Nintendo 3DS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Eladó Nintendo 3DS Cosmo Black!
- tökéletes állapotban
- 1 hónapos, garanciális (Média Marktban vásárolt)
- dobozában, kézikönyvekkel
- minden gyári tartozékkal: hálózati töltõ, töltõ keret, AR kártyák
- védõfólia mindkét képernyõn, +1 csomag fólia szett
- szilikon védõtokban (csúszásgátló anyagból)
- 2 játékkal: Resident Evil: Revelations és Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars
Ár: 39e Ft
;)
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Így egymás mellett amúgy nem rossz, sokkal nagyobbnak hittem. Talán egyszer veszek én is egyet.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Elsõnek eléggé elrettentett ez a gép,de most már erõsen gondolkozom rajta,hogy õsszel egy ilyet veszek. Látom a start/select gomb az maradt a régi szar helyen.
Árat még ti se láttatok egy magyar oldalon se mi? Sõt elõrendelést se nagyon
Resident Evil: Revelations
Tökéletes állapotban.
Ár: 8000Ft
Bár múltkor a buszon nagyival ment egy kb 10 éves gyerek aki Mariot tolt a DS XXL-én. :D
Itt egy rövidke videó róla.
Nekem a demó olyan közepes nehézségûnek tûnt, de pl. a pálya végén a fõnök nagy gyík volt...
Egy hét alatt megjön.
Igaz még csak kb 10 órát játszottam <#hehe>#hehe>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(bár a mostani 3DS meg kicsi...)
Kíváncsi leszek idehaza mennyibe fog kerülni, de a 200 dolláros termék itt lesz 60+k az biztos...
http://kotaku.com/5920420/nintendo-announces-a-new-bigger-3ds
nekem ez egyetlen, ami tetszik benne az a felület, mert úgy néz ki nem a csúszós cucc, hanem a jó kis húzott matt borítás.
Sajnos a méret viszont..., kicsit túllõttek a célon. Volt DSi XL-em kb. fél évig (ha jól látom méretben teljesen egyforma lesz a 3DS XL és a DSi XL) és nagyon jól összerakott cucc volt, de játszani szörnyû volt rajta 30 pec után.
...és persze nincsen rajta 2. analóg kar, sokan sírnak is miatta, pedig szerintem öngyilkosság lett volna rárakni, Nintendó nagyon kényes volt eddig is a kompatibilitásra, sok rajongót vesztettek volna el, szvsz.
alternatív megoldásként:
Zelda: link of the past és Mario jellegû játékot keresek, tudtok mondani címeket?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Van aki ezt várja? Ennyire csak nem szar a helyzet :D
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem kell, adnak hozzá alapból.
Mondjuk a 8 giga egy E1000-hez lehet, hogy felesleges, mivel csak menteni fogsz rá - arra meg a fél giga is bõven sok. A nagy kártyákat csak a store-ról letöltött játékok tárolására érdemes használni, viszont az E1000-ben nincs WiFi, tehát nem tudsz felmenni a store-ra.
105 Fontért kaptam egy készüléket, egy 8 gigás memóriakártyát, egy Gran Turismo játékot plusz egy kupont, amivel egy tíz fontos kedvezményt vehetek igénybe (amibõl itt kijön egy GTA pl.)
A lenti játékokat majd beszerzem, egyelõre töltõn van, be sem kapcsoltam, mert megyek dolgozni... :(
Amúgy PSP-s játék nem memóriakártyán van, hanem UMD lemezen (olyasmi, mint egy MicroDVD).
Lipovics: én egy 3DS-el lepném meg magam elsõként, de utána hamar beszereznék egy PSVitát is (ha a pénzmag nem opció...)
Az Origins egy elég jó rész, viszont mindkettõ kijött PS2-re (ezért is mondtam, hogy amellé nem érdemes venni, ha csak egy kézi konzolt akarsz, mert kevés olyan játék van rá, ami nincs ps2-re). Ha PSP lesz a választás, még ajánlom a God of War-okat, a Dante's Inferno-t, a Third Birthday-t, az Untold Legends-eket, a Tekken-eket, a Metal Gear-eket, a Dead to Rights-ot, az Infected-et (ez inkább vicces, mint jó, de van benne valami, ami miatt végig az ember akarja vinni), a Castlevania-t, a Moster Hunter-eket, a Mortal Kombat Unchained-et, a MediEvil-t, a SilverFall-t, a Warriors of the Lost Empire-t, az Obscure II-t... most hirtelen. FPS-t ne vegyél rá, mert iszonyat el van cseszve mindnek az irányítása.
DS-re nálam bejövõsek:
Castlevania-k (különösen a Portrait of a Ruin), Dementium-ok, Mazes of Fate, C.O.R.E., Another Code, Aliens Infestation, Phoenix Wright-ok, Infinite Space, Warlock of the Firetop Mountain, Ninja Gaiden Dragon Sword, Dead and Furious, C.O.P - The Recuit, Metal Slug 7, Contra 4, Nanostray-ek, Etryan Odyssey-k, Dungeon Explorer, Teenage Zombies, Warhammer 40000, Orcs and Elves, Brothers in Arms, Metroid Prime Hunters, Deep Labyrinth, Resident Evil Deadly Silence, Ultimate Mortal Kombat. Így hirtelen...
Meg persze vannak mindenféle Mario-s cuccok, meg egyéb N húzócímek (Zelda pl), de nekem nem annyira bejövõsek.
3DS-re pedig nézd meg a Resident Evil Revelations videókat a youtube-on, és vedd hozzá, hogy a legjobb Resi egy jó ideje már, valamint várós rá a Heroes of Ruin, ami pénteken jelenik meg.
Jöj-jön-jön:
http://www.nyko.com/products/product-detail/?name=Power+Grip+Pro