2468
A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
-
Super Mario 3D Land teszt!!! :) -
A kirby 1900 volt :) de megérte. -
Seth, jah, sok játék még mindig kb DS graf szinten van, pedig sokkal erősebb motort bír, sok játék nagyon gyönyörű 3DS-en...
Csibe, Ma fizettem ki, csütörtökre ér ide elvileg :) -
Nem erőltetik meg magukat.Ez még mindig csak DS szint -
Csokis #943 Harvest Moon 3DS Trailer és képek! -
Biztos nekem is bejönne, milyen árban volt? Illetve nagyon hallgatsz a mario-ról, pedig tőled vártam még beszámolót. :D -
Srácok, megvettem a store-ból az új 3D-s kirby-t, nagyon jóóóó :P Imádom a NES gameket, és felturbózva 3D-re meg nagyon durva lett. 2D-sen szaladgálsz, de 3D-ben látod, remek :P Megérte megvenni. -
Úgy tudom ha nem volt neten valahogy akkor is lehet élesíteni az ambassadort, keress rá neten.
Kartot én is nagyon várom! :D
-
tényleg ambassador. az én gépem is év eleji, de rohasztották a fiokban, majd most vettem meg, gondolom nem tudok már letőteni semmit.... ??
amugy a mario 3ds helyett én inkább a kart-ot várom. meg pár komolyabb cimet, mert ez röhej. -
Nem tudjátok, árulnak itthon Shinobi-t valahol? Sehol nem találtam... :/ -
Tényleg, ambassador, nincs hír mikor jönnek a GBA játékok?? -
fityere #936 Nintendo 3ds ambassador-os érdekel Legend of zelda ocarina of time játékkal.
Max 40e-ig
Budapesti személyes átvétellel. -
mennyibe fájt? kint 29 font -
Mellesleg a Mario amúgysem 1x végigvivős cucc ^^ -
Igen, ezt olvastam, hogy rövid. Bár relatív, ha van benne 10-12 óra a z nekem elég. :) -
Gabe19 #932 Ez a Mario hatalmas. Nem csalódtam benne, ahogy az eddigiekben sem. A pályák nagyon jók, habár elég hamar végig lehet őket vinni. Könnyűnek is mondható mert elég hamar összetudtam szedni 150 életet benne:D Már a World 8-nál tartok és nagyon izgalmas. Rengeteg elem megtalálható benne ami a régi mario 1-ben és 3-ban. Nem bántam meg hogy megvettem:) -
Na, Mario?Valaki?Bárki? :D -
fityere #930 3ds-t keresek játékokkal
Nintendo wii 4.1 softmod neogamma a legújabb, homebrew. Viszi a gamecube játékokat (1 lemezen több játék) és a dual layer lemezre írt játékokat is.
1db remote
1db nunchuk
1 db pisztoly
1db golf ütő
1db baseball ütő
1 db tenisz ütő
1 db Wii sport játék
2 silicon wimote tok
Az alap gépel együtt jár
kb 20db backup játék + gamecube játékok( ezeket is viszi a gép) több játék egy lemezen.
Programok a gépen telepítve a gamecube és a másolt wii játékok futtatására.
32000ft
Aksi usb töltövel a remote kontrollerhez. ( 1 hetes) 2500ft
1db gamepad ( 1 hetes) 2500ft
1db Vga kábel ami ps3-hoz is jó ( 1 hetes) 5000ft
1db rgb kábel tv-n szebb kép ( 1 hetes)2500ft
1db memória kártya a gamecube játékok mentésére (3 napos)1500ft
1 db Link crosbow játék
Egyben az egész pack 45000ft
+ Nds lite feket r4 kártyával 2gb mmikrosd kártyával
Cserélném 3ds-re legyen r4gold vagy acekard pár eredeti játék Zelda stb. -
Nem büszkeség, csak nem szeretem a német nyelvet. :) -
Gabe19 #928 Majd én is írok róla. Ejj lehetne már holnap:D:D -
Tudod te is, hogy a büszkeséged miatt nem lesz most :P Majd én beszámolok róla milyen zsír :P -
Ejj, nekem is szükségem van rá, nem is kicsit, de anyagiak most nem engedik meg elsőnapos vételt. :)
De akinek meglesz beszámolhatna, s persze jó játékot hozzá!! -
Gabe19 #925 Egyetértek veled:) A pénzt soha nem sajnálom rá. Biztos ütős játék lesz. -
nekem jövőhéten lesz meg :) megveszem én is, mario játékban nem lehet csalódni!!! :) -
Gabe19 #923 Csáó! Holnap jelenik meg a Super Mario 3D Land, nekem első dolgom az lesz holnap sipirc be a városba és megveszem:) Ti hogy vagytok vele? Szerintetek jó gém lesz? -
PHM #922 Elvileg igen. -
3ds-en megy a dstwo kari? esetleg tudtok romot? zinggggggg... -
Köszi az infót. Igazából már megrendeltem, csak kíváncsi voltam. Már alig várom :) -
ird priviben, ki hol. köcc. -
Nekem nagyon tetszett. A grafika szép,3D hatás is jól meg van csinálva, a pályák kidolgozottak. Más Starfox-al nem játszottam,de szerintem az irányítás is jó benne. A történet teljesítése után is még bőven kihívásokkal teli. Egyedül amit fel tudó róni rá az a linearitása, így ha sokat játszik vele az ember egyhuzamban akkor fenn áll az esetleges megunás esélye. -
Valaki játszott már a Starfox 3D-vel? Vélemény esetleg? :) -
Én tudok egy emberkét, aki 6000ért megválna tőle -
zelda 3ds-t vennék.
up.
már ez a topik is hulla? gba, ds, 3ds.... :D de a wii is. -
Az a baj, hogy az új játékok sokkal drágábbak, mint itthon (nem vicc!), viszont sokkal gyorsabban lesznek jóval olcsóbbak - fél év alatt a harmadára csökken az áruk. Én tervezem, hogy veszek vagy 3-4 játékot még a 14 fontosok közül (Bust-a-move, Splinter Cell meg Super Monkey Ball a három fő kiszemelt, ennyit megér még a Splinter Cell is. :) -
Time will tell... Mondjuk, az eddigi Mii reportjaid alapján van esélye, mert én is gyakran járok az Örsön. -
:D:D
Óriási forma vagy, remélem egyszer látom majd. :D -
Határtalan idiótaságomnak estél áldozatul. :)
A profile settingsben valahol be lehet állítani, hogy mi a kedvenc játékod. Ha esetleg összeszedjük egymás Mii-jét valamikor, akkor azt sem kell elhinned, hogy varázsló akarok lenni, ha felnövök. :D -
rendeltem 1-2 gémet az amazonról pl., még 300 as fontbó... mert itthon pofátlan árak vannak, lassan tényleg jön mario 3d meg a kart, azokat meglessük. -
Jó, jó tudom te nem csíped a mario-t, attól független én is vágyok Belmont kalandra!!! Más: Te mit csinálsz állandóan a system settings-be? Mert amikor néztem múltkor a friend-eket akkor nálad kedvenc programnak titulálta. :D -
Juhé! Inkább egy olyan jönne, akinek a "Belmont" is benne van a nevében. :)
Na mindegy, 11-én Shinobi, a Thor után az lesz a következő.