Nintendo 3DS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koccadam
Szia, hát ez emberfüggõ, ismerek olyat,akinek zavarja a szemét a 3D. Azért van rajta a konzolon a 3D csúszka,hogy tudd állítani a 3D mélységét. Nem kell teljesen rávenni,és akkor szerintem nem fog zavarni,de mégis 3D-ben látod majd a játékokat. Az én szemem nem zavarja a a 3D hatás,de ettõl függetlenül nem mindig játszok 3D mellett 😊<#smile>

Prypiat
Sziasztok!

Egy 3dsXL vásárlásán gondolkodom,ma voltam is élõben kipróbálni az új super marioval,azonban pár perc után egy furcsa nyomó érzés lett a szemeimben,ami sokat enyhült ha kikapcsoltam a 3D-t. Tapasztalt más is hasonlót? Ez most eléggé elgondolkodtatott mert leginkább a 3D miatt venném meg a konzolt de ha folyamatos szemfájdalom mellett tudnék csak játszani vele akkor sajnos le kell tegyek róla...

Üdv: Pripyat

koccadam
Eladó mario tennis 3ds, akit érdekel írjon.

koccadam
3dshungary találkozókon igen 😊

Sheltem
Srácok meg lehet már valahol élõben tekinteni a 3ds xl-t? Valamelyik saturnban, mmben vagy hasonló helyen nem látta valaki?

Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

koccadam
A resi angol borítós? Kódot már felhasználtad? Érdekelne a játék.

Eladó 2db 3DS játék:

Resident Evil: Revelations
7000 Ft

Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars
3500 Ft

Mindkettõ tökéletes állapotban.
TDC Geronimo
Ok megy a mastercardom 😮

Akkor nem szóltam. Fasza ahogy nézem NSMB2 17tõl elérhetõ. Szombaton veszem is meg XL 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Vagy elfogadja a magyar bankkártyákat is? Most olvasom 3DShungaryn egy régebbi cikket, amiben azt írja, hogy elfogadja. Valakinek valami tapasztalat?

TDC Geronimo
Nem tudja valaki hol lehet nintendo shopba levásárolható feltöltõkártyát venni vagy valamit? Gondolom mindenkinek UKre van állítva, mert MOról nem érhetõ el a shop, viszont emiatt a magyar kártyát se fogadja el.

Laza
A kompatibilitások miatt pont értelmetlen bármelyiket is megtartani 😊
És a DSi-met a 3DS után lecseréltem egy DS Lite-ra, mert abba legalább belemennek a GBA kártyáim. A DSi-nek semmi haszna innentõl 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ez kettõs dolog. Akinek van már DSi-je, DSi XL-je, vagy 3DS-e, és nem is tervezi eladni, akkor nincs szükség még egy adapterre, mert mindegyiké ugyanaz. Akinek meg nincs, annak tényleg hátrány.

https://last.fm/user/supermario4ever https://supermario4ever.wordpress.com/

Már elnézést, de ezt hogy gondolta a jó öreg N? Töltõ nélkül adják az XL-t? Nooormális? Okosabb lett volna kivenni pl. a felsõ kijelzõt a pakkból, azt drágábban lehet (külön) megvásárolni.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Laza
Ez kva jó 😊
Van GBA SP-m is, Lite-om meg 3DS-em, pont jó lenne mindhez 😊
Lehet rendelek egyet.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

zola2000
Én most EZT rendeltem meg, 600 forintért (általában hónapok kérdése mire ideér, 99,4% hogy jó lesz : )

A

Laza
Na, az az USB-s kábel fasza, nem is értem miért nem tudtak egy ilyet belerakni. Én a laptopon kívül már semmit sem töltök hálózatról, szinte mindent csak USB-rõl (teló, fényképezõ) 😊

zola2000
(hogy itt miért nincs szerkesztés gomb? Nálam ettõl a hosszú linktõl szétment az oldal)

A

Szia, szeretném a segitségedet kérni VPN csatlakozás ügyében. Nekem nem enged limit miatt a Real-VPN regisztrálni, de elméletileg ugyanezt tudja a http://www.tunnelbear.com/ is. Ehhez viszont ez a lépés nem áll rendelkezésemre: "beállítottam a Windows hálózati kapcsolatoknál egy VPN kapcsolatot és megadtam a Real-VPN-nél kapott adatokat az angol szolgáltatáshoz."
Tudnál esetleg segiteni? Nagyon megköszönném.
Üdv, Gyuri
Sheltem
Hát elég nagy faszság... (jobb szót nem tudok rá).

Gondold el anyuci akinek gõze nincs ezekrõl a kütyükrõl karácsony elõtt vásárol a pici fiának. Nem tudja mit vegyen, nézegeti a konzolokat, és 3ds xlre esik a választása. Kisfia a fa alatt ki bontja nagy izgalommal szenteste és kiderül, hogy 4-5 órát tud csak vele játszani mert nincs benne töltõ(azt már hozzá se teszem, hogy 2 ünnep között nem egyszerû a boltok nyitvatartása sem).

Szar húzás volt ez a nintendó részérõl akárki akármivel magyarázza meg.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Laza
Lite-om van, annak a töltõje biztos nem jó a 3DS-hez. Nem is értem, hogy gondolták ezt mikor kitalálták.

Sheltem
Azt olvastam, hogy dsi , dsixl töltõ is jó hozzá. Szóval elvileg, ha látsz valahol ilyet olcsóé (pl vatera, apronet, hardverapro) azis jó hozzá.
Azért nézz utána de egyik magyar tesztben ezt olvastam.

Laza
Engem az érdekelne mennyi hozzá egy töltõ, mert ezt nem adnak. Bezzeg 20 kiló papírt bele tudtak pakolni a dobozba ... ennyit a környezetszennyezésrõl.
Legalább egy 20Ft-os USB kábelt tettek volna bele a töltõ csatijával.

Sheltem
És azis érdekelne, hogy hol lehet megnézni élõben. Szóval ha valaki lát ilyet MM-ben, saturnban akárhol kirakva írja meg legyen szíves.

(kíváncsi vagyok a felsõ kijelzõ képminõségére).

Köszi

Sheltem
Igenigen, engem is érdekelnének a tapasztalatok/vélemények.

TDC Geronimo
Na beszerezte valaki az XL modellt? Nézegettem árakat és olyan 58-60 körül mozognak jelenleg

Laza
Ha érdekelne valakit Mario Kart figura, az menjen gyorsan valamelyik Kik üzletbe, mert van most cukorkás cucc, amihez Mario meg Yoshi is van !!!
520 Ft

Pl a Savoya parkban biztosan van még, a Lurdyban már elfogyott.

Nekem megvan az eredeti licencelt távirányítós Mario és Yoshi, még külföldrõl rendeltem õket. A gyerek szerette nyúzni, most kapott sajátot, meg magamnak is szervátam azért 😊
Méretre ugyanakkorák.

Az eredeti távirányítós:

zola2000
friss: még 2012ben jön EURÓPÁBA A PROF LAYTON VS PHOENIX WRIGHT!!!

http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=17559&news

A

Még mindig eladó 2db Nintendo 3DS játék.

Ár: 7500Ft

Ár: 4000Ft

Tökéletes állapotban.

és szerintem olcsóbb vagyok, mint a zavvi/thehut (és gyorsabb, megbízhatóbb is!) ;-)
n000rbi
Csak ma a thehut.com-on NintendoDay, leárazásokkal!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

zola2000
És? Nekem DSbõl is máig a legelsõ lite elõtti változat van meg, és még a 2012es játékok is mennek rajta 😊

csak a külsõn-méreten alakítgatnak, a gép teljesen ugyanaz marad.

A

A Gift-elés (hehe, német nyelvtudással ez már vicces is! NICHT!) arra jó, hogy ha EU-n kívülrõl rendelsz (itt persze nem ez a helyzet), akkor ha ráírják a csomagra, hogy ez ajándék, akkor nincsen illetékfizetés.
kisgabo
Please choose a delivery option:
International Standard Delivery £0.99

és kész, nem enged mást a varangy.

Send this order as a Gift

Gift Wrap this order.

ezek mire jók?

Fizetési mód (paypal)
cím ellenõrzés
Delivery Option itt tudom választani

Ahogy lejjebb is írtam hiába kértem így, a postás simán csak bedobta.
Semmit nem kell alá írni. Azért csengetett (borravaló csodákra képes).

Amúgy megkérdezhetem, hogy mit akarsz rendelni?
Most látom, hogy megint van Tales of The Abyss. Lehet meglepem magam vele.
n000rbi
<#nemtudom>

n000rbi
#nemtudom]

kisgabo
node, hogyan állitható be a tracked?

amugy röhej, hogy a hazai retek webshopok, még csak válaszra se méltatnak rendelés után. <#duhos2>

n000rbi
Ahogy írtam korábban is, én mostanában háromszor is rendeltem zavvi-ról, minden esetben gond nélkül megérkeztek a játékok. (persze ismerem a postást, majdnem szomszédom)

koccadam
Nekem ez a második rendelésem, az elsõ is sima postával jött,és a mostani is úgy jön,remélem megjön, felénk rendesek a postások, bár ha már pesten lezsebelik akkor bachatom.

kisgabo
senki? sajna a sima levelet idegen is kilophatja a ládából...

kisgabo
rendelésnél nem engedi kiválasztani ez a birka, csak a sima szállítást.

kisgabo
paypal ok, azt is látom standard international standard delivery 99 penny ami korrekt, de a postás /hungary/ lop...... inkább a 800 penny-s tracked delivery érdekel, de nemtom hol állítsam be.

n000rbi
Én Paypal-t használok, de szerintem kártyával is lehet (viszont csak virtuálissal mernék a helyedben)

Felgolos
Hogyan fizethetek(zavvi)? paypallal vagy kártyával is lehet.

n000rbi
Hm, épp az utóbbi hetekben rendeltem párszor tõlük, de ilyesmi nem is rémlik... 1 fontot levontak szállításra, rendben meg is jött mindegyik játék. (persze lehetnek kivételek :/)

kisgabo
urak

zavvi rendelésnél mikor kérdi a szállítás módját /sima levél vagy regisztered .99 penny vs. 8 font / mert majd nem a rendelés végére értem, de nem kérdezi meg.

kisgabo
rendelt már valaki az amazon ról/usa/ cuccot, ajánlott légipostával?

zavvi egyszerû lenne, de 8 font csak a posta, a sima ugyan 99 penny, de tudjuk, a magyar posta dógozoi néha csumáznak..

Eladó 2db Nintendo 3DS játék.

Ár: 7500Ft

Ár: 4000Ft

Tökéletes állapotban. Személyesen Debrecenben, posta ajánlott levélként +500Ft/db, ha mindkettõt megveszed állom a postát.
kisgabo
kira, harvest moon two towns 3ds meg sehol, persze angliában 06 29-én azonnal a polcon volt. de ez retek hungary.

kappe nintendo, már menne a supercard3 ds-en, ha lenne... 😞

Gamepark-ban van. 12990Ft.

A4000T \"Only amiga makes it possible\"