130
  • Oláh Herkules
    "hazudsz hazudsz, folyamatosan hazudsz"
  • farxis
    apukám aztmonda hogy a macen jobban meg a gta4 mint a PC-n!!!!!!!!!!!!!!! neki már van prealfabeta belőle abból is
  • Ulkesh
    Látom egy szót sem értettél a történtekből. :)

A srác bevallottan a csaló videót töltötte fel, egyszer elindította, majd kilépett, másodjára a cache-ből már gyorsan betölt (direkt linkeltem egy videót, hogy ez hogy működik). Szegény a végsőkig szenvedett, hogy megpróbálja igazolni azt, ami az elejétől tudott volt, hogy nem igaz.
    A Kindle-s végső döfést csak annak szántam, hogy lássa, hogy nincs mit erőlködnie 200 könyvnyi adattal, reménytelen eset a Mobipockettel együtt.

A szánalom te vagy, hogy képtelen vagy megérteni valamit ami előtted zajlik.
  • Oláh Herkules
    LOOOLL megmutatja a videot, rájösz hogy FAIL neked(persze azért odaírod azt is hogy csalás), majd utána benyomod hogy te nem is azt használod :DDDDD
    mekkora egy szánalom alak vagy te :D
  • Ulkesh
    Csak halkan súgom meg, hogy egyébként piszokul nem érdekel, hogy mennyi idő alatt nyitja meg a Mobipocket Windows alatt magát, mert csak a poén kedvéért tettem fel és másoltam egy mappányi könyvet alá.
    Alapból a Kindle-t használom OSX-en és az az ezer valahány könyv amivel a Mobi szenvedett csak egy mappa a közel 80-ból, amit a Kindle egy villanás alatt megnyit.
    Csak hogy értsed, a teljes könyvtáram 79 ezer könyvből áll:

További jó szórakozást WinFan :D
  • Ulkesh
    Hát persze, hisz ha tényleg annyi lenne, akkor eleve azt mutattad volna, nem a csalást….

De ne fáraszd magad, ma már úgysem jövök erre, de azért köszi, hogy szórakoztattál, unalmas lett volna a délutáni meló, ha nem vagy. :D
  • pixx
    Ja cache nélkül 6-7 másodperc, de erről már nem csinálok videót, mert erre is kitalálnál valamit, ezért nem is fárasztom magam.
  • pixx
    249 könyv, hogy pontosak legyünk, de előtte is írtam, hogy ennyi van, és hogy mennyi idő alatt tölti be. Te erre azt írtad szeretnéd látni, felraktam egy videót, most azt mondod, mert nálad ezer könyv van...
    Megmutattam, de hiába. Nincs értelme vitatkozni, mert mindig találsz valamit, amibe beleköthetsz...
    Veled nem lehet érdemben vitatkozni...
  • Oláh Herkules
    egymás mellett szaggatás nélkül
  • Ulkesh
    "A borítok nem verték ki a szemedet...tudtam, ha feltöltök egy videót, akkor valami hülyeséget kitalálsz...cache-ből indítva ennyi idő, nálad a 3x annyi, nem tudok mit hozzá fűzni. "

Értem, szóval cache-ből nálad pár másodperccel hamarabb betölt 240 könyvvel a Mobipocket, mint nálam 1250-el. Tényleg le a kalappal.
    De vajon nem cache-ből mennyi idő alatt is tölt be?

Ha meg megnézed a videót, akkor láthatod, hogy iPhone-on induláskor le is ellenőrzi a könyveket és a borítókat is beolvassa, no meg ott sem 240 könyv van, hanem 1000 feletti.

Most végül is nem értem, hogy mit is akartál ezzel bebizonyítani..
  • Oláh Herkules
    emberek újabb csoda történt!

c&c generals zero hour visszajátszás, és lineage 2 játszás egymás szaggatás nélkül, egy 2 magos athlon x2-vel :D hogy lehet ez??? hiszen a win nem tudja több magra elosztani a folyamatokat, és neki i7-el nemmegy ez :D
  • pixx
    Fel van töltve, nézd meg :)
  • Ulkesh
    "Ez van öcsém, tényleg szánalom vagy…"

Te beszélsz? Még egy nyamvadt videót sem vagy képes megosztani.
  • Ulkesh
    Talán ha nem privátként töltötted volna fel, akkor még meg is lehetne nézni….
  • Ulkesh
    Ember, nem töltöttél fel semmit! Nem érted? :D
  • pixx
    Öcsém tényleg nem vagy semmi, megcsináltam, amit kértél. Erre ide írod ezt:

"Mondjuk közben azért az is eszembe jutott, hogy nem mindegy, hogy milyen e-book-ok vannak alárakva. Nálam rendesen elkészített, borítóval, ajánlással, rövid leírással stb. ellátott verziók vannak, amikkel van mit elszöszölnie, gondolom, ha simán csak lefordítasz egy doc fájlt a Publisherrel, akkor azzal nem foglalkozik annyit."

A borítok nem verték ki a szemedet...tudtam, ha feltöltök egy videót, akkor valami hülyeséget kitalálsz...cache-ből indítva ennyi idő, nálad a 3x annyi, nem tudok mit hozzá fűzni.
    De tényleg befejezem veled, mert sajnos a saját két szemednek nem hiszel...
    Ez van öcsém, tényleg szánalom vagy...

• Ulkesh
    No igen, mert az Apple ezzel is foglalkozik, míg a többi ugyanott gyártó cég magasról tojik az egészre.

Nem egészen értem, hogy ezzel mire is akartál kilyukadni..
  • Ulkesh
    Ennél valamivel meggyőzőbb legyél :D

Legalábbis tanulj meg videót feltölteni...
  • Ulkesh
    "Este elkészítem a videót, de ha jól emlékszem nálad se látunk boot-ot"

Nesze: http://www.dailymotion.com/video/xczslm_mobipocket-2_tech

Itt látszik, hogy frissen indítva mennyit szarakodik, majd másodjára indítva 3-4 másodperc alatt behozza cache-ből (ezért írtam, hogy látszódjon, hogy előtte még nem lett elindítva, mert anélkül hiteltelen a videó).

Mondjuk közben azért az is eszembe jutott, hogy nem mindegy, hogy milyen e-book-ok vannak alárakva. Nálam rendesen elkészített, borítóval, ajánlással, rövid leírással stb. ellátott verziók vannak, amikkel van mit elszöszölnie, gondolom, ha simán csak lefordítasz egy doc fájlt a Publisherrel, akkor azzal nem foglalkozik annyit.

A gépről meg elég ennyi?

• pixx
    Persze...neked mindenképp ajánlott ez link.
  • pixx
    Miért? Vicces, én jót röhög rajta...
  • pixx
    Itt a videód:link.

"cache-ből nálam is 5 másodperc alatt nyílik :D" remélem van stoppered, ez nem 5 másodperc alatt nyílik cacheből, gond van azzal a géppel, nem is kicsi...
    Ja felraktam a pdaból indítást, ez meg az iphone-t veri, nem kicsit, pedig 6 éves már szegényke, win mobil 5 fut rajta...
  • farxis
    nem én a szintosta igazat irom van tényleg macem itthon és tényleg a minöség csúcsa mindent kenterbe ver és gyorsabb mint a. bizony!
  • Magiszter
    Ami itt megy már erősen értelem és cél nélküli FLAME. Ulkesh nem tudja meggyőzni Pixx-et és fordítva. Szerintem már tényleg abba kellene hagyni. Akinek ennyire tetszik az iPad meg az OSX és a lerágott alma, az élvezze minden percét. Aki szerintem meg szar az egész, az használjon továbbra is Windows-t. Ennyi.

Én nem veszek iPad-et amíg nem látom értelmét. Pont.
  • WoodrowWilson
    Vegyétek már észre, hogy csak ironizál:)
  • pixx
    Este elkészítem a videót, de ha jól emlékszem nálad se látunk boot-ot, és azt se, hogy az valóban egy i7-es.
    Olyan videót kapsz, amilyent te is mutattál.
  • Oláh Herkules
    Öcsém, te aztán rendesen kész vagy, még a haverodat is alulmúlod, az pedig nem kis teljesítmény :D
  • Oláh Herkules
    "Hát igen, Windows alatt egy program elindítása is komoly feladat és szakértelmet kíván, látszik milyen felhasználóbarát és egyszerű rendszer :D"

hát igen van akinek a kapálás is komoly agymunka :D
  • farxis
    nem ironizálok te!!
  • Ulkesh
    Az ne zavarjon, hogy minden más hasít és semmi gond a sebességgel, biztos csak a Mobpicket van Atomra optimalizálva és csak i7-en lassú :D
  • Ulkesh
    Te nagyon elszállt fazon lehetsz, ha azt sem látod, hogy farxis ironizál és engem gúnyol. Te meg komolyan válaszolgatsz neki… Nem semmi egy társulat van itt, tényleg jól szórakozom :D :D :D

Várom a videódat ;)
  • pixx
    Az, hogy értelmezni nem tudsz egy mondatot...most erre mit mondjak...egyértelmű, hogy vagy szoftveresen vagy hardwaresen van hiba a géppel.

"át igen, Windows alatt egy program elindítása is komoly feladat és szakértelmet kíván, látszik milyen felhasználóbarát"

ööö most akkor te még életedben nem láttál Wint csak fényképről? Bár állítólag nagy guru vagy Win-ben, és OSX-ben, de egy mobipocket megfekteti az I7-es procidat. Diploma nélkül is látható, hogy valami nincs rendjén ott valami, de tartasz ostobának mindenkit...
  • pixx
    "sokkaltöbbmintmindent" remélem ezt a nagyon drága iskolába tanultad :))))))))
    "ojan" Meg ezt

Így kell írni te ostoba "sokkal több mint mindent" ezt meg így "olyan"

Valóban nincs Iphone-om, de saját akaratomból nincs, bár ha nálad azt jelenti, hogy csoró, akkor az vagyok...de ha ekkora észhez van kötve egy Apple termék, örülök, hogy nem tartozók oda...
  • farxis
    te vagy buta! én legaláb értek a számitogéphez nem ugy min te, és tudom hogy uklesh mondásai igazak!! apám meg járat iskolába nemis akárhova hanem 500 ezer forintért magántanárhoz havonta ahol sokkaltöbbmintmindent megtanulok mint az ojan csorok mint te akiknek nincs pénze még egyy iphonra se!!!
  • Ulkesh
    "Ami nem nagyon mozgat, hisz látszik mennyire értesz a géphez, ha egy i7-esen nem tudod elindítani a mobopocketet csak nyögvenyelősen"

Hát igen, Windows alatt egy program elindítása is komoly feladat és szakértelmet kíván, látszik milyen felhasználóbarát és egyszerű rendszer :D

Te, én tényleg nagyon jól mulatok rajtad, ahogy erőlködsz :D)
  • pixx
    A notiról tudok készíteni az itt van velem, netbook otthon Magyarországon, mint említettem a családban van, de nem az enyém...
    Mindjárt utána túrok a webkamerámmal, hogy tudok videót felvenni...
  • Oláh Herkules
    nincs értelme, akár képekkel is bizonyíthatod az ellenkezőjét(én már próbáltam régebben), az ő képzelgései szentek és sérthetetlenek :). kb ha 2 millió ember orra előtt leszállna egy idegen űrhajó, és lekameráznák félmillióan, arra is azt mondaná hogy nem úgy van, ha ő szerinte nincs úgy :)
  • pixx
    "én apple felhasználó vok és aszt kel hogy mongyam"
    Meg buta is, és nyelvtanból egyes, apád inkább iskolába járatna, nem Apple gépet kéne, hogy vegyen neked...
  • Ulkesh
    Gondolom tudsz róla videót készíteni, de azon látsszon az is, hogy frissen bebootolt rendszerről van szó, cache-ből nálam is 5 másodperc alatt nyílik :D

• pixx
    "Ulkesh" itt az új játszótársad, egy igazi apple fan, te legalább már megtanultál írni, neki még ez se megy.