16
-
dimenzio harcos #16 a 80-as években azért még keménynek számítottak a rémálmok szerintem.
a feldolgozások 90%-a meg szarabb, mint az eredeti.
éljen a szmítógépes korszak.. -
kalapos01 #15 Egy tinihorrorban kik játsszanak? Freddy gyerekeket öl. -
BobMR #14 "Miert kell minden filmben mostanaban tiniknek jatszani...."
Ebben azért, mert Freddy Krueger egy gyerekekre specializálódott sorozatgyilkos. -
winnie #13 abból indulj ki, hogy mit mondtál először: semmit sem lehet hozzátenni. úgy mondod, mintha anno wes craven segedelmével megszületett volna az a film, ami a legteljesebb, a kvázi origó, a filmuniverzum központja. a feldolgozás nem feltétlenül hozzátevésről szól - szólhat újragondolásról, felfrissítésről, aktualizálásról és mégannyi szép szóról. -
bmw #12 1. Eddig sem tartottam nagy szam filmnek ezt...
2. Miert kell minden filmben mostanaban tiniknek jatszani....
Ettol kesz vagyok, nincs normalis szinesz valasztek vagy mi a rak van... -
nessboth #11 Előre megmondom nektek barátaim: véres lesz, de qva unalmas... -
Silenzio #10 Miért ne? Köhömm. Miért készítenek remake-eket? Amiért a vallások átveszik egymás motívumkincsét, amiért a klasszikus történetek korszellemhez igazítva újra és újra napvilágot látnak - aktualizáltan, a megváltozott környezethez és igényekhez igazítva. Ajánlom Propp munkásságát a téma iránt érdeklődőknek, George Lucas is ebből írta a szakdolgozatát, és mi sem bizonyítja jobban a sikerességét, mint hogy a Star Wars-zal az utóbbi 50 év leghatásosabb popkulturális eposzát tette le az asztalra. Ellenpélda a Psycho remake-je. Színes, oszt' ennyi, semmit nem változtat az eredetin. Meg is bukott, mint a szemét. winnie tehát a válaszom egyben kérdés, a labdát visszadobva: hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni? És mielőtt valaki visszaírna, hogy szar a példa, mert ez tisztán üzlet: igen, ezért kell újítani, folyamatosan fejlődni. Akármilyen cinikus, kiábrándult valaki, csak nem gondolhatja, hogy az ember gyomra akár 25 évente beveszi ugyanazt a szart? He? -
#9 "Durva lett az új Rémálom az Elm utcában"
szókincs 2010, a magyar médiában.
filmhez szólva várós, jah. -
csikebogyo #8 remélem jól fog sikerülni:) -
opeca #7 Meddig fog még tartani ez az ostoba, remake-elős korszak? -
winnie #6 miért kéne hozzátennie? milyen butaság ez? -
AZTA #5 Sztem meg ez pont olyan vacak lesz mint az előző 6-7 vagy mennyi volt belőle. -
#4 Egyik nem zárja ki a másikat. Lehet élvezhető úgy is, hogy sok újat nem nyújt, mert azt nyilván nem fog. -
#3 durva movie nagyon várós :D -
jahola #2 szerintem meg nagyon is jó film lesz, bár ez csak az én véleményem, az eddigi trailerek alapján... -
Silenzio #1 Akkor sincs semmi, amit hozzátenne az eredetihez.