8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Gear #2274 Miért kell 2 PVE guildet csinálni Guardian oldalra? Egyet kéne és máris elérhetőbbé válik a 20fős raid ;). -
#2273 Válaszolva a kérdésedre: Renegade Guild - PVE szerver/Guardian oldal -
#2272 Apró probléma, hogy a Borderlands 4 fős co-op játék. :) -
radical #2271 Bizony nekem is ezért tetszik bár a régi 40fős raidek nem hiányoznak.
viszont 40 tök átlagos player csak összegyűlik egy guildbe hogy meglegyen a létszám. -
Rannah #2270 Jól hangzik, menjünk Borderlands-ezni:)
Egyébként egyetértek, ez igazán "next-gen MMO" lenne végre, nem csak ráhúznák ezt a megnevezést...remélem valakinek hamarosan eszébe jut, hogy bepróbálja az online játékok terén is ezt a fajta megoldást -
Rannah #2269 Ha magyarokkal akarsz játszani, akkor kínkeserves lesz összeszedni full magyar 20-as raidet rendszeresen egy MMO-ban, ha nem WoW-Arathoron próbálkozol. -
Gyogyito #2268 Szívemből szóltál Cifu, ezt keresem én is egy valóban next-gen MMO-ban. -
#2267 A FAQ-ban van 5 guild, ebből mondjuk a Zephyr PVE/Guardian, de a többi négyről nem tudom, hogy melyik oldalt választották. -
Gyogyito #2266 Igen van, szerintem keresd meg Boncmestert. -
#2265 Igazából én azt várom, hogy mikor jutunk végre el oda, hogy élvezhető raid contentet hoznak össze dinamikus csapat-létszámra. Tehát ha 8 ember van, akkor 8 ember számára kihívás a csata (többé-kevésbé), ha 13 ember, akkor 13 ember számára, és így tovább. A Borderlands volt többé-kevésbé ilyen, még ha egy teljesen más kategóriai is az a játék.
Mindig is azt rüheltem a raidekben, party-kban, hogy ki maradjon ki, vagy honnan szerezzünk még 1-2 embert, hogy teljes legyen a létszám... -
Murmur #2264 Pár napja kérdeztem, most újra: PvP szerver, defiant oldal; van tervben magyar guild? -
#2263 Sajnos én is. -
#2262 Recruitoljatok akkor. En meg nem jatszottam olyan mmo-val ahol endgame pve-hez eleg egy 10-15 fos tarsasag. Eleg ha egy tank vagy healer nem tud jonni es mar gazos a szitu. 30-40 normalis arcot meg ossze lehet kaparni sztem:)
En pl. vanilla wow 40-es instain "nottem fel", azota is hianyzik az a feeling. Az elejen mindenfele dps meg aggrometer nelkul toltuk, nem volt szivozas hogy ki hanyadik, meg ki a slacker, csak szepen lementek a bossok a kezdeti wipeok utan. -
Gyogyito #2261 Hát, a 10 fős raidek lehúzása kissé váratlanul ért :( Azért remélem, ezt még átgondolják... ( Ahogy Meow is... Bár amit írt, teljesen egyet értek vele. ) -
#2260 Az biztos, hogy ezzel a bejelentéssel nagyon sok játékost vesztenek el. Igazából nem értem a logikát ebbe a 20fős dologba. -
Murmur #2259 Ha hamarabb bejelentik ezt, lehet én se rendelem elő. 20-as raidekre nemigen lesz időm, a PvP tartalom meg az eddig tudásunk szerint nem valami sok. -
#2258 Látom, te szeretsz belekötni mindenkibe. -
#2257 Az is varatlan volt, amit a podcaston mondtak ;) -
#2256 Az :) -
#2255 A jatek hibaival kapcsolatban hajlando vagyok elnezo lenni, en is programozo leven tudom, hogy hibatlan szoftver nincs. Azzal sincs bajom, hogy 1 raid instaval indul a jatek, valoszinuleg mire 50 leszek, ebbol is tobb lesz. Szeretem a kasztrendszert, stb., de az, hogy _nincs_ 10 fos content 50 utan, annak ellenere, hogy 2 honapig azt nyomtak, hogy tokmindegy, hogy 10 vagy 20 fot viszel a raidbe, na az mar sok. -
Laroa #2254 pve núb. -
whisper #2253 Igen pont ott nem voltam! ;-P -
#2252 3 font a postaköltség ott ahol én néztem. egy ezres kb, de ha többen rendelitek egyszerre akkor is csak 3 font. :) -
#2251 Miért törölted a rendelést? Mégse olyan jó? -
#2250 No ez viszont váratlan esemény... :( -
Laroa #2249 Minek neked dobozos? Hogy elkúródjon majd a dvd előbb utóbb és szopj a reinstallal? Digital copy-t bármikor le lehet tölteni újra és újra :) -
Laroa #2248 Ha jól sejtem hiányoztál az általános iskolából mikor elmagyarázták, hogy mi a különbség a vita és a vitatkozás között :D -
whisper #2247 25 Font? 7-8 ezerért van doboz? De gondolom mrie ide érne Dobozba addigra annyi lenne mint online 8) -
whisper #2246 Én nem húzom Le. pont azt mondom ,hogy championnal/riftbalde-el tökre jó votl pvp-i meg questleni! -
#2245 Amit mondtak, az az, hogy a 20 fos raid instakbol nem lesz 10 fos verzio. A 10-fos content a Raid rift, es kesz.
Ez azert is igen nagy ciganysag, mert egy casual guildnek siman progress a 10 fos insta, ahova kell 1 MT (pal), 1 OT (void/reaver), 1 MH (cleric), 1 OH (chloro), es meg mindig van 6 hely dps-nek meg supportnak. 10 embert meg talalni is lehet, nem erdekel, hogy 4 hetig bohockodunk 1 bosson, de akar szombatonkent, sajat tempoban lehet haladni, ha akarunk/akarnak. Nem free epix kell, meg epeen, csak a lehetoseg, hogy ha akarunk, akkor 10-en is tudjunk jatszani a penzunkert.
Az meg, hogy a 20 fos instakat csinalja guild alliance-ban ket kis guild, az kurvara nem viable option.
Egyebkent canceleztem a preordert. -
#2244 Akkor nem vágom. Neten elég sok oldalt találtam, ahol azt írták, hogy csak digital lesz. Lehet azok már régi postok. :) -
radical #2243 Tele vannak dobozossal már 25 font körül is lehet találni akinek az kell. -
#2242 Ide is akkor, hamár a freeblog agybajoskodik:
Meghallgattam ezt a podcastot, ha már ekkora szarkavarás van körülötte és azt kell mondjam nem lettem okosabb. Az teljesen világos, hogy nem lesz 10 -es raid insta, az viszont nem, hogy a jövőben jövő dungeon-ok hány fősek lesznek, hisz nem vetették el teljesen a 10 fős insta lehetőségét, csak a 10/20 főset.
Az is elég ködös hogy Greenscale és a jövőbeni "mysterious" insta milyen locktime-al fog rendelkezni. Mert a podcast-ban csak "small" meg "big" insta reset időt mondanak, hogy 3 meg 7 nap, de azt egy szóval se, hogy mi a kicsi meg mi a nagy.
Úgyhogy nekem ez egy kicsit olyan mint a mesében: mondtak is valamit, meg nem is. Okosabb is lettem, meg nem is. -
#2241 Hogy érted? Angliába lesz dobozos verzió, lehet is rendelni onnan. -
#2240 Amúgy mi az oka annak, hogy uk-ba nem akarják behozni a dobozos verziót? Ezt nem értem. -
radical #2239 Elemezgettem kicsit ezt a hírt a blogomon, mert van akinek az angollal van gondja, van akinek a szövegértelmezéssel. -
#2238 Csacskaságot ír. Nem lesz 10-es raid instance. 10-es raid content lesz -> 10-es Raid Rift. Hurrá...
"There is 10 man content though in the form of Rift Raids, so smaller guilds don’t have to completely be in a mode of despair. "
Forrás. -
#2237 "To all the people freaking out over the "removal" of 10-man raids....
Did you even listen to the podcast?!
The only thing they removed from the game was raid instances with 10 AND 20 man versions. There will still be 10 man instances and there will still be 20 man instances, they are just separate now.
They chose to go this route because now instead of focusing twice as much time balancing the SAME instance for 10 and 20 man groups they can focus on releasing more different instances.
also it creates gear balance issues... if the gear is the same from 20 and 10 man versions of the same raid (which the community would demand) and the 10 man is easier then it could create an "easy mode" path through endgame progression, which they are trying to avoid.
" -
#2236 Már Laroa-val is vitatkozol... :D
Ahm nekem Champion tetszett a legjobban, pve-ben nagyon élveztem, pvp-be sajnos nem volt alkalmam kipróbálni, de remélem startra nem lesz ilyen gyér amennyire itt lehúzzátok tényleg :S -
whisper #2235 Laroa,ha ezt Te vitának nevezed ,hogy megbeszéljük akkor elég érdekes életed lehet.. 8)))