8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#2314 Engem az sem zavar, ha időnként nem angolul beszélnek a cseten, mivel nem veszítek vele semmit. Úgysem nekem szól. :) -
#2313 -
#2312 Szerintem csak szimpla beszélgetés folyt, senki se becsmérelt senkit :) -
#2311 Megkérnék mindenkit, hogy ne becsméreljen akár játékost, akár egy játékos-csoportot a guild neve miatt!
Attól, hogy a guild neve magyar, még senkit sem kellene zavarnia. Tán elég abba belegondolni, hogy amerikai szervereken meg spanyol nyelvű guildek is születtek szép számmal.
De még való életben sem jó dolog ez. Tán megsértődtek a lengyelek, mert az egyik legtiszteltebb királyuk neve Báthory? Anno láttam Bathory's Knights nevű guildet, és inkább tiszteletet, mint sértést éreztem benne.
Némi toleranciát, ha kérhetem. -
-
teb #2309 Lesz előnév, legalábbis láttam valami hasonlót a title kiválasztásánál. Az mi? Tud valaki valamilyen valamit arról a valamiről? -
Murmur #2308 Én Gerobárd leszek, vagy Malavrifter. -
#2307 Keressetek valami riftes isten nevet :D -
Laroa #2306 Livera majd kitalálok vmi más hangzatos nevet :D
Kár hogy itt nem lehet megadni utónevet mint a warban. Az a fícsör hiányozni fog. -
Murmur #2305 Egyetértek. :) Mondjuk egy Kolompárt is élvezet ölni. :)) -
#2304 Én is ezt mondtam nekik, de szerintem más opció nem nagyon lesz. Meg aztán warba is náluk voltam, amíg nornon játszottam :D -
Laroa #2303 Jó ilyenekből viszont van csillió angol néven. Mondjuk az ilyen arcoskodó nevű majmokat a legjobb érzés megölni :) -
Gyogyito #2302 Ezek a kedvenc karakter neveim WoW-ból, szándékosan nem írtam le őket -
Gyogyito #2301 Igen, olvastam, hogy régen ez volt a nevük. A Sigmar-ban igazad van :) -
Murmur #2300 Nálam az MMO etikett része, hogy pl. nem pofázok magyarul minden csatornán. Az szintén egyéni szoc. problémám, hogy irritálnak a Seggberugó, Szopassámán, Föstömlő, stb. karakternevek. :) -
Laroa #2299 Megértem az álláspontod. Amúgy a srácok az Eltharion szerón Fist of Sigmar néven tolták. Most ez a guildnév bétában ugyan, de azért live szerveren elég hülyén venné ki magát a Sigmar :D -
Gyogyito #2298 Számomra elég illúzióromboló tud lenni, amikor találkozom Hunwarriorral, aki a Vérengző Nyulak guild tagjával ( ezúton is elnézést kérek mind az említett karaktertől, mind az említett Guildtől nevük említéséért ) -
radical #2297 vagy gondold el amikor német szerveren mondják hogy itt vannak a Pannon Lovasok... -
Laroa #2296 Közös csatornán anyanyelven írkálni nem szoktam. Azért elég jól tudok hálistennek angolul, hogy ennek ne kelljen előfordulnia. Még a magyar guildnév annyiban tényleg jó, hogy az új emberek könnyebben megtalálják. -
Gyogyito #2295 Ez igaz, de inkább hagyjuk, nekem teljesen más az álláspontom ezzel kapcsolatban, és nem akarok flame-t. -
Gyogyito #2294 WTB edit: természetesen anyanyelvét akartam írni... -
#2293 Ki a francot érdekel a többi player? És igy pl ha egy magyar meglátja a guildnevet érdeklődhet , hogy miújság. -
Gyogyito #2292 Nem az a lényeg, mit gondolnak rólad(unk). Ez olyan, mint amikor a közös csatornán valaki elkezd a saját ( tök mindegy, hogy magyar, francia, vagy orosz az illető ) a saját anyagnyelvén irkálni. -
teb #2291 5. bétában próbáltam a guildnév megadásakor ékezetet írni. Akkor még nem lehetett. Meg hát az igaz mélymagyar guildnév a Rubik Vizsla lenne. :) Abban meg nincs ékezet. -
Laroa #2290 Igen, pont az érdekel, hogy a pugjancsik mit gondolnak rólunk :D -
Gyogyito #2289 Talán mert a játék nyelve ( amennyiben EN shardon játszol ) az angol. Nem a guild tagok miatt, a többi player miatt. -
teb #2288 A Sárkány Lovagrenddel csak és kizárólag egyetlen egy baj van, hogy nem tudják kimondani a külföldiek. :)) Elképzelem, ahogy Sorgon meg Levanka üti az angol Guardianos fejét, azt meg üvölti a TS-en hogy Szarkani! Szarkani! :))) -
#2287 Miért kellene angol néven gondolkodniuk? Miért kellene majmolni az angolt ha magyarok játszanak csak a guildjukban?
"Hülye angoloook.. Angol hülyééék" -
radical #2286 Akkor javaslom a Kologeci Lovagjai nevet, az még rímel is. -
Laroa #2285 Őszintén szólva nekem tökmind1 a guild név, szinte mindenkit ismerek a guildből személyesen. Részemről Cuncimókusok is lehet a guildnév, amíg a társasággal játszhatok együtt. -
Laroa #2284 Nekem is lenne egy kicsit off kérdésem. Szabotőrt van értelme vajon 26 pontnál tovább húzni? Land Mine még érdekesnek tűnik, de anélkül is elég burstom van, és szerintem érdemesebb lenne a többi pontot inkább a riftstalker buffjaiba ölni. Vhogy így gondoltam én: Szabó -
Murmur #2283 Tudom, hogy ott is az volt a nevetek, már akkor sem tetszett. :))
De ne ezen múljék a dolog, majd jelentkezem hozzátok. -
Eksz #2282 Egyebkent lehet arrol tudni valamit, hivatalos informaciora gondolok, hogy a live serverek maradnak e ezen a neven amit most lathatunk betaban? Azert ez sokat segiteni az elore tervezesben. -
Laroa #2281 Azért mert ez volt a nevünk karak norn szerveren warhammerben, és megy szinte az egész guild együtt riftezni.
http://hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1rk%C3%A1ny_Lovagrend
Szervert még nem néztünk ki, de vmelyik eu pvp szerverre fogunk menni, és tuti hogy nem a firesandra, mert a kutyának sincs kedve roleplayhez.
viszont béta alatt a firesandon vagyunk -
Murmur #2280 Mitől sárkány és mitől lovagrend, ha szabad ilyet kérdezni? Angol néven nem gondolkodtatok? Melyik szervert néztétek ki? -
radical #2279 Válaszolva a kérdésedre: Atrium guild - PVP szerver/Guardian oldal fél HC raiding guild valószínűleg a Whitefall-on. -
Boncmester #2278 Van, igen, Sárkány Lovagrend. -
Laroa #2277 A bennem lakó troll :D -
#2276 Hát igen. Ahogy elnézem, nem nagyon lesz elterjedve nálunk a Rift, ezért tényleg fölösleges ennyi guildet csinálni. -
Gyogyito #2275 Talán mert nem mindenkinek egyforma az elképzelése a játékról, a haladási sebességről, a fontossági sorrendről.