8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Rannah #3515 Szabály, hogy előbb utóbb mindenki a pve - elfekvőben köt ki idővel -
#3514 Koszi, hogy igy osszeszedted a guildokat.
Bar meg mindig nemtom hogy pve vagy pvp. Inkabb pvp parti vagyok, de asszem kezdek en is oregedni hozza, viszont az biztos, hogy add pluszt jatekhoz, endgamehez. Viszont a napi par ora jatekidom alatt, nincs kedvem szivni orakat vmi verpisti miatt, aki porgeti az e-penist, hogy gankeli a nala 10szinttel kisebbeket... -
Eksz #3513 Ne szomorkodj, majd warfronton jol agyonverjuk egymast. \o/ -
#3512 Nem szomoru, realitas :) Mondtam, ott a kontersztrajk :P -
Gyogyito #3511 Bocs, félre néztem :) -
whisper #3510 Haha. Én néztem a bemutatóját. 8)) Tuti meg se nézném 8) -
#3509 Én nevem mit keres ott? :D
Amúgy meg szomorú, hogy ennyien pve szerverre mennek... -
#3508 ööö Prophecy-nél Fritz a kapcsolattartó. azt nem mondom hogy Ő a Vezír mer' nem igaz. :D -
calanor #3507 Infernumot inkább itt : http://infernum.co.uk/ keressétek. -
Eksz #3506 Gyogyito, valamint kedves erdeklodok, az Infernum guild uj honlapja:
Infernum -
Eksz #3505 Neztem a minap egy remek norvég filmet, Trolljegeren cimmel, mindenkinek csak ajanlani tudom. -
Gyogyito #3504 Sziasztok!
Egyeztetve a guildek vezetőivel a magyarok számára ajánlott szerverek a következők:
PvP: Whitefall
Guildek:
Guardian: The Prophecy ( érdeklődni itt pm-ben TDC Geronimo-nál )
Defiant: Hangover
PvE: Icewatch
Guildek:
Guardian:
Renegade info
Infernum info
Zephyr info
További info hamarosan a blogomon! -
Murmur #3503 -
Laroa #3502 wow is that way fanboi ->cataclysm -
Eksz #3501 Tudsz te ennel jobbat is, ne elegedj meg ennyivel. :) -
#3500 ma még meggondolhatjátok hogy megveszitek e ezt az újabb 1 hónap után bukó mmo-t ennyi pénzért... vagy ha nem lesz igazam és évekig élni fog, akkor mit veszthettek ha egy hónap múlva fizettek majd be az útra? -
dzsihad2 #3499 azért valószinű van pár változás, mivel az alpha szerver is 850 megát patchelt. -
Murmur #3498 Pár embert tudok még keríteni pvp defiantra szerintem. -
Bhalage #3497 semmi gond. -
seaedge #3496 igen, Icewatch. -
#3495 Ja bocs elolvastam. lolpvere nem megyünk :p -
#3494 Hát eddig van kb 3 ember aki oda akar közülünk. -
Bhalage #3493 defiant pve serverre megy vki ? -
#3492 Még nem dőlt el a sorsolás, és ha a srácok vennék a fáradságot hozzá, akkor lehetünk defiant is a szavazatszámok alapján. :)
-
#3491 Mindenki guardian, kész.... Na akkor kérdezem, hogy pvp szerveren magyar defiant guild lesz-e? -
Laroa #3490 Tehát ha pontosan tudod mikor indul a headstart, és ezért az authentikációs és login szerverek rohadtul nem mennek valószínűleg, miért is lep meg a hibaüzi? :D -
#3489 Bétával próbáltam, ment gond nélkül másik gépen, maximum oda kell figyelni, hogy ha frissít dx-et vagy framework-t akkor azokat manuálisan kell frissíteni. Legfeljebb annyi időt veszíthetsz amíg átmásolod egyik gépről a másikra, szóval egy próbát mindenképp megér :) -
#3488 Akit érdekel, szeretném bejelenteni, hogy a The Prophecy guild is indul önálló erőkkel. A szavazásunk jelenlegi állása szerint a Whitefall PVP szerveren, Guardian oldalon szállunk harcba.
Régi barátság és ismeretség végett együttműködési megállapodásunk van az Infernum guilddel. Akit onnan érdekel a PVP, azt szívesen látjuk a Prophecyben, illetve ugyanez fordítva is igaz. Ha mégis nyugit szeretnél, akkor az Infernum lát szívesen.
Az egyéb taktikákat és okosságokat megosztjuk egymással, így jó testvéri viszont fenntartva.
Akit érdekel a fenti PVP szerveren indulás lehetősége, az legyen szíves nálam priviben jelentkezni, és válaszolok, amint lesz rá időm.
-
#3487 Na ezaz, hogy nekem ott meg mindig csak annyi van, hogy "pre-order game". Pedig mar hozzaadtam a kodot amit a D2D kuldott es beallitottam a payment methodot is. Este ranezek majd, remelem nem kell a supporttal szorakoznom... -
Probatbicol #3486 Ez most miért lenne válasz a kérdésemre? Pontosan tudom mikor indul a head start.
-
Rannah #3485 Hm, megnézem úgy is, bár emlékeim szerint nem minden program örül neki (pl WoW igen, AoC nem), azért 1 próbát megér -
Laroa #3484 Először olvasni, aztán kérdezni :)
Head Start is here, and everyone who has pre-ordered RIFT will be able to join the fight for the fate of Telara starting at 10:00 AM PST on Feb. 24, 2011! -
Probatbicol #3483 Az új intrót akartam megnézni, azért indítottam el. Kicsit remegek na. A supportnak írni felesleges, mert közben megnéztem a hivatalos fórumot, tele van erre panaszkodó bejegyzésekkel.
Itt igazából csak egy megerősítésre vártam, hogy mindenkinél ez van, egy ilyen üzenet után mégis honnan a fenéből kellene tudnom, hogy nem nálam van valami probléma? -
#3482 Miért nem egy gépre töltöd le és másolod át a másikra onnan? :) Gondolom egy hálózaton vannak, és így feleződik a sávszélesség.
Belépés hibaüzenethez pedig: Gondolom vagy nem mennek az auth szerverek vagy nincs rajtuk még az adatbázis, bár nem tudom hogy működnek, csak tipp. Így viszont teljesen logikus a hiba üzenet :) -
radical #3481 Javaslom hivatalos magyar szervernek a Firesand EN PVP-RP -
Laroa #3480 A játékot meg amúgysem az account oldaladról töltöd le most, hanem innen:
Headstart -
Laroa #3479 Nem tudom, nekem eszembe se jutna elindítani a játékot tudván hogy tök fölösleges. de nyugodtan írj a customer supportnak hogy jajjjajj rossz a hibaüzenet. -
Eksz #3478 Ja es a legszimpatikusabb "feature" az volt, hogy nem lehet menteni viszont ha directx9el jatszottam alt+tabnal kifagyott a jatek,es kezdhettem (volna) elolrol az egesz, amugy sem tul izgalmas nyomorgast. -
Probatbicol #3477 Ó de kedves vagy, köszönöm az ötletet :).
Akárhogy is nézzük, ennél szerencsésebb üzenetet is választhattak volna, ugyanis nyilvánvaló, hogy nem jogosultsági probléma miatt nem lehet játszani, hanem mert nem mennek a szerverek. Tudod, ez programozói kérdés, idióta, hamis üzenetekkel nem bombázzuk a felhasználót ;-).
Ráadásul eddig az összes béta fázis alatt beengedett a szerver listáig, ami ilyenkor vagy üres volt, vagy szürke. -
Laroa #3476 Mivel 24. este 7ig nem lehet játszani így az üzenet teljesen normális.
De nyugodtan pánikolj, javaslom az ugráshoz a szabadság-hidat, szép nagyot lehet placcsani a betonon.