13
-
#13 hazugság mind apukám már rendelt nekem egy ipadot és nagyon jó!!!! teljesen együtmüködik az iphonommal meg az imacemmel, és nagyon gyors egy asztali csúcspct is lealáz tejesítményben!!!!!!! buták akik aszt álityák hogy akadozik a vlan tejesítmény mert nagob mint a bármelyik szar pcnél!!!!!!!! -
bakagaijin #12 Hmm, márcsak az a furcsa, hogy az iPad tulajdonosok épp az ellenkezőjéről számolnak be: az elvártnál gyengébb, illetve akadozó WLAN teljesítmény :)
-
Retechegér #11 A terrorpisták nem a vámon hozzák be a dolgaikat... szerintem lega. :D -
#10 "a hivatalt a konzervatív Likud párthoz tartozó Moshe Kahlon vezeti." Remélem a Fidesz testvérpárt lévén, nem veszi át ezt a gyakorlatot... -
Archenemy #9 Érthető a félelem, hiszen a magas wlan modem teljesítmény azt eredményezheti, hogy nagyon könnyű lesz az információcsere. Nyilván ők is attól félnek, hogy mi lesz, ha ez a technológia a terroristák kezébe kerül. -
Oláh Herkules #8 bizony bizony, abdulék ott figyelnek minden bokorban, hogy lecsapjanak az ártatlan szabad világ embereire :D -
syn7h37ic #7 Dehogy a CIA... A másik oldal, a szomszédok kémkednek szerintük. -
#6 de mitől félnek ennyire? hogy lehallgatják őket? :D
Vagy már az első példányok egyikét szétszedték és találtak benne mindenféle lehallgató dolgot ami a gonosz CIA tett bele hol kémkedjen a világban? -
#5 ...hogy nagy az orruk
-
willcox #3 Én sem, de nem emiatt. Amúgy meg usákiába sem. -
#1 LOL
Be nem tennem a labamat oda..