8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#3595 Most meg nem keso valtani ha az oroszok tenyleg a spajzban vannak.Rus corpsra emlekszem az hanyadek volt amit az AOC-van muveltek bar Warhammerben viszont pont hogy pozitivan csalodtam az orosz jatekosokban... -
#3594 Ahogy nézem sok guild hagyja el az Icewatch-t emiatt... Belegondolva, igazából még semmibe sem kerül egy biztosabb szervert választani(Blightweald vagy Steampike).
Éjfél körül készült 28as listából(guardian+defiant összesen) 8 orosz, és eddig 6-8 nem orosz guild döntött úgy, hogy másik szerverre megy. -
domy75 #3593 Hát én eléggé tartok még attól a 3 orosz guild-tól is, volt hozzájuk szerencsém az AOC-ban. Rus Corp, Red Army, Iron Will isten mentsen meg bennünket tőlük, bármelyik szerveren legyenek is. Olyanok mint a sáskák ellepik a szervert és nem lehet tőlük csinálni semmit, ráadásul előszeretettel cheat-elnek. -
dzsihad2 #3592 de nem is 2000 fősek.
a többi meg sztereotipia, valószinű pont ugyan anyi a kretén orosz mint a magyar sőt... -
Shadowboy #3591 Hát ők voltak a nagy ellenzők az biztos. :D -
#3590 Bloodscalpon csak hegyi trollok voltak. -
#3589 Össze kell dugni a fejeket, és megnézni nem-e lenne értelme másik szerveren karaktert / guildet indítani.
Pro és kontra voltak tapasztalataim oroszokkal, szóval egyértelműen negatívan én mondjuk nem nyilatkoznék. -
Shadowboy #3588 Meg mielőtt bárki is komolyan beparázna, az oroszok többsége is jó arc. Csak mivel sokan vannak, sok köztük a problémás egyén. (A nagy számok törvénye alapján.)
Ezért van az, hogy könnyen rossz hírre tesznek szert.
De ugyan ez volt magyarokkal Bloodscalpon. Az összes külföldi menekült, ahogy bejött a karakter transfer.
(De lehet, hogy csak nyugtatom magam.) :) -
#3587 Az, hogy PVP-ben milyenek, az nem zavar, és nem azért megyek PVP szerverre, hogy instázott warfrontozzak jól előkészített körülmények között, hanem pont a véletlenfaktor miatt (még akár gankelődés árán is).
A ruszkik olyanok, hogy ha a csapatod egy bossra vár, ha arra járnak, akkor semmiféle etikai alapon nem állnak be a sorba, hanem elhalásszák és megölik. Ha egy szerveren angol a nyelv (vagy bármi), arra soha nincsenek tekintettel, szétspammelik. Pláne olyan játékokban, ahol engedik a cirillbetűket. Felfogni és megérteni semmit se tudnak, és nem is akarnak. Mintha ők szarnák a napfényt.
Nem is értem, hogy ezeknek miért nincs ázsiai szerver, az országuk nagy része amúgy is ázsia. -
Laroa #3586 Nos mivel 3 magyar guild lesz így úgy gondolom lesz kivel instázni. global csetet meg világéletemben leszartam, ugyanarra használom mint az sg fórumot, trollkodni
Beférni? 1 szerverrel tapasztaltam ilyet, a cloudborne béta alatt, mivel odament a warhammer online exodus 90%-a -
Shadowboy #3585 Hát azok nem 50 fős guildek.
Ők csak a nagy guildek, rajtuk kívül jön sok kis pve guild is. Persze véglegeset majd csak este látunk...
De amúgy sztem hamar ráeszmélnek majd, hogy külön server kell nekik, és lesz transfer, mint WoW-ban volt.
-
dzsihad2 #3584 3 guild ember, hol van az a szerver populációjának 80%-tól -
radical #3583 ki beszélt itt a warfrontról? ha a szerverpopuláció 80%-a orosz lesz akiknek a 90%-a nem beszél angolul akkor kivel fogsz instázni? vagy megtanulsz oroszul és elmagyarázod nekik a taktikát? meg olvasod egész nem a global chaten az orosz szövegelést? arról nem is beszélve ha már nem férsz be a szerverre tőlük. -
#3582 Ment PM. -
dzsihad2 #3581 mert mi a francot tud zavarni, ha iván elfut meletted kvesztelés közben...mert azon túl mást nem tud tenni ha te nem akarod.
mellesleg nekem az oroszokkal csak jó tapasztalatom volt a pár közös instába amibe voltam velük. -
#3580 Megjött a pénz paypal-ra. d2d-n rányomok a fizetésre és ugyan úgy paypalon is kér egy bankkártyát...na rohadjanak meg! -
Laroa #3579 Mivel a warfrontok cross szerveresek így nem értem mit számít. -
#3578 Nekem volt szerencsém a ruszkikhoz több játékban is. Nem akarom részletezni, de mindenkinek sokkal jobb, ha másik szerverre megy. Tetves ótvar banda. -
#3577 d2d-n akciós most a sima rift. 23.96
-
dzsihad2 #3576 3 guild jön defiant oldalra...micsoda orosz megszállás :P -
radical #3575 Én kifejezetten fosok tőle. -
Shadowboy #3574 Na én parázok az oroszoktól.
Sok a rossz élmény...
...de ne legyen igazam. :) -
Eksz #3573 56.6MBnyi update, eltunt a "You are not authorized to play this game" szoveg, serverek nincsenek meg, a listaban sem. -
#3572 DragonKnight küldtem privit kérlek olvasd mielőbb ha netán ezt itt előbb olvasod és kérlek mailbe válaszolj ahogy ott is írtam köszi. -
hopp #3571 steampike talán tiszta lesz :D -
sanyiiiii #3570 Ha valakit esetleg még érdekel: direct2drive telefonos aktiváció nálam sem működött (feltültőkártyás mobilokkal és ip telefonokkal nem kompatibilis a rendszer, de itthoni vezetékes sem tetszett neki), írtam nekik egy ticketet hogy csak olyan telefonom van amit a rendszerük nem kezel és pár órán belül jött egy üzenet hogy elnézésemet kérik a kellemetlenségért, aktiválták az accomat, mehet a vásárlás. -
radical #3569 Steampikeról nem tudsz semmit? -
radical #3568 jaj ne! Headstart után jövők be se fognak férni a szerverre... -
hopp #3567 http://forums.goha.ru/showthread.php?t=550887
úgy tűnik, hogy az orosz PVE guildek Icewatchra mennek... -
Laroa #3566 Nem volt normális guild pvp szerveren, úgyhogy pve lett belőle. Headstart előtt egy nappal meg már nem fogok szarakodni guildváltással. -
#3565 Miert Te nem pvp szerverre mesz? -
#3564 IB nem defiant oldalra megy? Tele van régi guildtársakkal úgyhogy majd fejükre koppintok, ha nem :D -
Laroa #3563 Hja, alig várom a sírásrívást mikor majd átmegy rajtatok a hand of blood vagy inglorious basterds gőzhenger :D -
#3562 "90% of EU pvping guilds are going whitefall as the russians have decided to roll on cloudborne. Just a heads up in case any of you guys want to be with the majority and not stuck with a none english speaking server" :D
Azt hiszem jó lesz az a Whitefall :) -
Laroa #3561 A legszebb az egészben végigolvasva a fórumot, hogy a community manager se tudja mi a fax van -
Laroa #3560 Hálistennek én még időben canceleltem. Egyébként csatlakozom MeoH-hoz, valszeg free to play lesz. -
#3559 Erdekes huzas, ami nem tul etikus. Vagy par het es ingyenes lesz... -
Gyogyito #3558 lol nem gyenge -
DragonKnight #3557 LOOOL!
A WAR Account odalolról leszedték az összes olyan gombot/linket amivel az accountot cancel-olni lehetne vagy meg lehetne változtatni az előfizetési időszakot stb stb.
Talán igy akarják elejét venni az exodusnak, adnak egy kis időt a népnek hogy meggondolja magát és mégse lépjen ki holmi RIFT miatt....
A fórumokon már megy a lázadás....
http://social.bioware.com/forum/1/topic/232/index/6173252/1
-
#3556 :)