Nintendo 3DS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloud.strife
Aszem van egy májusig garos, hibátlan, alighasznált Ambassadoros 3DS-em. Sötétkék, dobozában, minden tartozékával. Angoldugós átalakítóval. Mennyit érhet? 😊

www.digimomentsvideography.com

Csibe001
Megjött végre?

Csibe001
Örülök, hogy meme-ket ismered. 😄😄
Most már válaszoltam is, csak eddig nem is volt letöltve ez a nintendo letter cucc. Beléptem, egybõl 20 új levél.. 😄

Sziasztok!

Tudja valaki h mostanság hol erdemes 3ds-t venni? Saturn, MM is 47 kornyeken adja? Esetleg tudtok valami akciót?

Egy mario 3d packot neztem ki, de lehet h kulon venni a gepet es a jatekot jobb otlet.

Elore is koszi a valaszt.
Anubys
Hát, amint megérkezik... 😊
Amúgy felraktad a mail-t? Elvileg küldtem neked próbaüzenetet -mivel rajtad kívül 0 ember van friendlistámban (Forever alone?)-, de nem nagyon reagáltál rá. :o

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Csibe001
Ízlések és pofonok, kinézetre, kb nem hittem el, hogy hozza ps3-as Resi5 grafikát, egy két röccenéssel ugyan de gyönyörû. Irányítás nekem nagyon bejön. S remélem raid módot majd lesz kivel tolnom, mondjuk Anubys-al 😊
Hangulata üt, fõleg a hajó, s nekem tetszik a visszaemlékezéses részek, ezek a side story-k. Azok inkább akció, tehát megtörik a horror hangulatú hajós részeket de elviselhetõ. 😊

kisgabo
dura lett a resident?

Csibe001
Ne aggódj, 5-7 munkanap amíg ideér. De készülj fel, letehetetlen.

Anubys
Indiszkrét kérdés, mikor adtál fel a csomagot neked? Nekem 27.-ére írta, hogy feladta, de még mindig nem ért ide. Kezdek aggódni... 😞

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Csibe001
Igen, ezt a bakit javították sõt van autosave opció is.

Laza
Milyen a mentési rendszere? Életképes lesz a használt játék? Lehet törölni a kártya adatait?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Anubys
Mázlista, nekem még mindig nem ért ide.... 😞

Csibe001
Na, tegnap megérkezett a zavvi-s csomag. Nagyon tetszik, a csomagolás is, meg a kiegészítõ második analóg kar is. Mérföldekkel jobb így játszani a Resident Evil-t, csak szerintem így már nem hordozható kategória, még szerencse, hogy ha annyira szeretnénk útközben játszani vele, jól lehet irányítani 1 analóggal is. 😊
A játék gyönyörû s eléggé félelmetes, nyomasztó atmoszférája van a hajón.. 😊
Van még valaki aki játszik vele? Mert azzal szívesen találkoznék, mert streetpass funckióban vannak mission-ök is. 😊

Csibe001
De milyen baromi lassan ér ide ... s szerintem csak szerdán érkezik.. :S

koccadam
Bele se merek gondolni az a pénzéhes bolt mennyiért fogja árusítani .... 😊 De aki az 576-ban vásárol meg is érdemli.

Csibe001
Jaja, elõrendelés elõnye. 😄

Anubys
29? Az igen. Én meg tökre örültem, hogy megúsztam 39-bõl, mert máshol a játék magában annyi... 😊

Csibe001
Én December 18.-án rendeltem elõ 29 fontért ezt a bundle kiadást, most már 40 font, de lehet itthon kapni majd az 576-ban, de még nincs kitéve mennyibe fog kerülni.

Olyat honnan lehet vételezni? 😄 Gondolom nem Magyarországon belülrõl rendelted?

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Csibe001
Én meg alig várom, hogy hétfõn vagy kedden megérkezzen a Resident Evil Revelations, circle pad pro-s kiadásom! 😊

Szóval tartalma s az jó 😄 köszönöm a válaszokat megyek a boltba Hétfõn 😄

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Csibe001
Ahhoz egyenlõre nem volt szerencsém, de gondolom 8 világ van. 😊
Állítólag könnyû de ha végigvitted kapsz egy baromi nehéz talán újabb 8 világot? Ezt nem tudom. De állítólag elég tartalmas.

Köszönöm a választ még egy kérdésem lenne menyi játékidõt biztosít a Mario ? hány világ van?, menyi idõ alatt lehet végigvinni?

Csibe001
Ez nekem is furcsa volt, mert anélkül nekem sem jött át, viszont a very strong-nál meg mivel sötét az egész játék, majdnem végig, szellemképe volt Jillnek..de ugyanez van Zeldában is, hogy Linknek is van szellemképe, de csak akkor ha sötét háttérben van, pl mikor bemegy valami barlangba. 😊
Lehet a szemem okozza csupán..

Laza
ReEvilnél nekem a csúszka mellett fel kellett tolnom very strongra, hogy egyáltalán érezzem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nekem a MarioKartnál van hogy szétcsúszik a kép,a kezem a nagyobb kanyaroknál elmozdul,lehet hogy át is állok a másik irányítási módra😊
Csibe001
Teljesen változó melyik játéknál jó melyiknél kevésbé, Super Mario-ba például 1-1 logikai feladvány is épül rá, vagyis csak úgy tudod megcsinálni az adott kihívást ha bekapcsolod a 3D-t. Nekem Zelda van meg, körülbelül 70-30% -ban használom a 3D-t, vagyis 70%-ban be van kapcsolva. Resident Evil demoba végigvittem 3D-vel és 3D nélkül, teljesen egyéni, hogy ki mennyit használja, ha rááll a kezed úgy a játékra, hogy nem esik szét a 3D effekt akkor úgy fogsz játszani, mert nagyon nagy élmény úgy, ha pedig nem fog ráállni akkor ahogy BoRRoNeo is írta, egybõl kikapcsolod. 😊
Szerintem valahol teszteld le, menj el egy konzolboltba, biztos találsz használtat amin kipróbálhatod.

Átjön a 3D hatás, de szerintem az az elsõ amit az ember kikapcsol. 😊
Sziasztok szeretnék venni egy 3ds-t de nem tudom milyen játékok a legjobbak hozzá sokan mondják hogy a super mario 3ds land jó játék ha valakinek megvan leírná menyire jön át a 3D hatás?
Arra gondoltam beruházok egy Nintendo 3DS Super Mario 3D Land Pack-re mert abba a játék is benne van szerintetek megéri?

Csibe001
Nekem van már köszönöm, de mielõtt kidobnád, inkább add nekem..

n000rbi
Küldök pm-ben címet 😄

Viccet félretéve én még kivárok, hátha jön egy két analóg karral szerelt 3ds lite, csomó normális játékkal. 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

kisgabo
kell? vagy kidobom.

Laza
Én az ambassador játékokkal játszom ... Zelda meg Wario 😊

Csibe001
Add el.

kisgabo
pusztulat ez a gép

mikor jön már animal crossing, harvest moon, a régi ds nevek?
nintendo is elmehet a sunyiba.

koccadam
koccadam
Nemtudom,de létezik, nekem 16 GB_os Apacer van, Class6-os, tökéletesen megy vele.

Csibe001
Mindenesetre, összevetve azért nekem bejön a játék. Várós! Majd visszatérünk rá ha kezembe lesz a teljes. 😊

tmk
Sziasztok!

A nintendo 3ds kezeli az sdhc kártyákat? Sima sd kártyából nem találok 2gb-nál nagyobbat 😞

aha...hát,persze...hihető volt

Laza
Én is a hossza miatt aggódom kicsit. De majd úgyis kiderül 😊

Csibe001
Azt hiszem egyet értek veled, szörnyek érdekesek eléggé, de ez már az elsõ videókban is ilyenek voltak, már ott is ez jutott eszembe. Sõt, Silent Hill rajongóként, az is ugrott be elsõnek.
Mindettõl függetlenül, nálam marad elsõ napos vétel, mert nagyon szépen néz ki és játékélmény is kifejezetten jó. Plusz ez a scan masina tetszik nagyon, bár nem értem a célját nagyon, mert kicsit fura, hogy ránézek az asztalra mondjuk nélküle és nem látom a töltényt, a scan masinával meg már igen.. 😊 Ez szerintem játékidõ miatt lett beletéve, ami arra enged következtetni, hogy nem lesz túl hosszú...de ne legyen igazam.

Laza
Háát, nálam nem ... max majd mikor valaki használtan eladja.

A demo elég rövid volt, konkrétan max 20 perces ... de 2x játékra már csak 10.
A 3D hatás max akkor jön ki, ha a menüben feltolom very strongra, máskülönben nem is érzékelhetõ. Az átvezetõ videó 3D hatása meg egyenesen 0. Egyébként sima 2D-ben néz ki legjobban a játék, 3D-ben nagyon recegõs.

A környezet és a hanguat (zene) igazi ReEvil hatású ... viszont azok a szürke szörnyek olyanok, minha nem is ebben a játékban-térben lennének. Nem tudom honnan szalasztották õket, de egy Silent Hillben elõbb e tudom képzelni, mint itt. Sem a színviláguk sem a kinézetük nem ide való ... na meg viccesen sokat kel beléjük ereszteni.

Kíváncsi leszek az elsõ tesztekre, hogy mennyi játékidõ van benne és hogy milyen az egész játék.

Anubys
Nem csak elvileg. Nagyon jó játék lesz, nálam first day buy....

Várható 3DS-re is e-shopban levásárolható pontkártya, mint a Wii és a DSi esetében?
Csibe001
Elvileg mától lehet demokat letölteni eShop-ról!! Resident Evil demo mától!!! 😄

Ismeri valaki a fifa 12-t 3ds-re? A pes nekem nem jött be ez jobb lett annal? Vasarlas elött allok.
Csibe001
Én a Pólusban lévõ Mediaba próbáltam ki még tavaly nyár elején, s augusztusban döntöttem úgy hogy benevezek egyre. 😊

Sheltem
Srácok hol lehet kipróbálni Pesten 3ds-t ? Tehát melyik Mediamarkt/saturn egyéb okosságban ?

A kijelzõjére lennék kíváncsi.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Köszi, tehát nem lehet pontkártyát venni, mint az X360-nál.
Megadod a kártyaszámodat, kiválasztod a feltölteni kívánt összeget -10/20/100GBP - majd ebbõl gazdálkodva letöltöd a játékokat.

A4000T \"Only amiga makes it possible\"