8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Rannah
    Nekem ATI HD5750 van, tegnap sírdogáltam hogy ua. driver mellett ua. beállításokkal az eddigiekhez képest sokkal rosszabbul ment. Tegnap felraktam a legújabb Catalyst-et Application Profile-al együtt, most jó.
    Remélem ennél már csak jobb lesz
  • DragonKnight
    ATI HD5870:
    Régi (11.01-es) Catalyst miden ULTRA 1920x1080 kb 20-30 fps Silverwood.

Tegnap driver update-> 11.02-es Catalyst --> ugyanaz minden de az fps: 45-60!!!!

Szóval történt valami.
  • dzsihad2
    valószínű ujabb a kártyád, az enyém egy 3850-es
  • whisper
    Nem tudom ,de más jétkokban is volt már példa arra ,hogy induláskor semmi sem volt benn szinte. PVE/PVP . aztán patchekkel jöttek és pakolták bele a dolgokat...Azért ahhoz képest a Rift-ben elég sok minden megtalálható. Ez nem rábeszélés és nem marketing. Aki akar jön aki nem az úgyis megtalálja máshol a számítását. Én tökre el játszok evvel a játékkal. pont jó arra ,hogy munka meg pár mellett legyen egy kis játék. 8))) Én nem értem warfronton mit lehet unatkozni. Biztos lesz még pár fajta 50-re és utána később 1000% Én már kapásból 3 fajta soul variációval játszok és jön a4. majd 50-en. Egyáltalán nem lehet unatkozni pl wariorral. Főleg,ha lesz egy altod is.Meg Profod stb. Aztán premadeken. Jó tuti nem fogok mint warhammerben a vár előtt állni és PVP-i ,de ki tudja lehet lesz ebben is hasonló warfront. Lehet WOW-hoz hasonló BG-s féleség lesz,de mint mondtam régebben sz.tem egy sok jó dologgal felruházott játék.

ui.: tudom lesz intenzív ellen reakció,de persze mindenkinek saját véleménye van a dolgokról

(dzsihad2): A guild társam leszedte a Catalystet vagy mi a rákomat és onnatól működött rendesen ATI-val a game,de amég fent volt addig resetelt a gépe.Most müködik teljesen jól új ati driverrel.
  • Me0w
    Nekem meg az elozo 11.01 CAP van, azzal megy rendesen.
  • dzsihad2
    Jam, én is felraktam a 11.02-es ATI-t...össze is omlott a játék 2 perc után... magyarul sz@rtsem javitottak rajta :)

megy vissza a 9.7
  • Jerol
    Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy milyen az open pvp a Rift-ben. Wow szerű céltalan fun gankelés, vagy a Warhammer-ből ismert orvr szerű? Bocs de nem volt kedvem és időm minden hozzászólást végigolvasni hogy választ találjak a kérdésemre.
  • Eksz
    Lvl 44 Instance: The Fall of the Lantern Hook Sentinel healer pov:
  • Morpheus_v2
    Vajon hány büntipontot kap majd?
  • KBB
  • Murder3
    eszetlen idiótáknak ajánlom a "válasz erre" gomb-ot.

először ezt a "nagyon" nehéz értelmi szintet érje már el némely "nagyon" okos sg fórumtársam, mielőtt a "nagyon" menő trollos dumájukkal jönnek.
  • Me0w
    4 napig vartam ra, hogy irjanak a supporttol a cancelre, aztan elvesztettem a remenyt es maradok :) PvE kerber vagyok ;)
  • TDC Geronimo
    Most akkor te megveszed vagy sem? Fritz, ninn, gatyo meg én defiant pvp oldalra akarunk menni mindenképp.
  • Rannah
    Na jó, de először voltunk ott:)

to Teddymac:
    nekem a legfrissebb driverrel most jó
  • Me0w
    Zephyr @ Darkening Deeps :)

2 wipe, 50 perc, jo loot, pedig nagyreszt 21-25 kozott voltunk, Droq 30-as :)

Fun!
  • teddymac
    Tuti
  • Murmur
    A hiba az Ön készülékében van. :/
  • teddymac
    11.02 ati driver se jó :)
  • Bhalage
    (ahol a rift lootot is fel lehete venni ha vege stb)
  • Bhalage
    a Rifteknel ott a jobb oldali kijelzon van egy skala, durvan 4 reszre osztva, az ott a contributumot meri vagy mit ?
  • Mester
    Grats!
    Látom nem csak én vagyok olyan aki egy bétában is képes kimaxolni tradeskilleket.:P(mondjuk én még csak 200+ apo/runecraftingnál tartok)
  • Eksz
    Yay!
  • mnorbi
    na jönnek tovabbi noob kérdések . bocsi érte.
    Ha a karakteremet nezem az itemek alatt van planar focus nevu slotok ,azokat hol vagy hogy lehet unlockolni hogy oda is tehessek cumot ?
    vannak ilyen kek szinu corrupted sourcesahrdok nalam , riftekbol kaptam , hol lehet elkolteni vagy mire ?
  • Eksz
    Istenem...
    Valaki torolje az elozot pls :)
  • Rannah
    10.12-es verziót használtam
  • Eksz
    Yay!
  • Count Adyn
  • Murder3
    sok kis degenerált:)
  • Laroa
    Szerintem szórakoztató, megvan benne a potenciál, hogy jó kis troll legyen :D
  • Tindalos
    Nem lehetne kimoderálni az ilyeneket?
    I
    I
    I
    V
  • Murder3
    free mmo?:D
    te aztán képbe vagy használod a fejed vagy csak kinyögsz valamit?
    értelmi szinted nagyon magas lehet ha még mindig nem jött le.
    amúgy meg 1 free mmo-val játszok ami bűnpocsék,unalmas és ritkán lépek be a többi úgy 1-2 napig játszahtó mert akkor még újnak hat aztán utánna meg törölni amilyen gyorsan tudod.

Ez meg annyiba különbözik h itt fizetsz a grindért.
    Nem igen látom ennek a sok tucat mmonak az értelmét,

először tanuld meg értelmezni a szavakat,mondatokat aztán olvasd el újra
    a hozzászólásomat, ha nem teszed akkor meg takarodj anyádat flameljed...

bár igaz sg színvonal mit lepődöm meg ilyen idióta emberkéken...
  • Gyogyito
    Sajnos csak annyit tudok a guildről, mint amennyit leírtam: A Whitefall szerveren találhatóak meg Béta alatt, defiant oldalon. Ha in-game rájuk keresel, este biztosan lesz fent valaki.
  • Laroa
    Itt a szellemi színvonaladnak megfelelő játék: http://croteam.com/
  • BoneDragon
    Inkabb menj vissza free mmo-ni, neked túl magas az itteni szint...
  • domy75
    Sziasztok, steam-en megvettem a játékot megcsináltam az accountom rendben is volt minden, elfogadta. Most viszont nem tudok belépni azt írja, hogy nem vagyok jogosult játszani evvel a játékkal (tudom open beta van, de a steam-es változat kódjával is lehet gondolom). Mi a probléma? Segítsetek légyszi, köszi.
  • Murder3
    azért a class rendszer az jó benne meg a rift is újítás de azon kívül semmi érdemleges.
    ami a legfájóbb, h a craft az kb egy az egy aion.
    gondolom ittt se nagyon lesz mit craftolni,a karaktereket ebbe is csak kb free mmo szinten lehet customizálni.
    ez a legidegesítöbb része a sok fizetős mmo-nak is mert egy free-be megérti az ember, de itt meg elvárná az ember, legalábbis én igen.
  • Murder3
    fenn is van, de nem lő:S
  • Bhalage
    nyugi en ottleszek veled, estenkent es egyutt fogunk dingelni 50et egy honap mulva vagynemtudom mikor ; )
  • Laroa
    Én tudok játszani melóból.
  • DragonKnight
    Jaja én úgy hívom a többi játékost hogy lag generátor. Mert a fejlesztők már arra is lusták voltak hogy laggosan írják meg a klienst és így ezt inkább rábízzák más játékosokra, ami után az egészet pofátlanul elnevezik MMO-nak, pedig csak arról van szó hogy nem akartak az AI-val foglalkozni meg sok NPC-t telepíteni és azoknak sztorit kitalálni