8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Uniel #2154 a futási sebesség tényleg elég lassú, de ez nekem annyira nem volt zavaró, bár az igaz, hogy az én buildomnál alapból 20% speed (bard buff), + pár lövés után még +30% speed buff van, ha meg még be tolom a race skillt, akkor meg csak egy elmosódott folt a karakterem:) -
#2153 Jó persze, tény, hogy nem olyan gyors mint a WoW, de sztem LOTRO-hoz tudnám hasonlítani a sebességét. -
#2152 Többi mmohoz képest mondom nem tekkenhez meg mortalhoz... -
#2151 Ez szokás kérdése, takken meg mortal kombat után biztos nekem is lassú lenne :D -
#2150 Nekem ami nem tetszik az az, hogy olyan mintha lassított felvételben játszanék. Futás is, combat is. Volt rajtam egy 15% speed buff, na akkor éreztem azt, hogy rendesen fut a karakter. Combat is valamitől tetü lassú. 10-15%al gyorsítanának mindenen fasza lenne és ahogy olvasom fórumot nem csak nekem tűnik lassúnak az egész. -
#2149 Egyenlőre tudtommal sehol, a kollégák ezeket a számokat csak megérzésből mondták. -
mnorbi #2148 hol lehet nézni melyik serveren miből mennyi van ? -
Uniel #2147 "Persze soha nem halok meg mert annyi heal van , de akkor is ..."
Az általam leírtakra meg is válaszoltál mindent:) egy rugoval, vagy varival már 2-3 mob is izzasztó tud lenni, nem is beszélve az epic dögökről... pvp-ben meg még fusztrálóbb hogy hiába ütitek 3-4-en a papot az csak nem akar elfogyni.
Geronimo: a wow flame-be nem akarok belemenni, mert elég elfogult vagyok a wow-val kapcsolatban és nem pozitív irányba, de az általad írtakkal maximálisan egyetértek. -
#2146 Én Inqusitor, Cabalist, Warden kombóval toltam cleric-et és nem volt gondom, pedig a questelést kb végig szóloztam. Warden-re mondjuk nem raktam pontot, de az alap HoT így is sokszor kisegített, 2-3 mobbal gond nélkül elbírtam egyszerre, mert a Vox nevű DoT az inqusitor ágon healel, miközben sebzi az ellenséget, ha kitalentolod(3. tier, Contempt), így minél többen támadnak, annál többre lehet felrakni + a Healing Spray, 18-as szintig kb 1x haltam túl sok mob miatt. -
Boncmester #2145 Nekem a max 2 cleric volt egy warfrontban egyszerre, amivel találkoztam, és eléggé meg is látszott a teljesítményünkön, amikor ott voltak. Alig van healer, de kéne több. -
#2144 Elmondom wow sokkal rosszabb állapotban volt fele ennyi ficsőrrel, mint most rift. Csak az évek során a mérce lett nagyobb és az emberek azokat a dolgokat várják el egy új mmotól, amik már esetleg egy 4-5 éve futó mmoban mind benne vannak. -
mnorbi #2143 hmm ,akkor én el vagyok tájolva mert ahol én voltam 10 böl 8 rogue volt.
Ha beálltam középre healelni simány nyertünk , nem azért mer én skilles vagyok hanem mert valaki tolt healt . Nekem nagyon gyengének tünik a cleric , warrival riftbladdel 3 max 4 ütés egy mob , addig clerikkel 20-24 sec mire meghal , justicarral és druiddal is probáltam ua. Persze soha nem halok meg mert annyi heal van , de akkor is ... -
Uniel #2142 Azért abban bízok, hogy megjelenés elött még a clericet ballanceolják, mert "pöttyet" túl erős és ahogy nézem a szerverek min. 50% most azzal tolja.
Tegnap be is kerültem egy elég érdekes WF-be, ahol a 8-8 fős partyban 75% cleric volt és a black gardenes mach alatt összesn 3-4 kill sikeredett oldalanként:)))
Amiben még reménykedem, hogy radart nem fognak már berakni, mindig is marhaságnak tartottam egy fantasy mmoban, hogy GPS-en látod a többieket:). Késöbb akár rakhatnának be több tereptárgyat, bokrokat, meg hasonlókat, mint a war-ban volt, ahol jól ellehet bújni. Persze ehez még jó lenne ha a karakter neveket kisebbre venni, hogy ne lógjon ki belőle.
Eddig a Riftről csak jókat mondhatok, bétához képes, igazán nagy bugokkal nem találkoztam, sőt emlékezetem szerint anno a wow se volt ennél jobb megjelenéskor mint most a rift a béta alatt. Persze nem ez a játék lesz ami a trón fosztást végre hajtja, de a jelenlegi uborka szezonba egy üde kis színfolt.
-
#2141 Természetesen Sokoban-nal lehet a legtöbb DPS-t kitolni!
(Egyébként nem tudom, a cleric-et nem csak pár percig próbáltam) -
#2140 Szerintem a trial-and-error builddel :) -
mnorbi #2139 sracok aki clericcel tolja , melyik a legnagyobb dps soul hozza ? Healer lennék de minden soul nagyon gyengenek tunik. Esetleg valaki tudja melyikkel lehet legnagyobb dpst kitolni ? -
Rannah #2138 Azért nyugodtabb lennék, ha angol nyelvű szervereket külön és német/francia nyelvű szervereket is külön rendezné. Hiszen pont azért más nyelvűek, hogy kényelmesebb legyen anyanyelven játszani, ill. az se maradjon ki, aki nem beszél angolul (már ilyennel is találkoztam)
Bár amennyit én pvp-zek....:) -
Boncmester #2137 Ja, ez a legszebb, ha rányomok a Rift Collector's Edition UK-nál a Send info gombra, küld nekem egy ilyen levelet:
"Below you will find some helpful information about your copy of DC Universe Online. You can download the game as many times as you want. " -
#2136 "Addig jár a pug a warfontra, míg meg nem agyalják"
Ősi telarai közmondás a béke időszakából. :)
(Azért angolul mindenki tud makogni pár szót) -
#2135 Inkább úr leszek és hagyom őket a francba. :) -
Rannah #2134 Az ok, de pont német szerverrel rak össze angol szervert?
Az egy dolog, hogy beszélek németül, de mi van , ha teszemazt legközelebb kapok egy full francia csapatot, és kéne valamit írnom?:) Webforditas.hu?:) -
Uniel #2133 Ha az infom helyes akkor warfront az cross serveren fut, így másik szerverekről is lehet ott ember. -
Boncmester #2132 Ja, a supportra külön kell regelni, majd utána megadni, hogy melyik email címhez tartozó fiókhoz akarod hozzárendelni a support accountodat. Én is próbálkoztam belépni, és az istennek nem engedett be, aztán láttam, hogy alul van a regisztráció gomb.
Szerintem is zseniális találmány, törném le a kezét, aki kitalálta... -
Rannah #2131 Bocs, ez Fritz üzenetére volt válasz.. -
Rannah #2130 Vagy csak a többiek voltak nagyon bénák
Komolyra fordítva, elég durvának néz ki, support classnak meg pláne. Gondolom azért megjelenés előtt még átnyálazzák azt a sok száz/ezer oldalnyi adatot, amit most gyűjtögetnek, és átszabják, ha muszáj. Bár én örülnék annak, ha clericen kívül is lehetne életképes healert választani.
Én chloromancert próbáltam ki (pont ezért). Sajnos instát még solo healerként nem volt időm menni, de a koncepciója tetszik, és valószínűleg megállná a helyét egyedül is.
Apropó, warfront-ok: Titeket nem pakolt össze német/francia szerverről játékosokkal? Tegnap meglepődve vettem észre, hogy majdnem az összes csapattagom német szerverről van - de szerencsére nem nagyon kellett konmmunikálni:) -
#2129 Nálam a telefonos okosságnál meghal az egész.
No és persze a rendszerük hibája miatt úgy veszi, hogy három próbálkozás után letiltja náluk a bankkártyát (biztonság az nagyon kell ofkorsz) és a support meg nem elérhető, mert még bejelentkezni sem enged. Mókás srácok voltak a fejlesztők. -
Boncmester #2128 Tavaly normálisan működött még, most nem értem, miért kergült meg attól, hogy két példányban vettem meg a játékot...
Az jobban aggaszt, hogy még egy rohadt emailre sem képesek válaszolni már két napja, pedig valami customer supportnak minimum hétvégén is kéne lennie. -
Bhalage #2127 nekem siman ment a D2D vasarlas, igaz, nem a Riftet vettem, de gond nem volt. -
#2126 Szar az egész rendszerük, semmit sem lehet elérni.
Szerintem direk nem akarnak eladni semmit, vagy csupán sosem tesztelték le külsősökkel. :)
Inkább megveszem máshol drágábban, de az legalább biztosan meglesz. -
#2125 Egyre betegebb a bárd gyógyítása, pedig már egy ideje nem is pakolok oda pontot. :)
-
Uniel #2124 Az assa +5% critet ad mind rangere mind meelere+ a második mérge is ad crit bonusz, a bárd is ad critet, valamint az assa és a mark is ad olyan damege bonuszt ami crit után 10 secig tart, és összesen +35% damage, ehez jön a méreg+bleed, na meg a wrecked explosin amit a party társak sebzése is triggerel. ezzel a buildel a fő sebzésem a deadeye shoot lvl28-on már 750-800 dmg critet tolt+méreg és bleed;) pvp-ben.
Kérdésedre válaszolva az assát a hide, és a meele dps miatt választottam, mivel pve-ben a mobok ugy is a nyakadra másznak mivel ahogy észre vettem a legtöbb gyorsabb mint maga a játékos, és így gyorsan letudom darálni öket is, de ahogy lentebb is írtam rengeteg a lehetőség és a kombináció és ez csak a rouge osztályon belül;)
-
#2123 Köszi Uniel.
Pont most kezdtem el egy "ranger" classt, gondoltam 7-ig vagy meddig kicsit próbálgatom.
Marksman-Ranger-Saboteur-t fogok próbálni szintúgy dps-crit párosítással, nem tudom jobban ad e az Assa vagy csak azért választottad azt, hogy melee-be is tudj valamit.
Én a heal mellé a debuffokat választottam, ha jól olvastam, majd meglássuk mi lesz.
De elég jól leírtad, foglalkoztat a dolog, köszi. -
#2122 Azzal a részével nincs gond, meg ha nem magyar a leírás akkor se, csak kiváncsi lennék egy magyar nyelvű tesztelő meglátásaira.
De űr az van még bőven, aminek örülök.
-
Uniel #2121 Én "ranger"-nek a Marksman-Assassin-Bard soul combot használtam, bardból a heal buff+a damage/crit buffok valamint a speed buffot, assassinból a crit/mérgek/bleed valamint a snare skill, marksmanbol meg a lötáv növelő+sebzés növelő skillek+knockback lövés, mivel lvl30ig ennyi fért bele.
full dps build, mind közelre mind távolra némi healel megtolva. Pvp taktika meele ellen: nyilazás, ráfutva snare, majd körbe futkosva nyilazás tovább, ha közeljön, snare majd knockback lövés, range ellen: nyilazás, ráfutva snare, majd körbe futkosva meele-el ledarálom. Közbe meg adom a party buffot+healt.
Én defiant Eth voltam és a speed buffával nagyon beteg sebbeséget ellehet érni.még hideban is;)
Amugy a rift szépsége pont az, hogy rengeteg karakter lehetőséget összelehet benne rakni és nem az unalmas sablon kasztok vannak mint a legtöbb mmo-ban. Azt hiszem Én adok neki egy esélyt a megjelenéskor. Bár remélem pvp terén még raknak be valami ütös endgame tartalmat, mert a non-stop raid/instától csak agyhugykövet kapok:) -
Gyogyito #2120 Azért a FAQ-ban van két blog is, amelyek ha ne is fun site-ok, de megpróbálják ezt az űrt betölteni. -
Murmur #2119 Most vettem meg az EU oldalon ugyanott, még mindig van kedvezmény. :) -
#2118 Sziasztok. Én is bétázok, már régóta, végre megtaláltam az egyik karaktert, ami szóba jöhet majd.... (champ-beastm.)
Minden gagyi mmo-nak csinálnak magyar fansite-ot csak erről nem találtam még sajnos...
Én mindenképpen szeretnék jönni, már spórolom a zsét, bár az olvasottak után kicsit jobban körülnézek majd rendelés előtt, nem szeretnék én is pórul járni.
Viszont remélem itt minél többen szintúgy megveszik, kérem, hogy engem is vegyetek számításba, szeretnék magyarokkal együtt játszani majd, ha már van rá lehetőség.
Ha netán van itt egy legalább lvl 20-25+-os mage vagy ranger dps, megírhatná tapasztalatait, mert alapvetően az a két kedvenc classom, de itt nem találtam meg a megfelelő kombinációkat. Engem az nem zavar, ha lassabb, nehezebb a fejlődés, pvp orientált vagyok :)
whisper, többes számban írtál, ha netán egy kisebb társasággal vágtok neki, akkor szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehetséges, majd néhány infot írj ide meg pls, vagy ahol lehet követni netán titeket, pláne ha több szerver fog indulni.
Előre is köszi, jó játékot még pár órán keresztül... -
whisper #2117 Én DPselgetem PVP-be és ott azt is fogok ,de tankolgattam tegnap Én is sokat és nagyon bejött! -
whisper #2116 Igen nekünk is ez tetszik és ,hogy mennyien jönnek nem tudom . Sok a kétkedő egyén ,de mi megyünk mert van és lesz mivel lekötni magunkat. Sz.tem lehet nem okés még,de majd egyre jóbb lesz. Emlékezzetek rá ,hogy WOW elején se volt több raid insta. Persze fejlődött stb és egyre több jelent meg. Viszont Rift-nek is ugyan annyi esélye van kiadogatni, fejlesztgeni és így elnézve elég klaszul indul a dolog. Mondom annyit megérdemel ez a játék szerintem és régóta nem találtam ilyet aminek adtam volna esélyt a kifejlődésre és adnék is. -
#2115 Szombaton vegigtankoltam a napot, meg azert benazok sokat, de probalok fejlodni. Nekem nagyon megtetszett, hogy szinte mindig van mit csinalni, vagy guildikkel mentunk instaba, vagy riftelni, vagy questeltem egy kicsit, majd hozzacsapodta megy random csapathoz footholdokat es invasionoket oltunk, ki is tolti a napomat teljesen. Es akkor meg ott a pvp, a guild questek, a crafting, altok... ah :)