Nintendo 3DS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb. 75k lesz az új ára szerintem. Az a reális. Én biztos nem veszek a startnál. Elkezdem gyûjtögetni majd a romo...izé pénzt és amikor 50k körül lesz bevásárlok.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nekem minden DS játékom amerikai kiadás, mert olcsóbb és gyorsabb volt onnan. Dreamcast-bõl eleve amerikait vettem (Shenmue 2 mivel csak EU, ezért EU). De pölö Gamecube játékból (pár, csak japánban kiadott játéktól eltekintve) EU játékaim vannak. Kicsit arról is szól, hogy ki-mit szeret, de USA holmik általában olcsóbbak és hamarabb jelennek meg Nintendo konzolokon.
Lehet, hogy el kéne kezdenem spórolni...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
(Remélem, nem számít reklámnak, ha igen, szedje ki egy modi a linket...)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
persze ha a nintendo változtat a politikáján, és ha nem is azonnal, de kijön a legtöbb jó játék európában is, akkor tartom magam, és a 3DS lesz az elsõ 100%ban feltörésmentes konzolom.
A
A
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Persze szerintem játék nélkül. 😉
Hanem hogy a japánok külföldi piac pioritása így nézz ki:
1,Usa
2,EU és Ausztrália
Sok jrpg szerû cucc már a DS idején is csak usában jelent meg.
Mi európaik meg bekaphatuk egy roppant szûk választékkal....
(most már hivatalos ahogy olvastam itt)
Ha van valaki, aki Székesfehérváron lakik, DS, vagy DSLite tulajdonos
és hajlandó segíteni, kérem jelezze nekem privátban.
Elõre is köszönöm.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Engem megvettek kilóra...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ezzel elég csúnyán keresztbe tennének a nintendonak...hamarosan kiderül. 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Tartok tõle, hogy ezt nem fogja meglépni a nagy N. Most még...
De majd meglátjuk, mit hoz a jövõ.
De akkor legalább tudnám, hogy szoftverrel el is leszek látva, nem csak a nyálam csorgathatom olyasmire, ami mondjuk csak amerikában jött ki.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Úgy érzem, a Nintendóval kissé elszaladt a ló. Csak nehogy pofára esés legyen a vége.
Amúgy pedig szóról szóra egyetértek veled.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Idõközben lemódosították az árat:
249 font
Ez még mindig 85k, ami nagyon magas akkor ha zavvinál nevetségesen olcsó(szinten ingyen van) a posta.
"Esetleg majd egyszer, 10 év múlva, használtan." +1
De igen ,várjuk ki a hivatalos árakat, bár én kétlem, hogy olyan áron lesz amit én hajlandó vagyok kiadni érte.
Egyedül azért nem bánom (annyira), mert Castlevanianak még se híre se hamva. 😊
Úgyhogy vizsgáim után azt hiszem elõrántom újra a Castlevaniakat. 😊