8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Rannah #3034 Nekem ATI HD5750 van, tegnap sírdogáltam hogy ua. driver mellett ua. beállításokkal az eddigiekhez képest sokkal rosszabbul ment. Tegnap felraktam a legújabb Catalyst-et Application Profile-al együtt, most jó.
Remélem ennél már csak jobb lesz -
DragonKnight #3033 ATI HD5870:
Régi (11.01-es) Catalyst miden ULTRA 1920x1080 kb 20-30 fps Silverwood.
Tegnap driver update-> 11.02-es Catalyst --> ugyanaz minden de az fps: 45-60!!!!
Szóval történt valami.
-
dzsihad2 #3032 valószínű ujabb a kártyád, az enyém egy 3850-es -
whisper #3031 Nem tudom ,de más jétkokban is volt már példa arra ,hogy induláskor semmi sem volt benn szinte. PVE/PVP . aztán patchekkel jöttek és pakolták bele a dolgokat...Azért ahhoz képest a Rift-ben elég sok minden megtalálható. Ez nem rábeszélés és nem marketing. Aki akar jön aki nem az úgyis megtalálja máshol a számítását. Én tökre el játszok evvel a játékkal. pont jó arra ,hogy munka meg pár mellett legyen egy kis játék. 8))) Én nem értem warfronton mit lehet unatkozni. Biztos lesz még pár fajta 50-re és utána később 1000% Én már kapásból 3 fajta soul variációval játszok és jön a4. majd 50-en. Egyáltalán nem lehet unatkozni pl wariorral. Főleg,ha lesz egy altod is.Meg Profod stb. Aztán premadeken. Jó tuti nem fogok mint warhammerben a vár előtt állni és PVP-i ,de ki tudja lehet lesz ebben is hasonló warfront. Lehet WOW-hoz hasonló BG-s féleség lesz,de mint mondtam régebben sz.tem egy sok jó dologgal felruházott játék.
ui.: tudom lesz intenzív ellen reakció,de persze mindenkinek saját véleménye van a dolgokról
(dzsihad2): A guild társam leszedte a Catalystet vagy mi a rákomat és onnatól működött rendesen ATI-val a game,de amég fent volt addig resetelt a gépe.Most müködik teljesen jól új ati driverrel.
-
#3030 Nekem meg az elozo 11.01 CAP van, azzal megy rendesen. -
dzsihad2 #3029 Jam, én is felraktam a 11.02-es ATI-t...össze is omlott a játék 2 perc után... magyarul sz@rtsem javitottak rajta :)
megy vissza a 9.7 -
Jerol #3028 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy milyen az open pvp a Rift-ben. Wow szerű céltalan fun gankelés, vagy a Warhammer-ből ismert orvr szerű? Bocs de nem volt kedvem és időm minden hozzászólást végigolvasni hogy választ találjak a kérdésemre. -
Eksz #3027 Lvl 44 Instance: The Fall of the Lantern Hook Sentinel healer pov:
-
#3026 Vajon hány büntipontot kap majd? -
#3025 -
#3024 eszetlen idiótáknak ajánlom a "válasz erre" gomb-ot.
először ezt a "nagyon" nehéz értelmi szintet érje már el némely "nagyon" okos sg fórumtársam, mielőtt a "nagyon" menő trollos dumájukkal jönnek.
-
#3023 4 napig vartam ra, hogy irjanak a supporttol a cancelre, aztan elvesztettem a remenyt es maradok :) PvE kerber vagyok ;) -
#3022 Most akkor te megveszed vagy sem? Fritz, ninn, gatyo meg én defiant pvp oldalra akarunk menni mindenképp. -
Rannah #3021 Na jó, de először voltunk ott:)
to Teddymac:
nekem a legfrissebb driverrel most jó
-
#3020 Zephyr @ Darkening Deeps :)
2 wipe, 50 perc, jo loot, pedig nagyreszt 21-25 kozott voltunk, Droq 30-as :)
Fun! -
#3019 Tuti
-
Murmur #3018 A hiba az Ön készülékében van. :/ -
#3017 11.02 ati driver se jó :) -
Bhalage #3016 (ahol a rift lootot is fel lehete venni ha vege stb) -
Bhalage #3015 a Rifteknel ott a jobb oldali kijelzon van egy skala, durvan 4 reszre osztva, az ott a contributumot meri vagy mit ? -
Mester #3014 Grats!
Látom nem csak én vagyok olyan aki egy bétában is képes kimaxolni tradeskilleket.:P(mondjuk én még csak 200+ apo/runecraftingnál tartok) -
Eksz #3013 Yay!
-
mnorbi #3012 na jönnek tovabbi noob kérdések . bocsi érte.
Ha a karakteremet nezem az itemek alatt van planar focus nevu slotok ,azokat hol vagy hogy lehet unlockolni hogy oda is tehessek cumot ?
vannak ilyen kek szinu corrupted sourcesahrdok nalam , riftekbol kaptam , hol lehet elkolteni vagy mire ? -
Eksz #3011 Istenem...
Valaki torolje az elozot pls :)
-
Rannah #3010 10.12-es verziót használtam -
Eksz #3009 Yay!
-
#3008 -
#3007 sok kis degenerált:) -
Laroa #3006 Szerintem szórakoztató, megvan benne a potenciál, hogy jó kis troll legyen :D -
Tindalos #3005 Nem lehetne kimoderálni az ilyeneket?
I
I
I
V -
#3004 free mmo?:D
te aztán képbe vagy használod a fejed vagy csak kinyögsz valamit?
értelmi szinted nagyon magas lehet ha még mindig nem jött le.
amúgy meg 1 free mmo-val játszok ami bűnpocsék,unalmas és ritkán lépek be a többi úgy 1-2 napig játszahtó mert akkor még újnak hat aztán utánna meg törölni amilyen gyorsan tudod.
Ez meg annyiba különbözik h itt fizetsz a grindért.
Nem igen látom ennek a sok tucat mmonak az értelmét,
először tanuld meg értelmezni a szavakat,mondatokat aztán olvasd el újra
a hozzászólásomat, ha nem teszed akkor meg takarodj anyádat flameljed...
bár igaz sg színvonal mit lepődöm meg ilyen idióta emberkéken...
-
Gyogyito #3003 Sajnos csak annyit tudok a guildről, mint amennyit leírtam: A Whitefall szerveren találhatóak meg Béta alatt, defiant oldalon. Ha in-game rájuk keresel, este biztosan lesz fent valaki. -
Laroa #3002 Itt a szellemi színvonaladnak megfelelő játék: http://croteam.com/ -
#3001 Inkabb menj vissza free mmo-ni, neked túl magas az itteni szint... -
domy75 #3000 Sziasztok, steam-en megvettem a játékot megcsináltam az accountom rendben is volt minden, elfogadta. Most viszont nem tudok belépni azt írja, hogy nem vagyok jogosult játszani evvel a játékkal (tudom open beta van, de a steam-es változat kódjával is lehet gondolom). Mi a probléma? Segítsetek légyszi, köszi. -
#2999 azért a class rendszer az jó benne meg a rift is újítás de azon kívül semmi érdemleges.
ami a legfájóbb, h a craft az kb egy az egy aion.
gondolom ittt se nagyon lesz mit craftolni,a karaktereket ebbe is csak kb free mmo szinten lehet customizálni.
ez a legidegesítöbb része a sok fizetős mmo-nak is mert egy free-be megérti az ember, de itt meg elvárná az ember, legalábbis én igen. -
#2998 fenn is van, de nem lő:S -
Bhalage #2997 nyugi en ottleszek veled, estenkent es egyutt fogunk dingelni 50et egy honap mulva vagynemtudom mikor ; ) -
Laroa #2996 Én tudok játszani melóból. -
DragonKnight #2995 Jaja én úgy hívom a többi játékost hogy lag generátor. Mert a fejlesztők már arra is lusták voltak hogy laggosan írják meg a klienst és így ezt inkább rábízzák más játékosokra, ami után az egészet pofátlanul elnevezik MMO-nak, pedig csak arról van szó hogy nem akartak az AI-val foglalkozni meg sok NPC-t telepíteni és azoknak sztorit kitalálni