az egeret, kiírja. -
#1981 FRAPS-t töltsd le, az mutatja. -
Bhalage #1980 na en is bentvagyok lvl4 domi/lock, egyelore tetszik : )
fps nagoyn smoooth ultran tolom 1920ba, fpst amugy hogy lehet nezni?
bejon, tolok egy cigit azt go vissza ; ) -
Lord Zax #1979 ha van cloudbornon magyar klán inveljetek be. Zaraqer a karakter neve -
e57 #1978 Igen, nekem nagyon sok részletéről az AION ugrik be. Sok helyen a képi világ, nagyon sok hang hatás, néha még a küldetések is.
Nem azt mondom, hogy azt másolja, de én úgy érzem, hogy az AION nagy hatással volt a készítőkre. -
#1977 Megerősítve. -
Probatbicol #1976 Igen :).
Soul pont reset volt. -
#1975 Mennek a szerverek! -
Bhalage #1974 qq more
jo lesz az!
on: fasza a patcher igazan speedes! -
#1973 Már az első rész is "szarrá lett butítva", mégis élveztem. Csak a helyén kell kezelni a dolgokat, ezek már nem azok az rpg-k. :/ -
#1972 DA2-rol ami info kijott eddig az alapjan felejtos. Szarra lesz butitva ez is mint a ME2, plusz a fel jatekido mozi lesz. -
Boncmester #1971 Szerintem inkább a wow-hoz, mert az Aionban is volt valami world pvp szerű cucc, várfoglalással meg hasonlókkal, ebben viszont egyelőre még nem nagyon tudjuk, hogy ha lesz ilyen egyáltalán, akkor milyen formában? -
Murmur #1970 Azok nem DA miatt hagyták abba, hanem mert egy fos volt az Aion. :)
(De gondolj bele: egy ilyen single player játék max. néhány nap játékidőt ér meg az emberek többségénél... aztán mehetnek vissza a kedvenc MMO-jukba.) -
nagypite #1969 Hát amikor megjelent az első rész sokan abba is hagyták az aion-t :D Persze itt lehet másképp lesz -
foxxi #1968 -
#1967 Egyetlen mmo-t sem fog bedönteni az, ha megjelenik egy single játék. -
#1966 MMO > single player hosszabb távon. Akármilyen faszányos játék is a DA2. MMO meg nem igen jön ki mostanában. -
nagypite #1965 Érdekes játék, de elég szar időpontban jelenik meg - márciusban dragon age 2-zni fognak sokan. -
#1964 Gondolom a pvpve rendszerre gondol. Nagyjából ennyiben ki is merültek a közös pontok. -
#1963 Aionhoz? -
e57 #1962 Igaz. Szerintem inkább az AION-hoz áll közel.
De ha lesznek jó pvp meccsek akkor nem baj. -
#1961 Amúgy továbbra se értem miért áll ez olyan közel warhoz. Ez még mindig egy pve játék, war meg pvp. -
foxxi #1960 Énis, kiba nagyot kellett csalődnom WHo-ban, és ez áll a legközelebb hozzá. Este kiderül ( legalábbis az alapvető dolgok ) a számomra. -
#1959 Majd szólok, ha érdekel. -
Bhalage #1958 bizakodom, h nagyon jo lesz ! -
Bhalage #1957 arra van a kijarat -> -
Boncmester #1956 Helyes :) -
t0xikus #1955 a végén még énis befizetek erre a szarra:D