8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Bhalage #2114 kosz, majd megkukkantom, de leadni a teljes artifactot kell ezekszerint a lucky coinert -
Boncmester #2113 Amennyiben a Direct2Drive-on rendeltél már cuccot előtte, akkor nem kell megerősíteni telefonon, de amennyiben viszonylag új regisztráló vagy, akkor kér telefonos megerősítést, ami persze MO-ra nem működik. Ja, ez független attól, hogy bankkártyával (Visa) vagy Paypallal fizetsz-e.
Én próbáltam, egy ismerősöm nevében csináltam egy új accot, és nem engedett tovább a telefonos azonosítás miatt, de a saját accomon, amivel már tavaly megvettem az STO-t, simán engedett vásárolni.
Vettem egyet magamnak az amcsi oldalról -20%-os Tell a friend bonussal, de persze rászámoltak 25% adót, így drágábban jött ki, bár állítólag másoknak nem vonta le az adót a kártyájáról.
Utána megrendeltem az angol oldalon szintén a saját accomról az ismerősömnek, mivel a hétvégén -20% volt minden MMO-ra, és itt nincs adó. Sikerült is megvenni, de amikor rányomok, hogy küldje el ennek is a kódját levélben, akkor ugyanazt a kódot küldi meg, amit az első vásárlás mellé kaptam. Szóval most kiadtam kb 21 ezer forintot, és van 1 kódom, szombaton el is küldtem őket az anyjukba, de azóta még nem reagáltak semmit.
Ha más nem, majd visszavonatom a paypalos fizetést. -
#2112 Ezért tettek egy nyilat a kijelölt célpont fölé szerintem, így már egész jól látszik -
e57 #2111 Nekem 1 dolog nagyon nem tetszik benne.
Nagy tömegben a riftek vörös talaján szinte követhetetlen a kijelölés. Egyszerűen nem látszik. Ezzel kezdhetnének valamit.
-
whisper #2110 1: Vannak olyan cuccok. pl második városban lehet venni 200 riftes palanret egy olyan itemet amit ,ha useolsz bekerül a spell bookodba és onnantól egy skill lesz. és azt adja ,hogy riftkenél 100% dmg és az enemyknek a dmget meg lecsökenti 75%-kal ami rád irányul. és ezt akkor tudod useolni ezt askillt ,ha van olyan kristály a fejednél. Abból tolod. EZ egy pl-da volt. vannak mások is amik lesznek még.
2: Sanctumba(Guardian oldalon) betudod váltanai vendornál iylen lucky coinra vagy ,hogí írják és lehet venni petet. azt ,hogy még mit lehet azt nem vágom.
artifactok elvannak dugva a földön némelyik, van amit dobnak a mobok. -
Bhalage #2109 kerdesek:
1. van az a 3 kek kristaly a kari kijelzojenel illetve van egy rift ?bezaro ability de az nekem mindig inaktiv.
valami mini rifteket lehetne bezarni, de en ilyennel nem talalkoztam (vagy rosszul ertelmeztem) ez hogy van?
2. artifactok: talaltam ilyenolyan artifactokat. de egyik set sincs meg teljesen. mi lesz ha meglesz 1-1 set? ez valami + extaitemet ad?
2+1. jol erzem, ezek viszonylag random spawnolo cuccok/dropok?
defiantoknal van ilyen gepesitett lo, kurva jol nez ki ; ))) -
Bhalage #2108 nekem az volt az unalmas, hgoy olyan karival jatszottam, ami vegul is nemtetszett : ) ugyhgoy valtottam is :)
craftolgattam, nekem bejon, tok jo hogy lehet salvagezni a megcsinalt cuccokat, igy visszajon valamennyi nyersanyag, ha ilyen peldatlanul fos eladhatatlan cuccot csinalok : ) mindent egybevetve jo lesz ez -
whisper #2107 BETA 6-nak ma vége. Na mind1 30+ on már elég jó érzés volt warriorral Warfrontozni. Tankolás is kafa volt. Nagyobb insták pl FC elég jóra sikeredett sz.tem. Én örülök ennek a gamenak! Sikerült Guilddes PVP-t összerakni így alázás volt rendesen 8) Nem tudom mi az Unalamas.Mi olyanokat harcoltunk. Nekem inkább az unalmas ,hogy WOW-t spamolják general chaten,de ezt gyorsan sikerült kiikatni.
Mester: Valami olyat hallottam ,hogy ezeket az instákat lehet majd HC-ba tolni nagy szinte újra és ott nehezebb lesz. Bossok is másokat is tolnak!
Lord Zax.: Sztem midnen game monotonitásról szól max karatert választ vagy másképp csinálod ugyan azt végig. Esetleg FPS-ek ,hogy más a szitu , vagy Autósok más kocsival. Mind1 MMoRPG-ben az a jó akkor mész oda és arra amerre akarsz. Sz.tem Itt is mint a WOW-ba pl Letudod majd kötni magad . Achikkal stb. Warfront unalmas? WOW-ba is ugyan azok vannak. Kb ennyi.
Nekem ami bejön. Amég WOW-ba 4 gombbal tankolsz itt azért van több skill amit használhatok is és kell is. Nem csak 3-4 gombot nyomogatok. A másik PVP-ben van 8 skillem amit használok warriorral és igen csak hatásosak. De persze tuti lesz itt is tisztulás. De nekem színesebbnek tünik egy PVE,PVP fight itt mint a WOW-ba pl. Ott azért már halálr atudtam magamat unni Raiden pl. és ez --NEM FIKÁZÁS-- csak elmondom ,hogy ott is tankoltam meg itt is.
Ami nagyon jó és nem tudom biztos 5000-en írogatnak a GMemeknek és BETA hatás is lehet ,de véletlen kidobtam a nyert fejesemet. írtam és kb 14 perc alatt vissza is kaptam. Ezt azért ott volt.
Ui.:
Köszi ,hogy írhattam,ha 40k DPS-t tolni warrirorral 29-en akkor próbáld ki a Champion/Riftblade/Warlodot 8)) Nekem bevált
-
mnorbi #2106 Teljesbe lasabb lesz? -
mnorbi #2105 30 rol 35 re volt 6-7 ora? Vagy 1 rol 35 re? -
Laroa #2104 El nem tudom képzelni mi lehet unalmas a warfrontokban, de mind1 :D -
Mester #2103 Véletlenül sikerült félkészen elküldeni a postot;p
Szóval rift/warfront téren egyetértek tényleg unalmassak lesznek elég hamar.
Végülis változik a táj mivel 6-7rift megnyílik egyszerre egy-egy major event-nél, de kb. ennyi. -
Mester #2102 A fejlődésre már írták, hogy meg van gyorsítva a bétában.
Istákat sajnos tényleg hajlamossak túlnerfelni(ez volt deadstrike mines utolsó bossnál is) igaz ezek low lvl insták nem azt várja az ember, hogy 15ször kelljen minden boss-t megpróbálni, de az is gáz ha csak végigrohan rajta az ember.
Azzal, hogy a riftek bezárogatása és a warfrontok egy idő után elég unalmassak lesznek(grind feeling) -
Lord Zax #2101 Igen tegnap este a patchel nagyon lenerfeltek minden instát, most meg túl könnyű, egy béna csapattal is simán lelehet futni gyorsan bármelyiket.. A balance még mindig bajos.
Nekem ami nagyon lejött most hogy iszonyat gyorsan lehet fejlödni. kb ez a 30-35 volt vagy 6-7 ora játékidö, questek nélkül, csak pvp, pár rift bezárás meg 2 instance ment le párszor és meg is lett. Ez igy nekem nagyon gyors, szinte odadobnak mindent, nemsok értéke van. Aztán már csak a gearezés marad, ami dögunalom, az instancek folytonos ismétlése.
És a riftek se nagyon kötnek már le, 1-2 x fun, de nincs értelme, mert akármennyit bezársz 10 perc és kezdödik ujra az egész. Területfoglalás szintén ugyanaz leölünk pár ellenséges falut, gang pár óra aszt kezdödik ujra. Nekem ugy rémlik mintha valami olyat igértek volna hogy a világ folyamatosan változik a riftek és a játékosok utján, megváltozik a táj, meg minden jó. De ezekszerint ez is csak hype volt. :(
Tudom szinte minden mmo ban ez van, ismétlődés és monotonitás, és lehet nekem tul nagyok az elvárásaim, de én valami újat szeretnék már ami leköt hosszú idöre, és nem mindig ugyanazt kell csinálni. -
Laroa #2100 10 embert gyógyít a bárd összes ilyen képessége maximum, és a bárd körül egy körben, tehát muszáj mindig az akció közepén lenni :) Kb ennek szánhatták a wp-t meg a dokot warhammerben. -
Murmur #2099 De 20 körül legalább kap direkt healt. Igaz, az is party heal, meg combo pontok kellenek hozzá, de azok gyorsan jönnek. :)
Ami furcsa nekem, hogy party-n kívül nem bírok ráhealelni senkire. :P -
Laroa #2098 Na így 30on kipróbáltam a riftstalkert is, hát mit ne mondjak tank speccen gusztustalan, elég sok ember kellett warfrontban hogy nagy nehezen megfektessenek 1x :D
Bárd viszont zseniálisan kurvajó, ha lenne fókusz healje akkor meg már túl imba lenne, így is undorító mennyiségű healt lehet összeharácsolni egy warfrontban, úgy hogy éledben is marad a raid. -
foxxi #2097 Sajna nem az a trend aminek kéne 1 ojró - 1 dollár.. igy szopó van.. én inkább fontért vettem, még mindig jobban jártam mint ojróban.. -
#2096 Az a legszebb, hogy ha átváltok az EU-s oldalra, akkor 4000 forinttal drágábban jön ki ugyanaz a cucc a juró miatt.
Elég nevetséges. -
Mester #2095 Ez furcsa fc-ben még elöző bétában 3-4 run-ból 1szer wipeoltunk csak első bossnál. KB-ben meg első runomon elsőre lement mind a 4 boss(trash-nél azért sikerült wipeolni 2szer;p), bár az is igaz, hogy a grp egy része tudta a taktikákat.
Mindenesetre az insta balance-al nekem eddig nem volt komolyabb gondom(talán deadstrike mines final boss kivéve, de azt a következő bétában le is nerfelték elég keményen) -
foxxi #2094 aha, oké. De attól nem kéne általánosítani hogy felhívnak, mivel NEM teszik meg. Én is ott vásárolok 5-6-7 game mostanság és egyszer nem hívtak fel, egyszer nem dobott fel ablakot, meg lófaxt se. És mivel leárazós hétvége volt, meglehet hogy túlterhelődött a rendszerük.
+ legalább 8 féle kártyát fogadnak el, és néha support feedback/fórumot is olvasni kéne...
+ a saját Riftemet csütörtökön délután vettem a kártyámmal és nem volt ablak, nem volt telefon.
És ha baromságot akarnék mondani nem ide írnék. Ugyhogy legközelebb ésszerübben is fogalmazhatnál. -
mnorbi #2093 én is ott akartam megvenni , csütörtökön de nem tudtam , mindent ott vettem meg eddig is , bejött egy külön menü hogy adjunk meg tel számot és felhívnak. Másik oldalon dlcuj vagy mi ott ment sima. szóval nem baromság max neked késöbb vagy hamarabb sikerült , de a héten voltak gondok mastercarddal. -
foxxi #2092 aha, mastercardal fizettem és nem hívtak fel, nagyon okos. Vásárolj mielőtt okoskodsz... -
mnorbi #2091 nem baromság , ha mastercarddal fizetsz felhivnak mert gond van mastercard securityval olvasd el , mielött baromságokat mondasz. Ha paypalla fizetsz nincs gond. -
foxxi #2090 Én is ott vettem. Ki találta ki ezt a telefonos baromságot? Jót röhögtem. természetesen nem kell. A regisztrált mailodra kapod a kódot, illetve D2D-on is megnézheted a profilodban. -
tusken #2089 Most rendeltem, jo az akciojuk kifizeted paypallal megkapod a cd keyt
emailben és semmit nem kellett megerösiteni
-
#2088 Direct2Drive-ról rendelt már valaki?
Komolyan telefonon is meg kell erősíteni a vásárlást? -
Murmur #2087 Mage helyett gondolom rogue-t akartál írni.
Azt, hogy teljes értékűek lesznek-e, meg milyen agrót generálnak majd, egyelőre szerintem még nem lehet megmondani. :) -
mnorbi #2086 látom lehet cleric , mage és warri is tank . mind a 3 teljesértékű tank lesz ? tehát egy 5 fös instát vagy raidet is eltud tankolni egy cleric mailbe vagy egy rogue riftblade aki leatherbe van ? az agro tartásba is ua olyanok ? -
Madmano #2085 Van olyan ts,ahol guardian oldali buta kérdéseim felrakhatnám hozzáértőknek? -
Murmur #2084 Nyomogattam kicsit a Cadence-t:
-néha miss-elek, tehát physical hit alapján nézi a találatot
-ha crit van, akkor mindhárom tick crit lesz
-a sebzés nagy részét a life sebzés teszi ki, a fegyverből jövő szinte elhanyagolható, értéke nem nő az attack/spell power-rel
Ezek eddig nem tűntek fel. -
#2083 rossz topic..jaa, hogy ez nem wow :D -
#2082 Elméletileg nem, hiszen csak staminánk van és a Cadence sebzése is úgy van megadva, hogy a fegyver+skill, majd a bevitt sebzés alapján adja vissza a csapatnak a gyógyítást.
Plusz mivel ha nagy a DEX-ed, akkor nagyobb a sebzésed, ergo nagyobb a gyógyításod is.
(gondolom én)
-
Murmur #2081 Mi is így nyomtuk le tegnap IT-t, cleric+bárd(én).
Más. Milyen statra érdemes bárddal gyúrni. Kézenfekvő lenne, hogy DEX-re, mert rogue, de pl. life sebzést többet kitol magából, azt nem lehetne erősíteni spell powerrel? Egyáltalán, a Cadence, vagy a Coda of Wrath magical ability-nek minősül? -
#2080 Megjegyzés a healhez:
-Tankheal terén Sentinel > Warden. Egyszerűen összehasonlíthatattlanul jobb, a Warden-nek egyetlen nagy healje van, az is komoly CD-vel, a Sentinelnek van nagy heal-je, vagy instant nagy heal CD-vel, stb. 18-as Warden-ként nem tudtam kihealelni RoF-ot...
-A raid frame sokkal hasznosabb, mint a party frame, szóval érdemes raidben köricálni (kiváncsi vagyok, instába is be lehet-e menni raidben). Megj.: Questelni, group qestelni lehet minden probléma nélkül raidben.
-Azért egy Click-Heal megoldás jó lenne, a click a delikvensen / gyorsbillentyű számomra erősen ódivatú... -
#2079 Egyedül nem, mivel az egész csapatra ható gyógyítása és buffjai vannak és így nem tud fókuszálni a tankra, így pedig mindenki megfekszik.
Viszont IT-t végignyomtuk egy hílerrel és egy bárddal. -
mnorbi #2078 esetleg ha valaki tolja bárddal ,azt szeretném kérdezni hogy bárd megállja-e helyét egyedüli healerként mondjuk egy instába ? és mit ajánlotok mellé soulként ? -
#2077 Jaja, majus elejen :) Koszi ;) -
#2076 na baba lesz? grat :) -
#2075 Te erzelmileg instabilabb vagy, mint a terhes felesegem basszus ;)