8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Rannah
    Szabály, hogy előbb utóbb mindenki a pve - elfekvőben köt ki idővel
  • MeoH #3514
    Koszi, hogy igy osszeszedted a guildokat.
    Bar meg mindig nemtom hogy pve vagy pvp. Inkabb pvp parti vagyok, de asszem kezdek en is oregedni hozza, viszont az biztos, hogy add pluszt jatekhoz, endgamehez. Viszont a napi par ora jatekidom alatt, nincs kedvem szivni orakat vmi verpisti miatt, aki porgeti az e-penist, hogy gankeli a nala 10szinttel kisebbeket...
  • Eksz
    Ne szomorkodj, majd warfronton jol agyonverjuk egymast. \o/
  • Me0w
    Nem szomoru, realitas :) Mondtam, ott a kontersztrajk :P
  • Gyogyito
    Bocs, félre néztem :)
  • whisper
    Haha. Én néztem a bemutatóját. 8)) Tuti meg se nézném 8)
  • TDC Geronimo
    Én nevem mit keres ott? :D

Amúgy meg szomorú, hogy ennyien pve szerverre mennek...
  • Torzonborz
    ööö Prophecy-nél Fritz a kapcsolattartó. azt nem mondom hogy Ő a Vezír mer' nem igaz. :D
  • calanor
    Infernumot inkább itt : http://infernum.co.uk/ keressétek.
  • Eksz
    Gyogyito, valamint kedves erdeklodok, az Infernum guild uj honlapja:

Infernum
  • Eksz
    Neztem a minap egy remek norvég filmet, Trolljegeren cimmel, mindenkinek csak ajanlani tudom.
  • Gyogyito
    Sziasztok!

Egyeztetve a guildek vezetőivel a magyarok számára ajánlott szerverek a következők:

PvP: Whitefall
    Guildek:
    Guardian: The Prophecy ( érdeklődni itt pm-ben TDC Geronimo-nál )
    Defiant: Hangover

PvE: Icewatch
    Guildek:
    Guardian:
    Renegade info
    Infernum info
    Zephyr info

További info hamarosan a blogomon!
  • Murmur
  • Laroa
    wow is that way fanboi ->cataclysm
  • Eksz
    Tudsz te ennel jobbat is, ne elegedj meg ennyivel. :)
  • lolSL
    ma még meggondolhatjátok hogy megveszitek e ezt az újabb 1 hónap után bukó mmo-t ennyi pénzért... vagy ha nem lesz igazam és évekig élni fog, akkor mit veszthettek ha egy hónap múlva fizettek majd be az útra?
  • dzsihad2
    azért valószinű van pár változás, mivel az alpha szerver is 850 megát patchelt.
  • Murmur
    Pár embert tudok még keríteni pvp defiantra szerintem.
  • Bhalage
    semmi gond.
  • seaedge
    igen, Icewatch.
  • TDC Geronimo
    Ja bocs elolvastam. lolpvere nem megyünk :p
  • TDC Geronimo
    Hát eddig van kb 3 ember aki oda akar közülünk.
  • Bhalage
    defiant pve serverre megy vki ?
  • Fritz Von...
    Még nem dőlt el a sorsolás, és ha a srácok vennék a fáradságot hozzá, akkor lehetünk defiant is a szavazatszámok alapján. :)
  • TDC Geronimo
    Mindenki guardian, kész.... Na akkor kérdezem, hogy pvp szerveren magyar defiant guild lesz-e?
  • Laroa
    Tehát ha pontosan tudod mikor indul a headstart, és ezért az authentikációs és login szerverek rohadtul nem mennek valószínűleg, miért is lep meg a hibaüzi? :D
  • Avenger
    Bétával próbáltam, ment gond nélkül másik gépen, maximum oda kell figyelni, hogy ha frissít dx-et vagy framework-t akkor azokat manuálisan kell frissíteni. Legfeljebb annyi időt veszíthetsz amíg átmásolod egyik gépről a másikra, szóval egy próbát mindenképp megér :)
  • Fritz Von...
    Akit érdekel, szeretném bejelenteni, hogy a The Prophecy guild is indul önálló erőkkel. A szavazásunk jelenlegi állása szerint a Whitefall PVP szerveren, Guardian oldalon szállunk harcba.
    Régi barátság és ismeretség végett együttműködési megállapodásunk van az Infernum guilddel. Akit onnan érdekel a PVP, azt szívesen látjuk a Prophecyben, illetve ugyanez fordítva is igaz. Ha mégis nyugit szeretnél, akkor az Infernum lát szívesen.
    Az egyéb taktikákat és okosságokat megosztjuk egymással, így jó testvéri viszont fenntartva.

Akit érdekel a fenti PVP szerveren indulás lehetősége, az legyen szíves nálam priviben jelentkezni, és válaszolok, amint lesz rá időm.
  • Hamed
    Na ezaz, hogy nekem ott meg mindig csak annyi van, hogy "pre-order game". Pedig mar hozzaadtam a kodot amit a D2D kuldott es beallitottam a payment methodot is. Este ranezek majd, remelem nem kell a supporttal szorakoznom...
  • Probatbicol
    Ez most miért lenne válasz a kérdésemre? Pontosan tudom mikor indul a head start.
  • Rannah
    Hm, megnézem úgy is, bár emlékeim szerint nem minden program örül neki (pl WoW igen, AoC nem), azért 1 próbát megér
  • Laroa
    Először olvasni, aztán kérdezni :)
    Head Start is here, and everyone who has pre-ordered RIFT will be able to join the fight for the fate of Telara starting at 10:00 AM PST on Feb. 24, 2011!
  • Probatbicol
    Az új intrót akartam megnézni, azért indítottam el. Kicsit remegek na. A supportnak írni felesleges, mert közben megnéztem a hivatalos fórumot, tele van erre panaszkodó bejegyzésekkel.
    Itt igazából csak egy megerősítésre vártam, hogy mindenkinél ez van, egy ilyen üzenet után mégis honnan a fenéből kellene tudnom, hogy nem nálam van valami probléma?
  • Avenger
    Miért nem egy gépre töltöd le és másolod át a másikra onnan? :) Gondolom egy hálózaton vannak, és így feleződik a sávszélesség.

Belépés hibaüzenethez pedig: Gondolom vagy nem mennek az auth szerverek vagy nincs rajtuk még az adatbázis, bár nem tudom hogy működnek, csak tipp. Így viszont teljesen logikus a hiba üzenet :)
  • radical
    Javaslom hivatalos magyar szervernek a Firesand EN PVP-RP
  • Laroa
    A játékot meg amúgysem az account oldaladról töltöd le most, hanem innen:
    Headstart
  • Laroa
    Nem tudom, nekem eszembe se jutna elindítani a játékot tudván hogy tök fölösleges. de nyugodtan írj a customer supportnak hogy jajjjajj rossz a hibaüzenet.
  • Eksz
    Ja es a legszimpatikusabb "feature" az volt, hogy nem lehet menteni viszont ha directx9el jatszottam alt+tabnal kifagyott a jatek,es kezdhettem (volna) elolrol az egesz, amugy sem tul izgalmas nyomorgast.
  • Probatbicol
    Ó de kedves vagy, köszönöm az ötletet :).
    Akárhogy is nézzük, ennél szerencsésebb üzenetet is választhattak volna, ugyanis nyilvánvaló, hogy nem jogosultsági probléma miatt nem lehet játszani, hanem mert nem mennek a szerverek. Tudod, ez programozói kérdés, idióta, hamis üzenetekkel nem bombázzuk a felhasználót ;-).
    Ráadásul eddig az összes béta fázis alatt beengedett a szerver listáig, ami ilyenkor vagy üres volt, vagy szürke.
  • Laroa
    Mivel 24. este 7ig nem lehet játszani így az üzenet teljesen normális.
    De nyugodtan pánikolj, javaslom az ugráshoz a szabadság-hidat, szép nagyot lehet placcsani a betonon.