8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#7755 Ne hallgass a fröcsögésekre. Már az is vicc, hogy azért nem játszik vele valaki, mert 1 magon működik. Ki nem szarja le, ha a játék jó? Szörszálhasogatás. -
#7754 akkor minek érdemes nekiállni ? ingyenes legyen ,kösz (neverwinteren kivül) -
#7753 Hali, Zavielen kezdtem egy Clericet, hogy tudok guildhoz csatlakozni? Próbáltam a közös csetet használni, de nem sok sikerrel:S -
#7752 Ha nem lenne ilyen fos, akkor 24/7ben nyomnám... de így? napi pár óra max. -
Ariakus #7751 Végre vki leírta ezt, nekem tetszett maga a játék meg a rendszer meg a skillek amikor tavaly kipróbáltam a bétát, de olyan fos az optimalizáltsága , hogy töröltem is az egészet , mert kb. úgyanúgy futott full high-on mint full low-n. Tera meg Aion sokkal jobban fut a gépemen mint a Rift, kár érte pedig nem rossz játék. -
#7750 Valaki vállalja a HG-t és tartsa frissen. Most hogy F2P, szerintem többen fognak játszani vele. -
#7749 Zaviel szerveren van pár magyar guild. Sajnos a banner a játék kezdete óta nem volt szerkesztve. -
#7748 Ez a legoptimalizálatlanabb játék, amivel valaha játszottam. Gyakorlatilag minden egy magon fut. Szánalmas kódolás. -
#7747 kell a gép a játék alá :( -
Aphelium #7746 "Ha valamit kihagytam akkor valaki pótolja :)"
A Blightweald realmen a mostmár pár hónapos Reapers of Telara, immár kb. 40 aktív magyarral egy lehetőség azoknak, akik ezt a realmet választják.
A realm PvE, tehát mindkét oldal lehet egy guildben (és így is van). -
#7745 Steampike servert nem látok a listán ,esetleg megszünt ?
Melyik serveren aktivak a magyarok ? -
#7744 http://www.riftscene.com/reports/rift-3-0-expansion-reveals-and-teasers/ -
#7743 Akkor kipróbálom. ;) -
#7742 -
#7741 Nem tudom. Volt valami stream nem olyan rég, ott mondta Trion. -
#7740 Arról valami hogy mikor jönnek? -
#7739 Aki esetleg nem hallotta volna, jön a ...
Healing Warrior
Support Cleric (same role as Archon/Bard/BM)
Healing Rogue (not support healing but full healing role)
Tanking Mage -
Rannah #7738 Nekem a Safe Money funkciót kellett kilőni, és lőn világosság! -
#7737 A Karpersky IS volt a hunyó :( -
#7736 Valamikor régen játszottam a játékkal , előfizető is voltam. A honlapon simán be tudok jelentkezni , jelszót változtatni stb , de a játéknál állandóan 2016 os hibaüzenetet dob már a letöltés elején. Ilyenkor mit lehet tenni ? -
#7735 Az csak veled harcol. Tankol, dpsel... -
Kiflix #7734 Sajnos tempestet sztem kár nézni, mer nagyon gázul van megcsinálva a város, és ha belegondolsz mennyi ember játszik és csak az az 1 főváros van ahol minden megtalálható. Túl sok ember 1 helyen. -
#7733 Városban teszteltem, de sajnos nem látok észrevehető fps növekedést, tempestbe simán bezuhan 18fps alá. -
KaBuTo666 #7732 Már tudom. -
KaBuTo666 #7731 Gelidra szerveren kezdtem egy maget.
Ezek a petek mire jók? Drop szedegetők? -
#7730 Rengeteg mount van, amit platinával lehet venni. És rengeteg creditért vehető mount is van. -
Htjet #7729 A játékban maradt olyan mount, amihez nem kell a játékpénzen kivül még rendes pénzért vett kreditet is fizetni ? -
HyperMonkey #7728 TOP MMO jelenleg. -
#7727 létezik egy ilyen guide. fps gondok esetén ajánlanám, nekem notebook-on 15-25 fps-el lett több. -
#7726 Nagyon! -
Kiflix #7725 Ne haragudj, de sztem ez egy nagyon relatív kérdés. A kedvenc game-ek közé tartozik nálam, sztem kevés ember van aki belekezd és csak úgy otthagyja :) -
KaBuTo666 #7724 Überfasza? -
KaBuTo666 #7723 Szóval ez a játék fasza? -
Kiflix #7722 Zaviel-en egész jó élet van a csatik pörögnek, megy minden a saját kerékvágásába, ahogy látom a magyar guildek is szépen lassan gyarapodnak, csak idő kell nekik mire kiépülnek teljesen. Blightweald-et nem tudom, bár sokszor látok a szerverünkön jönnek át GHR-re vagy hasonlókra.
Az augmentek olyan cuccok, amiket craftolásnál, bele tudsz rakni a ruhába vagy fegyverbe amikor csináltatod. Ez olyan statot ad éppen amilyet csináltatsz, sok féle van belőle pl dex, int stb stb. -
#7721 És az pontosan mi is?(Új vagyok a játékban.) -
#7720 Augmenteket például -
#7719 Hali, a Metallic Bits-el pontosan mit is tudok csinálni? -
#7718 aha megvan nem warlord hanem pala agat kell gyurni az o kepessegei adnak aggrot ;) -
#7717 sziasztok.valaki tudja,hogy melyik shardon lehet nagyobb élet? gondolok itt pl az ah forgalomra Blightweald vagy Zaviel. -
#7716 Nézd meg a soul fáknál, milyen skillek járnak hozzá.