8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Laroa
    Nem értem minek vitáztok a nyomi warrior sebzésén :D
    Szabotőr, és oneshotolni az embereket :D
  • whisper
    igaz. de a vicc akkro meg az ,hogy a tiéd 10 power istant a flame az 20 power instant és mint a kettő többet sebez mint a champion Power strike-ja ami 20 power melee isntant és sz...t se sebez ezekhez képest.
  • sanyiiiii
    Nincs CD,de follow up attack. De 19en critel annyit mint te flame spear-el dot résszel együtt 34-en! Ez azért elég érdekese balance szempontból. Ez egyébként szerintem azért van mert a paragon ranged attackok, a riftbladdel ellentétben nem fix dmg hanem weapon + dmg, ráadásul raptor és tempest mindkét fegyver dpsét figylembe veszik.
  • whisper
    Igen 256+ dot. plusz 20% a frezzeing auraból. De igen az dualos req és nem armos. A raptorost nem csak 10 secencént lehet eltolni? Mert a flame speart folyamatosan lehet löni instanba. csak global cd-vel
  • Laroa
    Gondolom majd kapsz vmi hiperszuper title-t ha kiunlockolsz minél többet.
  • Eksz
    Maguk az achievement pontok, mint mindenhol, az epeen lengetesre jok. Bizonyos achievementekhez jar rewardkent title.
    Bovebben itt nezhetsz utana:

Achievements
  • sanyiiiii
    Ezek a számok mind 34 környékéről vannak? Mert akkor ez a flame spear nem tú meggyőző, én 19en 370 körül criteltem path of the raptorral, 450et path of the tempesttel. És a gearem sem valami nagy szám... Persze strike like ironnal, és armor csokkento markkal a targeten.
  • Hamed
    Achievementekert amugy mit lehet kapni? 5-10-20 pontok jarnak mindegyikert, ezt is el lehet kolteni valamire?
  • whisper
    "mármitn a champion m1 pontos aurat!"
  • Laroa
    Kinek mi a lényeg. Én személy szerint lexarom a zászlót, csak az achievement miatt vettem fel 1x. Minél több killünk van a végén én annál jobban érzem magam :)
  • whisper
    Ott veszem észre a problémát ,hogy Aoe sebbzés 3 ap-s, titans strike ap-s és paragonból a 30% dmg az 12 secig van és 3 ap kell hozzá(ezt egy warfrontos PVP-be nehéz felrakni úgy ,hogy közbe más cd-ket iskell nyomni és global cd-sek a spell szóval inkább eltolok egy flamespeart ami critbe 256-t sebez most és pluszba 110 dot). Plusz markolj közbe. Aurat sajnos testben nem tudtam kirakni mivel nem lehet több pontot rakni a szint limit matat egy ágra. Szóval amikor a sima ütése a championnak fele akkorát sebez mint a vele párhuzamos ugyan annyiba kerülő flamespear amit ráadásul lősz is szóval pl Power strike 20 power rank 6 -on sebez 90-et flamespear azt hiszem 170-et plusz 110 dot és ugyan annyiba kerül és instant ugyan úgy csak még ráadásul lövöd és ehhez hozzá jön még az improver frezze armor ami 8 seces cd 20 meterrol lövöd és 15 secig 50%-ra lassitja az enemyt és az improved meg még add 20% extra fire dmg-et 8). szóval mire oda érsz a másikhoz,ha nincs chargeod már fel is stackeltél 3 ap-t jó esetben sebeztél rajta 500-at és eszi a dot még 8).
  • radical
    Ez Black garden volt? Mert ott sose a mészárlás volt a lényeg.
  • Laroa
    Viszont remélem release-ig megjavítják a pontgenerálást warfrontokban, mert nyert ellenünk úgy a guardian oldal hogy elcsalták a zászlót a kezdőhelyükre és 1 nyomorult killjük volt egész warfront alatt. Mi meg hiába mészároltuk őket, alig volt 200+ pontunk.
  • Me0w
    Viszont az ilyen casual hulyeket, mint en is, erzekenyen erint, mivel 10 embert meg csak-csak ossze lehet szedni, de 20 emberrel mar kemeny progresst kell tolni, hogy mindenki normalis cuccokban legyen, ezt a casualok nem tudjak megtenni.

Ez van :/
  • Laroa
    Engem nem zavar, úgyis pvp cuccban akartam nyomulni endgame-ben :)
  • sanyiiiii
    Úgy értem hogy szerintem egy 34-es champel nagyobbat is kéne tudnod ütni ennél :)
  • radical
    Egyáltalán nem lesz. Szopó a kis baráti társaságoknak, bár azért mehetnek riftraidelni orrvérzésig tizen.
  • Me0w
    Az iras szerint egyaltalan nem lesz ,fasza :(
  • Laroa
    *=e
    csak a fórum engine nem engedte belinkelni máshogy
  • Laroa
    47k lol
    http://kepfeltolt*s.hu/110207/2011-2-7_184734_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • A4tech
  • KBB
    Úgynézki nem lesz 10 fős raid instance indulásnál :( forrás
  • whisper
    Igen lehet kevés ,de ez van majd kiderül eddig elég jól elvoltam vele. 1v1-be elég jó és ez mellett dotolok elég rendesen szóval a 970 lehet ,de a dotokat nem számoltam bele amit air dmg add meg fire dmg.
  • whisper
    Ninc igazad. 51-es championnal akkora crited meg crit dmg bonusod van ,hogy mellég a rift bladem és folymatosan 50% heal felezésbe van acrites ütések miatt . más részt tele vagyok stunnal, charge stun, titans 5 sec stun szóval lehet azért healert ölni vele. Én jól elvoltam vele. 29-sen 47k dps volt a csuma warfronton. és ráadásul 500-akat ütöttem aoeval proper timinggal és akkro minden ember 50% heal felezés meg fear. szóval egész jó. dodge parrys kariknál ott van az instant sebbzés amit nemlehet dodgeolni és talentből 100% crites ami után üthetsz még egyet rögtön.

Én nem féltem a warrirokat ,ha kiszedik a geart meg fegyvereket és jelzem bevált. Persze minden gameba warriro mellé dukál egy healer és akkor vég emindennek . De a warriro már cask ilyen 8))

Éljenek a warrirok. Ki akar easy karival játszani 8)) 8)
  • radical
    Van aki a héten vett riftet? Honnan vettétek mert az összes kedvezményes rendelést letiltották külföldieknek.

Valami DLgamernél olcsóbb megoldást keresek.
  • sanyiiiii
    34-en 970-et critelsz titan's strike-al? Elég kevésnek tűnik ahhoz képest hogy mennyi bonust ki lehet rá pakolni champnek (titan's strength, take no prisoners, 2h spec, don't make me angry, bearingek ugye 14% damage vagy 30% crit damage vagy 50% damage valamint markokból - armor és még 20% crit dmg, ráadásul paragonból még e mellé dobhatsz +30% damaget mindössze 2 pontért).
  • Murmur
    /love bard

whisper: Aki WAR-ozott, az már megszokhatta az armourcsökkentést. :P
  • Laroa
    némelyik kaszt ellen semmit nem fog érni a warrior.
    "This attack cannot be dodged, blocked or parried." Jó szórakozást
  • Laroa
    hja, tegnap volt egy fantasztikus duelem egy clericel, aki megtámadott questelés közben, miközben én bárd soullal nyomtam épp. kb 5 perc próbálkozás után inkább lestunoltam és elmentem onnan, mert egyikünk se bírta a másikat 90% hp alá vinni
  • Egoraptor
    Cleric-ből Justicar/Shaman/Druid melee DPS build nagyon bejött PvE-ben meg PvP-ben is. 2nd role-nak meg beraktam egy healert, vicces volt dungi közbe váltogatni, dps, healer, dps, healer ami kellett épp :]
  • foxxi
    Pontosan ezt hiányoltam minden eddigi mmo-ból ( jó, lotro nem, de az nálam amugy is mind felett áll ), és nagyon meggyőző hogy szinte azonnal reagáltak a problémákra. Ezt a szokásukat nyugodtan megtarthatják még évekig, és akkor nem lesz baj
  • whisper
    Én ahogy elnéztem a fejlesztő TEAM aktivitását és tényleg gyors reagálását. Biztos jóra le lesz csiszolva 50-en egy kis idő kell hozzá. Ez a gyors reagálásuk annyira motiváló. Mi mást várna el az ember, ha nem azt ,hogy azért amiért vizet törődnek vele, karban tartják stb. Rift eddig eléggé meggyőző sz.tem....Én örülök neki ,hogy a bugokra meg a grafikára , isntákra , warfrontokra meg world-re koncentráltak főleg és ezeket a problémákat meg majd betakból tapasztaltakból meg kezdésnek 50-en felbukkanó problémákból gyorsan orvosolják és korigálják.
  • whisper
    Tegnap Ts-en mondta az egyik társam ,hogy olvasott olyan fórumot ahol egy RDS rouge írta ,hogy 50-re 90%-os armor pent fog tudni kirakni! érted vicces lesz mikor jön egy tank tegyük fel 10000 armorral aztán lesz hirtelen rouge ellen 1000 armorja és mind ezt lvl 50-en 8)) nem fog sokat sebezni az a ranged DPs aki alapból durván lő. Block ide vagy oda 8) Főleg,ha mondjuk nem tankkal akarsz PVP-i hanem tegyük fel Championnel 8)arról nem is beszélve ,hogy 3280 championbe 34-en van 3100 hpm 8)haha. Mondjuk ez érdekes mert Én Titan's strike , proper Timing-al ami 34-en 140% weapon dmg+ 439 és ezt critbe ütök 970-et 8) végülis. jó nem panaszkodom ,de most akkor ,ha ez így lesz akkro beállok tankka PVP-i aztán a champion meg paragon csak PVE talent lesz 8)))

Biztos lesz balance főleg LVL 50-en 8) ( FOr The warrior )
  • foxxi
    Fogják is, ne aggódj. a Cleric is brutál kombókkal God módba lép.. most lesz egy hetük balanszolni, majd open beta alatt is, és kb az első 3 hónap is ezzel fog eltelni, mivel baxott sok variáció van, és baxott nagyok az eltérések a kombókban. Amugymeg: " Jó munkához, idő kell"
  • Laroa
    Nem ő ütött ekkorát, őt csapta meg így egy Saboteur. Van egy két kaszt amit csúnyán nerfelni kéne, olyan sebzést tudnak kitolni.
  • whisper
    Vagyis ,hogy ütött ekkorát? Tank voltál?
  • whisper
    Az igen,de hogy ütöttél ekkorát?
  • DukaMYStro
    Ja, tényleg nem ártott volna... :D
  • BoneDragon
    Annak a Faq-nak lassan már villognia kell... :)
  • Wizzurah
    Nem indul el, majd 15-én fog, gondolom a szokásos este 7-kor.
    Ha jól vagyok informálva.