8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Bhalage
    nem rossz, de nem toltam sokat.
    viszont megneztem mindenfele karikat ;D

tehat merre vagytok ?
  • 0Fritz0
    Fraps-al.
  • TDC Geronimo
    Na miaz bejön a cucc? :p
  • Gyogyito
    Nézz körül a blogom, ott megtalalod a klánok elérhetőségét.
    A mi klánunk is megalakult az Icewatch szerver Guardian oldalon Zephyr néven.
  • Prody
    Milyen programmal vetted fel?
  • foxxi
    nem azért mondtam. Ifjúkorom meghatározó zenéje volt. Még koncserten is voltam + a póló még mindig megvan
  • Bhalage
    van valahol nagyobb magyar guild ?
    csatlakoznek, hogy legalabb vmi izgalmas is tortenjen a chaten ;d
  • 0Fritz0
    Nekem annyira nem fekszik a sikoltozós stílus, de ez volt kéznél amit pont 6:22-re lehetett megvágni és nincs jogi tiltás alatt a jútyúbon.
    Mondj jobbat és lecserélem. :)
  • foxxi
    És tényleg Stratovariust kellett berakni alá??
  • 0Fritz0
    Alacsony szinten elég kellemes a csapat gyógyítása, a WAR sámlijára emlékeztet.
    Amikor ész nélkül nyomom a gyógyegereknek a gyógyzenét, akkor annak szegény pet-em látja kárát, de az eredmény látványos.

Tegnap esti lámulás:

• Probatbicol
    Belegondoltam és lehet, hogy tényleg én emlékszem rosszul
  • BoneDragon
    Na jó van kivétel, de ott van hp-ja a lónak. Itt olyat én nem látok.
  • BoneDragon
    Én még nem találkoztam olyan mmo-val ahol leesel a mountról :/
  • Probatbicol
    Miért kellene javítani? Az nem hiba, a legtöbb mmo-ban leesel a mountról ha sebzést kapsz be. Ellenkező esetben a mount god mode lenne.
  • Forrest Tomee
    Ne (csak) pvp alapján válassz karaktert szerintem, ez nem pvp játék lesz.
    Általában a rangedek itt is erősebbek ha pvp-ről van szó.
  • Madmano
    Szasztok.Most kezdeném a játékot.Egy kis segítség kéne.Alapból a fizikai karik jönnek be nekem.Érdemes olyannal pepecselni?Mert az AION-ban ahol ugye a pvp is jelen volt,úgy voltam,hogy a távolsági(pl.ranger)szétszedett,mire benyomtam volna neki egyet.Egyáltalán:van olyan karakter,ami jobb mint a többi?
  • BoneDragon
    Komolyan nem akarják kijavítani, hogy ne szedjen le a mountról a mob? Engem ez idegesít a legjobban...
  • Morpheus_v2
    Pedig mostmár mutatja a bossokat is. :)))
  • Morpheus_v2
    Én csináltam magyar csatornát a Whitefall-on "/join hun"-nal bárki csatlakozhat hozzá.
  • Tatyla
    kicsit siralmas amikor vannak a raid questek és mutatja a map merre kell menni persze hogy a tömeg teljesen más irányba megy...
  • Pyotr
    Cloudborne-n pont a másik oldalra hirdettek itt asszem ,de tökmindegy mert chat-en senki nem recruitol legalábbis én még nem láttam:)
  • Murmur
    Klassz. Meg ugye adsz még mellette egy csomó buffot. Egyébként szerintem szintezni se rossz vele.
  • Probatbicol
    17-es szinttől mehetsz (legalábbis guardian oldalon). Random kereső nincs, egyelőre nem is lesz, mert nem titkoltan az ős-wow hangulat van megcélozva ebből a szempontból, tehát ne ücsörögjön mindenki a városban random dungeonra várva.
  • Skill
    hun chanel vagy hasonló van ? klánt hogy lehet találni? Cloudborne szerveren vagyok defiant oldalon ha minden igaz.
  • mnorbi
    megnéztem tényleg nagyon jó D
    hanyas szintöl lehet pl instába menni ? és itt van ilyen random kereső vagy mehet a generalon hogy lfg ez az ?
  • Probatbicol
    Milyen komoly némelyik stun effekt pvp-ben, mikor fejbe kólintanak, a kép elhomályosul, a hangot leveszi és csak fülcsengést lehet hallani :).
  • BoneDragon
    Nagyon nem szereti az ATI kártyákat. Nálam átlag 30fps ami kicsit vicc kategória.
  • BoneDragon
    Most komolyan, hogy lehet lecserélni egy soult? Azt tudom, hogy guardiansnal van olyan terület ahol questel fel lehet venni újat, de az szerintem hülyeség ha csak ott...
  • Me0w
    Akkor a te keszulekedben van a hiba, nekem 4870-el highon 40-60 fps.
  • Skill
    dueleztem egyet. gondolom nincs olyan beállítás, hogy mágussal mindig az ellenfelem felé nézzek. valami melee ellen harcoltam de egy varázslatot sem tudtam elcastolni mert körülöttem ugrált. :O
  • Casseus
    de azt azért elvárhatnánk hogy 6970en menjen nem?
  • 0Fritz0
    A bárddal elég kellemes hílt lehet leosztani, ezt ma hoztam össze lvl 17-en.

• Hamed
    Sztem ne nyuzzad nagyon ha mar tobb betan nyomtad. En se szintezek mar, csak nezelodok, vegigjartam az npc-ket a fovarosban, tesztelgetek mindenfele buildet max lvl20-ig, stb.
    A jatek mar meggyozott elso proba utan, nem akarok megint abba a hibaba esni hogy rafeszulok a betara, aztan elesben meg mar hanyok a kezdozonatol mint aionban.
  • TDC Geronimo
    Na fasza :)
  • Murmur
    Megy, majd elmesélem. :)
    Egy egy bard/ranger/saboteur-t, baromi jó. Szerintem bard leszek majd live-on is. :)
  • [NST]Cifu
    Tank build
    Healer build

Én heal terén egyedül az Orbs of Steam hiányát vélem gondnak, az jól jött volna, de a build építésénél a Deluge-ra koncentráltam, mert az az egyetlen egy célpontos, nagy erejű healje a Wardennek ilyen szinten. Azzal nem számoltam, hogy még a mindig 5+ másodperces CD ennyire gyilkolja a hatásfokát.

Szvsz ebben a formában a Warden magában kevés oda. :\
  • Me0w
    Cifu, megmutatod a buildedet valami builderben?
  • [NST]Cifu
    Az adott főkaszt trainerénél lehet azt hiszem.
  • Vagrant
    1 kerdesm lenne miutan kivalasztottam a harom soul speckot van ra mod hogy valtoztassak rajta mert az 1 iket megondolatlanul valasztottam ki es nem illik a tobbihez
  • Me0w
    Azert ne varjuk mar el, hogy egy 9600pro-n menjen ultraban :)