Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Together we'll fly someday...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Guild neve Clear Sky . Keressétek Instant-ot , Calanor-t vagy aki éppen online van. Várunk mindenkit. 😊
Gondolom paladin, warlod és + valami ad jó tankot.
A legtöbb mmo-ban tank voltam itt is ezt tervezem csak nézegetem ezt a rift role bildert de kicsit még homályos, látnom kéne játék közben.
Mindenesetre már megrendeltem, kértem béta lehetõséget is hátha kapok.
A masik ami kulonleges, az invazios riftek. A jatekban valamilyen mechankia szerint nyilnak kapuk a 6 elementalis reteg egyikere, ezek: fire, water, death, life, air, earth. Ha jol tudom, akkor a rifteken at at lehet menni az elementalis planekre is.
Igazabol sokkal tobb quest van, mint Aionban, egesz kiterjedt crafting, runak, stb.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
persze, ha pve dungeon vagy mittomén mit nézünk, akkor lehetnek preferált buildek, de úgy gondolom ez iránt aggódni ennyire szofisztikáltható és univerzálissá tehetõ buildeknél felesleges..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Én is úgy vagyok vele, hogy már ki Hardcore-oztam magam, most már a szórakozás az elsõdleges. Ha az end-content le tud foglalni úgy, hogy nem fog hiányozni a valóban "végsõ" instance/raid tartalom, akkor természetesen semmi bajom, hogy a HC-kat is kiszolgálják. Csak a másik végletet sem szeretem. 😊
Szoval en nem zarnam ki, hogy endgame expert raid instaba bizony "top notch" buildek kellenek, sot akar egyes fightokhoz mas celra teljesen eletkeptelen celkarakterek is.
A dmgmeteres dologgal meg ugy vagyok, hogy ez a guildleader felelossege mennyire helyezi eloterbe a progresst a szorakozassal szemben. En mar reg nem wowozok, mikor meg toltam mar a hataron jart ez a dolog. Egy biztos, en inkabb nem raidelek vagy megyek mashova ha mar azon kell vitaznom, hogy milyen a rota😄
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Ez esetben az ilyesmik túlzott igénybevételét mellõzni lehet...
http://www.riftjunkies.com/combat-parser/
Megint egy kis anekdóta, jelenleg a hunterünk vérét szívják keményen a fórumunkon, mert 11k DPS alatt van. Megy a Theorycraft, hogy a top guildeknél melyik debuff mennyit van fent, és ilyenek. Amúgy a srác nem játszik igazán rosszul, csak éppen a 6 (vagy 5?) DPS-bõl õ az utolsó...
Ha nagyon alapvetõ bajok vannak, akkor az szerintem sima group-questelés, insták alatt ki kell derüljön. Ha másként nem, hát fórumon / voice-on megbeszélik, hogy ki milyen buffokat / ütéseket használ, és így tovább.
Alienware M17x R4 - Nvidia 780m