Nintendo 3DS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koccadam
Királyság 😉 jó gamelést, én épp sf4-be õrültem bele, már 25 órám van kb benne :\ van zeldám is, de azt még nem nyomattam, elõször ezt kivégzem 😄

Csibe001
Sziasztok, végül én is beszálltam a buliba, tegnap vettem egy aquablue-t, Zeldával, mert más még nem érdekel, de novemberben jön Mario. 😊

koccadam
csak ez nem a mi teszkós árunk az a baj.... itt még 45 körül lesz egy jó darabig, karácsonyra meg leakciózzák 37-38 körülre.

kisgabo
lol, ez aljas. 😊 napi áron az 35700 ruppó. alakul bakker....

kisgabo
szószerint, kint a teszkóban 110 font? az amazonon annyi.

49k ért gondolom szabadulnának tõle.... ps3 árcsökkenés se jön.

49900 sok érte, 40 ezer lenne itthon kábé reális, ha az angol teszkó 35 ezerért tudja adni...
Minden bekapcsolva. Mégsem jönnek. 101-nél megállt.

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

kisgabo
49900 a mediaban, nekem kinálgattak 40l ért bontatlan gépet, lehet annyi a bótban?

koccadam
ment PM

Hrisskar
Fogalmam sincs hogy ha nem nyúltál semmilyen beállításhoz (gép vagy router) akkor miért nem tölti le automatikusan. Annyit tehetsz hogy újra átnézed az spotpass-el kapcsolatos beállításokat: System Setting\Internet settings\Spotpass\ Automatic Software Downloads; Pokémonban a settingbe bemész és ellenörzöd hogy be van-e kapcsolva.

Tudni már, hogy mennyi lesz az új, magyar kisker ár?
Jelenleg az amazon-on van 3DS+Zelda akció 115+20 fontért (cirka 41 ezer forint + posta)
cloud.strife
Tied.
Zelda valakinek eladó?

www.digimomentsvideography.com

koccadam
4ezret adok érte

cloud.strife
Ki mennyit fizetne a Splinter Cell 3D-mért?
Vagy csere?

Aha... De akkor sem jön semmi:-(

Hrisskar
A Streetpass-t nem használja a pokémon (az két alvó üzemmódban lévõ gépere vonatkozik)

Miért van, hogy a System settings/Data management/StreetPass menû alatt nem látszik a Pokédex? Pedig engedélyezve van a programban. Ezért nem jön semmi.

TidusX
Eladó Nintendo DS játékok: Dragon Quest IV-V, Resident Evil, Valkyrie Profile. Írjatok privátot! Köszi!

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Laza
Az valami hülyeség ... még az MM-ben is olcsóbb a DSi ...

Hozzáteszem, a DSi-met ~32eFt-ért adtam el a 3DS megjelenésekor. Lehet várnom kellett volna, és majdnem annyiért meg is kaptam volna 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kisgabo
dsi drágább, valami anomália van....

Anubys
multiformat

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hol? Le vagyok maradva...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Anubys
Hüpsz, 40k alatt van a gép... 😊
Lassan veszek is, ha jönnek rá játékok.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

koccadam
Nekem UK van beállítva, és valami 4fontnál kezdõdnek a gamek.... vagy 4,50 :\ Nemértem, mindenhol más az ár? Én is vennék régi játékokat, csak nincs 1 értelmes sem 😊 A kirby-t megvettem, mert régen játszottam vele gameboy-on, és rohadt jó játék volt, aztán kiderült, hogy ez az elsõ része, és 30 perc alatt kijátszottam 😊 jól beszop*am! Zelda GBC-re megvan, azzal nem játszottam régen, de most viszem, és rohadt jó. Fõleg hogy ingyen van 😄 Az elõzõ tulaj, aki vette 3 hónapja a 3DS-t, megvette a Zeldát, meg a Supermario-t (ez ultragáz) 😉

Anubys
Azért van 1-2 olyan Gameboy játék, amit szívesen letöltenék, ha nem 5 dolcsit kérnének / darab. Pl. Killer Instinct. 😊
Bár hozzáteszem, azok megvannak eredetiben majdnem mind.

Nekem ki sem volt kapcsolva, de így sem jönnek....

Én vettem egy 3ds-t, most van mellé 2db 3ds-es játékom, és 13db DS játékom. Nem gondoltam volna, hogy DS játékok ennyire lekötnek. De sima gameboy játékokkal én sem tudnék el lenni már, max mario vagy vmi rpg.
Laza
Én azt sem értem, hogy miért erõltetik minden netes elérésû gépükön a GameBoy és egyéb régi játékaikat. Komolyan mondom, ha GameBoyozni akarok, akkor veszek egyet ...... nem azért vettem 3DS-t, hogy 15 éves játékokkal játsszak. Régen jó volt, imádtam, de most már kicsit sok ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

nintendo meg az online szolgáltatásai: D tényleg no comment
Laza
Nagyon ratyi ez az e-shop felület ...

koccadam
ha ez így van, akkor elég ratyi az e-shop 😊 Eddig sem értettem mi értelme hetente lecserélni a képeket, és ugyanazokat a játékokat más - más kategórián belül tenni,de ezt végképp nem értettem, miért csak akkor tudod letölteni ha fentvan. Hát akkor erre is fény derült, keresõ kihozza... ha fentvan a tárhelyükön nehéz lenne nekik vajon csinálni egy helyet a sok közül,ahol láthatod is? :\

az eshop-on belül van keresõ, oda irjad be hogy e3
koccadam
Ha akkor nem töltötted le õket amikor felrakták 1-2 hétre, akkor már sehol.. :\ Ha azokat letöltötted 1x, akkor utána elvileg bármikor letudod tölteni,ha törölted is, de ha nem akkor azokat már nem tudod. Max ilyen SD kártyás megoldás van,hogy rárakod.

Laza
Hol vannak (ha vannak) 3D-s letölthetõ videók/elõzetesek?
Max a focis játék elõzetesét láttam, nem találtam mást. Pedig letöltöttem a 3DS Videólejátszót is.

koccadam
Ma már jött egy 😊, az volt a baja ami írtam (természetesen a játékon belüli street pass-ra gondoltam)

koccadam
Banyek!!! Ki volt kapcsolva a spotpass!!! Azért nem jött egy sem!!!

Meg vagyok nyugodva:-)

koccadam
Nekem se jön 1 sem most amúgy :\

koccadam
Friend code valaki?😊

TidusX
Eladó 4db DS játék (Dragon Quest IV-V, Resident Evil, Valkyrie profile). 10 000Ft.

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

cloud.strife
SplinterCell lejjebb.

Nem bántottam semmit, egyszer csak megállt 101-nél....

Hrisskar
Nekem akkor nem jöttek le semmi mikor megpiszkáltam a régiós beállításaimat és el telt egy kis idõ mire megint jöttek. Nálam most 83 van.

kisgabo
3ds játék van eladóóóó?

Azaz, bizony...

szerintem a pokemon kodexes free dologról beszél én nem használom így nem tudom

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Laza
Ezt biztosan ebbe a topicba szántad? 😊

Három napja nem jönnek Pokemon-ok. Ez miért lehet? Valaki esetleg.... Most nekem 101 van. Kinek mennyi?

Laza
Nem kell azért félteni az 576-ot. Milyen érdekes, hogy mostanság Õk is ugyanannyiért adják a X360 és PS3 játékokat megjelenés napján, mint a kisboltok ... azért nem gyenge árrést használtak ennek elõtt.
Valószínûleg régebben is adhatták volna olcsóbban.