8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Bhalage #2034 nem rossz, de nem toltam sokat.
viszont megneztem mindenfele karikat ;D
tehat merre vagytok ? -
#2033 Fraps-al. -
#2032 Na miaz bejön a cucc? :p -
Gyogyito #2031 Nézz körül a blogom, ott megtalalod a klánok elérhetőségét.
A mi klánunk is megalakult az Icewatch szerver Guardian oldalon Zephyr néven. -
#2030 Milyen programmal vetted fel? -
foxxi #2029 nem azért mondtam. Ifjúkorom meghatározó zenéje volt. Még koncserten is voltam + a póló még mindig megvan -
Bhalage #2028 van valahol nagyobb magyar guild ?
csatlakoznek, hogy legalabb vmi izgalmas is tortenjen a chaten ;d -
#2027 Nekem annyira nem fekszik a sikoltozós stílus, de ez volt kéznél amit pont 6:22-re lehetett megvágni és nincs jogi tiltás alatt a jútyúbon.
Mondj jobbat és lecserélem. :) -
foxxi #2026 És tényleg Stratovariust kellett berakni alá?? -
#2025 Alacsony szinten elég kellemes a csapat gyógyítása, a WAR sámlijára emlékeztet.
Amikor ész nélkül nyomom a gyógyegereknek a gyógyzenét, akkor annak szegény pet-em látja kárát, de az eredmény látványos.
Tegnap esti lámulás:
-
Probatbicol #2024 Belegondoltam és lehet, hogy tényleg én emlékszem rosszul -
#2023 Na jó van kivétel, de ott van hp-ja a lónak. Itt olyat én nem látok. -
#2022 Én még nem találkoztam olyan mmo-val ahol leesel a mountról :/ -
Probatbicol #2021 Miért kellene javítani? Az nem hiba, a legtöbb mmo-ban leesel a mountról ha sebzést kapsz be. Ellenkező esetben a mount god mode lenne. -
#2020 Ne (csak) pvp alapján válassz karaktert szerintem, ez nem pvp játék lesz.
Általában a rangedek itt is erősebbek ha pvp-ről van szó. -
Madmano #2019 Szasztok.Most kezdeném a játékot.Egy kis segítség kéne.Alapból a fizikai karik jönnek be nekem.Érdemes olyannal pepecselni?Mert az AION-ban ahol ugye a pvp is jelen volt,úgy voltam,hogy a távolsági(pl.ranger)szétszedett,mire benyomtam volna neki egyet.Egyáltalán:van olyan karakter,ami jobb mint a többi? -
#2018 Komolyan nem akarják kijavítani, hogy ne szedjen le a mountról a mob? Engem ez idegesít a legjobban... -
#2017 Pedig mostmár mutatja a bossokat is. :))) -
#2016 Én csináltam magyar csatornát a Whitefall-on "/join hun"-nal bárki csatlakozhat hozzá. -
#2015 kicsit siralmas amikor vannak a raid questek és mutatja a map merre kell menni persze hogy a tömeg teljesen más irányba megy... -
#2014 Cloudborne-n pont a másik oldalra hirdettek itt asszem ,de tökmindegy mert chat-en senki nem recruitol legalábbis én még nem láttam:) -
Murmur #2013 Klassz. Meg ugye adsz még mellette egy csomó buffot. Egyébként szerintem szintezni se rossz vele. -
Probatbicol #2012 17-es szinttől mehetsz (legalábbis guardian oldalon). Random kereső nincs, egyelőre nem is lesz, mert nem titkoltan az ős-wow hangulat van megcélozva ebből a szempontból, tehát ne ücsörögjön mindenki a városban random dungeonra várva. -
Skill #2011 hun chanel vagy hasonló van ? klánt hogy lehet találni? Cloudborne szerveren vagyok defiant oldalon ha minden igaz. -
mnorbi #2010 megnéztem tényleg nagyon jó D
hanyas szintöl lehet pl instába menni ? és itt van ilyen random kereső vagy mehet a generalon hogy lfg ez az ? -
Probatbicol #2009 Milyen komoly némelyik stun effekt pvp-ben, mikor fejbe kólintanak, a kép elhomályosul, a hangot leveszi és csak fülcsengést lehet hallani :). -
#2008 Nagyon nem szereti az ATI kártyákat. Nálam átlag 30fps ami kicsit vicc kategória.
-
#2007 Most komolyan, hogy lehet lecserélni egy soult? Azt tudom, hogy guardiansnal van olyan terület ahol questel fel lehet venni újat, de az szerintem hülyeség ha csak ott... -
#2006 Akkor a te keszulekedben van a hiba, nekem 4870-el highon 40-60 fps. -
Skill #2005 dueleztem egyet. gondolom nincs olyan beállítás, hogy mágussal mindig az ellenfelem felé nézzek. valami melee ellen harcoltam de egy varázslatot sem tudtam elcastolni mert körülöttem ugrált. :O -
#2004 de azt azért elvárhatnánk hogy 6970en menjen nem? -
#2003 A bárddal elég kellemes hílt lehet leosztani, ezt ma hoztam össze lvl 17-en.
-
#2002 Sztem ne nyuzzad nagyon ha mar tobb betan nyomtad. En se szintezek mar, csak nezelodok, vegigjartam az npc-ket a fovarosban, tesztelgetek mindenfele buildet max lvl20-ig, stb.
A jatek mar meggyozott elso proba utan, nem akarok megint abba a hibaba esni hogy rafeszulok a betara, aztan elesben meg mar hanyok a kezdozonatol mint aionban. -
#2001 Na fasza :) -
Murmur #2000 Megy, majd elmesélem. :)
Egy egy bard/ranger/saboteur-t, baromi jó. Szerintem bard leszek majd live-on is. :) -
#1999 Tank build
Healer build
Én heal terén egyedül az Orbs of Steam hiányát vélem gondnak, az jól jött volna, de a build építésénél a Deluge-ra koncentráltam, mert az az egyetlen egy célpontos, nagy erejű healje a Wardennek ilyen szinten. Azzal nem számoltam, hogy még a mindig 5+ másodperces CD ennyire gyilkolja a hatásfokát.
Szvsz ebben a formában a Warden magában kevés oda. :\ -
#1998 Cifu, megmutatod a buildedet valami builderben? -
#1997 Az adott főkaszt trainerénél lehet azt hiszem. -
Vagrant #1996 1 kerdesm lenne miutan kivalasztottam a harom soul speckot van ra mod hogy valtoztassak rajta mert az 1 iket megondolatlanul valasztottam ki es nem illik a tobbihez
-
#1995 Azert ne varjuk mar el, hogy egy 9600pro-n menjen ultraban :)