Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Hát aki abba a játékba nem lesz ideges, menjen el papnak. 😊

S megszólítottál, s én meggyónom bûneidet, hogy megtisztulva Isten színe elõtt tiszta szívvel jelenhessél meg.... (mint korábban említettem, én papot játszottam mindig a szerepjátékokban... 😄)

//Én is felhúzom magam a WoT-ban rendszeresen, de csapattársba akarattal sose lõttem, sem most, sem máskor az elmúlt kb. 13 éves multiplayer-játékos múltamban... 😄 //

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

BoneDragon
Hát aki abba a játékba nem lesz ideges, menjen el papnak. 😊

chilios
Nem lesz itt probléma 😊
[NST]Cifu
Mint említettem, 2 ember -> 3 guild. 😄

Ebbõl a szempontból még talán megint üdvös a béta, ha három nap alatt nem anyázza végig a nép egymást, akkor már talán van esély, hogy egy guildben masírozzanak a játék megjelenésekor. ^^

@Bonedragon: WoT topic #14795-#14804, mondjuk WoT-ra vonatkozott, de nem specifikáltam. A lényeg: véleménykülönbség abban, hogy a csapattársba való belesebzés / teamkill mennyire elfogadható dolog. 😊

Engem szemely szerint azert meglehetosen elszomorit ez, hogy a jatek meg sem jelent, senki egy percet nem jatszott, beszelt a masikkal, es megis, illetve maris ez van, amit sokan sokhelyen lathattunk mar es rohadtul unalmas...

BoneDragon
De rendes vagy. Ez volt az álmom. <#banplz>

chilios
kombináltam a neved a kommenttel,és ezt dobta a gép. 😊
Me0w
Dungiekhoz meg mindig belephetsz <#hehe>

Together we'll fly someday...

BoneDragon
Mi?? Errõl én nem tudok! <#fejvakaras>

Me0w
Es ez mit akart jelenteni? 😊

Jockey
hat, nemtudom, van valami lehetoseg megzeni vagy tudtok valami lhelyet, ahol van fent high lvl guardian es defiant armlour settek? vagy mind2 oldal ugyanugy nez ki? nekem jo lenne a guardiaan is, de ettol az aranyveretes plate cuccoktol mindig kifolyik a szemem es a szivem vert szomjaz..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

[NST]Cifu
És akkor jó magyar szokás szerint két magyar MMORPG játékos alapított három guildet... 😄

Szó se róla, annak sincs sok értelme, hogy ha nehezen jönnek ki egymással az emberek akkor mindenáron egy guildbe kellene kényszeríteni õket, de a másik véglet se sokkal jobb. ^^

(megj.: én is megígértem BoneDragon-nak, hogy nem fogok vele együtt játszani 😄)

Addig is, egy PvP és egy PvE videó:

Amúgy ti nem Aionoztatok ? Vagy az se volt megváltó ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BoneDragon
Na ez már tényleg durva..

0Fritz0
Nem szercsizem, ha öri-hariztok.
Ettõl olycsi hiszcsi leszcsizek és ezcsi nem szupcsi.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

chilios
TDC Geronimo
😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Me0w
"jó lenne már egyet dungizni guildal.."

Nalam most irtad be magad a kis fekete konyvbe...<#wilting>

Szinten ugyanitt vagyok egy baratommal, ez Instantal 2 healer 1 tankot jelent. En megjelentest kovetoen rugalmasabb vagyok, ha sikerul osszehozni egy magyar guildet akar csak itteni emberekbol akar szelesebb korbol nekem mindegy az oldal vagy a server. Ettol fuggetlenul aki akar es tud jojjon beta 5ben. Valamint jo lenne szerintem ha megjeleneskor nem 5 guild alakulna 6 helyen, ertitek.

chilios
én 100% hogy guardian leszek,és mint már párszor leírtam,Blightweald(pve) realmon magyar guild (Clear Sky) leadere vagyok,betaban ill. élesben is menni fog,feltéve ha lesz elegendõ érdeklõdõ 😊 elözõ betaban,3-4 többé kevésbé aktív tagunk volt ami nem valami sok,az összlétszám olyan 10 játékos körül mozgott.Jelentkezõket várok a kövi beta-n is!(jó lenne már egyet dungizni guildal..) Ingame name: instant
0Fritz0
Eljött a vég, vallási fanatikusok! Itt az idõ, hogy a gépek felszabadítsák gyarló lelkeiteket! <#hehe>

Szóval nekem a Defiant oldal fekszik, de sajnos a mézes-mázos oldal mindig kelendõbb. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

[NST]Cifu
Mint említettem, én kompromisszumkész vagyok, ez még úgy is béta, a hivatalosig azért még van több, mint 1 hónap.

De ha most a fejemhez szegezed a SiG SG552-õt, hogy válasszak, én Guardian-t mondanék.

TDC Geronimo
Eldönthetnénk akkor, hogy mi is lesz az oldal ahova megy a sok bfes ratyi :p

[NST]Cifu
Nos, azért valami megmozdult, a Rift hivatalos fórumán úgy hirtelen bezártak vagy egy tucat whiner topicot (jajjajj, Trion, ne kövesd el azt a hibát, mint a Blizz, ne hallgas a casual whinerekre, csinálj HC contetet... és a többi). 😊

[NST]Cifu
SWG-ben Imperial voltam, WoW-ban Horda, Aion-ban Elyos, AoC-ban nem volt oldal csak faj. 😊

Én pont azt mondtam, hogy most kezd bejönni a Guardian, amúgy. 😉

Me0w
Nekem viszont tetszik, hogy az istenek adtak meg egy eselyt, miutan elbuktak a a dolgot, ezert jo lenne guardiannak lenni 😊

Én mindig a világos oldalon vagyok, nyomaszt a sötétség, anno más játékban is Ally meg Elyos voltam.

[NST]Cifu
Mittudomén... 😄

A hivatalos fórumban éppen amiatt aggódnak már páran, hogy Guardian hiány lesz, mert az echte PvP-sek a faji speckók miatt a Defiantokhoz húznak, a Defiantoknak jobb a háttértörténete (ne feledjük, hogy a Guardianok kvázi vallási fanatikusok, a Defiantok meg aféle lázadók, akik kipróbálnák már, hogy milyen lenne istenségek rabigája nélkül élni), és persze van robot-lovuk. 😄

Nekem ha az alaphangulatot nézzük, elõször a Defiant jött be, ez a lázadó, isteneknek hátat fordító sztori bejött. Egyedül csak az bántott, hogy igazán vonzó faj nincs a Defiantoknál, az Eth-ek a mûszaki hátterükkel tetszenének, ám a sivatagi ember nem az én világom.

Ahogy egyre többet olvasok utána, és persze masszív Defiant fölény várható, egyre szimpatikusabb a Guardian oldal is viszont.

Pálcát nem törnék még, mert egy másodpercet nem játszottam még a játékkal, és õszintén szólva én nem bízok magamban, hogy fél év múlva még játszani fogok a játékkal, szóval egyelõre csendben maradok a témában. ^^

TDC Geronimo
Tényleg amúgy a többség defiant oldalra megy?

TDC Geronimo
fasza thx

[NST]Cifu
Kiderítettem neked a robot-ló hátterét, ez Defiat mount (Eth eredetû, végül is logikus, az Eth-ek a proto-technológia használói), mindegyik Defiant faj tudja használni.

TDC Geronimo
<#hehe>

[NST]Cifu
És a GM szólá: Ez PvP szerver b+, Vért akarok látni!

[NST]Cifu
Nem találtam egyértelmû leírást a mountokról, 2010 szeptemberi bejegyzések szerint sokféle mount lesz (van), ezek egy része faj-specifikus.

TDC Geronimo
A mountok itt faj specifikusak? Van az a robot ló vagy mi 😄 Az néz ki a legjobban. Az melyik fajnak van?

TDC Geronimo
hivatalos fórum

Szia ezt az infót honnan szedted? Mert én tervezem egy guardian guild indítását de inkább valami nordic szerveren svédekkel hollandokkal, nem keletiekkel.

Me0w
Szerintem a kovetkezo beta round elotti par napban erdemes nezelodni, most valoszinuleg meg nincsenek kint kulcsok a kovetkezore.

Köszi.Máshol esetleg?

lolSL
facebookon ha meglesz a 70k fan kiosztanak még 500-at.

Sziasztok.Lehet még kulcsot kapni erre a játékra?

Me0w
Tobb kaszt nincs, tobb soul van egy callingon (kaszton) belul. Ezekbol 3 egyszerre egy role. Alapbol 1 role-od van, ide harom soult tudsz berakni, de vehetsz uj role slotokat, maximum negyet, ahova mashogy rendezheted ossze a souljaidat. Tehat alapvetoen egy warrior warrior marad, de valthat a tank es dps build kozott. Az actionbarokat menti jelenleg, le is csereli a masik build altal letrehozottra, viszont geart nem cserel.

Ez a több kaszt hogy van ? Egyszerre tudom az összes skillt használni vagy van egy gomb amivel váltok kasztok között és auto vált a gear is ?
Illetve mágusban melyik az ami tiszta damage, semmi hókuszpókusz ? (eddig az elementalist tetszik, mert azzal az ember nem 4ever alone, de kéne még mellé valami gondolom)

Me0w
<#eljen><#hehe>

TDC Geronimo
"Cloudbourne EU - unofficial russian server. 😄" Na akkor ezt a szervert kell nagy ívbe elkerülni 😄

Az megvan, hogy a Guardian vezére szláv-magyar származású ? 😄D
Cyril Kalmar
Me0w
Gondoltam, majd szolnak a tobbiek, hogy mehet-e, stb. 😊

[NST]Cifu
Ha a moderációs topicba rakod be a hozzászólást, akkor azért valószínûleg hamarabb bekerült volna. ^^

Me0w
Our friendly neighborhood mod 😊

[NST]Cifu
Beraktam. <#eljen>