2468
A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
-
#987 Felesleges még demo után megítélni egy játékot, nagyon sokat fog változni pozitív irányban, szinte 1 év telik majd el mire kijön. Hidd el, hogy 3D-ben is változni fog -
#986 Nem kell a trailer, ott a demo a Mercenaries-on... :)
A grafika tényleg jó, ez nem vitás, de alig van különbség max 3D és kikapcsolt 3D közt. Ha egy konzolnak ez az egyik fő feature-e, akkor illene normálisan kihasználni, főleg egy Capcom-nak egy húzócímnél.
Ettől függetlenül várós a cucc. -
#985 Hehe, ugyanígy vagyok én is. Én csípem a 3DS-t, s szerintem nem lesz bukás. Már most is van 3-4 cím ami érdekel, pénztárcakímélő így. Ja, ma megveszem DS-es Super Mario 64-et, analóggal tuti jó lesz. :) -
#984 mindegy, én a lanyha felhozatal ellenére se adol el 3ds.
kivárom, ami érdekel. -
#983 Kár, hogy nem a Mercenaries-re gondoltam,hanem a készülő resident evilre :) Nézz róla Trailert, besz@rás hogy milyen grafja van. -
#982 A Zeldában nagyon jó lett a 3D ... csak úgy tolom ... másképpen nem is játszanék vele, mivel normál nézetben végigvittem már min 50x :)
Az SF4-et viszont kizárólag 3D nélkül játszom ... főleg neten. -
#981 Ez igaz, azt csak teszteltem (Mercenaries), Zeldám van csak, de azon eléggé jó a 3D. Úgyhogy az lehet kiindulópont. :) -
#980 Nem tudom, milyen egyéb játékod van még hozzá, de nekem Mercenaries és aThor elég gyengének tűnik 3D szempontjából. A Samurai Warriors volt az első játékom rá, és majd kiestem a fotelből, amikor megláttam a 3D effektet rajta. Máig az egyik legjobb játék ilyen téren, no meg a DOA, bár az is picit mintha gyengébb lenne. -
#979 Micsoda? Én Mercenaries-t próbáltam ki amikor a gépet vettem s eléggé jó volt a 3D-vel. Bár az tipikusan olyan játék amihez annyira nem kell a 3D szerintem, Revelations-höz se fogom nagyon használni, bár ki tudja. -
#978 Na azért a Resi 3D effektje engem nem csap falhoz. A Capcom már megmutatta az SSF4-gyel, hogy tud normális mélységélesség effektet csinálni, akkor a Mercenaries miért néz ki úgy, mintha csak a statok lennének 3D-ben, a játéktér és a karakterek nem?!
Még jó lett a DOA Dimensions is amúgy, és lassan ideér a Shinobi-m is, amire még jókat mondtak, majd megírom, hogy milyen lett. :) -
#977 Mármint kikapcsolva a 3D sry -
#976 3D mellett is nagyon jó a graf igen, marioland3D-nél nem értek egyet :)
Sf4 is nagyon szép,az összes capcom játék fullos ugynézki, ami jön resident evil az meg fúúúúúúúú de durván néz ki -
#975 SSF4 is elég fasza rajta, csak az nekem nem kell. :) -
#974 azért uraim, 3d bekapcsolása nélkül is pöpec ez a 3ds gép, kikapcsolt 3d mellett is kuvvajó a mariokart. a zelda is.
aztán a többi játék egy shit. még a marioland3d.
remélem jövöre összeszedik magukat, van ebbe lehetőség. -
#973 Aki még nem hallgatta meg, az tegye meg most ^^ Nagyon jó:
November 18-ai -
#972 mariokart 7 nagyon baba... :D kár hogy itthon kicsit drága.. -
#971 Mondjuk ez elég ciki egy november 15-ei cikknél:
-
#970 Olyan sok nekem sincs, 9 mii-vel találkoztam 3 hónap alatt. :)
S csak egyiken lepődtem meg, egy kocsmában voltunk. :D
Szerintem jó útvonalon megyek. -
#969 Én egy hónapig járkáltam streetpass-szal és senkivel sem találkoztam, aztán lemondtam a dologról. -
#968 Basszus, hogy szedsz fel ennyi Mii-t? :o
Nekem 3 van kb. két hónapja... :/ -
#967 Ma találkoztam Zombi nevű emberkével, valaki magára ismer? :) -
Gabe19 #966 Sziasztok! A Sonic Generations 3ds-re holnap jelenik meg? -
mester1987 #965 ITT IS A TESZT... -
#964 Tényleg igaz....Istenem,szánalmas Nintendo, ennyit róluk -
#963 NA NEEEE, UGYE EZ NEM IGAZ?! -
BoRRoNeo #962 Most, hogy leírtam kiderült, hogy eltolták december 8-ra. Vicces, hogy hetekig minden TV reklámban szerepelt a november 30-i dátum. -
BoRRoNeo #961 Holnap jön az új szoftver. Igazából csak amiatt érdekel, hátha a videofelvétel okán okos emberek kitalálják, hogyan lehet 3D filmeket konvertálni. -
#960 3ds bontatlan cucc
street fighter 4
ridge racer
6500 / db -
#959 működik, az új fw-el.
de 3ds cuccot nem visz még semmi. -
#958 Span néven fut valaki?Street pass miatt. -
Gabe19 #957 Nekem a DsTwo Flashkártya működik a régi ds játékokat lejátsza. -
BoRRoNeo #956 Ha jól tudom olyat, amelyik hazavágja a flashkártyák működését. -
#955 Ez nem glitch, csak hanyag pályatervezés :) -
#954 Egyébként azt nem értem,hogy milyen updatet rakott fel a játék! Mert az indítás előtt kiírta hogy updatelni kell,aztán felrakta és újraindult. -
#953 Jesszusom -
Csokis #952 "Meg észre sem veszed és már 40 életed van"
Meg egy kis Glitch-el, akár "végtelen" is.
-
#951 Nah, ma megjött a mario land :)
Nagyon jóóóóóóóó :))) De tényleg. Grafika nagyon űber lett ( :\ ezen meg is lepődtem), a 3D-je is nagyon el lett találva, sőt, szerintem a legjobb 3D eddig ebben a játékban van, olyannyira,hogy én folyamatos 3D mellett játszottam vele, ami nekem nem szokásom, mert zavarja a szemem ha sokáig megy a 3D.Itt viszont másfél óra használat után meg se érezte a szemem :)
Jó pont még,hogy nagyon változatosak a pályák, minden World minden egyes pályája más és más. Megmaradt a 3 rejtett csillag/pálya megoldás is,ami számomra megint csak + pont. Amin még nevettem,hogy kiparodizálták saját magukat a játékban ^^
Ha valaki ezt saját maga akarja átélni akkor ne olvassa el:
*SPOLER*
Tudni illik,hogy a sima super mario bros-ban NES-en, átlehetett ugrani a zászlót a pálya végén,és futni a végtelenbe... () Nah, itt pont ezt parodizálták ki az egyik pálya végén,benyomták a NES hátteret meg minden, és ha nekiszaladsz hogy átugord a zászlót, nem áll meg ha átugranád,hanem át tudod ugrani, és betudsz menni a várba egy plusz életért x)
*SPOILER VÉGE*
Számomra ez a játék 10/10 :) Bátran vegyétek,tuti nem csalódtok benne.
/Max tényleg annyi negatívumot írhatok, hogy könnyű. Meg észre sem veszed és már 40 életed van :D)
-
#950 Nem, ebben igazad van, erre nem is gondoltam, csak az 1-2-3-ra. :)
World-el még most is szoktam játszani super nintendo-n ha nincs jobb dolgom. :D -
PHM #949 Azért a Super Mario World nekem elég hosszúnak tűnt anno.
Vagy csak az idő szépíti meg az emlékeket? :) -
#948 Jó kis teszt, de a kommenteknél az igazság, Mario sosem arról volt híres (legalábbis a régiek), hogy baromi hosszú lenne.
Meg én se akarok nyitott világú Mariot. :)
Meglátjuk milyen, de szerintem nekem tetszeni fog.