418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Vagyis a statját.
    Egy tankokkal (is) foglalkozó cég, csak tudja valamennyire az adott harckocsi eredettörténetét. Akár egy negyed oldalas rövid összefoglalóban.
  • HTS s3rg1nh00
    a4-b4 környéke általában,de mindenesetre az a környék (akár fel a szélső dombra de az trükkös mert belőhető több irányból,akár a folyó másik oldalán is lehet nézelődni,csapatösszeállítás és skill függvényében)
  • Rammsch31n
    ja lol... akkor kicsit félreértettem vagy ők baszták el :D
  • Angelus1991ster
    "A videóból kiderül, hogy az egyik népszerű light tankot a Toldiról tervezték. ;)" mivel a németek basztak eladni licenszet így a többi nem kommunista országnál kellett tank licenszért szimatolni.
    Svéd L-60-asét megvettük és azt továbbfejlesztettük. Legvégső fejlesztésünk az L-60-asnál a 43M Toldi III, amit a fasszopógamingosok freak-je szépen elírt, hogy rohadna meg.
  • Userx2
    Nyilván nem én vagyok op. Nem vagyok nagy TD-s.
  • asolyom
    Viszont eddig a ZiS-6-tal húztam, és csak most lett meg a D-2-5T. A nagyobb alfa, a nagyobb pen, és a használhatóbb HE jobbnak ígérkezik. Aztán ha D-25T-vel még a tűzgyorsaság is nő, akkor még jobb lesz.
  • Rammsch31n
    kicsit op csak, mi? :D
  • Userx2
    Első csatám a Skorpionnal.
  • Rammsch31n
    Heh nézem a videót, és a svéd okosok csináltak olyat, hogy hol lánctalpa van a tanknak terepre, hol kerek az útra a gyorsaság miatt... ha wotra bejön ez a christie-tanknak nevezett dolog (kerekes "tankok")... durva lenne, ha lehetne váltogatni a kettőt. :DDD

A videóból kiderül, hogy az egyik népszerű light tankot a Toldiról tervezték. ;)

LOL, nem is tudtam... a svéd TD 10-es is autoloader a valóságban.... hogy a játékban mi lesz, nem tudom. :D Meg tudott úszni is, ha felszerelték. :') Jó, kis csapdázó tanknak tűnik... (oszlop elején feltűnve, lő, és gyorsan visszavonul :)... eredetileg meg SPG anti-tank kategória :D... LOL

A Heavy rohadt papír lesz... szintén tudott úszni. :D és gyors...
    A svédek is csináltak artyt... FUCK OFF. :D Ami 14-et lő ki 1 perc alatt...155 miliset xD... nem akarom! :D Ez már rakéta! :D

S a svédek ma már inkább a német Leopardokat használják... :) Arra viszont eleget terveztek, hogy a WoT is betegye őket. :)
    Azért írtam így le, hogyha valakinek esetleg nincs kedve végig nézni a 24 perces videót, akkor itt van kb. ez. :)
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.08.18. 18:53:00
  • András77
    A KV3-n valóban kicsit rosszabb a statja annak az 100mm-es ágyúnak, mint az IS-en. A fene tudja miért. A WG féle zseniális ballansz. Az a része viszont tényleg igaz, hogy nem sokat jelent a nagy ágyú a kisebb 122mm-hez képest. Valamivel gyorsabban betölt, de nagyon ritka az olyan helyzet, amikor folyamatosan tudsz vele lőni. A kb 20%-al gyorsabb töltést nyilván észre fogod venni, de mivel "csak" ennyi a változás, nem lesz pontosabb, ezért sokat nem javít rajta, sajnos.

Nagyon utálatosak ezek a 175 penes 390 alfás ágyúk. Annyira pontatlanok, hogy elmondani nehéz. Amilyen állat rush folyik manapság, gyorsan kéne reagálni, már-már arty szintű célzás idő (az FV arty 4,8 alatt becéloz, a kv3 meg 3,4) mellett nagyon gyakran nincs idő célozni, de mégis kéne, mert mellé megy vagy nem üt át, ha nem tudok gyenge pontot lőni. Sokan HE-vel használják és nem is akkora hülyeség, mint amilyennek elsőre hangzik, mert van egy biztos 150-200 sebzés szemben a szinte tutira lepattanóval, ami sebezne esetleg 390-t.
  • stoppos
    Már emlékeszem miért is olyan szép ez a játék. Alig élek, ketten vagyunk, az ellenfélnél csak dög lassú TD-k 4 db, azok is a másik oldalon. Foglalunk, erre 11 másodpercnél kimegy a körből. Kimegy a körből a nyamvadt szendvics...
  • tutyimutyi2
    Végülis olyan lesz ez az ág mint régen a tigris ága az is tier7-nél váltott heavy-re.
  • Rammsch31n
    Mindjárt nézem... bár engem egyelőre csak a TD ág érdekel, mert jól néz ki...
    A heavynél meg nem tetszik ez, hogy először light aztán med, a végén meg heavy, ráadásul sztem táras is... olyanból meg már van nekem 2 (50b, t57), úgyhogy ez a svéd heavy kicsit copy paste tanknak tűnik látatlanban. :D
  • Userx2
    Andrásnak igaza van. IS-2-t húzom, szintén a 100-as löveggel, mert az legalább használható. Golddal, dulakodásra jó lehet a másik löveg is. De már T8-ban sem alkalmas egyik gép sem erre.
  • Sunsetjoy
    Érdekes videó van kint a honlapon, 25 perc a svéd tankfejlesztésről (angol felirat kapcsolható, kicsit könnyebb megérteni).
  • asolyom
    Csak annyi a baj, hogy a D10T az IS-en 7,69-et lő percenként, a KV-3-on meg 6,45-öt, így a "száraz" DPM a D10T-vel 1600, míg a D-25T-vel 1900, és szerintem ez nagyon nem mindegy. Legalább is én így érzem, de biztos van itt nálam sokkal tapasztaltabb ember, majd ő megmondja a frankót.
  • András77
    A két 122mm-es ágyú között csak a töltésidő a különbség. Valami minimálisat számít.

Nekem a 100mm-es jobban feküdt. Lényegesen pontosabb, 0,7sec-el hamarabb (2,7<3,4) tud becélozni és még talán a DPM is magasabb picit. Igaz, hogy csak 250-es az alfa sebzés, de valahogy a legtöbb helyzetben jobban teljesít egy pontosabb és gyorsabban betöltő ágyú (pl több ellenféllel szembeni harc, több alacsony hp-s ellenfelet kilőni, leláncoláshoz jobb, távolsági lövésekre jobb, gyenge pontokat lőni!, ami a 175 pen mellett szinte kötelező). Ugye a közelharc szerintem annyira nem fekszik az IS-nek, kivéve ha top tier, mert közelről tényleg szétszedik és a 122mm-es ágyúk még 30m-ről is képesek akkora homályt lőni, hogy elkeserítő. Közepes távolságról viszont tud pattintani, de onnan meg a 122-es már nagyon pontatlan. Az IS elég gyors, lehet med-nehéz stílusban tolni vele, menni a medek után és oda meg jobb a pontosabb ágyú.

Felváltva használtam és nekem pl a 100mm-es ágyúval magasabb volt az átlag sebzésem. A 122mm-es meg mondjuk fun, amikor 390-et bevágok valakinek Van még egy dolog, de nálam ez egy sokadrendű szempont, mert nem sok arany lőszert használok, de a 100mm-es ágyúnak lényegesen jobb az arany lőszere.
  • realcsabi
    Tök mindegy hol bukkan fel, ha nem te töröd az utat, akkor nem te fogsz rátalálni, ergo csak annyi a dolog hogy meg kell várni amig spotolodnak az XXL tankok és utána akciózni ha morzsa vagy a pályán. :)
  • Kronos79
    Nem akarlak elkeseríteni, de a D-25T-s garnitúra mindegyike 175-ös átütéssel rendelkezik, akárcsak a D10T. Nem leszel előrébb.
  • Lunki88
    Ez így szép és jó de a retardok mindig a legváratlanabb helyeken (pl. Prokhorovka hegytető) bukkannak fel.
  • yossarianHUN
    Piff, here we go.
  • realcsabi
    Ha szembe megy veled az E75, akkor valószínűleg nem ott vagy a pályán ahol lenned kellene a csatában betöltött szereped alapján. Engedd előre a csapatod top tankjait, és ha mar latod ki merre mozog a pályán akkor tudatosan elkerülheted az ilyen szituációkat :)
  • Rammsch31n
    Nekem tetszene a járgány, ha nem folyton a hülyék közé vetne. :D főleg, hogy még én sem tapasztaltam ki vele, hogy mit szabad és mit nem... de ezek nem a jármű hibái. :)
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.08.18. 16:53:43
  • Angelus1991ster
    T95E-es misszió az egyik legkorrektebb dolog a játékban. Nem mint az agyfaszt okozó T-55A missziók.
  • Rammsch31n
    xD So true... :D
  • Lokker
    Yoss, kezdődik!
  • Rammsch31n
    Vagy most már nem csak útszéli ruszki kurvákra futja SerB-nek hanem luxusprostikra is. :DDD
  • joe662
    Az úrhajóépítés várható költségei előtt,már ott a pipa
  • asolyom
    WG tossza meg a öreganyja térde kalácsát! Nincs annál kiábrándítóbb, mint mikor a KV-3-al folyamatosan rak T9 csatákba, és jön szembe az E75, amiről pontosan tudom, hogy arannyal sem tudom sehol belőni szemből! Rettentő nagy az ilyen élvezeti faktora! Ilyenkor felveszem az utolsó kenetet és sűrűn emlegetem a fejlesztők családfáját, majdan meghalok 0 sebzéssel. És ilyenkor nem a 0 sebzés zavar igazán, hanem a tudat, hogy esélyem sincs a 0-nál több sebzésre.

Így a büdös életben nem lesz meg a top 122-es löveg. Persze mindegy is, mert az ilyen helyzetben az sem ér fingot sem.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.08.18. 15:47:06
  • Rammsch31n
    Az emblémás küldiből a következőt csak jövőhéten lehet elkezdeni?
    + ha kész az első, a másodiknál követelménynél miért kéri a következő követelményeként az 1.-t még egyszer megcsinálni? Ott valami nem bugosan van?
  • Rammsch31n
    Egy bizonyos, a WG olyan szép bevételt tesz el a skoprió miatt, hogy csak na.... !
  • asolyom
    Kifejezetten kellemes, amikor egy zárt városi pályán már indulásnál 2-6 a heavy balance és -1000 HP-tal indulunk. Nem lehetett volna ezt egy normális MM-el 4-4-re hozni? Vagy ez meghaladja a programozók szellemi képességeit?
  • tutyimutyi2
    Ezt követően továbbra is tier6 nagy ritkán tier4 ahol prémiummal együtt nem érem el egyszersem a 200xp-t!!!
  • Pares
    Látom nem vagyok egyedül.
  • joe662
    Eddig 1998-99-nél sose sikerült többet sebezni,azt hittem nem is lehet gyárilag
  • viper07
    Én megvettem, nekem tetszik. Jól hozza a creditet, és jó is vele játszani. Egyelőre mindenki engem akar :) . Hozzáteszem vannak olyan fail lövések, hogy szánalom, de azért jellemzően pontos. KB 20 % tier 10, ott viszont le se szarnak, lehet alkotni. Gyenge zöld vagyok, eddig 12/5 WIN, 1750 átlagsebzés, ez 1850 WN8, akit érdekel, de ebben van 2 db 0-as kör is, amikor pattantam, mellé ment, arty instant kill. Nem olcsó, de az egyik legjobb tier 8 prém tank szvsz a Mutz mellett.
  • tutyimutyi2
    M3 Lee természetesen végig tier6 mikor megvan a napi win akkor persze se sezés támogatás illetve pattanok minden szarról
    Győzelem!
    Csata: Fiery Salient
    Járművek: M3 Lee
    Szerzett tapasztalat: 1 365 (x5 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 8 649
    (prémium fiókkal)
  • Lucifer001
    Zöld jó, zöld mehet , vehet :-D
  • tutyimutyi2
    Én csupán zöld vagyok deh nagy a késztetés arra hogy én is megvegyem :D
  • Pares
    Ezek az 5x-ös eventek csak arra jók, hogy felbasszák az agyam. T49-el olyan jól sikerül megint a first win, hogy 4 perc alatt legyalultuk az ellenfelet, egy lövésig jutottam, az is a WG kibaszott rng-je miatt minimálisat sebzett a papír T50-be, hát persze. 2665xp... anyád.