8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
DukaMYStro #2194 A hozzászólásokból arra következtettem, hogy most egy időre leállt a béta? (mittomén 2-3 nap, vagy a free bétáig)
Vagy csak fabrikálnak valamit a szerverekkel? esetleg csak nálam nem tud csatlakozni a szerverhez? -
#2193 Nem rossz BoneDragon, valóban nagyon élvezetes a harcos, tőlem eddig távol állt az a class, de itt nagyon megszerettem.
Én is hasonló buildet csináltam, de ha megyek élesre, azt hiszem csak pvp orientált leszek, így nekem, ha harcos leszek, akkor Riftblade-Champion-Void Knight build lesz.
De az utolsó bétán fog kiderülni minden, örülök hogy az vagy egy hetes lesz végre. -
Murmur #2192 Ehe, ez a virtuoso tényleg poén. Lehet spammelni az 5 combo pontos okosságokat. :) -
Laroa #2191 Mondjuk a bárd virtuoso skillje is megér egy misét. Rámugrott egy assassin, lestunoltam, arrébmentem, riff->virtuso->coda of wrath spam és viszlát -
Eksz #2190 Hat igen.
Hanebna's Blast Charge critically hits Eksx for 2514 Physical damage. (766 overkill)
3280dmg, nem kispalyas. -
Laroa #2189 béta utolsó órájában ezzel a builddel toltam: Sab
Láttam már pár ocsmány féreg kasztot ebben a játékban de ez vitt mindent. Felpakoltam vkire 5 különböző charge-t, detonate és megdöglött :D -
#2188 frenzied strike =bladefury -
#2187 mighty blow x3+proper timing+frenzied strike rox -
#2186 az egy jo kis build , en is ezt probalgattam
http://rift.zam.com/en/stc.html?t=1cmkL.VE00quu0k.VA0zqRoMhzz.m -
#2185 Tegnap adtam neki még egy esélyt. Sajnos ma munka miatt nem tudtam tolni.
Cholo/Necro/ Warlock soul számomra iszonyat unalmas lett magasabb szinten. Volt 10dotom, meg 2-3 nagyobbat sebző spellem. Dotok szétszedik az ellent mint állat, de addigra meghalok. PvE-ben iszonyat unalmas és várni, ahogy tickel a dot..wáá.. PvP-be meg mire felraktam a dotokat az ellenfélre, szétszedett...
Ezután kezdtem egy Champion/Beast/Riftblade soult. Na hát ez nagyon brutál volt. Iszonyat gyorsan lehet fejlődni vele. Észre vettem, hogy levették a paciról a szint limitet, így gyorsan vettem is neki egyet és máris gyorsabb volt. Folyamatosan csak rifteztem, alig csúszott be közbe pár quest. 1 óra rift farmolás után kitudtam szedni neki egy 2h swordot amin szintén nem volt szint limit és valami mega brutál volt lvl14-es szinten. Kb lvl 20as itemnek megfelelő sebzéssel, statokkal rendelkezett. Összefoglalva megint megjött a kedvem hozzá, de majd következő eventkor folytatom egy kicsit, aztán eldöntöm, hogy mi legyen. Csak meg ne unjam megint. -
foxxi #2184 akkor nagyon leköthetett a gyilkolászás.
ismerem a multjukat, nem az a lényeg. -
#2183 megtettem. -
Gyogyito #2182 Megerősítem, valóban megjelent a szervere üzenet :) A chaten nem néztem, de elvileg ott is meg kellett volna jelennie... -
#2181 Hát ha megnézed a fejlesztők MMO múltját nem mondanál ilyet. Amúgy meg múltkor volt server message, mielőtt lekapcsolták. -
#2180 Pedig írták 18:50kor, csak nem chaten hanem ilyen globális üzenetként, mint amikor a nagyobb rift eventek kezdődnek. Megköszönték a részvételt meg minden :) Legalábbis abban a zónában ahol én voltam :) -
foxxi #2179 Csak simán, kibaszott karakter oldalra - War közben és szevasz
Semmi logikus minden chatfelületen megjelenő broadcast " hogy 5 perc mulva server off" vagy valami
Van még mit tanulniuk a mmo netikettről, sokan a szívükre vették ( én meg jót röhögtem ), bár a szép kék válasom bánja ( már nem tudtam lootolni
De majd egy hét múlva! -
Gyogyito #2178 Fontos!
Kérem a a Béta során megalakult, és a megjelenést követően is megalakulni szándékozó guildek vezetőit hogy tekintsék meg az alábbi posztot, és vegyék fel velem a kapcsolatot.
Köszönöm! -
Murmur #2177 Jah, egyszer csak elszállt. :) -
seaedge #2176 Jo ez a VK/RB
-
#2175 Miért, becsoszogott a takarító néni és lebaszta a biztosítékot? -
foxxi #2174 öcsém, ilyen béna szerver lekapcsolást, nagyon fapados volt -
#2173 Gondolom számíthatunk egy nagy patchre is előtte, bár eddig se voltak kicsik. -
#2172 15től open beta -
#2171 4 eves lesz a geped. -
#2170 sajnos ez a béta hétvége se győzött meg pedig aztán kipróbáltam mindent,meg a gépigény se megfelelő már az én 3 éves gépemnek,kíváncsi leszek mi lesz vele egy 1 év múltán... -
#2169 Ja akkor azért, jólvan :y -
#2168 Huha, akkor lehet belefutottál abba az ellenőrzési lázba, amiről a többiek is beszéltek, én egy hete vettem akkor nem volt semmi gond, illetve nem hiszem hogy van különbség paypal és paypal account között. Talán max. az lehet, hogy én erre a D2D UK accountra már megvettem annak idején a WAR-t meg az Aion-t is, lehet azért nem cseszegettek. -
radical #2167 Milyen paypal accounttal fizettél? Mert én amikor ki akarom fizetni a paypalhoz linkelt magyar visa kártyámmal akkor kéri a telefonszámomat de amint beírom a magyar mobilszámomat egyből kiírja hogy nem tudja validálni a tranzakciót és nem engedi kifizetni.
"We could not validate your transaction. Please contact Customer Service to complete your purchase."
direc2driveról akarok 28fontért riftet venni.
Olvastam a #2113-at akkor ezexerint frissen regisztrálva nem tudunk magyarországról semmit sem rendelni direct2drive-tól? -
foxxi #2166 + 1 hét, tehát 6 hét, a következő bétafázist is beleszámolva. Messze nem rossz + headstartig nincs wipe. -
#2165 Erre van a beta feedback fórum, tessék javaslatot tenni a készítőknek :) -
#2164 Vágom.
Akkor a mailbox-ra tehetnének egy "open all" gombot :) -
#2163 Állj le a cuccal és nem lesz gond. :) -
#2162 Szia!D2D UK -nál még mindig a hétvégi 20%-os kedvezménnyel tudod előrendelni a sima és CE verziót is. Itt vettem én is, paypal-al fizettem, nem volt telefonos okosság, kulcsot küldték kb. 5 percen belül levélben.
Mindkét verzió a hivatalos indulástól számítva tartalma 1 hónap játékidőt, ami head start-al együtt már 5 hét. Ezen felül, amikor beírod a kulcsot az account management-be kiválaszthatod, hogy 1, 3, vagy 6 hónapos ciklusokban akarod az ingyenes játékidő után fizetni a játékot. -
#2161 A Trion álláspontja, hogy egyenlőre nem támogatja az addonokat, inkább az interface-t csinálják meg úgy, hogy lehetőleg minden igényt kielégítsen és majd később adják ki az API-t, ha igény lesz rá. Addig is lehet macrozni. -
Lord Zax #2160 Tudna valaki segiteni abban hogy ha 1 honapra akarom elörendelni honnan érdemes? Csak paypal-al tudok fizetni, de még azt sem használtam sosem. És ilyen telefonos visszaigazolás se kéne mert angolul nem igazán tudok folyamatosan kommunikálni, föleg ha hadarnak.
Az 1 hónap mellé is jár a head start? Valamint érdekelne ez a rendelés hogy müködik? Vannak e várhato külön költségek, pl paypal utalás, vagy adók, stb amit valahol kisbetükkel elrejtenek?
Igazábol sok fenntartásom van még a játékkal, föleg a balance-el, ezért nem merek egyböl 6 honapra elöfizetni, de ha az alatt bizonyit akkor mindenképpen meghosszabbitanám majd.
-
#2159 Vannak már addonok a gémhez? :)
-
Murmur #2158 Február 15-22. -
Boncmester #2157 Kisebb szintű voltam, mint ti, hála a szombati Flamys ivászatnak és a másnapra való kihatásának :D -
Laroa #2156 azért sír a szád mert nem kerültél be a warfront partynkba gondolom :D -
Laroa #2155 a köv béta mikor lesz?