Nintendo 3DS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk rám is tavaly november végén jött rám újra.. 😄
De azért nagy kedvenceket nem adtam el, mi van veletek? 😄😄
És 3DS-re már most félre van téve, mindig lecsippentek fizetésbõl picit így könnyebb. 😄
Igazából csak multiban volt jó, Borgival és Davidoval sokat toltuk wifin, jókat bohóckodtunk...Abban legalább elgyepáltam õket, sajnos Tetrisben Davido(orkenyid) verhetetlen volt számomra 😊
DSre a Metroid Pinball volt a frankó cucc...imádtam.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Azaz hazudok, mert a Metroid Prime Hunters megmaradt, mert nem kellett a kutyának sem 😄
Van otthon 3 darabokban lévõ DS-em, lehet beröffentem az egyiket. Melóban úgyis unatkozom néha.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Amúgy az egész úgy kezdõdött most, hogy 2 ünnep között dolgoznunk kellett évvégén...Nos hadd ne mondjam, hogy csak szenvedtünk nem csináltunk semmit(nem dolgoztunk csak mi a cégnél tehát effektív semmi meló nem volt) erre elkértem haver Androidos mobilját elkezdtem kis egyszerû játékokkal játszani. Kirby és társai...Aztán eszembejutott, hogy DS en mennyivel komolyabban meg voltak csinálva ezek a jó kis játékok...Elkezdtem utánanézni neten...mit látok? 3ds....Wtf? 😊 Csak néztem, mondom eléggé le vagyok maradva, viszont ha márciusban jön pont jókor kattant belém a gondolat.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Dsre is volt eredeti játékom(Mario Kart, mindkét Castlevania, Metroid Pinball stb) és erre is lesz.
De nem fogok megvenni mindent, a régi ds játékokat például nem szeretném újra...Ezért kell okoskártya is.
Figyelitek a videóban az új Bombermant 1:17nél? Az a grafika odaszúr 😊
Folyton az okoskártya. 😄 (jelen pillanatban egyet értek, hiszen majd késõbb jön ki ami igazán jó játék) Lite-ra is most gyûjtögetem be amit érdemes begyûjteni, s hiába van 4000+ játék lista van kb 12 amit érdemesnek is tartok megvenni.
Én örülök, hogy van kb 3 játék ami ezek közül érdekel 3DS-re..plusz egy Castlevania képsor befért volna igazán..
Csak legyen választék, mert a itthon kb siralmas volt...
Vagy legyen normális digit disztrib (de ezt már kifejtettem a sima DS topikban rég).
Csak hamar legyen okoskártya hozzá.
Nost volt egy komolyabb gépbõvítésem(gyakorlatilag mindent kicseréltem a gépen) és eladtam a DS liteot beletoltam az árát.
Ez 2 éve volt kb.
Rundstedt17 nem hiszem, hogy több lesz 50ezernél.
Elõ kell majd kaparnom a Wifi kártyámat a szekrénybõl ha kijött a 3ds úgy látom 😊
Amúgy örülük, hogy újra látlak titeket régi ismerõs arcokat, sajnos jó ideje nem követem nyomon az eseményeked a ds világában 😊
- igen
- igen
- igen
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Igen
"Szerintetek lesznek hozzá "Okoskártyák"?"
Szinte biztos.
"kérdés, hogy az eddigiekkel menni fognak e az alap ds játékok"
Nem hinném.
"A felsõ képernyõ lesz a 3ds alsó az a szokásos érintõképernyõ ugye?"
Igen.
Lehet visszatérek, gondolkozom énis ezen a 3DSen 😊
Lenne pár nagyon kezdõ kérdésem:
-Menni fognak a régi DS játékok vele?
-Szerintetek lesznek hozzá "Okoskártyák"? (kérdés, hogy az eddigiekkel menni fognak e az alap ds játékok).
-A felsõ képernyõ lesz a 3ds alsó az a szokásos érintõképernyõ ugye?
Ahogy nézem lesz rá animal crossing, arra rögtön dobbant a szívem 😊
Viszont ha nem lesz legalább 1 normális (értsd: nem Hunters) Metroid, akkor morcos leszek <#gonosz3>#gonosz3>
Annak írtóra tudnék örülni, ha ehhez is adnák a Master's Questet (Majora-t csak félve, itt zárójelben említem meg), mert bár ezek is megvoltak, sajnos nem jutottem el odáig, hogy végig is játszam öket 😞
Nagyon szépen, simán fut ez a Zelda. Anno GC-on játszottam, ott elég alacsony volt a frém sajnos (N64-eshez nem volt szerencsém).
Nem tetszik:
Tükrözõdik ez a 3DS, mint a fene... Miért nem lehetett matt a borítása? Így elég kényelmetlen lesz rajta játszani...
Szerk.: slide pad is jónak tûnik, üdvözlöm a megoldást <#eljen>#eljen>
Nézzétek meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=-tQj1XJMFa0&NR=1 😊
Egyébként engem nem zavar az annyira, úgyse útközben játszanék, mivel ha utazunk én vezetek, melóba meg kb 30 perc alatt bent vagyok, nekem csak kis esti szórakozás elalvás elõtt, kivéve Castlevania, azzal órákig képes vagyok játszani. 😄
Csuzi:
Kid Icarus nyáron jön csak.
Régóta vagyok itt, csak nem szoktam már írogatni, eltûntek az arcok akikkel dumáltunk régen. 😊
Csuzi1: Engem az a baromság nem érdekel sajnos, néztem videókat, de mindenhol csak röpköd, nem szeretem. Viszont, nem baj ha nem lesz castlevania megjelenéskor, így mire jön, tudni fogok róla, hogy hibás e a gép bármilyen szempontból, plusz olcsóbb lesz. 😊
Van elég játék amit pörgetni kell, suli&meló&asszony mellett sok idõ amúgy sincs. 😊
+ Dementium-ok
+ Ultimate Mortal Kombat 3 (szigorúan online!)
+ egy rakás mókás handheld játék, amit az ember a budin ülve játszik. 😊
(Space invaders, Tetris, stb)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Volt Wii-m de mára már ps3-as vagyok, s ugye késõbb jött ez az egész wiiware móka, de emulátorral kipróbáltam de én a gba-ds-es castlevaniakat szeretem, jó a nes-es remake megvan GBA-ra, de azzal sokat nem játszottam.
De annyira jó lett ez a franchise, imádom. 😊
Lehet ma folytatom is az Ecclessia-t. 😊
Ja meg hogy témánál maradjunk, launch cím lesz 3DS-re Castlevania? Mert én akkor fogok venni de egybõl, ha olvastam egy review-t róla. 😊
Pénz már félretéve. 😊