Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
Jöttök ti is vagy mi? 😄
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Together we'll fly someday...
Soha nem lesz még egy MMO aminek ennyi elõfizetõje lesz, ez még nem azt jelenti, hogy az is a legjobb. Unalmas már kicsit ez. Emberek 90%a is azért hasonlít mindent wowhoz, mert azt hiszi az szarta a spanyol viaszt meg az volt az elsõ MMO. Nekik lehet igen...
valami ranged kasztot akarok kezdeni ami jó lehet pvpre is 😊
bah csak ne lenne havidíjas a játékot azt megvenném 😞
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://www.wowwiki.com/Rogues_as_tanks
Together we'll fly someday...
De mint jeleztem jó dolog ez ,hogy így tudjad színesíteni karaktert csak remélem jó lesz a balance kidolgozva.
vki latott ?
anti hero
1.: Csak azt felejted el, hogy itt a pap nem plate-ben mászkál, hanem chainmail-ben, továbbá a szerepek személyre szabhatóak, ha több tank van mondjuk a group-ban, mint kellene, egyszerûen átváltja a soul-tábláját az, aki tank helyett DPS-el vagy healel, esetleg CC-zik, és kész.
2.: Attól, hogy egy másik játékban valamit esetleg rosszul oldottak meg, miért kellene, hogy kihasson a Rift-re? Ez nekem valahogy magas... (nagyon rég játszottam az NWN2-vel, szóval így nem rémlik, hogy tényleg rossz lett volna a balance).
3.: AD&D-ben nekem úgy rémlik, hogy a Paladin csak 8. szinttõl kapta meg az elsõ pap-varázslatát, és max. elérhetõ pap-varázslat szint is emiatt talán 4 vagy 5 volt. Szóval egy pappal éppenséggel nem ért fel heal terén, harcban meg aligha ért fel a warriorral, többek között azért, mert a Charisma értékének min. 17-esnek kellett lennie (szóval esélyesen a legnagyobb dobása mehetett oda), és mivel a Wisdom értéke is min. 13-as, ezért erõsen valószínû, hogy a két legfontosabb harcos érték (Strength és Constitution) erõsen el fog maradni egy warrior-tól, aki a legnagyobb dobásait teheti oda. Ezen kívül még kis milliárd megkötése volt (minden bevételének 10%-át le kellett adnia a lovagrendnek, legfeljebb 1 páncélja, 1 pajzsa és 4 fegyvere lehetett (önmegtartóztatás), fixen csak Lawfull Good jellem és így tovább). Anno 1988-1995 között elég sokat AD&D-ztünk, és nem sokan játszottak Paladin-t. 😊
De legyen a leather vértes rogue is tankoljon mint a plates tank
Miért ne? Mert szerinted csak egy full plate-be öltözött warriornak kellene tudnia tankolni? Mert a védelem csak a páncélból jöhet? A legjobb védelem az, ha nem is találnak el, ebben pedig egy bõrpáncélos rugó jobb, mint egy nehézpáncélos harcos. WoW-ban is a warrior tankok BC-ben például pont a Dodge/Parry értékekre gyúrtak.
és nem csak warrior tankolt pls WOW-ba sem hanem , ott is , warrior, pala, dk, druid ott se volt baj ,
Igen, a maci druida, akinek ugye armorja nem nagyon lehetne (hacsak nem fémbundát növesztett), az tankolhat nyugodtan, de a rugó és a mage nem. Logikus...
Akkor a warrior is tudjon healeni?
Tud healelni. A paladin és a void knight Soul...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Persze azt azért el kell fogadni, hogy tökéletes balance nincs, legfeljebb akkor, ha egy faj / egy kaszt lenne összesen. A lényeg az, hogy kiugróan ne legyen egyik soul se túl erõs a többihez képest.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ugyan miért?
Különben is máshogy fog alakulni 50+ szinten a nagyobb instákat nem fogja tudni tankolni se cleric se mage se rugó.
Mondod ezt mire alapozva? Tán alfa teszter lennél, és már végignyomtad az end-game tartalmat? Mert ha nem, akkor kb. ugyanannyit tudsz a játékról, mint én. Vagyis a kijelentõ mód hibás.
Ezek a class-ok a szokásostól nem eltérõen a saját feladatukat fogják elvégezni és lesznek talentolva pvp-re ahogy magam és sok sok más játékost ismerek.
Sok-sok más játékos meg nem így fog tenni, big deal...
Warlord/Void Knight vagy Pala/BM ilyen összeállításokkal viszont már nincs gond.
Különben is máshogy fog alakulni 50+ szinten a nagyobb instákat nem fogja tudni tankolni se cleric se mage se rugó.Ezek a class-ok a szokásostól nem eltérõen a saját feladatukat fogják elvégezni és lesznek talentolva pvp-re ahogy magam és sok sok más játékost ismerek.
★ 汤姆 李
Sajnos a számítógépes szerepjátékok ragaszkodnak a kaszt alapú rendszerhez, mert egyszerûbb és az egyszeri játékosok számára átláthatóbb. Tény, hogy a skill alapú rendszer akkor átlátható, ha veszi az ember a fáradtságot, és végignézi, hogy melyik skill mire jó. Viszont sokkal nagyobb szabadságot ad a karakter építésre, és nem lesz mindenki ugyan olyan, vagyis lehetõséget ad az egyéniségek kiépítésére.
Kivételek persze akadtak már korábban is, a 2005 novembere (az NGE) elõtt a Star Wars Galaxies egy vegyített Skillbox / Kaszt rendszerrel bírt, ahol egy fejlõdési fa alapján lehetett az egyes kasztok skillboxait feltölteni XP-vel, és a skillboxok adtak képességeket. Viszont a fejlõdési fában nyugodtan lehetett vegyíteni a dolgokat, én például Doktor/Sharpshooter/Engineer voltam. Az általam látott MMORPG-k közül ez volt a legjobb fejlõdési módszer eddig, nyugodjon békében...
2.: Mi az, hogy "elveszi" a tank titulust? Ki mondta, hogy a warrior lehet csak tank? Az, hogy a Cleric és a Rogue is lehet tank, több lehetõséget ad a felépítésre. Több lehetõség -> nagyobb változatosság mind a játékos számára, mind az adott feladatkört többen tölthetik be. A WoW-ban is volt két kaszt, aki lehetett tank/healer/dps a talentezéstõl függõen, a Druid és a Paladin. A többi hét kaszt viszont vagy csak dps vagy a három feladatkörbõl kettõt láthatott el. Sokkal szimpatikusabb, hogy mindegyik kaszt lehet mindhárom feladatkörben, a soul-ok összeállításával. Sõt, igazából én hiányolom, hogy nincs Mage tank, megoldható lett volna, például az elementalistánál (stone skin szerû varázslat) vagy valami védõmágiával (magic shield szerû varázslat). Itt szerintem lehetettek volna kreatívabbak, de ennyit elnézek azért a Trionnak. 😊
Az is nagy elõrelépés, hogy ezt meglépték...
Másrészrõl meg ahogy a tankokat ismerem jobb belõlük a több mint a kevesebb😊
██
Még egy kérdésem lenne: Hogy értendõ az amit olvastam,hogy warrior, meg cleric meg rogue kasztból lehet tankot csinálni kivétel a mage. Szóval egy Cleric kasztból is lehet tankot csinálni és warriro tankból dps-t vagy Én ezt a részt nem értettem itt! Lehet valamit félre olvastam akkor bocsi ,de ez érdekelne!
PvP-n folyamatosan rajtad van a pvp flag és bármikor mehet a harc.
PvE-n ez kikapcsolható és a hirig is lekorlátozódik arénákra, scenario-kra és az esetlegesen kijelölt pvp-területekre.
Azt nem tudom, hogy a Rift-ben lesz-e pvp terület és aréna.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ez helyesen 25 és 28 között
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ez alapján jutott eszembe hogy a Cloudborne PVP szerveren vannak a karijaim. Aki Guardian oldalon szeretne klánozni, keresse Lilcath -et.
Codes applied to your account
Date Code
1/23/2011 RIFT Beta VIP
de a account managmentnél lent nem kapok downloadra linket 8(