Rejtélyes rádióemissziót észlelnek egy szomszédos galaxisból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idézek:
"Fontos azonban kiemelnünk, hogy az relativitáselmélet nem tiltja a fénysebességnél eleve gyorsabban mozgó részecskék létezését. Az egyenletek szerint (ha léteznek), ezek viszont soha nem lassulhatnak le fénysebességre, mivel a lassításukhoz kellene végtelen energia. Ezeket az elméleti részecskéket még a 70-es években elnevezték "tachyon"-oknak, létezésüket eddig direkt módon nem sikerült bizonyítani. "
Ez egy tudományos cikk..keress rá 😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Felgyorsulni nem lehet a fénysebesség fölé...
Eleve gyorsabbnak lenni, az nincs kizárva a relativitáselméletben 😊
Látszólagosan nagyobb sebességet bárki eltud érni a fénynél 😊 az nem nagy kunszt 😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Másrészrõl nekem sincsenek kételyeim, hamarosan fognak alkotni egy elméletet, ami bebizonyotja hogy a világon minden állatnak maximum két lába van, még a 100 lábúnak is...
Nem teccik...
A
minden összedõl amit tanultak, amin dolgoztak, amerre el akartak jutni
ha igaz, hogy létezik ez az akármi,
akkor bie bie relativitás elmélet, õsrobbanás, húrelmélet, gravitációs elmélet...
na ne már
meg fogják magyarázni bizonyosan, hogy az nem is így van
igazából ez egy tüköreffektus, ami 4.2-szeresére gyorsítja a látszólagos sebességet
adjunk nekik 2 hetet, ki fogják találni a mesét
Elemezgeti az adatokat, gondolja, na 20000. szupernova maradvány, hmm hmm..., mi a f#&@ ez?! <#guluszem1>#guluszem1>
Ezek a koppanások viszik elõre az összes tudományt.
De az azért nem teljesen normális dolog, hogy egy nagy tömegû fényes izé, többszörös fénysebességgel rohangászik!
Aszondja..gondoltak fekete lyukra...aha.. ami suhan mint a szélvész és világít..érdekes FEKETE lyuk lehet...vagy ez akkor fehér lyuk. 😄DD
Viszont azt azért képzeljétek el...az arcukat. Több évig tanultak mindenféle egyetemeken asztronómiát ezek a fickók, meg fizikát, és most csõdöt mond minden tudásuk...aki nem kreativ az feladja...még szerencse hogy ez esetben azt nem mondhatják, hogy áááh....ilyen nincs, mert a könyvben más van leírva.
A gyakorlati fizikusokra néhanapján ráfér egy egy ilyen koppanás.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
(De nehéz így írni😛)
iSS!
@fergusonpapa szerintem vannak mások és lehet hogy pont most szabadult el egy kísérleti hitperûrhajómûvük, ami 4Fényév/éves csúcssebességre képes... és most anyáznak, hogy "Bazdmeg Józsi akkor zajt csap ez a szar hogy a szomszéd galaxis kong tõle."
@Voronyezs fegyver jó ha van de még jobb ha nem kell használni. Bár azért kíváncsi lennék egy Galaktikus Ûrháborúra 😄
Armin & Ayu fan
He-he...<#nevetes1>#nevetes1>
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Am ténleg lehet azis h egy fejlett civilizácio valamibakit követett el.kitudja pár galaxyssal arrébb mi zajlhat le.annyira kiváncsi vagyok...látnánk 1x modjuk egy másik galaxysban ürhajot bár elég valoszinütlen de mondjuk egy lakot bolygot mondjuk.. vagy valami..ahh,megse élem sztem 😞(
Biztos h van nem egy változatosabb univerzum mi meg "egyedül'puxtulunk ki...:S
www.icewebhu
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
http://www.tradeximp.com/
<#szomoru1>#szomoru1>
http://www.tradeximp.com/
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.