2468
A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
-
#1387 Válaszoltam a PSP topic-ban, maradjon már ez a 3DS-nek. :) -
#1386 Ha szeretnék snes emut tenni a pspmre, feltétlenül meg kell hackelnem?
alternatív megoldásként:
Zelda: link of the past és Mario jellegű játékot keresek, tudtok mondani címeket? -
#1385 ^^ De ez az egyetlen ilyen játék 3DS-re,sőt mikrofonos cucc is benne lesz, 4 player. Aki ezeket szereti annak ez nagyon tetszeni fog, főleg hogy választása sincs,ha ilyennel akar játszani 3ds-en. -
#1384 Kb 10 évvel ezelőtti Dungeon Siege színvonal ... mégsem, az jobb volt :) -
#1383 Nagyon sokan várják egyébként :D -
#1382 "Heroes of Ruin"
Van aki ezt várja? Ennyire csak nem szar a helyzet :D -
#1381 A megvásárlás óta így tartom, nem olvastam utána. Alapból védtem a felső kijelzőt, főleg míg nem volt rajta fólia (kintről rendeltem normálisat) ... mivel idióta módon az egész felületet karcolható műanyaggal vonták be. -
#1380 Új generációs kézikonzolon dolgozik a nintendó? -
#1379 Jogos, helyesen úgy hangzott volna, hogy "nem kell külön memóriakártya". Mea maxima culpa. :o -
Yorg #1378 "Egyedül a DS-hez nem kell venned külön memóriakártyát, 3DS-hez, PSP-hez és Vitához igen."
Nem kell, adnak hozzá alapból.
-
rnd #1377 Szerintem nem kell wifi, ha USB-n PS3-ra vagy PC-re köti akkor tud rá rakni játékot store-ról... -
#1376 Nos, akkor jó szórakozást hozzá! :)
Mondjuk a 8 giga egy E1000-hez lehet, hogy felesleges, mivel csak menteni fogsz rá - arra meg a fél giga is bőven sok. A nagy kártyákat csak a store-ról letöltött játékok tárolására érdemes használni, viszont az E1000-ben nincs WiFi, tehát nem tudsz felmenni a store-ra. -
#1375 Na, köszönöm mindenkinek a segítséget mindenkinek, kinyűglődtem a végeredményt: PSP E1000.
105 Fontért kaptam egy készüléket, egy 8 gigás memóriakártyát, egy Gran Turismo játékot plusz egy kupont, amivel egy tíz fontos kedvezményt vehetek igénybe (amiből itt kijön egy GTA pl.)
A lenti játékokat majd beszerzem, egyelőre töltőn van, be sem kapcsoltam, mert megyek dolgozni... :( -
#1374 Egyedül a DS-hez nem kell venned külön memóriakártyát, 3DS-hez, PSP-hez és Vitához igen.
Amúgy PSP-s játék nem memóriakártyán van, hanem UMD lemezen (olyasmi, mint egy MicroDVD). -
#1373 A mentésekhez kell memória kártya a psp-hez? Vagy elég az, amin a játék van? -
#1372 Vajon ha ősszel jön japánban az animal crossing 3ds akkor idén még lesz belőle európai verzió? Jó lenne csomagban megvenni majd a 3dst az animal crossinggal melléadott játékként. -
#1371 Vasárnap pont ezt a játékot néztem ki magamnak, csak nem találtam senkit akit érdekelt volna. Szóval benne vagyok, a többit priviben leírhatnád, hogy képzeled el
Lipovics: én egy 3DS-el lepném meg magam elsőként, de utána hamar beszereznék egy PSVitát is (ha a pénzmag nem opció...) -
#1370 A GTA-ról sajnos nem tudok semmit mondani, sosem voltam GTA-fanatikus. A Silent Hill-ekből a Shattered Memories egy "érdekes kísérlet", ahogy már mondták előttem, nagyon jó ötlet, hogy szinte fullosan te alakítod a story-t, de elég unalmas és kiszámítható, hogy normál világban semmi veszély nincs, a frozen hell-ben meg csak menekülni kell.
Az Origins egy elég jó rész, viszont mindkettő kijött PS2-re (ezért is mondtam, hogy amellé nem érdemes venni, ha csak egy kézi konzolt akarsz, mert kevés olyan játék van rá, ami nincs ps2-re). Ha PSP lesz a választás, még ajánlom a God of War-okat, a Dante's Inferno-t, a Third Birthday-t, az Untold Legends-eket, a Tekken-eket, a Metal Gear-eket, a Dead to Rights-ot, az Infected-et (ez inkább vicces, mint jó, de van benne valami, ami miatt végig az ember akarja vinni), a Castlevania-t, a Moster Hunter-eket, a Mortal Kombat Unchained-et, a MediEvil-t, a SilverFall-t, a Warriors of the Lost Empire-t, az Obscure II-t... most hirtelen. FPS-t ne vegyél rá, mert iszonyat el van cseszve mindnek az irányítása.
DS-re nálam bejövősek:
Castlevania-k (különösen a Portrait of a Ruin), Dementium-ok, Mazes of Fate, C.O.R.E., Another Code, Aliens Infestation, Phoenix Wright-ok, Infinite Space, Warlock of the Firetop Mountain, Ninja Gaiden Dragon Sword, Dead and Furious, C.O.P - The Recuit, Metal Slug 7, Contra 4, Nanostray-ek, Etryan Odyssey-k, Dungeon Explorer, Teenage Zombies, Warhammer 40000, Orcs and Elves, Brothers in Arms, Metroid Prime Hunters, Deep Labyrinth, Resident Evil Deadly Silence, Ultimate Mortal Kombat. Így hirtelen...
Meg persze vannak mindenféle Mario-s cuccok, meg egyéb N húzócímek (Zelda pl), de nekem nem annyira bejövősek.
3DS-re pedig nézd meg a Resident Evil Revelations videókat a youtube-on, és vedd hozzá, hogy a legjobb Resi egy jó ideje már, valamint várós rá a Heroes of Ruin, ami pénteken jelenik meg. -
#1369 Raymannél maradok ps3-as verziónál, túl kicsi a kijelző 3ds-en, egy ilyen gyönyörű játékhoz. A másik nem rossz, én single-t próbáltam ki, elég addiktív. :D -
darkmore #1368 Mindkét demon nagyon jó, Rayman Shadow pálya brutál nehéz, Heroes of Ruin meg multis demó!
Jöj-jön-jön:
http://www.nyko.com/products/product-detail/?name=Power+Grip+Pro -
#1367 DS-re mik a húzó nevek? Utánajárnék a játékoknak! -
#1366 Nem is tudtam, hogy van Rayman és Heroes of Ruin demo. :)
Valaki próbálta? -
#1365 Ismétlem, már ezer éve tud róla mindenki, szóval akit zavar ne vegye meg. Súlyos hiba igen, túl lehet lépni rajta? Igen (nekem sikerült) -
#1364 Már rég megvan véve... és képzeld zavar, de nem csak engem.Elég baj az,hogy oda kell tenni valamit,hogy ne karcolódjon. Persze hogy előjön,ha egyszer tervezési hiba, nem fogja elfelejteni senki,mert mindenki találkozni fog vele,aki meg valamit odarak,az meg már tudja,hogy karcolja, utána olvasott. -
#1363 Miért, ha alapból így használod semmi gond nem lehet...miért nem lehet túllépni a tervezési hibán? Már ezer éve mindenki tud erről, de mégis mindig előjön..ha zavar ne vedd meg. :) -
#1362 Örülj neki :) kevés embertől hallani ilyet. -
#1361 Nekem mindig úgy van összecsukva, hogy a kis törlőkendő (mikroszálas) be van rakva közé. Még sosem volt csíkos. -
darkmore #1360 Valakit esetleg érdekelne ilyen multibuy akció a zavvi.com-on (=thehut.com).
Ehhez keresnék társat:
http://www.thehut.com/games-3ds/tom-clancy-s-ghost-recon-shadow-wars-3d-3ds/10217042.html
így kb. 5e Ft / db és teljesen új fóliázott cucc (kb. 2-3 hét mire megjön). -
darkmore #1359 A Silent Hill: Origins nagyon jó game volt, az újabbik meg inkább olyan érdekes kísérlet. Nekem a GTA játékok valamiért nem tetszettek a PSP-n, pedig nagyon Vice City hangulatuk van (és grafikájuk), ami PC-n kedvencem volt.
PSP-ről nekem nagyon hiányzott volna a 2 God Of War és a Metal Gear Peacewalker (meg Valkyria Chronicles!), de DS-en is sok jó cucc van. -
#1358 A GTA és Silent Hill miatt a PSP-t preferálom, jó játékok? -
#1357 Bocs, még egy, Vita-ra is tudsz venni PSP játékokat, de csak store-ról, mivel nincs benne UMD olvasó. Ugyan nincs fent minden, de elég sok van. -
#1356 Igen, 3DS-en mennek a DS játékok. Ahogy látom, nálatok jóval olcsóbb a PSP, mint itthon. :)
Arra figyelj, hogy ezen a modellen (mármint a psp-n) nincs wifi, így a multiplayer és a store nem játszik be rajta (store-ról lehet venni amúgy PS1 játékokat is, amik mennek PSP-n, szóval végül is az is lefelé kompatibilis).
Egyébként én a mai fejemmel DS-sel kezdeném (vagy 3DS-sel), ha nem alap nálad a csili-vili grafika, akkor teljesen jó lesz (bár a 3DS-re már vannak gyönyörű játékok, pl. a Resident Evil Revelations). -
#1355 Igazából nem otthon élek most, bármelyiket megtudom venni, ha megkívánom.
De nem akarok sokat költeni rá, tehát a psp e1000 és 3ds között vacilálok.
Úgy tudom, hogy a 3ds lefelé kompatibilis. Ez igaz?
http://www.game.co.uk/en/psp-e1000-151553?categoryIdentifier=10466
http://www.game.co.uk/en/nintendo-3ds-ice-white-with-mario-and-sonic-at-the-london-2012-olympic-games-172080?categoryIdentifier=103610
-
#1354 Sok mindentől függ, én azon szerencsések közé tartozom, akinek mind a 4 van, és mindre vannak olyan játékok, amiket kár kihagyni.
A Sony gépei jellemzően high-tech cuccok, a PSP az előző generáció, valamivel gyengébb, mint egy PS2, a PSVita a jelenlegi gépük, ez meg a PS3 alatt teljesít valamivel. Jellemzően Playstation portok jelennek meg rá, vagy nagyobb játékok mellékszálai. Ha van otthon PS2 / PS3, akkor nem biztos, hogy megéri, mert elenyésző az olyan játékok száma, ami a nagy tesóra nem jelent meg.
A DS/DSLite/DSI kb. egy Nintendo 64 és egy Gamecube között van valahol fél úton, iszonyatos mennyiségű játékkal, főleg kisebb játékok készültek rá, vagy olyanok, amikkel negyed-fél óra játék után letehetőek, majd folyatathatóak, de mivel igen sok játék jött ki rá (úgy 2500 körül), ezért elég széles a paletta az egyszerű logikaiaktól a platformokon át a komolyabb RPG-kig mindent találsz rá, de tény, hogy a 4 közül a legnyengébb a teljesítménye.
Utódja a 3DS, amin szintén inkább egyedi játékok vannak, talán 3-4 portot tudnék mondani rá, szemüveg nélküli 3D és a grafika kb. egy Wii-nek megfelelő (bár már láttam rá extra ronda játékot is). Remélhetőleg itt beindul a gépezet, és jönnek rá játékok, de sajnos -akárcsak a PSVita esetén- elég kevés cucc jött rá.
Igazság szerint, attól függ mennyit akarsz rá költeni, DS 25 körül mozog, PSP 30, 3DS 40-45, PSVita 60-80 (modelltől és bolttól függően), illetve, hogy mik az elvárásaid egy játékkal, ha a csili-vili grafika leköt, akkor PSP vagy Vita, amit meg tudsz engedni magadnak, ha inkább játékélmény tud lekötni, akkor DS/3DS.
-
#1353 Skacok!
Most vennék kézikonzolt, de nem tudom mit érdemes.
PSP
PS VITA
DSI
3DS
?
Tudom, hogy ez Nindendo specifikus fórum, de érdekelne a véleményetek.
Nem vagyok egy hardcore gamer, heti pár órát tolnám, hogy ne unatkozzak várakozás közben.
Érdemes venni PSP-t? Ahogy elnézem, fejlettebb, mint a 3D, de tudom, hogy az nem számít. Játékok kínálat hogy alakul a konzolokra? -
#1352 Nálam tuti first day buy a cucc, végre megint egy játék, ami leköt egy darabig. :) Mostanában szinte csak a Mii-gyűjtés miatt volt bekapcsolva.
No meg a Castlevania, ami nagyon várós, bár még várósabb lett volna, ha 2D grafikával csinálják, és nem erőltetik a 3D-t, de lkegalább a gameplay megmaradt 2D-s... :) -
darkmore #1351 Heroes of Ruin demo valamiért nagyon bejön! Gunslinger!!! -
#1350 Én ezt azért még mindig nagyon várom: http://youtu.be/3U2cTOnhMmU -
darkmore #1349 ...és PS3 v. 3DS: nekem volt PS3, de nem tudtam annyi időt rászánni (DarkSouls, DemonSoul nem az a játék, amivel játszol 30 percet és kész), amennyit szerettem volna és nem volt olyan hely ahol nyugodtan tudtam volna órákat játszani (nappaliból nehéz kidobni mindenkit) én eladtam a PS3-at, az én "életritmusomnak" jobban megfelelnek a kézi konzolok. -
darkmore #1348 3D-s képet lehet csinálni, videót még nem próbáltam.
Nem kell hozzá szemüveg, csak a 3DS-en lehet megnézni.
A videókat, képeket az SD kártyára menti.
Szerintem megéri venni, nekem tetszik, főleg a benne lévő tartalom.
Az itt elhangzottak alapján mindegyik egyforma minőségű, hasonló hibákkal.
Én a Médiában vettem ott 39990 volt.