World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt nem én, hanem a WG az egyik aki trollkodik tankokkal. <#miaz> Ne felejtsd el, hogy nem ingyen tank ! EU szerveren meg kell érte küzdeni. A másik része, hogy a többinek PÉNZÉRT lesz kapható <#mf1>
"Le se tagadhatnád a magyar gyökereidet."
De jó divat szidni a magyarságot manapság. Megkérdezném a te nemzetiségedet, mi volna az.

angelus1991ster.blogspot.hu

Arra célzok, hogy lehetőséged van egy ingyen nyolcas prém tank megszerzésére, de te inkább amiatt nyafogsz, hogy miért nem erősebb az a tank. Le se tagadhatnád a magyar gyökereidet. Ha szerinted nem "normális" tank az FV, akkor nem csinálod meg a küldetést, csókolom a kezed. De valamivel mindig kell trollkodni.
Arra célzol a magad nyers stílusában, hogy túl perverz vagyok amiért én játszanék normális angol prémium tankkal ? <#zavart1>
Akinek nem kell ez az ingyen prém tank, az nem húzza ki, end of the story.
Ez az új VIII.-as FV prém ami érkezik a játékosok arcúl köpése. Vagy csak én érzem így?

Annyira értékelni minket meg az angol haditechnikát, hogy egy ilyen "OP" tankot tegyenek be, úgy érzem nem érdemeljük ezt a sok jóságot meg ! Miért kell ilyen kiváló angol ptém tankokat betenni a játékba, mint az adventi VII.-es med meg most ez ?? Könnyezek a meghatódottságtól. <#rinya><#rinya>

A szovjet ágon minő remek prémek érkeztek meg nemrég : a Type 59-et is überelő T 54 proto pl és más ágon sem talicska kategóriába menő prémek jöttek még a németekhez sem, amin csodálkozok talán -.- <#idiota>

Aki eddig csorgatta a nyálát, hogy lesz ingyen farmtankja, az most pofára esik, mert prémium, de nem nevezném farmnak. Miért nem lehet normális angol gépeket tervezni ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez most így a holnapi akció apropóján merült fel bennem
Egyébként a Valentin II pont valentín napra 270 goldért kifejezetten szép gesztus volt. A Matolda 4 és Matilda BP -50%-al együtt, de a MM elrontotta az ünnepet úgy érzem. <#shakehead><#sir>
Ez kakijó ! <#nevetes2><#taps>
Telitalálat !
Sunsetjoy
Engem nem a "bezzegmásdolgozikezért" téma idegesít, az kicsit demagóg, nem összekapcsolható. A piaci "rés" kitöltésére vállalkozók, ezt csinálják.
...
...
Nekem azzal van bajom, hogy egyáltalán létezik ez a piaci rés 😄
De lassan lehetne már olyan, mint a 77-es meg a 83-as videójátékválság. A sok gagyi xarból csak a legjobb maradt meg, ami képes volt a fejlődésre, és nem a pénzt hajhászta.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Akkor nem csak nálam üres a spoiler.
Beszédes
Sherman0070
Ilyen lesz, amikor megérkezik a 9.14

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Szóval ha retard oldalra kerülsz esély se lesz a 750xp-re,ha a nyerőre akkor egy picit több a semminél.Szerintem skippelem a küldetést pedig ez lenne az első 8-as prémem de amennyi ideggel ez járni fog nem éri meg.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

<#sniffles>
Hát akkor nem irígylem az infókat tőle. Sok szájmunkát kell végeznie értük.<#vigyor5>
mondjuk azert a kepen az azert vicces, h a 5k felett sebzo gyozes kapott 781 xp-t...
jah, az orosz szerveren ez ment. gondolom elemi ereju meglepetes lesz, h itt is ugyanez megy majd. abba a ket hetben, amivel meg kesobb kezdodik nekunk, ugysem ferne bele, hogy esetleg valami mast talajanak ki.. biztos jo ez igy...
Ízelítő, hogy mire számítsatok holnap T10-ben:
Nem WG-s, csak vannak belsős emberei a WG-nél, meg a WG is kvázi félhivatalos partnerként kezeli, úgyhogy ő tudja meg elsőnek, ha valami belsős döntés születik. Tudják SerB-ék, hogy jóban kell lenni vele, elvégre az olvasottsága miatt komoly pozitív/negatív reklámot tud csinálni nekik, főleg, hogy asszonyállat, így sok nolifer WoT-függő issza minden szavát, mint a Szentírást <#nevetes1>
Vagy kommunikál? 😊De még az is lehet,hogy úgy.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.02.14. 18:07:58

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Nekem a ZsáklinX a kedvencem a streamerek közül. <#taps> Minden illegális modot használ, aimbot stb. A legjobb amikor benyögi, hogy viszlát E 100 mert kilövi, közben az aimbotot meg botokat nyomogatja. Nem is idegel semmit. Csak a progi játszik vele <#nevetes2>

A streamen nem látni milyen illegális modokat használ az ember, mert beállításoknál el lehet rejteni. A kedvencem : egy HHR-G-s srác elfelejtette átállítani és a WP-full látszott a streamen <#mf2>
Lol.
Arra gondolsz hogy valamelyik WG-snél használja a száját?És így szívja magába az infót?<#vigyor>

Használja a száját? 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Én úgy tudom Rita WG-s. Blogjaiban is többes szám első személyben ír. Olyan információkat oszt meg, amikről ott olvasunk először. Mégis honnan tudná ezeket ? <#nemtudom>
Neeem.<#ejnye1>Az egy ronda taliga.
De az M41 és a T49 édes kis cuki játék tank.<#szeret>

Én rudiinak a stílusát, és ahogy játszik bírom, ez van nem vagyunk egyformák...
Púdípi ( mint egy kis jawa ) nem turret-szindrómás?

Streamesek egyáltalán mit akarnak? Játékot bemutatni vagy csak szánalmasan viselkedni (meg "koldulni" a donate gomb segítségével)? Jórészüknek még a hangja se jó a narráláshoz, alámondáshoz.
Játékbemutatást azt lehet nívósan is csinálni, úgy, hogy még ha szar játékról is van szó. Lásd RPCJS - a hazai példa, filléres megoldások (paint) mellett is szórakoztató.
Streamesek által sugárzott "műsor" hitvány. Megérdemelnék, hogy a valós nézettséget ( a néző minimum a videó időtartamának 25%-át megnézte) mutassa a mutató, ne a kattintások számát, mert az még nem jelent semmit.
Ez az ára, ha a műsorsugárzás a nép kezébe kerül, ezt érdemeljük.

Nem akarok kekeckedni de a streamelők 90%-a retardált barom.
párszor néztem már wot-os stream-et hátha tanulok belőle,de csak annyit láttam hogy idióta majomkodik,meg játssza az agyát a kamera előtt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.14. 17:29:08

Szomorú. Pewdiepie is az első 10 percben még vicces volt, de mikor már hatodszor ugrott fel sikoltozva/vinnyogott artikulálatlanul/vágta a hülyébbnél hülyébb grimaszokat/öltözött be brokkolinak kínjában, akkor már bele tudtam volna fojtani egy kanál vízbe. Na mindegy, biztos öreg vagyok én már ehhez, de azért kétlem, hogy az ilyen pídipájok "művészete" bármilyen korosztálynak is aktuális lenne. Vagy hát az, ez látszik a sikerességéből, csak szomorú, hogy az. Meg mondjuk rohadt dühítő, hogy kis hazánkban heti 50 órát dolgozók élnek az élhető életszínvonal határán, egy ilyen gyökér meg a számítógép előtt feminin sikongatással kevert vonaglással keres milliókat.
Ez a streamelés azért harapódzott el, mert megjelent egy rakat olyan ember, mint pl.: Pewdiepie, aki annak ellenére, hogy sokat adakozik, milliomos... és közben bohóckodik kb., és ezt sokan követni akarják, mert hogy pénzt keres és tul.képpen produkálja magát... csak mindenki másképp, hogy kitűnjön...Ahhoz, hogy valaki kitűnjön nem rétegeket kell megszólaltatnia, hanem kb mindenkit és leginkább a fiatalokat, mert ők fogékonyak erre.
Az tény, hogy fájdalmasan tördeli az angolt, én is szemrángást kapok tőle pár perc után. Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy nem játszik-e rá erre kicsit direkt a "karakteresség" kedvéért, ez elég gyakori azoknál, akik nem az anyanyelvüket beszélik (lásd Music FM Cooky és egyéb állatfajták).

Igen, szerintem is se munka, se tanulás üzemmódban éldegél, mondjuk az már kiderült az elejtett mondatfoszlányaiból, hogy jó gazdag családban él, úgy meg könnyű. Na mindegy, ezzel nincs bajom, csak az irritál néha, hogy kvázi ilyen félmagánéleti blogként csinálja az SR-t. Aztán lehet, hogy ez sem igaz, csak valami tősgyökeres szexizmusból kifolyólag látja bele az ember😊

Viszont ezektől a streamelésektől a hátam borsódzik, legyen férfi vagy nő az illető, nem tudom megszokni, hogy ezekből mekkora divat lett. Több százan nézik körmüket rágva, ahogy valaki bamba fejjel bámulva a monitort játszik egy játékkal. Még ha csak a játék menne, de hogy miért kell mindig odabiggyeszteni a sarokba a streamer fejét... Röhej.
Szia!

Nekem most sikerült a napokban, szinte csak spottal. 13 90-el fishermen bay-en. Alulról kezdve próbáltam a házak között spotolgatni /coated optics-al 450m a látótáv/. Hál istennek elég sokan bekempeltek a bal fölső sarokba, én meg az E3-ból bokor mögül mutattam a csapatnak. Elég nagy szerencse kellett hozzá, meg az is kellett, hogy középen a házak között legyen 2-3 tank, akik lőnek. Én természetesen nem lőttem, mert ott általában periszkópos TD-k ücsörögnek.
Egyszer vagy 2 percre hallgattam bele a streamjébe, de elég is volt mert borzasztó...

Szerintem egy elkényeztetett apuci pénzén szórakozó portugál csaj... miből van pénze Ciprusra meg Angliába utazgatni? Ráadásul a blogon sem csinál sok mindent, mert volt már olyan, hogy gyorsabban olvastam máshol a cikket, mint nála...és túl sok contentet így sem tol bele... de folyton azt írja, hogy fáradt meg elfoglalt... egyetem mellett meg munka mellett kétlem, hogy erre is lenne ideje... szal így egyszerű. 😄
Mindig felteszem magamban a kérdést! Nem fáznak a mellvillantás miatt a lányok? Mert szerintem ez egy olyan dolog, mint a magassarkú hülyeség. Rossz nekik, de a "húspiacon" muszáj ezt csinálniuk.

Sunsetjoy
Az utolsó tagmondatod nem tudom se cáfolni, se megerősíteni. nem hallottam még a hangját. A többivel nagyjából egyetértek.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

twitchen jól kihasználja a gamer lányok nagy előnyét: jó hogy nem teszi ki jobban a melleit.

egyébként ezenkívül semmi különös: írogat pár posztot, meg haverkodik a WG-vel...
de egyébként szerintem nem nagy szám a csaj, az angolja meg beszéde kifejezetten irritál...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.14. 16:48:52
Sunsetjoy
A ritastatusreport wot/aw blog készítője.

ez ki?
Ritácska Valentin napon.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.14. 16:37:52

Asszem én is ezt fogom csinálni. Szarok én a spot sebzésre, úgyis a drága MM becsesz mellém még 1-2 light-ot,

Sherman0070
Ru251 a best! 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Rossz Light tankkal kezdtél bele.M41 vagy T49 elég jól sebez.
Ha T49-el tudsz távolról biztonságosan sniperkedni.Akkor nem nehéz vele összeszedni.Egy jobb lövés 800-1k sebzés.
T10-es francia fosba is 900 felett lőttem ma szemből.

Az mellékes, hogy városi pályára b....a be a felderítő tankot. Nagyon teljesíthető így. Himmelsdorfon sok bokor van így is.
Nagyon sok jó dolgot kívánok a wg-seknek.

Azokkal nehezebb.

Sunsetjoy
Először véletlenül összejött chi-rivel egy tier+ gyújtás, még ha vesztes csata is volt. Mentem utána egy td-s meccset, ahol 2 ellenséges tank jöhetett csak kill-számításba. És szerencsére az egyik újra és újra visszajött a lövegem elé, mert ki akart lőni...
Ezen kívül minden lövés úgy zuhant még távolra is, hogy közben nem haltam bele... szóval két egymást követő meccsen is küldetés. Mivel nem elsődleges célom a tankok megszerzése, csak néha örülök a plusz cumóknak.

kabel15
AMX ek nem jók erre a célra? Azokat már elkezdtem, nem kéne annyit szenvedni velük.

BattleTag: kabel15#2672

Üdvözlünk az agyhalottak világában.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kabel15
Igen lehet 4k sebzés is meg 4k spot vegyesen. Csak most egy Light tank al mit akarok én sebezni? Jó persze lehet de ahhoz meg arany kéne, azt meg ilyen tankokba nem szívesen veszek. Az az idegesítő, hogy beállok egy bokorba spot olni és alig tellik el 1 perc rögtön megindulnak a TD-k vagy egy idióta med berongyol középre mindenkit felfedez kilövik. De ha én megyek előre tuti, hogy mindenki mellő lövöldöz vagy azt a tankot lövik akit az életben nem fognak átlőni, közben meg ott vannak a papír francia tankok akiket ott lehet sebezni ahol éred, de ők inkább lövik az OI kat szemből.

BattleTag: kabel15#2672

thx