2468
A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
  • TidusX
    Eladó 4db DS játék (Dragon Quest IV-V, Resident Evil, Valkyrie profile). 10 000Ft.
  • cloud.strife
    SplinterCell lejjebb.
  • Tex Murphy
    Nem bántottam semmit, egyszer csak megállt 101-nél....
  • Hrisskar
    Nekem akkor nem jöttek le semmi mikor megpiszkáltam a régiós beállításaimat és el telt egy kis idő mire megint jöttek. Nálam most 83 van.
  • kisgabo
    3ds játék van eladóóóó?
  • Tex Murphy
    Azaz, bizony...
  • Renátó1985
    szerintem a pokemon kodexes free dologról beszél én nem használom így nem tudom
  • Laza
    Ezt biztosan ebbe a topicba szántad? :)
  • Tex Murphy
    Három napja nem jönnek Pokemon-ok. Ez miért lehet? Valaki esetleg.... Most nekem 101 van. Kinek mennyi?
  • Laza
    Nem kell azért félteni az 576-ot. Milyen érdekes, hogy mostanság Ők is ugyanannyiért adják a X360 és PS3 játékokat megjelenés napján, mint a kisboltok ... azért nem gyenge árrést használtak ennek előtt.
    Valószínűleg régebben is adhatták volna olcsóbban.
  • darkmore
    Vannak még jobbak is, akik új cuccokat,adnak garanciálisan (legfeljebb postázni kell USA-ba a kütyüt, ha baja van, láttam PS3-at is (slim, 160GB) 49e-ért!

Szerintem nagy adagban rendelnek, vámnál pislantanak és megússzák az áfát, vámot ;-)

Média mártot rühellem, 576-ot sajnálom, nem is tudom, hogyan vannak még meg, remélem azért elmegy még nekik a szekér egy ideig, talán jobb lenne, ha ők is illetékmentesen szereznék be a cuccot! XD
  • Laza
    Gondolom :)

Mondjuk XBox360-ra az Alan Wake Collectors Editiont ők is 3990Ft-ért adják, meg is vettem :)
  • PHM
    "...biztosan van olyan balek aki megveszi."
    De hát erre bazíroznak. Nem?
  • kisgabo
    mm árai röhejesek, néha van akció. golden sun ds 12900 ft... kintről rendeltem 14 fontért. :) mocskos rablók.
  • Laza
    Az 576-ban tizenéve minden drágább ... sőt, nagyon drágább.
    Ez persze nem csak az Ő hibájuk. Elvileg mindent a magyarországi hivatalos forgalmazótól vesznek, aki valószínűleg szintén drágábban adja, mint amennyiért a többi bolt (pl Konzolstudió) behozza külföldről. Az Én 3DS-em is angol hálózati dugós (volt mellé kiegészítő vacak).

Mondjuk Én inkább azt tartom gázosnak, hogy képesek hosszú évekkel ezelőtt megjelent játékokat akkori megjelenési áron adni. Ez igaz az MM-re és társaira is. Vicces, amikor a Media Marktban az ezer éves sima DS játékokon látom a 11-14eFt-os árakat .... és biztosan van olyan balek aki megveszi.
  • koccadam
    576-ban a ps3 is 100.000ezer,konzolstudioban meg 66.990ért vettem...! Konzolstudio nemtudom hogy tud ilyen árakon dolgozni.. hihetetlen, nagyon jó bolt, ott eddig is 50ért lehetett kapni a 3DS-t, de most meg már olcsóbb is, pedig csak aug 12-tól lesz olcsóbb külföldön is.
  • kisgabo
    konzolstúdióban 45k a 3ds. csodás, kezd reális árat dobni a kezdeti 70k után. lassan jön az árcsökkentés is.

sutyerák 576-ban még 69900 a cucc... :D
  • cloud.strife
    UK.

Spinter Cell meg 5000-ért vihető. Utalásnál ingyen futárral.
  • koccadam
    Splinter Cell mennyi?
  • koccadam
    Az addig oké,de milyen országot állítsak be,hogy angol maradjon? Lehetséges ez egyáltalán? Mert ha nem akkor maradok az uk-nál.
  • cloud.strife
    Hát nyilván olyan nyelven beszél amilyen országot állítasz.

Zelda engem is érdekel, de csak cserével (majdnem akármilyen PS3, Xbox, Wii játékra) vagy van eladó Splinter Cell 3D-m. :)
  • koccadam
    Látom pörög ez a topik... xD sok jó válasz érkezett.

ON: Valakinek van eladó SF4 vagy Zelda?! Minél hamarabb kellene,holnap már utalnék is reggel akár.
  • koccadam
    Hogy van nektek beállítva ez e-shop? Európai es-hop ot használtok vagy uk? Mert beállítottam germany-t régiónak, és ez meg átállította angol nyelvről németre az e-shop nyelvezetet :S valami ötlet? Az UK-ssal semmi gond nincs.
  • koryne
    Letölthető formában.
  • Herkulles
    És azt a 20 ingyen játékot milyen fórmába kapod meg?
  • koccadam
    Már olvastam az előbb :)
  • CéZé
    Mondjuk itt olvashatsz róla.
  • koccadam
    Igen?:) nembaj, jó az !!!! Mikor kapjuk? És honnan tudják hogy kinek jár?
  • Laza
    Jó nagy szoba lehet :)
  • Gabe19
    Saját Wifit. De már sikerült megoldani. Közelebb tettem a routerhez és úgy már felment:S Nem tudom pedig szobában voltam a router is itt van de messzebbről nem ment fel az update.
  • Seth
    Saját wifit használsz vagy vmi hotspot-ot?
  • Gabe19
    Sziasztok! Miért van az hogy amikor updatelni akarom a 3ds-met akkor update közben megáll:S nem egy pontnál hanem mindig más helyen. Meg szokott olyat csinálni hogy valamikor nem is csatlakozik a netre. Ez mitől van?
  • Anubys
    Hát, a Multiformatban már most is 48k a gép.
  • Laza
    Most olvasom, hogy akik korábban vették azok kapnak 20 ingyen játékot a shopból. Mondjuk ebből 10 NES játék, 10 pedig GBA játék. Menjenek a fenébe ezekkel ....
  • Laza
    Ez nálunk olyan 45 ropit jelent kb.
    És a többieknek visszaadják a pénzt? Mert nem porfogónak vettem volna ... viszont ennyi játékkal másra nem jó.
  • Seth
    Én DSi-t vettem most,de ha ezt tudom :D Na mindegy,megy ez még lejjebb is
  • TDC Geronimo
    de jó hogy most vettem...
  • n000rbi
    Hoppáhoppá
  • storm181
    Pontgyűjtő cuccos, Wii-hez lehet pl pontokat venni rajta, vagy ha angliába, németbe lakik valaki, akkor tárgyakra is be lehet váltani, pl tok, figurák, stb.
  • koccadam
    Club nintendo kód? az mit takar?