Nintendo 3DS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Na az a kemény..még jó hogy már eldöntöttem, hogy egyenlõre nem kell. 😄

Hivatalos forgalmazónál (GamePark) 75eHUF a gép, és már 8 játékot elõ lehet rendelni 13eHUF-os áron! <#wow1>

Sheltem
Nem akarok elkeseríteni senkit, de a gamestop szintû boltok hirtelen feldobott reklámcélú árait ne vegyétek már készpénznek.

Kb. 75k lesz az új ára szerintem. Az a reális. Én biztos nem veszek a startnál. Elkezdem gyûjtögetni majd a romo...izé pénzt és amikor 50k körül lesz bevásárlok.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hmmm. Érdekes, hogy egy nap alatt 63.900 FT lett. <#confused>

Két dolog van ami a régiózár ellen szól: a dollárt euróra soxor 1:1-ben váltják, márpedig 200 kontra 270 kábé most az arány, tehát olcsóbb a "szürkeimport" (aki kõgazdag és itthon, boltban veszi a játékokat 15 ezer körül, annak ez nem indok) és a Nintendo európai megjelentetése eléggé lassú és hektikus, aminek technikai okai is vannak (japán játék = japán, usa játék = angol, európai = angol, francia, német, spanyol stb, tehát sokat kell fordítani) nekem elég az angol tehát ez olyan extra ami miatt nem akarok fél éveket várni...
Nekem minden DS játékom amerikai kiadás, mert olcsóbb és gyorsabb volt onnan. Dreamcast-bõl eleve amerikait vettem (Shenmue 2 mivel csak EU, ezért EU). De pölö Gamecube játékból (pár, csak japánban kiadott játéktól eltekintve) EU játékaim vannak. Kicsit arról is szól, hogy ki-mit szeret, de USA holmik általában olcsóbbak és hamarabb jelennek meg Nintendo konzolokon.
Ha figyelembe vesszük a DS induló és a DSi XL jelenlegi árát, ennyi egész vállalhatónak tûnik.
Lehet, hogy el kéne kezdenem spórolni...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

koryne
Na, ha ez tényleg ennyi lesz, akkor nem is olyan rossz.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Anubys
55 ezer
(Remélem, nem számít reklámnak, ha igen, szedje ki egy modi a linket...)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

zola2000
Jah, kiiktatják valami supercard 3dsel 😊

persze ha a nintendo változtat a politikáján, és ha nem is azonnal, de kijön a legtöbb jó játék európában is, akkor tartom magam, és a 3DS lesz az elsõ 100%ban feltörésmentes konzolom.

A

Csibe001
Az elsõt nem ismerem a második nem érdekel, elég régóta konzolozok szóval tudom mirõl beszélek, s tudom, hogy engem nem igazán zavar a régiózár, plusz úgyis az lesz az elsõ, hogy kiiktassák...

zola2000
Próbáld ki az Osu No Takea Oudeant, és az elite beat agentset, és megérted miért rossz a régiózár.

A

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csibe001
Oké, megértettem. Amint tudok szerezni 40 körül, beszerzem addig nem. 😊

Tinman
Te voltál legfelül, semmi konkrét :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csibe001
Miért nekem címzed? 😊

Tinman

Csibe001
250 dollár..ami azt jelenti, hogy 250 euró..egyenlõre nekem nem kell. 😄
Persze szerintem játék nélkül. 😉

Nem a japán játékokról van szó.
Hanem hogy a japánok külföldi piac pioritása így nézz ki:
1,Usa
2,EU és Ausztrália

Sok jrpg szerû cucc már a DS idején is csak usában jelent meg.
Mi európaik meg bekaphatuk egy roppant szûk választékkal....

Csibe001
Nem csak errõl van szó, tény hogy visszalépés ez a régió lock, de úgyis lesz valami unlocker, plusz õszintén én tuti nem akarok japan only játékokkal játszani, ami meg amcsiban megjelenik annak 99%-a európai verzióban is meg fog jelenni..nem értem miért kell túlpörögni ezt a kérdést. Mondj 1 valós indokot, hogy miben gátol téged a régió lock.. 😄

Má megint ez a régió téma. Ki a francot érdekel ez most! Felejtsd el úgy ahogy írtad, nem neked való ez a gép! Majd játszok én helyetted is a 3DS-en oszt majd elmondom milyenek az Európai játékok jó!? :0

nem kell túl dramatizálni,számomra a régió lock miatt felejtõs 😄
(most már hivatalos ahogy olvastam itt)

Én itt vagyok, csak várom tûkön ülve a holnap délután 15:00-órát! Addig én már nem alszom, és nem megyek még dolgozni se! :0

Csibe001
Ennyire senkitse? 😮

Csibe001
Szerdán du.4 órakor lesz a rendezvény amin felfedik a 3DS árát és nyitó címeit eu-ban 😊

Engem is megvettek! Csak engem már a Super Nintendo óta!

Üdv!
Ha van valaki, aki Székesfehérváron lakik, DS, vagy DSLite tulajdonos
és hajlandó segíteni, kérem jelezze nekem privátban.
Elõre is köszönöm.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Sheltem
Új hosszabb trailer:

Engem megvettek kilóra...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Csibe001
Hehe, máris van pletyka..egy csapat azt állítja, hogy kikerült hozzájuk egy 3DS és már fel is törték.. 😄
Ezzel elég csúnyán keresztbe tennének a nintendonak...hamarosan kiderül. 😊

Sheltem
Nekem tegnap volt ilyen napom 😊 Jó pihenést.

n000rbi
Bocs mindenkinek, szar napom volt...inkább ledõlök.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Jó, majd legközelebb külön ablakban nyitom meg, hogy lássam az infót is 😛...akkor sincs az egésznek sok értelme.

Sheltem
Lol?

Sheltem
Professor Layton kínai trailerben mit jelent a 365ös szám a krixkrax karakterek között? 😊 Remélem azt hogy 365 puzzle lesz benne 😛

Sheltem
Kicsire nem adunk...😊

Seth
Fan made cucc, csak infót kéne elolvasni 😊

PSN ID.: Beegabor

Csibe001
DSi-k kapnak egy patchet.. 😄

n000rbi
Ez most remélem vicc akar lenni... az egy DSi könyörgöm...

Sheltem

Sheltem

Olcsó digit disztrib:
Tartok tõle, hogy ezt nem fogja meglépni a nagy N. Most még...
De majd meglátjuk, mit hoz a jövõ.

koryne
Az árképzés szerintem is hibás, de ha egyébként megvalósítanák azt, amiról már évek óta álmodom (olcsó digit disztrib, mint a STEAM ünnepi idõszakban vagy iphone-on az appstore), akkor kifizetném a gépért.
De akkor legalább tudnám, hogy szoftverrel el is leszek látva, nem csak a nyálam csorgathatom olyasmire, ami mondjuk csak amerikában jött ki.

"Nem is a pénzzel van probléma" De bizony azzal is baj van szerintem. (Mármint az árképzéssel.)
Úgy érzem, a Nintendóval kissé elszaladt a ló. Csak nehogy pofára esés legyen a vége.
Amúgy pedig szóról szóra egyetértek veled.

koryne
Nem is a pénzzel van probléma (ebbõl a szempontól most szerencsés helyzetben vagyok), hanem azzal, hogy ahelyett, hogy fejlõdnének "játékosbarát" szempontból, inkább visszafejlõdnek... A sima DS pl nem volt régiókódos. Ezzel nem visszaszorítani fogják a warezt, hanem éppen elõsegíteni -> egyre kevesebb fejlesztõ fog játékot csinálni a gépre -> 3 éven belül megint láthatjuk a póninevelõ tamagocsi játékok tömkelegét, de legalább 3D-ben! Öröm, bódottá!

Konzolstúdió! Biztos lehetsz itt nem fognak rátenni hogy meggazdagodjanak és nem fognak az árakkal trükközni hogy ma ennyi, holnap meg annyi! Plussz! Megbízható hazai bolt! 😉

Errôl beszélek! 😉

Eszem ágában sincs gyôzködni! Csak nem értem ha valakit nagyon érdekel valami ami ráadásul a legújabb 3D-technológiát alkalmazza, és ha van rá pénz is, akkor mi a probléma? Írni kell Nintendo bácsinak hogy tegyenek a gép mellé egy "okos kártyát" a dobozba!!! De ha az ára ilyen hatalmas probléma lenne, akkor ha majd megjelenik a gép, be lehet fáradni valamelyik videójáték shop-ba és ott is lehet játszogatni! 😊

Sheltem
*akkor=akkoris

Sheltem
K*rva szar napom volt, úgyhogy nem akarok vitába szállni, de hidd el a zavvi.com nem "zugárus". Sok mindent rendeltem már tõlük, nagyon korrekt cég.

Idõközben lemódosították az árat:

249 font

Ez még mindig 85k, ami nagyon magas akkor ha zavvinál nevetségesen olcsó(szinten ingyen van) a posta.

Így van ezzel az árral és a régiókóddal mehetnek a francba.

"Esetleg majd egyszer, 10 év múlva, használtan." +1

Csibe001
Kinect megjelenése elõtt is fent volt az ár zavvi-n, nem nevezném zugárusnak. 😊 Hozzátenném pontosan.
De igen ,várjuk ki a hivatalos árakat, bár én kétlem, hogy olyan áron lesz amit én hajlandó vagyok kiadni érte.
Egyedül azért nem bánom (annyira), mert Castlevanianak még se híre se hamva. 😊
Úgyhogy vizsgáim után azt hiszem elõrántom újra a Castlevaniakat. 😊