2468
A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
-
BoRRoNeo #707 Sziasztok! Futottam vele 10 kört és kérdezem, hogy jól vettem-e ki, hogy Magyarországon sehogy sem tudom megoldani, hogy bármilyen 3D-s videóklipet vagy filmelőzetest varázsoljak a 3DS-re? A Video Player nem enged letölteni semmilyen régióbeállítással semmit, mert a szolgáltatás nem elérhető. A kütyi semmilyen külső videóformátumot nem játszik le (kivéve Moonshell, de az más téma).
Azon gondolkoztam még, hogy mondjuk egy Angliában letöltött (és SD kártyára mentett) videót nem lehetne-e szimplán átmásolni egy másik SD kártyára, de ilyen videót a neten nem találtam. -
#706 Egyedül NES játékokat nem gyűjtöttem az évek folyamán, azok mind emulátorral. Nekem megfelelnek úgy. :)
Castlevania-ban meg pont az a jó, hogy nagyon sokat fejlődsz a játék folyamán s ha nem tudsz angolul akkor rohadt nehéz végigvinni. :D
DS-es Castlevaniak közül csak a Dawn of Sorrow-t tudtam eddig kivégezni. A másik kettőben el vagyok akadva.. :D -
#705 Nekem az új castlevaniakban az nem tetszik,hogy 1000 felé tudsz menni, meg szintlépés meg itemek stb, túl bonyolultá teszi szerintem a játékot :) De ez csak egy magánvélemény. Contra 4 szerintem nagyon jó lett!!! Nekem tetszik, van olyan jó mint az 1-2 szerintem. Sokat nyomattam.
Csibe, Duck Tales 2-t szerezz nekem origiba^^ (szinte esélytelen, ha van is ebayen, akkor is 10-15 ezer ft, és az még szerintem A-s, nem is B-s)
Rescue Rangers 2 is nagyon ritka, de azom meglett nagynehezen :) Supermariok is alap játékok (a 2 nekem se jött át xD)
Ninja Gaiden 1-2-3 még ami nagyon jó nesre. Tényleg egyébként, némelyik cím annyira tökéletes lett,hogy nehéz olyat csinálni :\
Fú, annak örülnék,ha a fentiek közül adnának valamit az ambassador programba, bár szerintem ilyen nintendo címek lesznek inkább benne, ilyen kis classic játékok... :\ Nembaj, ezeknek is örülök/örülünk :) -
#704 Ebben is egyet értek, bár nekem a kedvenceim NES-en: Ducktales 1-2, Rescue Rangers 1-2, Super Mario 1,3. :D -
#703 Sztem Castlevaniák elég jók lettek, Contra 4 is jó, csak érdekes, hogy a nes-es verzók színvonalát még mindíg nem tudják meglépni (max grafikában) ennyi év után. Lehet, hogy én vagyok túl "oldscool gamer", de egyszerűen olyan tökéletes pár nes cím, hogy az hihetetlen. -
#702 Én pokemon + mario játékok miatt vettem elsődlegesen. -
#701 Te vagy az én emberem, ugyanezért vettem én is. :D
Meg is van az összes. :) -
Gabe19 #700 Én a ds-met a castlevania-k meg a mario-k miatt vettem elsődlegesen. Szerintem jó gémek. -
#699 Castlevaniak nekem nem tetszenek DS-re, viszont a CONTRA 4 az valami nagyon durva !!!!! -
#698 "A DS-ben is annyi lehetőség lett volna,de a komolyabb játék kiadók nem akartak rá játékot írni,mert a grafika visszafogta őket."
Ezen most elgondolkodtam amit írtál, és nem értem a fejlesztőket, hiszen nagyon sok ds-t eladtak (még a ps2-t is megelőzte eladásokban). Nem értem, hogy miért nem adtak ki sok játékot a nagyobb kiadók, hiszen kis munkával (XBOX360, Ps3-hoz képest) sok pénzt bezsebelhettek volna.
Pesze tisztelet a kivételnek:
Pl.: Konami nem volt hülye. Adtak ki Castlevaniákat, meg Contrát is. -
#697 Világért se szídnám SSF-et, kedvencem, de nem kézi konzolon, nem veszem meg, mert sf4 és ssf4 is megvan ps3-ra. Rongyosra játszottam már. S még mindig játszom online. De így szerintem érthető hogy nem veszem meg 3DS-re. Igen, Zeldára gondoltam, de arra is csak azért, mert még nem volt alkalmam végigjátszani így jól jött ki, de ha már játszottam volna vele, akkor most nem lenne 3DS-em s ez szomorú. Koccadamnak is igaza van, mert DS-re fostenger volt sajnos, semmi minőség..de a remény hal meg utoljára.. -
#696 Gondolom az az egy a Zelda amire gondolsz. SSF4 a második legjobb a gamerankings szerint.
Még a Resident Evil az ami ér valamit. -
#695 NANA!! :) sf4-et ne szidd !!! Rohadt jó játék!!! ;)
A másik meg a Zelda igen. Majd csak jönnek rá a jobbnál jobb játékok.
Inkább legyen kevesebb, de jobb játékok, mint hogy úgy járjon ez is mint a DS, mindennap 10 új játék, ebből 3 lovas, 2 állatos,2 bébiszitteres, meg 1 fejtörős, +1 nyomozós. A DS-ben is annyi lehetőség lett volna,de a komolyabb játék kiadók nem akartak rá játékot írni,mert a grafika visszafogta őket. De ha a nintendo gondolkozott volna, akkor folytatja a New Super Mario Bros-t, vagy a Mario Party-t,de egyiket se tették ... -
#694 Jaja, s abból van 1 darab ami jó, legalábbis szerintem, nem számítom ssf4-et amivel eddig csak az nem játszott aki nem akart...szomorú, remélem beindul az ősszel. -
#693 Most nézem, hogy csak 18 játék van 3DS-re. Tudtam, hogy kevés van, de azt nem, hogy ennyire :S. -
#692 Jaa, igy már értelek, én a DS lite-ot pont ezért tartottam meg, nes, megadrive, gb, gba emulálásra. :)
De azért jó lenne pl gba castlevania-k, meg igazából én reménykedem egy 3DS castlevaniaban... -
#691 Én nem mondtam hogy nincsenek jó gb, gbc, nes, gba játékok, sőt ,rengeteg van amivel mai napig eljátszok. DE, sajnos a legrosszabbakat teszik fel mindig eshop-ra, így esélytelen,hogy megvegyünk valamit is, nem értem miért jó ez a nintendonak. Contra-kat is rakhatna fel, akár pokémon játékokat, kirby második részét GB-ra...rengeteg jó játék van, csak egyet sem raknak fel belőle:( -
#690 Az analóg kar nagyon jó lett. DSi-n az ujjam hegye zsibbadt nagyon ... :) -
#689 Azért van néhány jó cim gb és gba-ra, remélem az ambassador program hamarosan indul.. :) -
#688 Sajnos igen, én is kiszoktam kapcsolni, soxor elég nekem 2D is :) ilyen szép grafikák mellett.
Ez az eShop meg egyenlő a sz@rral szerintem, ma is felraknak 2 játékot és örüljünk neki? Egy nagyon régi gagyi GB játékot, meg egy másik béna gamet. Ezért kár is frissíteni szerintem. Inkább lenne 2 hetente frissítés, de olyan anyagot tennének fel amire el is költeném a pénzem... Meg egy jó dizájn+átláthatóság se ártana neki szerintem :) -
#687 Azért van egy óriási előnye a 3DS-nek, nem fáj játék közben a kezem, DS Lite-nál kb 10 perc után már lezsibbad, lehet nyomi kezem van de 3DS-nél egyáltalán nem fájdult meg még 1 óra után sem. Viszont 3D tartós játéknál zavaró, mert nem lehet játék közben egy helyben tartani a gépet. :S -
#686 Figyeld, kijön nov-dec a 2 új supermario game, és eladási listák élén lesz a játék is meg maga a konzol is, + jön a karácsony, jönnek a bundle pakkok :) -
#685 a 3d vel adják el ezt a gépet. csak a fejlesztők tökölnek.
hol van pl az animal crossing?
a gép bukója most, a szoftverek hiánya.... -
darkmore #684 Szerintem már a megjelenéskor elkezdtek dolgozni az újabb verziókon, sőt valószínűleg asztalon már lehet megvan az összes, mert ezekhez rengeteg idő kell, nem tehetik meg, hogy kiadják az "alap" 3DS-t és utána fél évig relaxálnak a székeikben.
A 3D kihagyása szerintem teljesen hülyeség, két analóg kar már egész jó, és gondolm lesz a szokásos 5% nagyobb képernyő, 2 cm kisebb méret és 0,5 grammal könnyebb súly...
Alapvetően fel kéne tolniuk az aksit, 2 analóg kar, a 2 képernyő ne érjen össze összezárva, ezeken kellene változtatni, jöjjön a 3DS Lite! :) -
#683 Sztem meg pont egy Sony fanboy indította a pletykát... :)
Kezdjük azzal, hogy a cikkben olyan baromságokat írnak, hogy az már fáj. Milyen gyár az, ami havonta 300 devkitet tud csak legyártani? Hova rakod azt a bizonyos 10dolláros extra analóg kart? Mi az, hogy "csökkentik a gép 3D-s képességét"? Vagy tud 3D-t vagy nem. Meg szerintem a Nintendo sem hülye, hogy kiadjon egy valag pénzt a 3DS kijövetele után fél évvel, hogy új gépet tervezzen, valamint szerintem azt is tudja, hogy ha ezt meglépi, akkor kb. mindenki a Sony-t fogja választani. -
#682 Először arra gondoltam, hogy optimalizálják a 3D-t, (ne legyenek rosszul az emberek tőle) erre inkább még ki is veszik azt. Ezt nem vártam. Asszem inkább Vita-t kell venni. -
#681 A Nintendotól kitelik, hogy ha veszteséggel kell adjanak egy gépet akkor lefaragnak a gyártási költségekből, mert surmók! :) -
#680 Szerintem hülyeség. -
Csokis #679 Pletyka: készül a 3DS utódja -
#678 Én a két képernyő között tartok egy textil darabot ... nem emlékszem, hogy az ott volt e gyárilag, vagy csak a fóliához volt e csomagolva, de kb pont akkora, hogy eltakarja az alsó képernyőt, így esélye sincs kárt tenni a felsőben :) -
Tex Murphy #677 Az alsó perem nyomta meg a felsőt. Nem zavaró, de akkor is.... -
#676 Ez azért necces kérdés, mert a 3ds-nél 3d a felső kijelző :s nemtom azt hogy políroznák, mert 2 képernyővel dolgozik ugye vhogy :S -
#675 Jaja, veszek én is majd fóliát. De nem tudjátok ha maradandó nyom van azt lehet poliroztatni vagy valami? -
#674 Ja nekem is ott szokott lenni jobboldalt egy csík, amikor kinyitom a DS-em, de letudom törölni simán. Csak nem bántja a kijelzőt :) -
#673 nem az alsó a felsőt? alul van perem, felül a kijelző nagyobb és sik. -
Tex Murphy #672 Nekem is megnyomta a felső kijelzőt az alsót... Fólia van rajta, remélem a kijelzőnek nincs baja. Playmania meg OK hely, én is vettem már tőlük ezt-azt. -
#671 Jaja, láttam hogy kint mennyi, de ilyen komolyabb dolgot még nem rendeltem kintről ezért döntöttem így. Amúgy nekem nagyon pozitívak voltak az ottani srácok, nem drága és jófejek csak ajánlani tudom. Majd ha meglesz szólj aztán tolunk valamit. :)
- addig is a legvárósabb. :D -
#670 115 font kint, 35k... de novemberig várni kell. látom a playmania is 39900 de nem tűnik egy tökös helynek, vadászok, hátha máshol is 40, és végre én is benevezek. -
#669 32-ért, playmania. Azért volt ennyivel olcsóbb, mert azt mondták, hogy van karc a felső kijelzőn, de igazából az nem is karc, hanem ahogy összecsukták az alsó kijelző körül lévő műanyag nyoma, amit nem értek hogy kerülhetett oda, megpróbálom políroztatni hátha..de játék közben nem zavaró. Zeldát úgyse vittem még végig. De óriási a 3D benne. Eddig többet mókáztam a face raider-el meg a kártyás baromsággal mint a Zeldával.. :D -
#668 pénzeszsák..... mennyi volt, és hol?
már is is izzitom a bélásokat.. :)