8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#2954 Ja én se látok defiant guildet pvp szerveren, ha lesz mégis és nem csak 5 fős az beírhatná. -
#2953 Addigra én is haza érek szóval nyugodtan írj és kösz és segítséget . -
Laroa #2952 Hangover guild meg nincs a faqban, meg sose hallottam róla. -
Laroa #2951 ja az Atriumnak van 1 tagja :D -
Gyogyito #2950 De indul. Guardian: Atrium, defiant: Hangover -
Rannah #2949 Én már AoC-nál is szívtam vele így nem újdonság, hogy kényesebb az ATI (szerintem, saját tapasztalat alapján) -
Rannah #2948 Szerintem nincs univerzális megoldás,inkább próbálgasd
pl. páromnak ugyanolyan kártyával (HD5750), más driverrel volt egy kicsit jobb.
Legelőbb 19:00-20:00 között tudom megadni, lehet addigra meg is oldódik (remélem) :) -
#2947 Majd ird le melyik a jó,dolgozom majd csak este tudom kipróbálni :( -
Laroa #2946 Ami még ennél is szomorúbb, hogy nem indul magyar guild pvp szerveren... -
Rannah #2945 Ha jól emlékszem, a 10.2 vagy 10.4-es volt, úgy egész jól elvoltam vele (sajnos nem tudom most pontosan megadni) Ma megint megpróbálom a legfrissebbet -
#2944 *AMD-nek -
#2943 Ez presztízs kérdés is. Nyilván az ATi-nak nem túl előnyös, ha a userek telesírják a neten a fórumokat milyen szarul meg ATi kártyákon a Rift és mindenki vegyen nVidiát. -
dzsihad2 #2942 ez elképzelhető, ha tényleg a rift készítőinek nyomására javították ki, akkor gondolom kapott pár optimalizálást is -
radical #2941 legujabb ati driverrel +10% körüli fps növekedés. -
dzsihad2 #2940 Béta 2 környékén volt gond az ATI driverrel asszem akkor 10.2-es vagy meik. Downgradelni kelett 9.7-re. igazából teljesen mindegy mien drivert használsz ha régebbi kártyád van az új driverek ugysem azt támogatják. -
#2939 Hát az elég karcsú lesz ide sztem... -
#2938 4600 de azt írták tegnap hogy rakjak fel régebb drivert.
Most olvasom,hogy kint van már a 11.02. -
#2937 Guardian oldalon van Silverwood-ban a térképre mutatva 6700x2700-nál. -
#2936 Legutoljára hivatalos fórumon én azt olvastam a 11.01a jó az ATi-khoz. 9.03? az 2 éves driver, még milyen VGA-d van? :D -
mnorbi #2935 bocsi a noob kérdésért , de hol van Fae ? melyik zonaba ? es hogy lehet az hogy level 17 es vagyok es semmi q semmi utalás hogy van ilyen instane és menjek oda sztcsapni mindent D mit ronthattam el ? van ilyen oda kuldelek q mint mas mmorpgbe ? -
#2934 Melyik driver-t raktad fel a vidikaridhoz ?
Mert nekem a 9.03-assal nem jó :(
-
#2933 Jah, tegnap ki kellett kacsolnom a chatet este, mert ha olvasom, akkor erezhetoen butulok tole :) -
#2932 Na megjöttek ide is a free game matyik. Még szerencse, hogy előfizus lesz a game... -
foxxi #2931 csökkent élet és mana erővel éledsz újra. Ilyenkor menj a Healer-hez és pénzmagért visszaállítja a teljes értékedet! -
#2930 Tegnap este tényleg lagos volt. A poén, hogy nem mindenkinek.
A szerver cap-ot most "kissé" túllőtték. -
Bandeeka #2929 Sziasztok!
Ha meghalok és ujra feléledek kiirja mindig hogy soul vitality x%. Ez mit jelent? Van vmi jelentősége? -
#2928 Nekem nem voltak ilyen problémáim, de general-on sokan panaszkodtak ezres pingekre is, nekem meg 100 alatt volt nagyjából. Egyedül akkor akadt amikor 2 raid ölte a támadókat a város mellett, de ez is elfogadható ahhoz képest hogy ultrán megy a 2 éves konfigomon :D -
Bhalage #2927 warhammer online age of reckoning, van is ingyenes kiprobalasi lehetoseg, szal nezd meg -
#2926 Melyik játék az a War most már érdekelne az is :D -
Bhalage #2925 tegnap jatszottam es nekem iszonyu laggosnak tunt a server. (full/high volt) a pingre 50ms korul ir, szal nem azzal van a baj, de mint casternek, csomoszor warpoltak a mobok, eleg irritalo volt, nem tudom, hogy most ottall, vagy elottem, megdolgik, mashool van stb, kivancsi vagyok, hogy a server leterheltsege volt ilyen a kezdo zonaban vagy mi.
lehet jatszani vele, de nagyon nem kerek.
meg a dolgott mobok forogtak a foldon mikor mentem hozzajuk, eleg fura latvany.
de amugy fun volt. az effektek meg mindig nagyon "csunyak" szerintem (hasonlo gfx stilusban mint a warban sztem kurvaranda aion es wow megeszi ezen a teren) -
Eksz #2924 Yay!
-
#2923 köszi :) -
#2922 Mindenki, csak regisztrálni kell a trion honlapján, és megvárni a béta invite-ot. -
#2921 Open béta van, úgyhogy csak regelsz és kipróbálhatod. -
#2920 A játékot bárki kipróbálhatja, vagy csak meghívással lehet a bétába bekerülni? -
Boncmester #2919 Hát sorry :( -
#2918 Kár, ti voltatok az utolsó esélyem, hogy Defiant oldalon magyar klánban rontsam a morált.
Két nappal előbb szólsz és elvittem volna. :) -
Boncmester #2917 Hát ha megyünk is, akkor csak később.
Egyedül Kolo (Laroa) kezdi el a riftet az elején tőlünk, más nem.
Mostanság megint élvezzük a War-t, a fejlesztők is nekiálltak vmit csinálni, a PvP meg tuti nem lesz olyan jó a Riftben sosem, mint a Warban.
Ezért is akarom elpasszolni az accom. -
#2916 A Sárkány Lovagrendtől senki sem jön, vagy csak te? -
#2915 Kapcsold ki az AoE loot-ot.