Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Remegsz, ennyi. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
jabarral ezer éve nem beszéltem. Az remegés, ha megkérdem mivan vele? Menjetek már picsába.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

faszt remegsz mar ennyit :xx neked tenyleg PRosnak kene menned 😄

anti hero

TDC Geronimo
Éééédes istenem :d Mivan te biacs? Titeket aztán elérni... Xfiret miért nem használod?

Jöttök ti is vagy mi? 😄

Jabar
O.o

"Jabar sa bu eeda murishani!"

tescodr
úgy tûnt,egyébként marhára tetszik maga a világ amiben játszódik a rift,ha nem lesz egy kötött valami mint a legtöbb kóreai mmorpg akkor már boldog leszek 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

TDC Geronimo
Ki mondta, hogy lenézlek? Csak bealszom ettõl a "leveri a wowot" dumától. Fogalmazásod nem volt egyértelmû, az meg nem az én hibám.

tescodr
kedves kolléga azért írtam azt hogy leveri a wowot mert nagyon régóta várok egy játékra ami képes elcsábítani a wow mellõl pedig nincsenek nagy elvárásaim csak igényes legyen az adott játék,és elárulom hogy pont egy hardcore mmorpg fan vagyok és nem a wowwal kezdtem hanem a rubies of eventide nevû mmoval ismeretlen embereket nem kellene lenézni.... kösz

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Me0w
Founding kedvezmennyel 35.99 3 havi dij, ami ugy 7e forint, honapra lebontva 2300 Ft. Ennyit szerintem meger egy jatek, ha jo.

Together we'll fly someday...

TDC Geronimo
Felejtsétek már el ezt a "leveri wowot a trónról" témát.

Soha nem lesz még egy MMO aminek ennyi elõfizetõje lesz, ez még nem azt jelenti, hogy az is a legjobb. Unalmas már kicsit ez. Emberek 90%a is azért hasonlít mindent wowhoz, mert azt hiszi az szarta a spanyol viaszt meg az volt az elsõ MMO. Nekik lehet igen...

Én se. Tényleg mi itt páran reménykedünk és Örömmel várjuk ennek a játéknak az indítását és ezeket csak azért írtam mert reménykedünk ,hogy végre találunk egy ötletben és stabilitásban gazdag igazi online szerepjátékot ahol igen is egyedi karakterekkel tudsz részt venni a csapatod és a guilded játékában. Reméljük RIFT elhozza ezt! 8))
tescodr
csõ all én is kaptam vip code-ot béta is itt pihen a gépemen alig várom már hogy kipróbálhassam,tudom durván hangzik de remélem hogy ez a játék lesz az ami leveri a trónról a wowot,kasztokról lehet tudni valamit?
valami ranged kasztot akarok kezdeni ami jó lehet pvpre is 😊
bah csak ne lenne havidíjas a játékot azt megvenném 😞

[NST]Cifu
Ennyire már nem akartam belemenni. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Me0w
Regen wowban is elmeletileg lehetseges volt rog tanknak:

http://www.wowwiki.com/Rogues_as_tanks

Szélsõségesen gondolkozol pár dologról. azért mert azt mondtam,hogy remélem nem olyan lesz. Az nem hat ki csak egy példa. Nw2-be meg a papnak volt srt és minden ilyen képesség bufja és a nagy szinten erõsebb tudott buffal lenni mint a warrior azon felül ,hogy healelt is stb. Azért hoztam fel mert remélem nem fog ez itt elõfordulni és nem kihatással van a riftre csak egy példa volt,hogy sült már ki hasonló ötletbõl sz.tem elég gáz dolog is és igen mondjuk nem hord platet ,de hord mail-t aztán megoldja egy spellbõl azt amit egy platesnek mondjuk gearbõl kell megsezreznie. Tökéletes példa WOW-ba a paladin Én jóbban szerettem a warrior tanknál mert ugyan ugy volt shideld wall szerû dolga de mellette healelt meg dmg-et fogott fel a raidbõl, dodge-t megoldta a folyamatosan fent levõ holy shieldbõl.

De mint jeleztem jó dolog ez ,hogy így tudjad színesíteni karaktert csak remélem jó lesz a balance kidolgozva.
Dobozos verziot nem is lattam, hgoy hirdetne valaki Mo.-n
vki latott ?

anti hero

Hmm, ez a guildnév vhonnan ismerõs, honnan a név ötlete? 😄

[NST]Cifu
Hja értem. szóval NW2-ben is az votl ,hogy jött a pap és a paladinmeg a warrior értelmét vesztette mivel a pap ugyan úgy platezett meg pluszba még stone skinezett stb.

1.: Csak azt felejted el, hogy itt a pap nem plate-ben mászkál, hanem chainmail-ben, továbbá a szerepek személyre szabhatóak, ha több tank van mondjuk a group-ban, mint kellene, egyszerûen átváltja a soul-tábláját az, aki tank helyett DPS-el vagy healel, esetleg CC-zik, és kész.
2.: Attól, hogy egy másik játékban valamit esetleg rosszul oldottak meg, miért kellene, hogy kihasson a Rift-re? Ez nekem valahogy magas... (nagyon rég játszottam az NWN2-vel, szóval így nem rémlik, hogy tényleg rossz lett volna a balance).
3.: AD&D-ben nekem úgy rémlik, hogy a Paladin csak 8. szinttõl kapta meg az elsõ pap-varázslatát, és max. elérhetõ pap-varázslat szint is emiatt talán 4 vagy 5 volt. Szóval egy pappal éppenséggel nem ért fel heal terén, harcban meg aligha ért fel a warriorral, többek között azért, mert a Charisma értékének min. 17-esnek kellett lennie (szóval esélyesen a legnagyobb dobása mehetett oda), és mivel a Wisdom értéke is min. 13-as, ezért erõsen valószínû, hogy a két legfontosabb harcos érték (Strength és Constitution) erõsen el fog maradni egy warrior-tól, aki a legnagyobb dobásait teheti oda. Ezen kívül még kis milliárd megkötése volt (minden bevételének 10%-át le kellett adnia a lovagrendnek, legfeljebb 1 páncélja, 1 pajzsa és 4 fegyvere lehetett (önmegtartóztatás), fixen csak Lawfull Good jellem és így tovább). Anno 1988-1995 között elég sokat AD&D-ztünk, és nem sokan játszottak Paladin-t. 😊

De legyen a leather vértes rogue is tankoljon mint a plates tank

Miért ne? Mert szerinted csak egy full plate-be öltözött warriornak kellene tudnia tankolni? Mert a védelem csak a páncélból jöhet? A legjobb védelem az, ha nem is találnak el, ebben pedig egy bõrpáncélos rugó jobb, mint egy nehézpáncélos harcos. WoW-ban is a warrior tankok BC-ben például pont a Dodge/Parry értékekre gyúrtak.

és nem csak warrior tankolt pls WOW-ba sem hanem , ott is , warrior, pala, dk, druid ott se volt baj ,

Igen, a maci druida, akinek ugye armorja nem nagyon lehetne (hacsak nem fémbundát növesztett), az tankolhat nyugodtan, de a rugó és a mage nem. Logikus...

Akkor a warrior is tudjon healeni?

Tud healelni. A paladin és a void knight Soul...

BoneDragon
Már csak kicsivel több mint 1 nap van hátra...

[NST]Cifu
Te ne ráncigáld a macska bajszát, mert visszakarmol és büntipontot oszt... 😊

Amúgy meg teljesen mind1. Ilyenek lesznek a kasztok aztán ezzel kell játszani aki a Riftet választja és ebbõl kell egy csodálatosan színes személyre szabodd egyedi karaktert összerakni. Ami szerintem teljesen új és ötletes dolog sz.tem így nem csak egy fajta unalmas tankok lesznek. RIFT-et már csak ezért is egy jó játéknak tartom így ki próbálatlanul is! Ezen az értem ,hogy még nem volt szerencsém megnézni ingambe!
Hja értem. szóval NW2-ben is az votl ,hogy jött a pap és a paladinmeg a warrior értelmét vesztette mivel a pap ugyan úgy platezett meg pluszba még stone skinezett stb. Én értem ,de mért nem úgy gondolkozol pl ,hogy a mage adjon stone skin buffot a tanknak és nem csak a tank defensive buffot a magenek. . De legyen a leather vértes rogue is tankoljon mint a plates tank és nem csak warrior tankolt pls WOW-ba sem hanem , ott is , warrior, pala, dk, druid ott se volt baj ,de azért ne a mage meg a rouge már és azért ott is vicces volt mikor egy hunternak a pete tankolta a hc boss-t 8) a warrior meg dpselt 8) azért sz.tem egy szanitéc. Akkor a warrior is tudjon healeni? nem 8))
Köszi az építõ célzott kritikát ,de ez igen a linket olvastam amit beírtál ,de a táblázat tegnap nem jelent meg amiben le vannak elemezve a kasztok és így magából a szövegbõl csak annyi jött ki ,hogy a magen kívül mindenki tud tankolni pl.
Nem hiszem hogy túl nagy variálás lenne mivel egy darab EU PVP szerver van ami angol nyelvû, a többi francia/német és ugyanez van PVEnél is. Szóval PVP valószínûleg Cloudborne a PVE meg Blightweald a béta alatt.
Lesz valami kiemelt magyar szerver ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fritz Von...
Egyébként ez megint tipikusan az az MMO lesz, ahol inkább megvárom a májust, hogy akkor mennyien maradnak a havidíjra...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Ez fizetõs game? És lesz tört szerver?

<#idiota><#banplz>

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Sáska
chloromancer-rel es riftstalkerrel jatszott valaki az elozo betakon? Erdekelne mit gondoltok ezekrol a szerepkorokrol: mennyiben mas/uj a chloromancerrel a healeles illetve a riftstalkerrel a tankolas?

[NST]Cifu
Igyekeznek odafigyelni, ahogy nézegetem vissza a patch note-okat, mindig vannak kisebb-nagyobb változtatások a soul-oknál.

Persze azt azért el kell fogadni, hogy tökéletes balance nincs, legfeljebb akkor, ha egy faj / egy kaszt lenne összesen. A lényeg az, hogy kiugróan ne legyen egyik soul se túl erõs a többihez képest.

Győri Devi
Amúgy mennyire figyelnek oda a balancra a készítõk? Mármint arra gondolok hogy egy két kombináció ne legyen túlságosan overpowered meg egyebek.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Masreszt pedig nem ertem, engem ez a viszonylagosan nagy szabadsag fogott meg leginkabb a jatekban amivel a karakterek kialakitasanal szembesul az ember. Miert akarna barki rosszat sajat maganak azaltal hogy ezt a szabadsagot csokkentene?!

[NST]Cifu
Azért 1 mage ne tankoljon már😊

Ugyan miért?

Különben is máshogy fog alakulni 50+ szinten a nagyobb instákat nem fogja tudni tankolni se cleric se mage se rugó.

Mondod ezt mire alapozva? Tán alfa teszter lennél, és már végignyomtad az end-game tartalmat? Mert ha nem, akkor kb. ugyanannyit tudsz a játékról, mint én. Vagyis a kijelentõ mód hibás.

Ezek a class-ok a szokásostól nem eltérõen a saját feladatukat fogják elvégezni és lesznek talentolva pvp-re ahogy magam és sok sok más játékost ismerek.

Sok-sok más játékos meg nem így fog tenni, big deal...

Te itt valamit nagyon felreerthettel. Igenis "a szokasostol nem eltero" feladata egy tank soulos clericnek vagy roguenak a tankolas~~. Azt meg nemtudom toleralni ha valaki a sajat gondolatat tenykent kozli, mar ne haragudj.

Azért 1 mage ne tankoljon már😊
Warlord/Void Knight vagy Pala/BM ilyen összeállításokkal viszont már nincs gond.
Különben is máshogy fog alakulni 50+ szinten a nagyobb instákat nem fogja tudni tankolni se cleric se mage se rugó.Ezek a class-ok a szokásostól nem eltérõen a saját feladatukat fogják elvégezni és lesznek talentolva pvp-re ahogy magam és sok sok más játékost ismerek.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

[NST]Cifu
1.: Mi a gond azzal, hogy nem csak Warrior lehet tank? Ez egy begyepesedett nézet a korábbi fantasy MMORPG-kbõl, hogy Warrior = Tank, Priest = Healer, Mage/Rogue/Hunter = DPS. Személy szerint a legjobban a skill alapú fejlõdést szeretem, ahol nincsenek kasztok. A kasztok ugyanis nagyon-nagyon bekorlátozzák a karakterépítés szabadságát, és nem alakíthatod úgy ki a karakteredet, ahogy te akarod. A skill alapú fejlõdés amúgy bõ 25 éve megjelent már a szerepjátékokban, azt hiszem az elsõ fecske a GURPS volt. Elõnye, hogy nincsenek kasztok, tulajdonságok, skillek vannak, és elosztható pontok, te pedig magad eldöntheted, hogy melyikre mennyi pontot raksz (bizonyos korlátozásokkal).

Sajnos a számítógépes szerepjátékok ragaszkodnak a kaszt alapú rendszerhez, mert egyszerûbb és az egyszeri játékosok számára átláthatóbb. Tény, hogy a skill alapú rendszer akkor átlátható, ha veszi az ember a fáradtságot, és végignézi, hogy melyik skill mire jó. Viszont sokkal nagyobb szabadságot ad a karakter építésre, és nem lesz mindenki ugyan olyan, vagyis lehetõséget ad az egyéniségek kiépítésére.

Kivételek persze akadtak már korábban is, a 2005 novembere (az NGE) elõtt a Star Wars Galaxies egy vegyített Skillbox / Kaszt rendszerrel bírt, ahol egy fejlõdési fa alapján lehetett az egyes kasztok skillboxait feltölteni XP-vel, és a skillboxok adtak képességeket. Viszont a fejlõdési fában nyugodtan lehetett vegyíteni a dolgokat, én például Doktor/Sharpshooter/Engineer voltam. Az általam látott MMORPG-k közül ez volt a legjobb fejlõdési módszer eddig, nyugodjon békében...

2.: Mi az, hogy "elveszi" a tank titulust? Ki mondta, hogy a warrior lehet csak tank? Az, hogy a Cleric és a Rogue is lehet tank, több lehetõséget ad a felépítésre. Több lehetõség -> nagyobb változatosság mind a játékos számára, mind az adott feladatkört többen tölthetik be. A WoW-ban is volt két kaszt, aki lehetett tank/healer/dps a talentezéstõl függõen, a Druid és a Paladin. A többi hét kaszt viszont vagy csak dps vagy a három feladatkörbõl kettõt láthatott el. Sokkal szimpatikusabb, hogy mindegyik kaszt lehet mindhárom feladatkörben, a soul-ok összeállításával. Sõt, igazából én hiányolom, hogy nincs Mage tank, megoldható lett volna, például az elementalistánál (stone skin szerû varázslat) vagy valami védõmágiával (magic shield szerû varázslat). Itt szerintem lehetettek volna kreatívabbak, de ennyit elnézek azért a Trionnak. 😊

Az is nagy elõrelépés, hogy ezt meglépték...

Pyotr
Nincs ezzel semmi probléma, hogy pl: 1 paplovag is tud tankolni.
Másrészrõl meg ahogy a tankokat ismerem jobb belõlük a több mint a kevesebb😊

&#9608;&#9608;

Sáska
Ezen az oldalon ket alakulo guildet lattam, az egyik az INFERNUM, a masik pedig az ATRIUM.
Egyiknel sem art, ha tud az ember ertelmesen fogalmazni, es kepes szoveget ertelmezni..
A masik kerdesedre pedig megtalalod a valaszt
ITT.

[NST]Cifu
Javítva.

Azt értem ,hogy warrior lehet dps meg tank csak ,hogy a cleric-be hogy lesz tank és ,ha lesz akkor mi az értelme annak ,hogy warrior tank elõl elveszi a tank titulust?
Azt szeretném megtudni,hogy nem tudom jól látom-e ,de PVP serveren lesz magyar guild. Megtudhatnánk merre lehet jelentkezni és infót kapni ,hogy mikor. Mi kezdetektõl já WOW-t így tapasztalattal rendelkezünk meg pici WarHammerrel. Csak Mi PvP-s serverre szeretnénk menni és jó lenne tudni ,hogy mi az amit itt preferálnak és tényleg merre találjuk a jelentkezési eltételeket. Tank, Healer Mage castokból jönnénk!

Még egy kérdésem lenne: Hogy értendõ az amit olvastam,hogy warrior, meg cleric meg rogue kasztból lehet tankot csinálni kivétel a mage. Szóval egy Cleric kasztból is lehet tankot csinálni és warriro tankból dps-t vagy Én ezt a részt nem értettem itt! Lehet valamit félre olvastam akkor bocsi ,de ez érdekelne!
0Fritz0
Nagy általánosságban:

PvP-n folyamatosan rajtad van a pvp flag és bármikor mehet a harc.
PvE-n ez kikapcsolható és a hirig is lekorlátozódik arénákra, scenario-kra és az esetlegesen kijelölt pvp-területekre.

Azt nem tudom, hogy a Rift-ben lesz-e pvp terület és aréna.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Battle of the Ascends: Január 24 és 27 között (level cap 30)

ez helyesen 25 és 28 között
PvE és PvP szeró között mi a különbség ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Amcsiknál valószínûleg alpha teszt megy ahogy a blogomon is írtam, a béta pedig kedd este hétkor kezdõdik szóval miért ne lenne több mint egy nap a számlálón?
Me0w
Valoszinuleg csak onlineok a shardok, belepni nem lehet meg.

Hamed
Amcsiknal hogyhogy mennek mar a szerverek? A szamlalo meg tobb mint egy napot ir...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Győri Devi
Köszi jó faq! Most néztem elõször be ide meg értesültem a gamerõl szal jól jött.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

RIFT Szerver Állapotjelzõ!

Ez alapján jutott eszembe hogy a Cloudborne PVP szerveren vannak a karijaim. Aki Guardian oldalon szeretne klánozni, keresse Lilcath -et.
Na megjött cask 7x kellett ki be lépegetnem 8))
Pedig azt írja a Vip codenál,hogy

Codes applied to your account

Date Code
1/23/2011 RIFT Beta VIP

de a account managmentnél lent nem kapok downloadra linket 8(