8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Me0w
    Nem, elorelathatolag csak a headstartnal van wipe.
  • Madmano
    Az eventeken mindig "tiszta lappal"indulunk,igaz?Úgy értem,amit most kreáltam karakter,az a következő eventre hulla,igaz?
  • Eksz
    Az altalad emlitett 2 insta 2 dologra fektek talan tulzottan nagy hangsulyt, a tank gearjere es a healer skilljere/gearjere. Egyik groupommal KBben 1 ember halt utolso bosson, mert elbambultam. Masik grouppal meg 9et wipeoltunk mire vegigment.
  • Eksz
    Melyik szerver?
  • Lord Zax
    óó egyszer találok egy normális healt, és majdnem megöltük kb ben a 3. bosst erre lelövik a szervert egy pecs miatt.. oO
  • A4tech
    jó ez a szöveg :D
  • Laroa
    Az emberek 90%ának nem pugjancsikkal kéne warfrontba járnia :)
  • Murmur
    Épp ezt akartam kérdezni. :))
  • e57
    Szerencsére nem, csak rossz szervert néztem.
  • e57
    Gyáááááá.... volt egy DC aztán visszaállt órákkal ezelőtti állapotba. Buktam 3 szintet meg egy csomó cuccot. Már pont kezdett pofásodni a karakter. :)
  • Probatbicol
    Most este játszottam vagy 6 meccset guardian oldalon, szóló bejelentkezéssel (20-29), zsinórban nyertük mindet, ráadásul brutális fölénnyel. Délelőtt meg szopóág volt. Tényleg a csapaton múlik, elsősorban, hogy van-e elég healer.
    Most én is cholomancerként voltam bent a varázslóval, iszonyat jó az a tömeges heal.
  • 0Fritz0
    A mostani bétában alig van PvP-ző gyógyító Guardian oldalon, ennyi.
    A kasztok meg ugyanazok, mindkét oldalt próbáltam.
  • BoneDragon
    Reggel 8 óta? Ilyen jó időben egész nap bent ülni? :D
    Azért örülök, hogy még valakit leköt, de ha már engem a beta alatt elkapott az unalom, nem merem bevállalni a teljest. :(
  • BoneDragon
    Persze. Azért panaszkodik az emberek 90%-a pvp-re mert én hülye vagyok és össze vissza beszélek. Guardians oldalon 20 csatából kb 1x van nyerés... Azért kíváncsi lennék mi az oka. Ja és megsúgom, nem rajtam múlik okoska ;)
  • Laroa
    Persze megértem hogy egyszerűbb a játékra fogni a l2p gondokat :D
  • Laroa
    Mind a két oldalon ugyanazok a kasztok vannak ugyanazokkal a választható alkasztokkal. Te most miről is beszélsz? Össze-vissza maximum..
  • Laroa
    Nem feltétlenül, én pl Bárd mellé Riftstalkert meg Saboteurt vettem fel, noha Nightbladet meg Rangert ajánl mellé. Úgy kell felvenni a 2. meg 3. kasztod hogy a fő kasztoddal mit akarsz csinálni.
  • Me0w
    Nem tudom, en azert sikeresen elfoglaltam magam reggel 8 ota ;) Volt benne 3-4 Fae run, elvezte ma tankolast, majd riftezunk-questelunk-meghalunk volt egy darabig, aztan jottek a tobbiek, es rifteztunk-meghaltunk :)
  • 0Fritz0
    Általában itt is az a csapat nyer, ahol több a gyógyegér.
    Az előző bétában a Guardian oldal tele volt velük, most viszont egymás után dőlnek el a játékosok.
    Viszont amikor a Defiant oldal kap ki, akkor az általában csúnya alázás keretében történik.

(Kiváltottátok a PvE/PvP reward cuccokat és úgy sem ment?)
  • Lord Zax
    Hmm hát az egy dolog hogy pvp most nem tul izgalmas föleg egy melee tanknak. kb 2 sec alatt lever bármilyen ranged a 3.5k hpröl meg a 5k armorommal.. megse tudok mozdulni. De a pve is felidegelt most, fc ben az elös boss se megy már mert lesch random bever mindenkinek és azok egyböl kihalnak. kb ben meg ugyanez az oroszlános bossal. Hiába 35ös mindenki max gearrel legjobb soulokkal, egyszerüen lehetetlen. És ez csak az alap sima difficulty. De ezeken a bossokon kivül az összes többi gyerekjáték.
    Kicsit idegesitö amikor 2 orát probálunk 1 bosst kinyirni és nincs esély :( A balaccel nagy gondok vannak még.
  • BoneDragon
    Szerintem meg igen, mert balance 0.
  • A4tech
    shaky cam a megoldás, 2011ben már a VHS minőség a menő :)
  • Prody
  • Laroa
    Nem hinném, hogy a játékot minősíti hogy képtelenek vagytok warfrontot nyerni :D
  • 0Fritz0
    A felvétel az asztali gépeket is megfekteti, a notikat meg még jobban.
  • foxxi
    Kb egyetértek a véleményeddel. Csak nekem ennek ellenére is jobban tetszik mint a többi "csatlós" ( kivétel: Lotro - mert azt nálam semmi se tudja űberelni )
  • Murmur
    FRAPS alatt azzal a géppel valószínűleg nem tudsz többet kihozni.
  • Prody
    Én is ezzel vennék fel bármit, de akármikor elkezdem felvenni, lemegy 10FPS-re...

Tudnál segíteni?
    Laptopom van; konfig: win7 32x, 4gb, 2.2ghz, Ati hd 4300, 1600x900.

• Mester
    Szerintem a pvse meg a crafting(a crafting token rendszer +questek pl. jók) az rendben van. ( az eddigi 4-5 low lvl insta se rossz amit eddig próbáltam)

PvsP terén viszont tényleg vannak gondok, mondjuk a war szintjén azért van sztem.(bár ez nem egy nagy elismerés war pvsp kb. a legnagyobb csalódás nekem eddig így hogy a mythic csinálta)

PvsP-ben rengeteg balance probléma is van/lesz ennyi class kombinációnál nagyon nehéz lesz ezt kiküszöbölni.
  • BoneDragon
    Számomra annyira unalmasak a questek, hogy esküszöm rámjön az álmosság közben. Előző beta eventen még tetszett, de most már nem. Ennyi volt a fellángolás számomra. Mást biztos jobban le tud majd kötni. :)
  • Bhalage
    hat fel nap jatek utan en is meguntam!

az nem mmo, hogy ha grpolni akarok akkor bejoinolok egy public groupba, amugy meg mindenhol mindenki rohangal, mint a fejetlen csirkek.

egyelore ennel pvpben jobb a war (daoc meg fenyevekkel) pveben meg jobb a wow :d

egyetlen remeny, hogy talalok vmi ubergeci szolo castot, aztan majd addolok minden szarra
  • Tatyla
    ja igen 30gold :/
  • JethroHUN
    Meddig lesz még beta?
  • BoneDragon
    Én személy szerint meguntam és nem is folytatom tovább a béta tesztet se. Kicsit egyhangú és unalmas lett számomra, főleg hogy a pvp is sz*r, mert mindig veszítünk. :(
  • Lord Zax
    tudod, a kasztod trainerjénél, persze goldért
  • Tatyla
    ha a skillfa egyik ága mégse tetszik tudom resetelni valahol?
  • Lord Zax
    Cloudbornon játszik valaki? Kezd teljesen kihalni a szerver vagy nemtudom, orák ota keresgélek, kiabálok party után fc vagy kb be de senki. Se semmi másra. ugye pary finder nincs szal csak ez maradt.
    A questek nekem teljesen behaltak 25 után befejeztem mert teljesen feleslegesek anélkül is seperc megy a fejlödés. PVP be meg mindig a vesztes oldalra dob be és sose nyerek elég frusztráló. Contested area-n pedig az oldalamon alig van valaki, igy azse nagy móka. Mindenki csak zárt körü partykba nyomul vagy ennyire érdektelenné váltak az emberek és tünnek elfele? Még mindig várnék guild invet innen de ezek szerint az sincs.
  • foxxi
    én is a hellhoundot választottam
  • mnorbi
    ti betartjátok hogy melyik classhoz mit ajánl a gép ? mert én teljesen mashogy képzeltem a kombokat / de azt irja ugy nem jó
  • TDC Geronimo
    Láttam azt a teki mountot, hát az mekkora :D

Ja meg kaptam petet postán triontól. Az hellhound jópofa.