8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#2994 Jaja, a legtöbb MMO-ban csak és kizárólag akadályoz a többi játékos, más szerepük nincs (az elején biztosan). ÉS ezért még fizetni is szokás... :D -
DragonKnight #2993 Én már annak is örülnék ha este mikor meló után benézek akkor már nem 100-an vagyunk a kis erdei koszfészekben és sorba állva várunk arra hogy nekünk is szülessen egy goblin akit jól pofán tudunk rúgni. Belegondolni se merek hogy milyen szar már szegény goblinok élete, mit fizethetett a Trion ezeknek a goblin statisztáknak hogy bevállaljanak egy ekkora szopást.
A headstart is ilyen lesz első nap midenki egyszerre indul a startvonaltól és tömeg mint egy lökéshullám halad egy frontvonalban. Ha leadsz egy questet akkor melletted még 10 másik adja le ugyanazt és mikor szintet lépsz akkor a 5-en meletted szintén szintet lépnek.
De eljön a másnap mikor melóba kell menni, mikor a sok HC meg inkább szabadságot vett ki. A headstart végére meg lesz ez első 50-es míg az olyan szerencsétlen tötyörésző emberek mint én még csak a 20as szintet kedzik meg, és eljön a kánaán már nem fognak zavarni a patkányírtásban. :D
-
Rannah #2992 Van benne wand, kb 10 szinten quest reward -
#2991 De jó is lesz a head-startnál, mikor már a sok ingyenmmos, "progamer" és "énprovagyokmertsokf2pmmotpróbáltam" stílusú troll lemorzsolodik... -
Laroa #2990 see you in wow, bye -
Emann #2989 Ez a jatek olyan mint a tobbi mmo semmi eredeti otlet illetve ujitas.
Aki fuggo ugyis jatszani fogja csak azert mert uj de az igazi gamernek nem eri megvenni unalmas nagyon attol fuggetlenul h szep de ez edeskeves sajnos. Jo jatekot minden unatkozonak :) -
sanyiiiii #2988 Hagyd már csak képzelődik szegény, ez az sg fórum itt ilyen nem létezik. -
#2987 értelmi szinted azért vetekszik velük:)
-
#2986 ranged mágus bot az van benne eggyáltalán?
-
DragonKnight #2985 Hmm lehet hogy valamit elkúrtunk nem kicsit nagyon nem akartunk senkinek csalódást okozni.... szerintem olvass vissza (nooooooob) :D -
#2984 Invázióból jött ma egy. -
#2983 Valakinek sikerült már szereznie epic stonet rift raideken? -
#2982 Na ilyen is ritkán van,hogy kérdezek valamit és egyből jönnek értelmes segítségek és nem csak,hogy olvass vissza típusúak, köszi mindenkinek :D -
sanyiiiii #2981 You experience error #1012 during patching:
Originally Posted by Abigale
1. When you install the client, choose to install for “anyone who uses this computer”. Installing “only for me” currently does not work correctly.
2. Install the client to a subdirectory (for example, C:\Rift) instead of directly to the drive’s root (C. Installing to the drive root does not work correctly.
1003-ast elvileg ennek meg kéne oldania -
Laroa #2980 Viszont Hangover guildről tolhatnál infót, ha tudsz :) -
#2979 Köszi, közben végig futott a file check ,megkérdezte,hogy újra akarom tölteni egészet és miután igent nyomtam, folytatta onnét ahol abba hagyta,így hátra van 200 mega :D -
DragonKnight #2978 Ha nem segít akkor még itt vannak hasznos infók.
http://forums.riftgame.com/showthread.php?7207-Error-Tracker-Glossary-of-Errors-by-number&highlight=1003+1012+error -
DragonKnight #2977 Mind a két hibát rossz DNS-re vezették vissza, legalábbis azok akik a DNS beállításokat az alábbiak szerint átírták azoknak megszűnt a gond.
http://trionworlds.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/393/kw/1012 -
#2976 Tud valaki valamit erről az 1003 és 1012es errorról ? -
#2975 Meglehet, de szvsz. a jellem kiváló próbája, hogy képes vagy-e ellenállni a csábító lehetőségnek és nem pedig orvul hátbatámadni az éppen legyengült, alacsonyabb szintű ellenfelet, aki még nem is tudja, hogy az ellenfeled. -
Laroa #2974 Arról nem kell, nem érdekel pve szerver :) -
#2973 :( De valahogy el kell ütni az időmet a munkaidő végéig :D -
radical #2972 PvE vs PvP asszem 3000szer ki lett már tárgyalva. Nem csak ebben a topikban. :) -
#2971 Mondjuk a lvl20as területen garázdálkodó lvl50es csapatokat én sem szeretem :D de annak meg van a varázsa hogy minden sarok vagy fa mögött felbukkanhat egy olyan "mob" :D aki nem csak 3 méterről támad meg és fel kell készülni minden meglepetésre egy adott területen :) Bár én ritkán támadok meg így embereket, mivel nehéz pont úgy megtámadni valakit, hogy ő se gondolja azt a végén, hogy mekkora köcsög vagyok :D De az, hogy valaki stealth-ból questezés közben rám támad és fordulásból úgy vágom agyon, hogy többé meg se mozdul, az igen is jól esik :) -
#2970 Na, én ezért nem is szeretem a teljesen nyílt PvP-t. Arénázni, meg ostromokra járni mindig is szerettem, sőt élen jártam effélében, de ha én békés mobolgatásba kezdek, akkor ne cseszegessenek, mert megdühödök, hozok egy magasabbszintű karit és rendet teszek. :D
Pl. Archlordban jópár klán van aki rendcsinálásra szakosodott és a fosztogató, lesből gyilkolgatók levadászását ingyen és bérmentve végzik (védik a kicsiket). Őrzik az összes város összes kapuját és teleportját, meg megvannak a durva csapásmérő osztagaik. Ez így már korrekt. Pedig fejpénz/vérdíj rendszer is van a játékban, de azt is kijátszák a csalók, sőt direkt arra mennek, hogy ezeket a vérdíjakat egymáson beszedjék, így az áldozatok 2x-esen károsulnak. Nagyobb klánok meg eleve kizárják maguk közül a fosztogatókat és bajkeverőket. Nem lehet komoly klán az aki ilyeneknek otthont ad. Nem lehet szövetségeket fentartani és hadjáratokat vezetni stb., ha az embereid megbízhatatlan, elvtelen vépistikék.
Persze az megint más, ha éppen nincs tűzszünet, odajönnek és szabályosan kihívnak valamelyik arénában, vagy ott helyben és én/mi elfogadom/juk a kihívást. EZ így korrekt. Úriemberek vagyunk. Az sem baj, ha csoportosan hívnak ki minket, vagy akár céhszinten, céharénában. -
Boncmester #2969 Like -> #2963 & #2964
:DD -
#2968 Az igaz, de az sem jelenti azt, hogy nem bombáznak le a békés kisvárosban 100 kilométerre a frontvonaltól :D Az igazi háború valóban szervezetten a warfrontokon zajlik. A world pvp-t inkább kisebb csoportok fosztogatásaként jellemezném. -
Murmur #2967 Ez egy fantasy MMO, nem hasonlítanám igazi háborúkhoz, ami itt megy. :P
Én szeretem, ha bóklászok valamerre, és ha épp kedvem van, akkor megtámadom, akit akarok, cserébe pedig nekem is figyelnem kell. -
#2966 A háborúknak vannak frontvonalai. -
#2965 Ezt nem mondod? :O
Nem vettem észre a játékon belüli chatról..
Az se tűnt fel, hogy megszállták ezt a topicot is azok, akik csak freevel játszanak. -
#2964 nana, OB épp hogy tele van ezekkel :D Igaz most ez free :p -
#2963 Abban különbözik a free mmo-któl ez a játék, hogy ebben nem fogunk találkozni veled. -
#2962 Abban különbözik a legjobban, hogy nem 90%-ban 13-14-15 évesekből és társaikból áll a játékos közösség és magasabb az értelmi szint is...
Jól van, látom te már mindent láttál. Ennyire ügyi vagy, miért nem csinálsz egy mmo-t amibe csak újdonság van? Szólj ha végeztél. -
#2961 Van ebben is logika, de ha belegondolsz a játék rpg részébe akkor teljesen logikus, hogy az ellenséges fosztogatók ott és akkor vágnak le ahol és amikor tudnak. Háború van vagy mi a fene :) -
#2960 Mondjuk én nem csodálom, hogy senki sem akar PvP szeróra menni. Az ilyesmi véristvánoknak való. Én mindig is rühelltem (SilkRoad, ArchLord, Dark Orbit stb.), ha békésen mobolgatok éppen, egy quest közepén és valami álladék 5 éves bandita hátulról figyelmeztetés nélkül legyak arrajártába, mer unatkozik, minezt lehetőleg abszolút túlerővel és szintkülönbséggel teszi, nehogy véletlenül esélyt adjon nekem.
A PvP-nek akkor van értelme, ha tudom szabályozni, hogy mikor vagyok rá felkészülve és magam megyek oda (nyilván többnyire céhestül), ahol elkenhetik a számat. Arénák, ostromok, csataterek, frontok stb. -
#2959 amúgy annyi az össz vissz képesség ami ott van nincs több később feloldható? -
#2958 mert mibe különbözik egy freee mmo-tól kb ugyan azon a szinten van ez is, álldogáló semmit nem csináló npc-k és társai.
a class rendszere új, de a classok túl visszafogottak a képességek szintúgy, ezerszer láttuk dolgo.
ahogy az aion ez se éri meg az előfizetést.
-
#2957 Kezdeni kell egy guildet defiant oldalon pvp szerveren és toborozni :D Nekem a pvp-vel semmi bajom amúgy, de a környezet a guardian kezdő területeken jobban megfogott :) Bár érdekes módon a defiant ideológiája, már amennyit tudok róla, kicsit közelebb áll hozzám :) -
#2956 Erdekes, hogy ennyire nepszerutlen a defi oldal. Es persze az is, hogy foleg pve szerverek a celok. SAjnalom, hogy a SL megsem kezdi el. Es tenyleg jo lenne vmi guild osszefoglalo a nagyobbakrol (es az alatt nem a 3fos cssoportosulasokat ertem), sztem sok embernek segiteni. -
Gyogyito #2955 A Hangover béta alatt a Whitefall shardon található meg, defiant oldalon. Szerintem érdemes megkeresni őket. Azt, hogy melyik guildnek hány tagja van, sajnos nem tudom, max a mienkéről tudnék nyilatkozni.