Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szó sem volt arról, hogy muszáj mindenkinek két helyen játszani.
Meg annyit javasolnek, hogy ne legyen frakcio ajanlas a ket kijelolt szerveren. Ugyis lenne jopar arc aki direkt a masik oldalra rollolna, mert az motivalja ha magyar guildekkel rivalizalhat. Es legalabb lesz min rohogni a forumon is😄D
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Viszont ez hogy ez is, az is, itt is, ott is, szerintem egyaltalan nem jo otlet, foleg az elejen, de szerintem kesobb sem.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
2. igazabol semmi ertelme
(de azert probalkozni lehet!)
anti hero
Indokok: a közvélekedés szerint jelenleg a defiant oldal picit ütõsebb pvp-ben (emiatt a pvp orientált emberkék oda mennek, így tényleg ütõsebb lesz😄), a másik elterjedt feltevés, hogy defiant létszámfölény várható.
Pvp szerveren gondolom jobb az erõsebb oldalon lenni.
Pve szerveren meg jobb a kisebb létszámú frakció, mert sûrûbben hív be a warfront ha pvp-zni akar az ember.
Így ha valaki megunja a szervertípust, akkor a másik frakciót is kipróbálhatja.
Vélemények?
classokrol olvasgattam, de nem tudom melyik a tuti.
amiket felsoroltam valoszinu nem, es a ranger marksman se igazan tetszik.megnezem majd a tanksterek mit tudnak, meg a healerek, cska kibaszott torpoket nem akarok latni :G
anti hero
amugy viccet felreteve tenyleg nem jatszottam a wow ota semmivel ami hosszabb ideig lekozott volna.
1 honapot toltam conant, talan 2-3t a wart, aiont, ooo milyen mmok voltak meg? eleg reg nem jatszottam ilyesmit.
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
maaradok a single szaroknal ugyis epp msot tettem fel a kotor2t, nemsokara jon a dead space2,
megnezem majd a gw2t meg a sw tort azt tcsáááá
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
meg ezek a buzi torpok. fasz kivan mar ;ddd
uff
anti hero
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
anti hero
Õszintén szólva én egy dolog miatt sóhajtozok: továbbra sincs dinamikus groupméretû instance-olás. Tudom, más MMO-knál se nagyon jellemzõ (mintha a Borderlands lenne ilyen, de az Co-op), ám igazán hiányzik már az MMORPG-kbõl.
Mindig rüheltem, hogy ha vagyunk 4-en, akkor kell egy pug, ha vagyunk 6-an, akkor egy ember meg az ajtón kívül marad...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Tömören:
LvL50 -> 10db 5 fõs group instances -> "Tier 1" 5 fõs group instances ("heroic mód") -> "Tier 2" 5 fõs group instances (keményebb "heroic mód") -> (legalább) 2db Raid instances 10 és 20 fõs kivitelben (a kettõ között nincs különbség lootban vagy más téren, csak a raid létszáma)
A Riftek terén lesz "group Rift", 5 fõs, a Tier 1 és Tier 2 instance-ok közé belõve, illetve "raid Rift", ez max. 20 fõs, és a Tier 2 instance-ok illetve a raid instance-ok közé van belõve.
A Guardian oldal ruházata jobban tetszik, mert "sötétebb", a Defiant göncök meg mintha egy hippi nagygyûlésre készültek volna. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ja, mondhatjuk, hogy nem volt megváltó. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.