Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Ez is egy 25 felhasználós VIP kulcs:

EF3N-3W3Z-XNT6-LRJR-L7FJ

Jó játékot!
Ez az 1 euro = 1 dollár elég pofátlan dolog.

Nem tudtok esetleg egy webboltot, ahol dollárral lehet fizetni érte?

TDC Geronimo
<3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Értem köszi. Akkor pont úgy lesz ahogy most a Warhammerben van. Az jó megoldás.

Az a koncepio hogy, hogy eu es us szerveren is jatszhat barki, nem tudsz "rossz" verziot venni.

© Hentes75

© Varian hozzászólásában lévõ kulcs elvileg VIP, azaz nem kell invelés hozzá, és minden bétéban részt vehetsz. Elvileg..

"...here is a VIP beta key that can be used 25 times. Now your friends can join the ranks of the Ascended for all remaining beta events."

Riothryn. Rift guild: http://infernum.co.uk

Én is kaptam beta kulcsot, így a 25-én induló betat megnézem.
Ha tetszeni fog, akkor megveszem.

Két kérdés:
1. A betanál van "kedvenc" szervere és oldala a magyar játékosoknak?

2. Az elõrendelésnél nem jelzik, hogy EU vagy US verzióra vonatkozik-e (bár euroban kell fizetni). Van errõl info, hogy hogyan mûködik ez? Nehogy véletlen US verziót vegyek.

BoneDragon
Nem az Aionon? Vagy az a Tera? Már fogalmam sincs..

Van már beta kulcsom.Az accountom legalsó sorában kell várni,hogy
elfogadják a jelentkezésemet?Csak akkor tölthetõ?Mennyi idõ míg elbírálják?Mindenkit invelnek?
számtalan mmo hever a polcon és ez jópár embernél van így lehet, mindet nagy beleéléssel vettem meg és mindegyik "befuccsolt", nehéz úgy hozzáállni vmihez ahogy Gero csinálja hamár sokszor végigjátszottam ugyanazt velük😛

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Ha jól emléxem, a Rift fejlesztõi dolgoztak a World of Warcrafton is.

BoneDragon
Nem temetem én, de azok amik wow gyalázónak lettek kihirdetve, lassan a csõd szélén vannak. Kedden végre én is bejutok betara és leírom a véleményemet 😊

Azert kicsit korai azt temetni aki meg sem szuletet, nemde? 😊

BoneDragon
Hát igen, ezek is csináltak egy olyan videot, hogy hagyd abba a wowot és gyere ide.. Hát ott elég sokat süllyedtek a szemembe, de majd kiderül.. Félek, hogy aion sorsára jut...

Raszti, ezt senki sem tudja megmondani elõre. Reméljük, sokáig leszünk a Riftben. Azért kéne regelni, hogy lássuk, kik azok akik jönnének. A fele társaság pont azt mondja amit te. Ismersz már, minek regeljek. 😄 😄

még a játék megvétele se biztos, kb. majd bétakat megnézzük aztán kiderül, csak tudod mmo, mmo hátán és mindegyiknek az lett a vége hogy elsõ hónapban ott van egy rakat ember aztán szépen mindenki abbahagyta...

Pyotr
Ha lesz elég pve tartalom akkor nincs probléma, de ha nem akkor elõször a pve szerverek lakói fogják elunni magukat és itt én se a low levelek ölésében látom az unalomûzést ,de ha csag bg-ken lehet pvp-zni ráadásul 1 en akkor khmm...

&#9608;&#9608;

BoneDragon
Eleinte biztos menni fog a hátbadöfés (újdonság varázsa), de késõbb már hagyni fogják egymást a játékosok és inkább fejlõdnek. WoW-ba is ez volt.

regelni biztos nem fogok, azért ismerjük már egymást annyira hogy ezt a lépést biztos nem fogom megtenni, vagyok már millió oldalon reggelve, viszont ahogy néztem a jelentkezett tagokat megint a szokásos társaság lesz😄 kérdés 1 v. 2 hónapig?😛

😄DD Várj, mindjárt áthúzom. Regeljetek ti is, és írjátok le a fórumunkban a véleményeteket. Errõl is. 😊

Hara ez tetszett: - Tilos csúnyán beszélni a guild chaten, vagy globális csatornákon. 😄DDDDD

Nem arrol van szo szerintem itt, hogy barki is felne a pvp servertol, en biztosan nem. Egyszeruen nem latom ami tobbet adna. En gankelni lowleveleket, szerencsetleneket nem akarok. Nagyon otletes es viszonylag sok fajta warfrontot lattunk videon, nekem eleg az.

Pyotr
Ha kiderül melyik szerveren melyik oldalon lesztek szivesen jelentkeznék healer szakosztályon😊
Egyébbként attól a pvp szervertõl nem hinném hogy félni kellene mivel wow ban is inkább azok a szerverek izgalmasabbak.Igaz gank lehetõséget is ad ,de ha jó az összetartás ott van pikk-pakk az egész guild rendet rakni😊

&#9608;&#9608;

UH, nevermind. Csak nezni kellett volna hogy mar sikerult is.

Szia,

lehet hogy koran van es nemvoltam eleg figyelmes, de nem sikerult regelnem a honlapra anelkul hogy jelentkeztem volna a guildbe. Ez azert egy kicsit furcsa, pl en szavaztam volna, hogy pve szerveren alakuljon a guild, mivel jelen allas szerint en ugy latoma pvp server egyetlen elonye a vegelathatatlan gank, igy nemszivesen jatszanek azon. Megkoszonnem ha segitnel a regisztracioban.

Sziasztok!

Elindítottuk az Infernum nevû guild szervezését. http://infernum.guildlaunch.com címen található a honlapunk, ott is lehet jelentkezni. Eddig kb 30 játékos (tapasztalt AoC, WH, WoW, stb játékosok) +1 komplett WoW-os guild jelezte, hogy jönne. Mindent leírtam az oldalunkon, így nem szaporítom itt a szót. Minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy elindítsuk a guildet.

Üdv,
Rio

BoneDragon
Nem lesz, leállították a fejlesztést.

Me0w
Ha megtanulsz magyarul irni, akkor talan.

Together we'll fly someday...

kedd 19:00-tól péntek 19:00-ig és tána is lesz még ien? 😄
Még egy kulcs 25 használattal, jó játékot.<#wave>

YPQ2-3FTK-7NLZ-PQ6H-CDCQ

Péntek este 7ig tart mi idõnk szerint, nem reggelig.<#wink>
byzhouse
kövezzetek meg,de mikor néztem róla gameplayt akkor azt hittem,hogy wow videó :$

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Péntek reggelig lesz

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

és még annyit bocs h hülye kérdéseket teszek fel csak mostcsatlakoztam a topic-ba és nincs kedvem visszaolvasni.

-Jan. 25. 19:00 órától meddig lehet majd gamelni vele mert nekem már fent van végülis 😊 ?
0Fritz0
Leginkább PvP szerveren van kijátszási lehetõsége.
Belépek az ellenséges frakcióba egy kém karakterrel és onnan dobálom át az infót, hogy kiket és hol lehet megdugni. (Bétában egyszerre lehetnek karaktereid mindkét oldalon. Kérdés, hogy ez vajon így is marad)
Ezt eddig is csinálták, csak nem jutott el mindenkihez, hanem "csupán" a saját klán ganker csapatához. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
A világ legnagyobb hülyesége, hogy a játékosok nem kommunikálhatnak. (Mintha nem lenne már elég rossz a kötött frakciózás is.)
Amúgy tényleg nem értem miért erõltetik. Miért mi lesz így? Majd az ellenfelek jól elkezdik szidni egymást? Szörnyû, remélem azért ez senkit sem vet majd vissza a fejlõdésben.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem tartom jó ötletnek de ha jól tudom swtor is olyan lesz:/

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Tényleg lehet 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hat igen kb csak a lenyeget nem irtam le, bocsi, guardian oldalon vagyunk.

TDC Geronimo
Hm most olvastam csak, hogy lesz cross faction chat. Ez valahol áldás meg átok is egyszerre.

Üdv Eksz
köszönöm a gyors válasz.
már csak egy kérdés maradt hátra ...
akkor a Blightweald (EU PVE) szerveren a Clear Sky guild-hoz
melyk frakció ? a Defiant vagy a Guardian? /gondolom nem mindegy melyk oldalon kreálok karit 😊 /
BoneDragon
Elég buta kérdés volt, mert kb 10x le lett írva és ha az elõzõ hsz-be rákattintasz a linkre ott is rögtön oda van írva.

Januar 25. 19:00 magyar ido szerint.

lenne egy kérdésem béta szerverek 25-étõl lesznek vagy csak most nem tudok vele játszani? 😮
WTB szerkeszt gomb:

Rift Blog

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Sziasztok!

Most indult blog, segítsük a szerkesztõt:

Rift Blog

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Elnezest azoktol akik mar szavaztak, de mivel sok uj nevet latok ezert talan nem haszontalan ha ujra bedobom a pollt:

Milyen szerveren es milyen frakcioval szeretnel jatszani megjeleneskor?

@titani
Blightweald (EU PVE) szerveren vagyunk paran Clear Sky guildben, akit kereshetsz invert: Instant valamit en (Eksx). Belogolok majd valamikor 6 korul hogy bentlegyek kezdeskor.

Guild quest, amit en multkor lattam 3 darabot azok a kovetkezo tipusuak voltak:
1. Nyerj 25 black garden warfrontot.
2. Vigyel vegig x realm of the fae instat.
3. Olj meg x / zarj be y riftet.

Rewardok jelentos mennyisegu platina es guild xp, 2bol megvan a szintlepes a guildnek level 2re. Ha valaki kedvet erez csatlakozni en szivesen csinalnam ezeket, eleg jo guild talentek/perkek is vannak.

üdv
Srácok kedden este melyik szerveren kreáljunk karit?
már ha ki akarjuk próbálni a guild questeket is !
"
4 es bétafázisban már javították a karakterek mozgását is, és mivel folyamatosak az eventek, és a klánoknak klánquestek vannak így mindig van mit csinálni, szinttõl függetlenül..."
ez a klán questelés jó lehet , fõleg hogyha ténleg szint független 😛
Me0w
Guild charter, 1pp, alairjak, lesz guld.

Together we'll fly someday...

TDC Geronimo
ah ty, valahogy sejtettem 😊

Teleport kapuk vannak a városokban.