Nintendo 3DS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor sem fogsz meggyõzni, hogy ez így ebben a formában akár "csak" 70-80k-t is megér. Pláne nem 100-at.
És még mindig megbocsátanám, de a drágább játékokat meg a régiókódot nem.
Xbox Live gamertag: kilencnad
-drágább játékok
-RÉGIÓKÓD (??? 2011-ben?)
-pofátlanul drága gép
Kösz, de kösz nem. Kimarad nekem ez a gép is, ahogy a wii. Esetleg majd egyszer, 10 év múlva, használtan.
Azért gondolkodhatnának picit. 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szerinted 60 lesz a 3DS, tuti 65 alatt nem kapjuk meg.
S valóban óriási hangulata van, akkor is csupán kézikonzol. Én úgy hoztam ki DS lite-ot is, hogy gép volt 35 okoskártyával együtt, másodjára meg 17 szintén okoskártyával. Na most lesz tegyük fel 60 a gép, plusz 14 egy játék, akkor máris 74-nél vagyunk amibõl meg már veszel egy ps3-at.. 😄
Szóval valószínûleg én várni fogok, amíg valaki el nem kezdi hirdetni, hogy neki nem jött be, s máris olcsóbb. Meg mivel ennyibe kerül így muszáj várni 2 hónapot minimum, hogy elõjöjjenek hibák (ha lesznek) plusz okoskártya, hogy tesztelni lehessen mit érdemes megvenni.
Hm?
Wifikártyám, füllhallgatóm, kártyaolvasóm még megvan, sd kártya ára manapság lóf*sz utánaddobálják, szóval az alapgépet kell megvennem meg majd egy okoskártyát késõbb, még olcsóbban kijövök majd mint a DS litenál.
Nálam amúgy egy konzol értékét mindig a rá írt játékok minõsége határozta meg, és DS re volt egy csomó olyan játékom(ez sokmindennek köszönhetõ, közte az érintõképernyõt is) aminek a hangulatát egyik konzol sem közelítette meg. Imádom mikor hazautazok és tolhatom vonaton is otthonis...Ráadásul most ugye a minõséggel sem lesz gond...
-várjál kismalac hozok kötelet
-NEM VÁROK!
😊
Ezek alapján nyár elejére várhatjuk.
PSN ID.: Beegabor
Lehetne mindenbõl demo, ha tetszik, kifizeted és már játszhatsz is a teljessel.
Én is utálok a cartridge-okkal sz*rakodni és dobozfétisem sincsen.
Ha ennek megfelelõen még csökkentenék is az árakat, akkor tökéletes lehetne.
Ahogy én tudom kezdetben 2GB-os kártyákról beszéltek de konkrét info még nincs vagy van valaki aki tud valamit? 😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Érdekes, hogy emlékszem a DS vásárlása elõtt is volt ilyen aggodalmam a GBA játékokkal kapcsolatban aztán az lett a vége, hogy annyi jó cucc jött DSre, hogy 1db gba játékkal sem játszottam(egyszerûen nem volt rá idõm) itt viszont mindenképpen van amit elõvennék(Castlevaniak, Contra4, Metroid Pinball, Kirby) és nem örülnék ha nyújtott lenne a kép a képarány miatt.
Aztán lehet itt se lesz idõm a DS játékokra..😊
Meg tudom nézni rajta a játékokat + utazáskor nem kell egy rakás cartridge-et magammal hurcolni -amik lehet, hogy elvesznek, lehet, hogy megsérülnek-, hanem egy microsd-n fent van minden. Arról nem is beszélve, hogy jó pár játékot nem is lehet itthon kapni, Zombie Crisis, C.O.R.E. (mondjuk ezt ebay-en megvettem), és egy rakás japán puzzle, amikkel el lehet tökölni, de soha sem kerülnek japánon kívülre (Puyo Puyo 7 pl).
Visszatérve a 3DS-re, ha nem is a megjelenés napján, de tuti, hogy a Reident Evil-t, a Street Figter-t, és talán még a DOA-t is a géppel együtt fogom megvenni.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx