8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • DragonKnight
    De kellett volna.
    Te egy beta kulcsot kaptal ami nem biztos hogy most jó bolt.
    Nyaggasd őket meg a trionnak is küld el a kulcsos levelet, számlát meg az egyéb infót ide:
    http://trionworlds.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/487
  • teb
    Sziasztok! Most már hivatalos: az Infernum guild is az Icewatch szerveren, Guardian oldalon indul. Bővebb infó a weboldalunkon.
  • Anthrax
    Nem tudja valaki,hogy most rendeltem cd key store-s üzletből és amit kaptam kulcsot hozzáadva accounthoz azt írja ki,hogy RIFT beta VIP , másnál is ez van ? Mert pl a launcher miután beírom logint azt írja ki,hogy You are not authorized to play this game (Error #2002). Szóval marhára nem vagyok jogosult rá,hogy letöltsem. Lehet én rontottam el valamit,de nem hinném.
    Nem kellett volna egy másik kulcsot is kapnom ami ténylegesen maga a játék kulcsa és nem a bétához tartozik ?
    Onlinekeystore.com rendeltem, hogy pontosítsak a dolgon.
  • Bhalage
    halas koszonet !
  • DragonKnight
    A Betát le kell törölni és előröl le kell szedni az éles klienst ami kb. 8.32GB
  • Anthrax
    És előbb kérdezek mint olvasok, bocsi
  • Anthrax
    Akinek fent van a béta annak nem szedi le újra az egészet csak a launchert frissíti ?
  • Gyogyito
    Összeszedtem a head starthoz kapcsolódó információkat.
  • DragonKnight
    http://eu.riftgame.com/en/headstart/index.php
    középen nagy kék gombra taposs rá
  • Bhalage
    retailt most le lehet tolteni mar vhonnan vagy mi van? nem latom az account oldaon, bar lehet h vak vagyok elofordult mar :D
  • Laroa
    Jéger a trollkodást hagyd meg nekem, told el szépen a biciklit inkább :D
  • Fritz Von...
    Aki ott akar lenni mégis a startnál, az nem hiszem, hogy szaros 500 forintért fog hisztizni.
  • Boncmester
    Hát, én megnézem, ki veszi meg, de hajrá :)
  • DragonKnight
    No látod elég szépen elemelkedtünk a 10któl és mivel én nem OTP-s vagyok ezért nekem még a mostani árad is jó lenne.
    De gondolom nem akarod 11k-ért megvenni. Akinek meg kell mert pl. nem tud kártyával fizetni, annak meg jó az ár mert ha utalnia kell annak van költsége és ideje. Ez meg azonnal van.
    Kb. ennyi.
  • Boncmester
    Hát mivel OTP-s vagyok, ezért ha kártyával fizetek 32 fontot, akkor 10 432 Ft-ot vonnak le a számlámról (deviza), de be is tudok menni, és venni 32 Fontot amit a kezembe adnak, azt 10 592 Ft-ért adják (valuta).
    OTP Valuta-Deviza árfolyamok

Szóval a 11K-nál még mindig jobban járok :)
  • DragonKnight
    annyiért is megveszem és még mindig keresek vele :D
    ugyan nézd már meg a bankodat ha van olyan hogy mennyiért ad neked ma fontot.
  • Boncmester
    Ok, legyen 10 315 Ft :P
  • DragonKnight
    veszek tőled 32fontot 10 ropiért ha neked megéri:D
  • Boncmester
    LOL, direct2drive-on 10 ropiért meg lehet kapni, ami tuti nem átverés, te meg 11-ért adod? :)
  • Fritz Von...
    Nyugi, ma mág csak 23. van. :))
  • BoneDragon
    Mert nem vagyok otthon, ezt is telefonról írom. Nem akarom lekésni :/
  • DragonKnight
    A trionnál addig amig tart a headstart (nem adtak végső dátumot...) a többinél passz
  • radical
    Miért fontos? Ha megveszed dragonnighttól (#3524) akkor 10 percen belül kész vagy.
    De egyébként tuti US time.
  • BoneDragon
    Meddig lehet headstartosan előrendelni? Ma éjfélig vagy amerikai idő szerint? Ez nagyon érdekelne!!
  • hopp
    igen, én is ezen gondolkozom, hogy akarok-e egyáltalán magyar guildbe menni :D szerintem megyek Icewatch-on Defiant oldalra, oszt gyün, ami gyün.
  • seaedge
    Ez inkabb elony, mint hatrany
  • hopp
    én szintén defiant pve-re akarnék menni, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy nincs magyar guild.
  • Fritz Von...
    Szeva. Elnézted egy kicsit a neveket, ez a tRs logóból adóhat. :) Szóval a Prophecyvel kapcsolatban nálam lehet érdeklődni. Geronimo nem tudom, hogy mit vállalt magára, de abban a témában ő segíthet. :)
  • Jowanson
    Értem, thx.
    Bár wowban pvp serveren nyomtam, nekem itt marad a pve. Ha outdoor harcolni akarok akkor meg /pvp és lehet menni vadászni meg /tauntolgatni. A magas szintű területek szerintem úgyis tömve lesznek, lesz kit provokálni ha nagyon viszket az ember tenyere
  • radical
    lvl25 körül átkerülsz a Contested zónákba ahol szabad a PVP és szinttől függetlenül bárki megtámadhat az ellenséges frakcióból. Van PVP flag de annak csak a saját védett zónáidban van értelme, ott nem tánmadhatnak meg az ellenfelek ha nem te támadsz először.
  • Jowanson
    Pvp serveren lesz "pvp flag", vagy contested(pvp) zonába lépve bárki bárkit megtámadhat?
    Vannak egyáltalán pvp zónák, vagy pvp serveren bárhol betámadhat a 10 szinttel magasabb vérpisti?
  • DragonKnight
    No akkor mégegyszer feldobom.
    Ha valakinek kell egy Digital Download CE kulcs holnapi headstarthoz, akkor küldjön egy PÜ-t az ára 11000Ft.
  • TDC Geronimo
    wowba akkor miért ment mindenki pvp szerverre? Ott nem ugyanennek kellene lennie? Nem értem én ezt. Biztos lesz pár ilyen gankelő ember, de nehogy azt hidd már, hogy ez lesz a jellemző és 24/7 csak a gank meg a grief fog menni. Pont neked ne kelljen már ezt megmagyarázni...
  • Bhalage
    a nagybetus pvp, amire itt minden "egyszer jatszottam a warral es omgwtfbbqbisquit" veri a mellet srac, az nem a openpvp lesz, hanem az instanceolt, pvp szerveren gank lesz, meghozza gondolom nagyuzemi es remelem a sok okostojast minden 2ik este chainelni fogja valami jokepessegu gyermek. van aki szeret- es van ideje szopni, azoknak lelkuk rajta (pl malav)! skirmishek sztem mint a feher holló, ez nem pvp jatek, gankelni fogsz vagy gankelnek ennyi

maradok a nyugis temponal, de ha beloggolok parszor egy heten akkor az mar lehet h sok is lesz.amugy meg jon a tavasz ;op
  • foxxi
  • radical
    Köszi az updatet, frissítettem én is a blogomon.
  • radical
    Nem a verhetetlenség hanem a lopódzásból adódó easymode miatt.
  • Murmur
    Nem hiszem, hogy a rogue verhetetlen lenne. Főleg így, hogy cserélgetheted a soulokat/role-okat.
    Nekem az a "bónusz", hogy ha nincs kedvem instázni vagy warfrontozni, akkor útonállóst játszhatok. :) Vagy guild szinten fel lehet eleveníteni a régi WoW-os BRM/Silithus harcokat. :))
  • radical
    Nem akarom ujra feléleszteni a PVP-PVE témát, de szerintem a különbség, hogy a PVPszerveren én ingyenes szórakozást (gy.k. free gank) nyújtok a kimaxolt rugóknak. Más bónusz nem jön le belőle, mivel én soha nem gankelnék.
  • TDC Geronimo
    Na kérdem én akkor, hogy Hangoverből vannak-e itt a fórumon?