Nintendo 3DS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
Itthon lehet valahol Heroes of Ruin-t kapni? Akárhol néztem, mindenütt "rendelhetõ" vagy totál nincs nekik. Jövõ szerdán elutazom, addigra szeretném megvenni.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Akkor egy ajánlat:

Eladó Nintendo 3DS Cosmo Black!

- tökéletes állapotban
- 1 hónapos, garanciális (Média Marktban vásárolt)
- dobozában, kézikönyvekkel
- minden gyári tartozékkal: hálózati töltõ, töltõ keret, AR kártyák
- védõfólia mindkét képernyõn, +1 csomag fólia szett
- szilikon védõtokban (csúszásgátló anyagból)
- 2 játékkal: Resident Evil: Revelations és Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars

Ár: 39e Ft

;)
jackoneill90
De miért nem tettek a nagyobb változatba plussz még egy kart jobb oldalra?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
Na mire vennék majd egy 3ds-t abból is kiadnak millió egy változatot.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
A legelsõ modellnek ilyennek kellett volna lennie (nem a méretre, hanem elsõsorban az anyagára, kidolgozására értem) Ez így már egész tetszetõs, bár a circle pad pro XL-t (vagy ahogy hívni fogják) még mindig nem tudom feldolgozni agyilag :D

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Anubys
Azért gáznak tartom, hogy a második analóg kart nem rakták bele. Most ehhez is lehet majd külön venni? Ez de gáz már.
Így egymás mellett amúgy nem rossz, sokkal nagyobbnak hittem. Talán egyszer veszek én is egyet.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

TDC Geronimo
Van videó arról is. Jobban néz ki, mint a sima 3ds-en

Arra leszek kiváncsi,hogy a Ds játékok, hogy fognak ezen kinézni:)
Elsõnek eléggé elrettentett ez a gép,de most már erõsen gondolkozom rajta,hogy õsszel egy ilyet veszek. Látom a start/select gomb az maradt a régi szar helyen.
koccadam
ÉN IS!!! :) Sok hiba kijavításra került, meg örülök,hogy végre a stylus elérhetõ helyen lesz!!! Nem fent kell keresgetni. Fenti kijelzõre is figyeltek már, nem lötyög.

TDC Geronimo
Akarom :)

http://www.youtube.com/v/Q_cACpl8rMc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Árat még ti se láttatok egy magyar oldalon se mi? Sõt elõrendelést se nagyon

TALES OF THE ABYSS Ezzel játszott már valaki? Vélemény róla? Azon kívül, hogy drága jelenleg <#conf>
Ezt ajánlottam kértem, csak kipróbáltam. Azt hiszem 7font volt. De így sem ért ide gyorsabban, meg semmit nem kellett aláírnom az átvételrõl, csak bedobta a postás.
kisgabo
ajánlott v sima postával? sima 99 penny, ajánlott elég drága... de ismerbe a hazai postát, tuti lopás lenne /57,925% / szóval mégse annyira.

Eladó 3DS-re:

Resident Evil: Revelations
Tökéletes állapotban.

Ár: 8000Ft
Csibe001
Na igen, az ilyen XXL kiadásokkal kb értelmét veszti, a KÉZI konzol fogalma. :D
Bár múltkor a buszon nagyival ment egy kb 10 éves gyerek aki Mariot tolt a DS XXL-én. :D

koccadam
Szerintem is nagyon jó lesz!!!:) várós. Viszont az,hogy magaddal viszed,az nehézkesebb lesz..:)

TDC Geronimo
Neogaf fórumon van 3ds xl first impressions topik. Franciák tesztelték. Azt írták, hogy nagyon szép a kijelzõ, annak ellenére, hogy nagyobb és a felbontás nem változott még ígyis szebb a 2D/3D-s képe (van valamiféle filter a képen, ami feljavítja állítólag). 3D is állítólag jobb lett, kényelmesebb a szemnek/nagyobb betekintési szög. Felület végre matt, képernyõ se fényes. Konzol szélei lekerekítettek így kényelmesebb is. Azt hiszem tutivétel lesz :)

Itt egy rövidke videó róla.

Több helyen olvastam, hogy elég könnyû lett a Heroes of Ruins, tényleg?

Nekem a demó olyan közepes nehézségûnek tûnt, de pl. a pálya végén a fõnök nagy gyík volt...
TDC Geronimo
kid icarus uprisinget tolta valaki? Nézegetem a videókat 3DSen és elég impresszív a 3d benne már videón keresztül is. Lehet majd beszerzem a 3ds xl mellé a resident evillel egyetemben

Japp én is, kicsit még csípõs az ára :)
Innét szoktam rendelni.
Egy hét alatt megjön.
Honnan vetted és mennyiért?
Szerintem jó lett a Heroes of Ruin. Legalábbis én jól elvagyok vele.
Igaz még csak kb 10 órát játszottam <#hehe>
Sheltem
Az én véleményem röviden és tömören ugyanaz mint ds esetében: sokkal nagyobb képernyõ ugyanannyi pixellel -=> szarabb képminõség.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Lehet a jobb aksi, matt felület és normális select/home/start gombok miatt cserélem a mostanit, csak ne lenne ilyen bazi nagy :)

(bár a mostani 3DS meg kicsi...)
TDC Geronimo
fasza és ahogy nézem már következõ hónapba jön is :o

Kíváncsi leszek idehaza mennyibe fog kerülni, de a 200 dolláros termék itt lesz 60+k az biztos...

Gyün a 3DS XL:

http://kotaku.com/5920420/nintendo-announces-a-new-bigger-3ds

nekem ez egyetlen, ami tetszik benne az a felület, mert úgy néz ki nem a csúszós cucc, hanem a jó kis húzott matt borítás.

Sajnos a méret viszont..., kicsit túllõttek a célon. Volt DSi XL-em kb. fél évig (ha jól látom méretben teljesen egyforma lesz a 3DS XL és a DSi XL) és nagyon jól összerakott cucc volt, de játszani szörnyû volt rajta 30 pec után.

...és persze nincsen rajta 2. analóg kar, sokan sírnak is miatta, pedig szerintem öngyilkosság lett volna rárakni, Nintendó nagyon kényes volt eddig is a kompatibilitásra, sok rajongót vesztettek volna el, szvsz.
...én legfõképpen az várom mikor kb. 6000Ft lesz egy új Heroes of Ruin XD
Anubys
Igen, nekem tetszik a cucc, jobban, mint a Dungeon Siege. Problem? :)

Anubys
Válaszoltam a PSP topic-ban, maradjon már ez a 3DS-nek. :)

lipovics
Ha szeretnék snes emut tenni a pspmre, feltétlenül meg kell hackelnem?

alternatív megoldásként:

Zelda: link of the past és Mario jellegû játékot keresek, tudtok mondani címeket?
koccadam
^^ De ez az egyetlen ilyen játék 3DS-re,sõt mikrofonos cucc is benne lesz, 4 player. Aki ezeket szereti annak ez nagyon tetszeni fog, fõleg hogy választása sincs,ha ilyennel akar játszani 3ds-en.

Laza
Kb 10 évvel ezelõtti Dungeon Siege színvonal ... mégsem, az jobb volt :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

koccadam
Nagyon sokan várják egyébként :D<#taps>

Laza
"Heroes of Ruin"

Van aki ezt várja? Ennyire csak nem szar a helyzet :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A megvásárlás óta így tartom, nem olvastam utána. Alapból védtem a felsõ kijelzõt, fõleg míg nem volt rajta fólia (kintrõl rendeltem normálisat) ... mivel idióta módon az egész felületet karcolható mûanyaggal vonták be.

Sheltem

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Anubys
Jogos, helyesen úgy hangzott volna, hogy "nem kell külön memóriakártya". Mea maxima culpa. :o

"Egyedül a DS-hez nem kell venned külön memóriakártyát, 3DS-hez, PSP-hez és Vitához igen."

Nem kell, adnak hozzá alapból.

Szerintem nem kell wifi, ha USB-n PS3-ra vagy PC-re köti akkor tud rá rakni játékot store-ról...
Anubys
Nos, akkor jó szórakozást hozzá! :)
Mondjuk a 8 giga egy E1000-hez lehet, hogy felesleges, mivel csak menteni fogsz rá - arra meg a fél giga is bõven sok. A nagy kártyákat csak a store-ról letöltött játékok tárolására érdemes használni, viszont az E1000-ben nincs WiFi, tehát nem tudsz felmenni a store-ra.

lipovics
Na, köszönöm mindenkinek a segítséget mindenkinek, kinyûglõdtem a végeredményt: PSP E1000.

105 Fontért kaptam egy készüléket, egy 8 gigás memóriakártyát, egy Gran Turismo játékot plusz egy kupont, amivel egy tíz fontos kedvezményt vehetek igénybe (amibõl itt kijön egy GTA pl.)

A lenti játékokat majd beszerzem, egyelõre töltõn van, be sem kapcsoltam, mert megyek dolgozni... :(
Anubys
Egyedül a DS-hez nem kell venned külön memóriakártyát, 3DS-hez, PSP-hez és Vitához igen.
Amúgy PSP-s játék nem memóriakártyán van, hanem UMD lemezen (olyasmi, mint egy MicroDVD).

lipovics
A mentésekhez kell memória kártya a psp-hez? Vagy elég az, amin a játék van?
Sheltem
Vajon ha õsszel jön japánban az animal crossing 3ds akkor idén még lesz belõle európai verzió? Jó lenne csomagban megvenni majd a 3dst az animal crossinggal melléadott játékként.

ZseniálisTeknõs
Vasárnap pont ezt a játékot néztem ki magamnak, csak nem találtam senkit akit érdekelt volna. Szóval benne vagyok, a többit priviben leírhatnád, hogy képzeled el <#wave>

Lipovics: én egy 3DS-el lepném meg magam elsõként, de utána hamar beszereznék egy PSVitát is (ha a pénzmag nem opció...)

Anubys
A GTA-ról sajnos nem tudok semmit mondani, sosem voltam GTA-fanatikus. A Silent Hill-ekbõl a Shattered Memories egy "érdekes kísérlet", ahogy már mondták elõttem, nagyon jó ötlet, hogy szinte fullosan te alakítod a story-t, de elég unalmas és kiszámítható, hogy normál világban semmi veszély nincs, a frozen hell-ben meg csak menekülni kell.
Az Origins egy elég jó rész, viszont mindkettõ kijött PS2-re (ezért is mondtam, hogy amellé nem érdemes venni, ha csak egy kézi konzolt akarsz, mert kevés olyan játék van rá, ami nincs ps2-re). Ha PSP lesz a választás, még ajánlom a God of War-okat, a Dante's Inferno-t, a Third Birthday-t, az Untold Legends-eket, a Tekken-eket, a Metal Gear-eket, a Dead to Rights-ot, az Infected-et (ez inkább vicces, mint jó, de van benne valami, ami miatt végig az ember akarja vinni), a Castlevania-t, a Moster Hunter-eket, a Mortal Kombat Unchained-et, a MediEvil-t, a SilverFall-t, a Warriors of the Lost Empire-t, az Obscure II-t... most hirtelen. FPS-t ne vegyél rá, mert iszonyat el van cseszve mindnek az irányítása.

DS-re nálam bejövõsek:
Castlevania-k (különösen a Portrait of a Ruin), Dementium-ok, Mazes of Fate, C.O.R.E., Another Code, Aliens Infestation, Phoenix Wright-ok, Infinite Space, Warlock of the Firetop Mountain, Ninja Gaiden Dragon Sword, Dead and Furious, C.O.P - The Recuit, Metal Slug 7, Contra 4, Nanostray-ek, Etryan Odyssey-k, Dungeon Explorer, Teenage Zombies, Warhammer 40000, Orcs and Elves, Brothers in Arms, Metroid Prime Hunters, Deep Labyrinth, Resident Evil Deadly Silence, Ultimate Mortal Kombat. Így hirtelen...
Meg persze vannak mindenféle Mario-s cuccok, meg egyéb N húzócímek (Zelda pl), de nekem nem annyira bejövõsek.

3DS-re pedig nézd meg a Resident Evil Revelations videókat a youtube-on, és vedd hozzá, hogy a legjobb Resi egy jó ideje már, valamint várós rá a Heroes of Ruin, ami pénteken jelenik meg.

Csibe001
Raymannél maradok ps3-as verziónál, túl kicsi a kijelzõ 3ds-en, egy ilyen gyönyörû játékhoz. A másik nem rossz, én single-t próbáltam ki, elég addiktív. :D

Mindkét demon nagyon jó, Rayman Shadow pálya brutál nehéz, Heroes of Ruin meg multis demó!

Jöj-jön-jön:

http://www.nyko.com/products/product-detail/?name=Power+Grip+Pro