Nintendo 3DS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vannak még jobbak is, akik új cuccokat,adnak garanciálisan (legfeljebb postázni kell USA-ba a kütyüt, ha baja van, láttam PS3-at is (slim, 160G😎 49e-ért!

Szerintem nagy adagban rendelnek, vámnál pislantanak és megússzák az áfát, vámot ;-)

Média mártot rühellem, 576-ot sajnálom, nem is tudom, hogyan vannak még meg, remélem azért elmegy még nekik a szekér egy ideig, talán jobb lenne, ha õk is illetékmentesen szereznék be a cuccot! XD
Laza
Gondolom 😊

Mondjuk XBox360-ra az Alan Wake Collectors Editiont õk is 3990Ft-ért adják, meg is vettem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

"...biztosan van olyan balek aki megveszi."
De hát erre bazíroznak. Nem? <#vigyor0>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

kisgabo
mm árai röhejesek, néha van akció. golden sun ds 12900 ft... kintrõl rendeltem 14 fontért. 😊 mocskos rablók.

Laza
Az 576-ban tizenéve minden drágább ... sõt, nagyon drágább.
Ez persze nem csak az Õ hibájuk. Elvileg mindent a magyarországi hivatalos forgalmazótól vesznek, aki valószínûleg szintén drágábban adja, mint amennyiért a többi bolt (pl Konzolstudió) behozza külföldrõl. Az Én 3DS-em is angol hálózati dugós (volt mellé kiegészítõ vacak).

Mondjuk Én inkább azt tartom gázosnak, hogy képesek hosszú évekkel ezelõtt megjelent játékokat akkori megjelenési áron adni. Ez igaz az MM-re és társaira is. Vicces, amikor a Media Marktban az ezer éves sima DS játékokon látom a 11-14eFt-os árakat .... és biztosan van olyan balek aki megveszi.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

koccadam
576-ban a ps3 is 100.000ezer,konzolstudioban meg 66.990ért vettem...! Konzolstudio nemtudom hogy tud ilyen árakon dolgozni.. hihetetlen, nagyon jó bolt, ott eddig is 50ért lehetett kapni a 3DS-t, de most meg már olcsóbb is, pedig csak aug 12-tól lesz olcsóbb külföldön is.

kisgabo
konzolstúdióban 45k a 3ds. csodás, kezd reális árat dobni a kezdeti 70k után. lassan jön az árcsökkentés is.

sutyerák 576-ban még 69900 a cucc... 😄

cloud.strife
UK.

Spinter Cell meg 5000-ért vihetõ. Utalásnál ingyen futárral.

www.digimomentsvideography.com

koccadam
Splinter Cell mennyi?

koccadam
Az addig oké,de milyen országot állítsak be,hogy angol maradjon? Lehetséges ez egyáltalán? Mert ha nem akkor maradok az uk-nál.

cloud.strife
Hát nyilván olyan nyelven beszél amilyen országot állítasz.

Zelda engem is érdekel, de csak cserével (majdnem akármilyen PS3, Xbox, Wii játékra) vagy van eladó Splinter Cell 3D-m. 😊

koccadam
Látom pörög ez a topik... xD sok jó válasz érkezett.

ON: Valakinek van eladó SF4 vagy Zelda?! Minél hamarabb kellene,holnap már utalnék is reggel akár.

koccadam
Hogy van nektek beállítva ez e-shop? Európai es-hop ot használtok vagy uk? Mert beállítottam germany-t régiónak, és ez meg átállította angol nyelvrõl németre az e-shop nyelvezetet :S valami ötlet? Az UK-ssal semmi gond nincs.

koryne
Letölthetõ formában.

Xbox Live gamertag: kilencnad

És azt a 20 ingyen játékot milyen fórmába kapod meg?

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

koccadam
Már olvastam az elõbb 😊

koccadam
Igen?😊 nembaj, jó az !!!! Mikor kapjuk? És honnan tudják hogy kinek jár?

Laza
Jó nagy szoba lehet 😊

Saját Wifit. De már sikerült megoldani. Közelebb tettem a routerhez és úgy már felment:S Nem tudom pedig szobában voltam a router is itt van de messzebbrõl nem ment fel az update.
Seth
Saját wifit használsz vagy vmi hotspot-ot?

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok! Miért van az hogy amikor updatelni akarom a 3ds-met akkor update közben megáll:S nem egy pontnál hanem mindig más helyen. Meg szokott olyat csinálni hogy valamikor nem is csatlakozik a netre. Ez mitõl van?
Anubys
Hát, a Multiformatban már most is 48k a gép.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Laza
Most olvasom, hogy akik korábban vették azok kapnak 20 ingyen játékot a shopból. Mondjuk ebbõl 10 NES játék, 10 pedig GBA játék. Menjenek a fenébe ezekkel ....

Laza
Ez nálunk olyan 45 ropit jelent kb.
És a többieknek visszaadják a pénzt? Mert nem porfogónak vettem volna ... viszont ennyi játékkal másra nem jó.

Seth
Én DSi-t vettem most,de ha ezt tudom 😄 Na mindegy,megy ez még lejjebb is

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
de jó hogy most vettem...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Pontgyûjtõ cuccos, Wii-hez lehet pl pontokat venni rajta, vagy ha angliába, németbe lakik valaki, akkor tárgyakra is be lehet váltani, pl tok, figurák, stb.
koccadam
Club nintendo kód? az mit takar?

Laza
A mentése hogy áll?
Nem mintha potenciális vásárló lennék, ezt akkor veszem meg ha lemegy min 3000Ft-ra 😊

Resident Evil The Mercenaries 3D (Nintendo 3DS) - full makulátlan állapot, érintetlen club nintendo kóddal: 8.000 Ft-ért vihetõ. BP. személyes, vagy utalásnál posta is lehet.
cloud.strife
Akkor megnyugodtam... 😊

Laza
Mármint fel le mozgatásra gondolsz? Az már gyárilag van szerintem.
Nekem nem túl sokat használt a gépem és van.

Egy kis holtjátéka az enyémnek már az elején volt, de még most is ugyanolyan. Egyszer lehuppantam az ágyra 3ds-el a kézben és teljesen hátrahajlott(értsd 180 fokban), azóta tudom hogy két fokozatban lehet hátrahajtani, valószínûleg ezért van ez a minimális holtjáték.
moon08
sry. úgy emlékeztem lehet törölni a saját hozzászólásom. 😄
moon08
cloud.strife
Nektek is lötyög már az LCD kijelzõ? Nem vészesen, de van egy kis holtjátéka az enyémnek. :/

Laza
Nem, sok helyen hírezték már, hogy a várt alatt teljesít ...

Szépen megy le a 3DS ára, már 50e-ért is lehet kapni.

Amit nem értek, hogy hol marad a játékdömping? Ez a választék, ennyi idõvel a rajt után elég kiábrándító. Vagy így is terv szerint ad el belõle a Nintendo?

Legend of Zelda Ocarina of Time eladó, makulátlan állapotban, hiánytalanul, érintetlen club nintendo kóddal. (Olyan, mint az új) Ár: 8.000 Ft. érd: [email protected] BP személyes lenne a legjobb.
492-es hsz-re írtam, hogy mennek jól az USA játékok, meg elõtte felmerült egy-két ilyen kérdés, csak mondtam, hogy leteszteltem, nálam okés volt.

575-re:
Dementiumot néztem, nagyon állat, kérdés hol lehet beszerezni?
Verekedõsök is érdekelnek, de az ssf4:3d meg a bleach: blade of fate egyenlõre több mint elég.
ds-re nanostray 2-õt, radiant historiát, dragonball origins-t, meg a new super mario brotherst néztem az említetteken kívül(dq, castlevania, ff).

3ds-re meg az összes jó game még messze van.(mgs3,resident:revalations, kid icarus, tales of abyss, starfox, mario kart)
Anubys
Csak JRPG-k érdekelnek meg Castlevania? 😊

Pár jó gém, amit érdemes még megnézni, de ezek nem JRPG-k: Mazes of Fate, Dementium 1-2, Dead and Furious, Mortal Kombat Ultimate, Warlock of the Firetop Mountain.

Most így hirtelen, de persze van egy rakás másik is. 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

3d-s játékokra vonatkozik a regio zar. Amit vettél hagyományos ds játékok nem?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Egy régebbi felvetést cáfolnék(részben), márpedig azt hogy eu-s 3ds-en nem futnak a más régióból származó címek.
Rendeltem amazon.co.uk-ról két játékot(chrono cross, elite beat agents), és mikor megjöttek, akkor vettem észre hogy ezek bizony usa verziók(fekete tok, kártyákon EUR helyett USA, maga a tok belül is máshogy néz ki), meg is rémültem, hogy akkor én ezekkel most mit kezdek?
Na láss csodát mindkettõ tökéletesen fut eu-s 3ds-en. Persze lehetnek kivételek. Egyébként ds-re mit ajánlatok? Elsõ nintendom, szóval van mit pótolnom(castlevania,dragon quest,final fantasy és a fent említett címeken kívül). The world end with you-t nézegettem, de nemtudom eldönteni hogy ez most jó-e vagy nem. Valakinek valamiféle tapasztalata van a játékkal?
Laza
Az Acekard hivatalos oldalán ott van, hogy melyik kártyafrissítés melyik 3DS frissítéshez jó.
Értelem szerûen ha a legutolsó kártya frissítéshez ajánlott 3DS rendszernél újabbal lehet most a gépet frissíteni, akkor addig azt ne csináld meg, amíg nem jönne hozzá a kártya update is.

Egyébként pedig nem fog kárt tenni a kártyában az új 3DS szoftver, max nem tudja futtatni.

Nekem van sima ds-em úgyhogy tudom frissíteni, csak én attól félek hogy ha felteszem a 3ds-re a legújabb frissítést akkor kilövi a kártyákat.:S
Laza
Ha azt is felfrissíted, akkor igen. Az Acekard oldalán kint van, hogy melyik fw-el mûködik.

A baj csak az, hogy magát a kártyát nem tudod 3DS-el frissíteni. Nekem is ez a bajom, eladtam a DSi-met, és most nem frissítem fel addig a 3DS-t, amíg nem tudom valahol a kártyámat upgradelni.

Ha felfrissítem a 3ds-met a legújabbra firmware-rel akkor utána letudja játszani a flash kártyákat (acekard 2i, dstwo)?
egyenlõre nem vesztettetek semmit, egy kártyatrükk van 3d-ben természetesen meg egy vérgagyi 7 perces animáció ahol a 3d elég béna lett

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato