Készüljünk fel az izlandi vulkánkitörések évtizedeire
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem is ez érdekel. Airbus, Boeing, Rolls-Royce, GE... eddig senki sem gondolta végig, mi lesz, ha valamelyik izlandi vulkán elkezd pöfékelni, mint tette azt már számtalanszor? Mint a téli gumi, ilyenkor mehetne fel a vulkánállóbb hajtómû legalább néhány gépre, ami esetleg nem annyira gazdaságos, de mondjuk magasabb hamukoncentrációban is használható.
Persze a kérdés költõi, egyik felsorolt cég se fog milliárdokat áldozni egy termékre, ami esetleg csak ötven év múlva termelne nyereséget. Bár most sokat kaszálhatnának rajta. Simán lennének, akik arra a néhány gépre tízszeres áron is váltanának jegyet.
Persze a kérdés költõi, egyik felsorolt cég se fog milliárdokat áldozni egy termékre, ami esetleg csak ötven év múlva termelne nyereséget. Bár most sokat kaszálhatnának rajta. Simán lennének, akik arra a néhány gépre tízszeres áron is váltanának jegyet.
Talán ideje lesz végre zártrendszerû hajtómûveket fejleszteni, nem csak fújolni... :S
Jaja rarant parat es aztan nyugi van.. kar hogy nem pasibol van<#gonosz3>#gonosz3>
Van olyan elmélet, hogy a dinamonoszaruoszok kihalasztását is a megnövekvõ vulkáni aktivitás okozta.
Valszeg az is leállította a légi közlekedést, ami a világgazdaság összeomlását okozta.
<#nevetes1>#nevetes1>
Valszeg az is leállította a légi közlekedést, ami a világgazdaság összeomlását okozta.
<#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
@Anomaly: az atom mar megvolt.. szted miert fustol?
Krizis melle meg egy vulkan kitorest is ami lehuzza a repulo ipart.. viszont legalabb tudom h felfujhato matrac nelkul repulos nyaralas nem celszeru megkezdeni! Fasza 60 evunk lesz...
Krizis melle meg egy vulkan kitorest is ami lehuzza a repulo ipart.. viszont legalabb tudom h felfujhato matrac nelkul repulos nyaralas nem celszeru megkezdeni! Fasza 60 evunk lesz...
Körül kellene nyiszálni, hadd folyassa ki a magját <#vigyor1>#vigyor1>
Akkor megnyugszik majd!!!
<#vigyor1>#vigyor1>
Akkor megnyugszik majd!!!
<#vigyor1>#vigyor1>
http://www.tradeximp.com/
atomot nekik az megold mindent
Nothing Ever Changes
← ElőzőOldal 3 / 3