World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közelében sincs az orosz medeknek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

hehe. ruszki szerveren most közölték, hogy a 9.14-es patchben buffolni fognak az FV prémiumon... asszem még is érdemes kigrindelni 😄DD
Agyaggalamb lövészet. 😄DD Egyébként szerintem a 10-es Centurion rohadt jó tank, de egy időre elege lesz mindenkinek belőlük... és persze mint medet, minden td és arty szanaszét basz. 😄DD
Tök jó, centurionokat, easy átlőni...nem kell szórakozni t10-ben semmi arty-val td-vel meg ilyesmi...bemegyek és easy dmg 😄D
A legjobb még h én nem is csinálom a küldetést...csak hátradőlök és arra fókuszálok amire amúgy is szoktam, minél több dmg legyen és kész 😄
A 750-es küldit reggel megcsináltam, szerencsére gyorsan meglett. utána még volt egy röpke órám dmg-t grindelni. 4-5 AX mindkét oldalon, akik bátrabbak a kelleténél. 1 óra alatt 20ezret összehordtam, gyakorlatilag kacsavadászattá vált a tier 10 a sok elgyötört(?) AX miatt. 😊 Őszintén szólva én nagyon élveztem, alig várom hogy hazaérjek, és este folytassam. 3000 dmg alá nem nagyon kellett menni, csak a stock m103-mal. 😊
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2016.02.15. 13:15:35
persze, reggel vagy késő este, mikor a sok zombie alszik különben baszhatjuk... és igen ha lose, esélytelen...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.15. 12:53:42
Rengeteg az agyhalott amőba, nem biztos, hogy annyira jó ez. Örülök, hogy a 750-es küldetést már reggel megcsináltam, most csak a sebzés kell és nem kell győzni (a 750 gyakorlatilag csak győzelemmel jöhet vagy medállal, vesztes csatában szinte kizárt), mert elképesztő jelenetek újra és újra. Egy komplett oldal elpusztul 2,5 perc alatt, komolyan nem is tudom, hogy van-e az ellenfélnek egyáltalán ennyi dpm-je vagy egymást lövik ezek ilyenkor? Gyakorlatilag folyamatos lövés mellett lehet csak ennyi hp-t lepusztítani ilyen rövid idő alatt, mert vannak lepattanók meg nulla crit lövések is. Hihetetlen tényleg, a fedezék ezeknek ismeretlen fogalom.
joe662
Csak èrjek haza,màr pattanok is be a:-).
1lõvès/tank:-) de jó lesz:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sunsetjoy
Nagyon leegyszerűsítve azt jelenti: sok sikert . A hosszabb, ironikus értelmezésébe (és a képhez kapcsolódó ellentmondásokba) most nem mennék bele. 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

<#kerdes><#fejvakaras>

angelus1991ster.blogspot.hu

Mindenkinek sok sikert és banmentes napokat kívánok a misszióhoz 😊

Tono34
Hehe

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

sz.r, hígfos, az oiexp fullosan már jó lesz nagyon, trollos állat gép tier5-ben
Caliph
type 96 heavy: lassan én érzem magam rosszul hogy hátráltatom a csapatom ezzel "heavy tankkal" . páncél semmi,ágyú semmi,cserébe nagy és lassú,és t5 be dobál úgy hogy alattam csak t4 light van,az ágyú közel howitzer jellege miatt még odacsipkedni sem lehet messziről,amit meg eltalász az se penetration 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Sunsetjoy
Az is számít, hogy a csapattársaid mennyire tomatók. Emlékszem anno egy stugiv-es küldetést megadott. Az volt talán a feladat, hogy a legtöbb xp-t szerezd a csapatban mediummal. Ez egy tier4-es brit mediummal összejött, valami 400-450 xp-vel én voltam a legjobb 😄

Talán itt is segít majd a random ebbe😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

nekem 3. körre 1500 sebzésre 2killre és 1300 spotdamagéra megadta. igencsak meglepett 😄
Tono34
Elsőre 720xp... ahhoz képest, hogy mióta nem játszottam (elvétve néhány csatát), jól esett volna ha megadja 😊
Bele kell rázódni na, berozsdásodtam 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Elsőre megadta 2k sebzésre, pedig kicsit bátortalanul játszottam. Annyi volt, hogy 2 tier10 láncát is leszedtem, arra adott assziszt-ot. Nem tűnik annyira nehéznek, de menni kell előre, mert sniperkedéssel biztos nem lehet összehozni.

Forolto
Aki megteheti.😛 Én kivettem két nap szabit+hétvége igy ez 6 nap fix a base xpre 4 nap csak összekönyörgök valamit. 😊 Sja remélem haverom is ugyanigy,mert ezt ugye nekem 2 accountra kell megcsinálni s ő segit. 😊

nekem már most megvan a 10.-e...azaz még 10x ennyi kell és 7 óta játszom 😄
Forolto
ugy számoltam napi 20 csatát tudok menni most hétköznap,abból 1x csak kijön az MM istene és megkegyelmez. 😊 A sebzést nem is nézem,450K ehhez képest kismiska.

hát, de annyi med van, akik gyorsan lőnek, hogy sietni kell, mert pikpakk szétkapnak mindent, és neked nem jut semmi...
Forolto
nem tudom,de én tegnap haverral próbálgattam a 750 base xp-t és olyan 2500-2600 sebzés némi spot és 2-3 kill mellé bőven megadja.

hát... győzelem KELL hozzá... nekem mákom volt, mert 2. csatában csináltam 5,2k dmg-et... de egyébként legalább a centurion ax-szel lőtt dmg is beleszámolódik 😄 még jó, hogy csak napi 1x kell, így nem kapok akkora idegrángást. 😄
ja, és vagy reggel kell vagy késő este, mikor nincs annyi eszetlen retardált medium... az egész csapat elmegy egy irányba és kempelnek 2 tankon :@
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.15. 08:38:07
Jujuj.....

Aggódom a napi 750 base Xp miatt. DE tényleg. 3200 damage éppen hogy elég volt. Kellett hozzá 8 csata.

Ebből ugye az előző 7 15: 5 körül alakult, vagy kikaptunk, vagy nem értem utol a hordát.

Kedves Walert.

MI a problémád az FV misszió kapcsán?

Ha adnak, fogadd el, ha ütnek szaladj el, vagy ajándék lónak ne nézd a fogát.

Kifejezetten idegesítő az, hogy álproblémákat generálsz, vagy nüansznyi problémákat akarsz eposzi magasságokba emelni.

Én örülök a küldinek. Én megleszek vele. Zsebbe maradt egy csomó pénz. Ja játszani kell érte. Amúgy is játszanék a játékkal.

Szerintem én a Wg-től a játékom 5 éve alatt megközelítőleg kb 150. 000 - 200 000 Ft-ban kaptam ajándékot.
Úristen, sejtettük, hogy ez lesz... minden 10-es csata tele van Centurion AX-xel 😄DDD
Megoldás: reggel kell vele tolni 6-kor, mikor még nincs ez az áradat. 😄DD
226 mint az új FV4202 P penje XD

121 mint az O-I penje XD

Nekem 226. Mivel csak egyesével kijelölve lehet törölni az üzeneteket, ez már így is marad <#hehe> Azóta se értem, hogy volt annyi esze, hogy makrót használjon. Nem épp egy ravasz rókának ismertük meg.
Mekkora volt már? 😄
Azóta is van 121 olvasatlan üzenetem tőle. Sokáig nem tudtam mivel csinálta, aztán rájöttem, hogy beindított egy macro programot. Olyasmit amivel lehetett Valentine LL-t szerezni 2013 novemberében.

És akkor én mit szóljak ? Nem is volt hozzá szerencsém. <#fogmosas>
Lassan én is visszasírom <#nevetes1>
Akkor miért kérdezel állandóan tőlem ? <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.02.14. 22:43:15

Nem unod? Én igen.
Ne magadból indúlj ki ! <#nevetes2>
Mint mondtam: gyenge. Ennél még az ugráló feka pankrátor is kreatívabb volt.
Tud valaki .bnk editort? Mert 9.14-től a legénységi hangok egy ilyen "voiceover.bnk" fájlba lesznek becsomagolva.

Egy tankos játék, mi ha nem küzdés? <#nevetes2> Küzdelem az ellenféllel, hogy te lődd ki. Ha te csak bemész a pályára és szlalomozól, akkor te valamit nagyon rosszúl csinálsz. A küldetést mások írják össze. Mosz ha én azt mondom menj T 34-el 35k dmg-t meg 100 killt egy hónap alatt és te obj.410-el akarsz játszani, akkor abban neked mi a jó ? <#nemtudom>

Ügyes trollkodás, hogy a VALÓDI probléma felvetőit trollnak állítsd be. Ez nem sikerült sajnos <#miaz>
Szerintem reális kérdés, hogy ez az új prém tank, miért SOKKAL gyengébb a többinél ? Miért gyenge a másik társa is ebben a nemzetben ? Akik játszanak ezzel, azok körében gyakran felvetülő kérdés és mivel magam sem tudom, így úgy érzem jogosan tettem fel. Lehet neked van igazad és gondolkodás nélkül kellene az egész játékot lejátszani. <#lama>
Szerintem ennél mélyebbre nem érdemes ebbe a kérdésbe belemenni, mert csak személyeskedés és egymás megbántása lenne a vége. Én el tudom fogadni a te véleményed, miszerint bármiféle küzdelem nélkül, belső kérdések elhesegetésével kell végig balettezni a játékot.
Nemrég írta valaki hogy már csak egy kicis kell neki a 110-hez és alig várja hogy túl legyen az IS-2n.
Na most elmondom mire lehet számítani a 110-el:

75 000 xp-t kell kihúznod az is-2 ágyújával.
Mi ezzel a gond?
- folyamatos t-10
- 175 pen
- hesh a gold ammód amit elnyel minden
- a t10 meccseken jellemzően a kretének akik heavyvel mentek light poziba vagy vice versa, állandóan fikáznak hogy miért bujkálsz heavy létedre.
És egy kis statisztika a végére:
78 meccs,
ezalatt 1840-es wn8
40% winrate !!!!!!

Szóval nem elég hogy alapból szopsz az WG még rúg egyet rajtad a csodás csapatösszeállítással. Egy indokot látok az egészre és pedig hogy lenyúlják a free XP-met. De bekaphatják, azért sem. Megpakolom a tankot HE-vel és boldogam lövöldözöm mint egy bot.
Ha neked a játék küzdés, akkor már régen rossz. Ha meg mással akarsz "küzdeni", akkor küzdesz mással. De neked egyébként sem kell a tank, mert nem tetszik, neked csak egy ok kell, hogy panaszkodhass valamiért. Miért nem adják ide küldetés nélkül. Miért nem erősebb az ágyúja páncélja, miért nem gyorsabb. Miért nem adnak mellé 5000 arany zsebpénzt. Gyenge troll vagy, nagyon gyenge.
Fizetek érte, ha benne lesz a shopban, mert akinek nincs meg az X az nem kapja meg. Tévedek ? <#guluszem1>

Nem kapon ingyen, mint más szervereken autómatikusan, azaz harcolni kell érte. Ha szórakoztat a játék, azzal akarok közdeni amivel tetszik, nem amivel előírja egy küldi. Te másképp látod ? <#merges3>
– gold ammo was implemented so that unexperienced/unskilled gamers can also penetrate, so it will not be removed

Hát ez annyira átlátszó kamu, hogy legyinteni se érdemes rá.
Semelyik magyar ne képzelje magát nagyobbnak mint ami. Ősi Sumer-Szkíta gyökereninknél különbnek. Egyetértek ez offtopoc, így téma lezárva.
Fizetsz érte? Nem. Megküzdeni? Tudtommal pont azért játszol a játékkal, mert szórakoztat. Hát akkor játssz, szórakozz, és még ingyen prémtankot is kapsz érte. Vagy ne csináld meg a missziót, és akkor nem kapsz. Vagy C verzió, trollkodj a fórumon, mondván milyen fos a prém tank, amit ingyen, X óra játékidőért cserébe hozzád vágnak, és mások majd 8-10 ezer forintért vehetik meg (már ha megvehető lesz, és nem totál exkluzív). Gyere, sírj a vállamon.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.14. 21:49:55
A másik nagy divat a nagy patrióta szittyáskodás, és a következetes tagadása azoknak az örökletes hülyeségeknek, amik miatt ott tart ez az ország, ahol tart. De ez erősen offtopik, úgyhogy nem itt fogjuk megbeszélni.
Az a másik véglet. Néha rémisztőek. Lásd: Kurucinfót és Saul fia előzetes alatti hozzászólásokat.
Szíriuszi-atlantiszi ősmagyar elméletek és szittya-szkíta-hun divat ( ami mellesleg drága mulatság- jurtázás, íjazás, lovászat stb.)

– +-1 MM will not come, players should gain experience playing against enemies which are a bit tougher;
tier3-ra bevezethetnék, na meg a szerencsétlen tankokra

Pz1-nél és DW2-nél ezt megtették, alacsony penes tankoknál, ahol még a gold se ér semmit oda írhatnának egy kedvezőbb mm-t. Pl. azt, hogy 10 csatából 5-ször ne dobja 2 szinttel magsaabbak közé.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.14. 21:32:59

a nagy magyar onerzet a masik jo tulajdonsagunk 😊
Jó, de akkor is ingyen van az a mások által fostalicskának vélt tank.
226-os penje elég jó. De szeretnék annyit én a T95E2-n. Gold lőszere meg Apcr.

Armoreden par vicces q&a valasz:

– a global TD rebalance is planned to prevent one-shots; - szoljon ha valaki erti!! mert ha meg arty one shot lenne, akkor...
– LT’s became quite faster due to new physics; - nem tudtam mi is hianyzott eddig...nem lehetne egyszer veletlenul a t95, maus es baratai lennenek egyszer gyorsabbak?

– gold penetration will not be nerfed;
– gold ammo was implemented so that unexperienced/unskilled gamers can also penetrate, so it will not be removed; - hat esetleg egy botot is adhatnanak nekik, hogy erdemenyesebbek legyenek..

az elobbi tukreben ez kimondottan vicces: szoval kell h megtapasztaljak az erosebb elelenfelet, de mivel remenytelenul sotetek, adunk nekik goldammot..
– +-1 MM will not come, players should gain experience playing against enemies which are a bit tougher;