Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S megszólítottál, s én meggyónom bûneidet, hogy megtisztulva Isten színe elõtt tiszta szívvel jelenhessél meg.... (mint korábban említettem, én papot játszottam mindig a szerepjátékokban... 😄)
//Én is felhúzom magam a WoT-ban rendszeresen, de csapattársba akarattal sose lõttem, sem most, sem máskor az elmúlt kb. 13 éves multiplayer-játékos múltamban... 😄 //
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ebbõl a szempontból még talán megint üdvös a béta, ha három nap alatt nem anyázza végig a nép egymást, akkor már talán van esély, hogy egy guildben masírozzanak a játék megjelenésekor. ^^
@Bonedragon: WoT topic #14795-#14804, mondjuk WoT-ra vonatkozott, de nem specifikáltam. A lényeg: véleménykülönbség abban, hogy a csapattársba való belesebzés / teamkill mennyire elfogadható dolog. 😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Szó se róla, annak sincs sok értelme, hogy ha nehezen jönnek ki egymással az emberek akkor mindenáron egy guildbe kellene kényszeríteni õket, de a másik véglet se sokkal jobb. ^^
(megj.: én is megígértem BoneDragon-nak, hogy nem fogok vele együtt játszani 😄)
Addig is, egy PvP és egy PvE videó:
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ettõl olycsi hiszcsi leszcsizek és ezcsi nem szupcsi.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nalam most irtad be magad a kis fekete konyvbe...<#wilting>#wilting>
Together we'll fly someday...
Szóval nekem a Defiant oldal fekszik, de sajnos a mézes-mázos oldal mindig kelendõbb. 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
De ha most a fejemhez szegezed a SiG SG552-õt, hogy válasszak, én Guardian-t mondanék.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én pont azt mondtam, hogy most kezd bejönni a Guardian, amúgy. 😉
A hivatalos fórumban éppen amiatt aggódnak már páran, hogy Guardian hiány lesz, mert az echte PvP-sek a faji speckók miatt a Defiantokhoz húznak, a Defiantoknak jobb a háttértörténete (ne feledjük, hogy a Guardianok kvázi vallási fanatikusok, a Defiantok meg aféle lázadók, akik kipróbálnák már, hogy milyen lenne istenségek rabigája nélkül élni), és persze van robot-lovuk. 😄
Nekem ha az alaphangulatot nézzük, elõször a Defiant jött be, ez a lázadó, isteneknek hátat fordító sztori bejött. Egyedül csak az bántott, hogy igazán vonzó faj nincs a Defiantoknál, az Eth-ek a mûszaki hátterükkel tetszenének, ám a sivatagi ember nem az én világom.
Ahogy egyre többet olvasok utána, és persze masszív Defiant fölény várható, egyre szimpatikusabb a Guardian oldal is viszont.
Pálcát nem törnék még, mert egy másodpercet nem játszottam még a játékkal, és õszintén szólva én nem bízok magamban, hogy fél év múlva még játszani fogok a játékkal, szóval egyelõre csendben maradok a témában. ^^

Illetve mágusban melyik az ami tiszta damage, semmi hókuszpókusz ? (eddig az elementalist tetszik, mert azzal az ember nem 4ever alone, de kéne még mellé valami gondolom)
Cyril Kalmar