2468
A nintendo új kézikonzolja elhozza a valódi 3Dt elérhető áron
  • Demeterf
    Sf4 vagy Doa vagy Tekken? Nem tudok dönteni. Szerintetek?
  • koccadam
    http://www.zavvi.com/games-3ds/metal-gear-solid-snake-eater-3ds/10300621.html még akciós.
  • Demeterf
    A psp-s Peace Walker-ben 25-30 órám benne van. Onnan vették az irányítást, igy már teljesen megszoktam:-)
  • Demeterf
    Igen arra gondoltam. Köszi a tippet, de nem találtam már.
  • Laza
    "Az irányítás kézre áll, nem zavaró"

Én pont ezért csalódtam benne, az a legrosszabb az egészben, nekem így játszhatatlan volt.
  • koccadam
    Metal Gear Solid 3D - Snake Eater <-- Ha erre gondolsz.
  • koccadam
    Zavvin most van/volt 4000ért postával (posta ingyenes ugye). Eu-s bontatlan.
  • Demeterf
    Metal Gear Solid3 demo nagyon jó! A kedcenc játékom ps2-n. Itt új értelmet nyer az egész:-) Az irányítás kézre áll, nem zavaró. A grafika kiváló, 3d király, semmi fejfájás. Az egyik húzó cím volt számomra. Már csak olcsón kéne találni egyet.
  • hitman090
    Sziasztok!

Akarok venni egy 3DS Xl-t jövő hónapban a kérdésem csak annyi lenne hogy ennél a csomagnál ( Nintendo 3DS XL (Fehér) + Super Mario 3D Land (Nintendo 3DS) ) a játékot megkapom kazettán vagy csak fel van dobva az sd kártyára a gépre? és onnan tudom futtatni?
  • Demeterf
    Megjött! Tök szuper! :-) Sima nem xl.
  • Laza
    A MH3 demoban a víz alatti harc azért elég brutál ezzel az irányítással :)
    Valahogy a dual wield csajszival megy a legjobban, az sokkal gyorsabb, mint a többiek, gyorsabban reagál meg többször tudom őket még ha kis ideig is, de ütni.
  • koccadam
    Hát elég fail szagú igen... érthetetlen.
  • Laza
    Pedig basszus az egésznek ez az egyik legélvezetesebb része ... úgy érzem ez epic fail a készítők részéről.
  • koccadam
    Hát ezt én sem gondoltam volna... :\ what a fail... De azért jólesz ez
  • Laza
    Mindegy, a 3-al elleszünk singleben, és majd a 4. részben lehet multizni :)
  • Demeterf
    Hát igen, elég megtévesztő. Akkor sajnos igaz:-(
  • TDC Geronimo
    Wii Us verzióba lesz, 3DSnél csak local multi lesz illetve Wii Un keresztül lehet crossplaybe multizni
  • Laza
    Bakker, most nézem, és állítólag tényleg nincs ... a buzi videókban meg mutogatják a multit. Eddig nem is láttam, hogy nem lesz ... most teljesen elszomorodtam, hiszen pont ezért (is) vártam nagyon :(
    Ki a franc akar local multit? Menjenek már a francba.

De a 4-ben lesz.
  • Demeterf
    Mintha azt olvastam volna, hogy a MH3-ban nincs online multi. Ez igaz?
  • Laza
    Ezzel a MH3 demóval egy bajom van, odarak neked vagy 14 féle karakter osztályt egy rakás holmival meg a ládában is egy csomóval, de az ég világon semmilyen tutorialt nem ad a használatukhoz.
    Konkrétan az íjjásszal tudtam váltogatni altató meg egyéb lövedékek között (20-20 mindből), de halvány lila gőzöm sem volt arról, hogyan használom el :)
    Na meg az akciógombok is más-más funkciókat látnak el az osztályoknál.

Marad a net :)
  • TDC Geronimo
    Pont a legjobbkor.
  • Demeterf
    Sziasztok! Jövőhéten én is csatlakozom a 3ds táborhoz, már alig várom
  • Laza
    Van új Monster Hunter 4 előzetes:

• Laza
    Mondjuk ebben az esetben rendkívül jól megoldották a második analóg hiányát az érintőképernyős d-pad-al ..... sőt, jobb is, mert a kiegészítőnél át kell nyúlnod felette, hogy elérd a gombokat, itt meg minden kézre áll.
    Remélem ez a megoldás példaként fog szolgálni másoknak :)
  • koccadam
    A teljes verzió az lesz valószinűleg, a demókba nem szokták belerakni, lásd Kingdom Hearts . A resident demóban viszont volt, nem értem miért lenne nehéz belerakni a demóba is :D
  • Laza
    Nekem nem, túl lassan reagál, ráadásul kva kicsi ehhez a képernyő.

Viszont a MH3 iszonyatos megabrutál királyság lett!!!! És brutális kihívás van benne ... konkrétan az easy monsztát sem tudtam elsőre egy long sword-ös karival leverni a 20 perc alatt :D
    Meglepően jó a kis képernyőn, de csak 3D-ben, mert az kiteljesíti a teret és nagyobbnak tűnik ... viszont a nagy akcióban nehéz úgy megtartani, hogy ne legyen néha szellemképes ... simán 2D-ben már fura, kicsi. Ennek kva jól áll a 3D ... az irányítása is meglepően jól lett átrakva. Mondjuk ez érdekes, hogy induláskor kapásból közli a játék, hogy az extra analóg karral nem kompatibilis a játék, szóval senki sem ruházzon be rá :)
    Én most ki sem kapcsolom a masinát, le van csukva a teteje, töltőn van, mind a kb 15 féle karival nyomatni akarom a hétvégén ... jó kis tartalmas demó ... szerencsére nem dob ki, ha letelt a 20 perc, hanem a demó elejére tesz ... egy darabig ez fog rajta non-stop menni :)

Végre egy értelmes és tartalmas játék (Nekem) :D
  • Anubys
    Nem kell fél óráig ütni, ne csak az attackot használd, annyi a trükk. Az első ütés után az ugrás is támadás, konkrétan egy felütés, ami után a levegőben is tudod püfölni, le már nem esik... :)
    Meg gondolom erősödik majd odővel a fegyvered. Nekem bejön a cucc, a grafika és a hangulat is. Jó, én fanatikus vagyok.
  • Laza
    Nekem a PS2-es Lament of Inocence is bejött. De ez, hogy fél óráig kell ütni egy mobot, szörnyű. A nagygépes új Castlevania is ezért nem tetszik.

A MH3-at még nem próbáltam, de azt tuti megveszem.
  • koccadam
    Azért szerintem nem olyan rossz ez a Castlevania mint ahogy leírtad. A 2 játék közül szerintem a MH3-at venném meg. Számomra a Castlevania feeling végetért SNES-en a Super Castlevania IV-el. Amik azután jöttek ki már tök más,hack and slash lett belőle,pedig az első 4 rész nagyon szuper volt, még talán a 2-re is rálehet mondani.Amik kijöttek DS-re nekem azok sem tetszettek,metroid féle eltévedek mindenhol feeling :D Ez ami most jön 3DS-re a kettő közti,ahogy a demóból láttam.Biztos nem tetszene annyira mint a régiek,de amit a demoból láttam az tetszett.
  • Laza
    Én eddig csak a Castlevaniát próbáltam, de nálam felejtős. Olyan mint amire számítottam. Egy szaros csontvázat is fél órán keresztül kell ütni, ami meg egy cseppet nagyobb nála, azt egy óráig. A karakter reakcióideje a gombnyomásra borzalmas, konkrétan amíg meg az ütés animáció, meg sem mozdul, ugorj így el 1-1 támadás elöl.

De nektek jó játékot hozzá, 10+-ért én kihagyom. Majd 3eFt-ért jó lesz.

(egyébként a sima 3DS-en iszonyat miniatűr a karakter)
  • koccadam
    Én is próbáltam,leszedtem mind 2-t. Nagyon meglepődtem a MH3 milyen királyra sikeredett!!! Viszont illő lenne XL-re cserélni a konzolt,egyre több játéknál érzem,hogy nagyobb kijelzőn kellene játszani. Castlevania is nagyon jó lesz.
  • TDC Geronimo
    Hát castlevania bitang jól néz ki XLen
  • Laza
    Izzítom én is. Kíváncsi vagyok milyen ilyen kis képernyőn a MH3 :)
  • TDC Geronimo
    castlevania és MH3 demo fent van eshopba! Most szedem őket
  • Laza
    Mert egy tartalmas akcó-RPG bazi nagy szörnyekkel :)
  • Laza
    De most állítólag végleges, hónapok óta nincs új fw, és az van kiírva, hogy nem is lesz.
    Keresnem kell egy másik típusú kártyát, pedig jóféle volt ez az A2i :)
  • TDC Geronimo
    Csütörtökön monster hunter 3 demo. Meglesem, mert mindenki odavan érte, de fogalmam sincs, hogy miért.
  • zola2000
    Úgy tudom, hogy már többször volt blokkolás, de mindig jött új acecard firmware amivel jó lett.
  • hitman090
    Sziasztok!

Kérdésem az lenne hogy gondolkodok egy 3DS XL vásárlásán, de csak azért vennék ilyen gépet mert van rá Super Mario 3D Land, meg Resident Evil: Revelations és nem tudom hogy később milyen címek érkeznek majd ami miatt megérné venni ilyen konzolt? Tudnátok írni játék neveket megjelenési dátummal ? csak hogy könnyebb legyen eldöntenem hogy megéri e?

Válaszokat előre is köszönöm
  • Laza
    Most komoly, hogy az Acekard véglegesen blokkolva van a 3DS-en? Nem használtam már kb jó egy éve, én hülye meg a demó töltögetések miatt mindig frissítettem a 3DS-t.