2468
A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
-
#587 A mentése hogy áll?
Nem mintha potenciális vásárló lennék, ezt akkor veszem meg ha lemegy min 3000Ft-ra :) -
storm181 #586 Resident Evil The Mercenaries 3D (Nintendo 3DS) - full makulátlan állapot, érintetlen club nintendo kóddal: 8.000 Ft-ért vihető. BP. személyes, vagy utalásnál posta is lehet. -
#585 Akkor megnyugodtam... :) -
#584 Mármint fel le mozgatásra gondolsz? Az már gyárilag van szerintem.
Nekem nem túl sokat használt a gépem és van. -
crashx #583 Egy kis holtjátéka az enyémnek már az elején volt, de még most is ugyanolyan. Egyszer lehuppantam az ágyra 3ds-el a kézben és teljesen hátrahajlott(értsd 180 fokban), azóta tudom hogy két fokozatban lehet hátrahajtani, valószínűleg ezért van ez a minimális holtjáték. -
#582 sry. úgy emlékeztem lehet törölni a saját hozzászólásom. :D -
#581 noname -
#580 Nektek is lötyög már az LCD kijelző? Nem vészesen, de van egy kis holtjátéka az enyémnek. :/ -
#579 Nem, sok helyen hírezték már, hogy a várt alatt teljesít ... -
Sund #578 Szépen megy le a 3DS ára, már 50e-ért is lehet kapni.
Amit nem értek, hogy hol marad a játékdömping? Ez a választék, ennyi idővel a rajt után elég kiábrándító. Vagy így is terv szerint ad el belőle a Nintendo?
-
storm181 #577 Legend of Zelda Ocarina of Time eladó, makulátlan állapotban, hiánytalanul, érintetlen club nintendo kóddal. (Olyan, mint az új) Ár: 8.000 Ft. érd: [email protected] BP személyes lenne a legjobb. -
crashx #576 492-es hsz-re írtam, hogy mennek jól az USA játékok, meg előtte felmerült egy-két ilyen kérdés, csak mondtam, hogy leteszteltem, nálam okés volt.
575-re:
Dementiumot néztem, nagyon állat, kérdés hol lehet beszerezni?
Verekedősök is érdekelnek, de az ssf4:3d meg a bleach: blade of fate egyenlőre több mint elég.
ds-re nanostray 2-őt, radiant historiát, dragonball origins-t, meg a new super mario brotherst néztem az említetteken kívül(dq, castlevania, ff).
3ds-re meg az összes jó game még messze van.(mgs3,resident:revalations, kid icarus, tales of abyss, starfox, mario kart)
-
#575 Csak JRPG-k érdekelnek meg Castlevania? :)
Pár jó gém, amit érdemes még megnézni, de ezek nem JRPG-k: Mazes of Fate, Dementium 1-2, Dead and Furious, Mortal Kombat Ultimate, Warlock of the Firetop Mountain.
Most így hirtelen, de persze van egy rakás másik is. :D -
Renátó1985 #574 3d-s játékokra vonatkozik a regio zar. Amit vettél hagyományos ds játékok nem? -
crashx #573 Egy régebbi felvetést cáfolnék(részben), márpedig azt hogy eu-s 3ds-en nem futnak a más régióból származó címek.
Rendeltem amazon.co.uk-ról két játékot(chrono cross, elite beat agents), és mikor megjöttek, akkor vettem észre hogy ezek bizony usa verziók(fekete tok, kártyákon EUR helyett USA, maga a tok belül is máshogy néz ki), meg is rémültem, hogy akkor én ezekkel most mit kezdek?
Na láss csodát mindkettő tökéletesen fut eu-s 3ds-en. Persze lehetnek kivételek. Egyébként ds-re mit ajánlatok? Első nintendom, szóval van mit pótolnom(castlevania,dragon quest,final fantasy és a fent említett címeken kívül). The world end with you-t nézegettem, de nemtudom eldönteni hogy ez most jó-e vagy nem. Valakinek valamiféle tapasztalata van a játékkal? -
#572 Az Acekard hivatalos oldalán ott van, hogy melyik kártyafrissítés melyik 3DS frissítéshez jó.
Értelem szerűen ha a legutolsó kártya frissítéshez ajánlott 3DS rendszernél újabbal lehet most a gépet frissíteni, akkor addig azt ne csináld meg, amíg nem jönne hozzá a kártya update is.
Egyébként pedig nem fog kárt tenni a kártyában az új 3DS szoftver, max nem tudja futtatni. -
Gabe19 #571 Nekem van sima ds-em úgyhogy tudom frissíteni, csak én attól félek hogy ha felteszem a 3ds-re a legújabb frissítést akkor kilövi a kártyákat.:S -
#570 Ha azt is felfrissíted, akkor igen. Az Acekard oldalán kint van, hogy melyik fw-el működik.
A baj csak az, hogy magát a kártyát nem tudod 3DS-el frissíteni. Nekem is ez a bajom, eladtam a DSi-met, és most nem frissítem fel addig a 3DS-t, amíg nem tudom valahol a kártyámat upgradelni. -
Gabe19 #569 Ha felfrissítem a 3ds-met a legújabbra firmware-rel akkor utána letudja játszani a flash kártyákat (acekard 2i, dstwo)? -
Renátó1985 #568 egyenlőre nem vesztettetek semmit, egy kártyatrükk van 3d-ben természetesen meg egy vérgagyi 7 perces animáció ahol a 3d elég béna lett -
#567 Jaaaaaaaa, pocsika.... :D -
#566 Tegnap indult új nintendo video csatorna, arról beszél. Viszont nyomorék régió záras ez is így IP alapján letilt, hiába van UK megadva... Nekem se enged semmit se leszedni. -
#565 Nekem is az van, de megy simán. Azaz nem értem milyen videólejátszóról beszélsz? Simán csak a 3D videókat kell leszedni és lejátsza. Ennyi. -
Tex Murphy #564 Letöltöttem a Nintendo Video nevű programot az e-shop- ból, de nem engedi a videokat letölteni. Azt mondja, nem jó a régió. UK van beállítva.... Valaki esetleg? -
#563 Black Cat Games-en leltem őket, eddig csak 3 létezik: Lego Star Wars 3, Super Monkey Ball 3D, meg a Ghost Recon. http://gbatemp.net/t295843-the-first-3ds-rom-is-released -
#562 romok, hol? pm is ok. :D -
#561 Vannak kint a netem ROM-ok, de flashkártya még nincs a 3DS-hez (mármint ami vinné a 3DS gámákat is). -
Renátó1985 #560 én nem tudom , de kérdeznék
a 3d-s játékok is mennek már így okosan megoldva vagy csak a régi ds játékok? -
Gabe19 #559 Ha most felfrissítem a 3ds-met a legújabb firmware-re akkor fog működni az acekard 2i és a dstwo kártya? -
#558 új és használt is van neki, én úgy értelmezem -
#557 Ha nincs kibontva a gép hogy próbáltad ki a játékot? :) -
hudekira #556 Van eladó nintendo 3ds-m új(még kisincs bonta) és használt(kipróbáltam annyira) meg hozzá játék nintendogs(3ds, golden retriver edition) ha érdekel valakit:
elérhetőségem:
teló: 06202220170
email: [email protected]/[email protected] -
#555 Nem fogom eladni :) okés -
Renátó1985 #554 na ha addig nem adod el nyomhatunk 1-2 pályát
-
#553 Vagy az sok érte? :) -
#552 7e-ért eladó a Splinter Cell 3D. Futár, utánvét plusz egy ezres. -
#551 Jaja, ennyit semmiképpen sem ér, de nagyon jó játék. Nekem nagyon bejött :) A revelations demo meg kb 2 perc alatt végigvihető.. xD értelmes -
#550 Valakinek kell tetsszen, különben nem csinálták volna meg :D -
Renátó1985 #549 engem is érdekel még ha nincs is story kb 1 hónap múlva a feléért :) -
#548 Szerintem nagyon jó :) és jah, akkor jó nekem :D