418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Csak a szokásos, amikor csinálok valami normálisabb sebzést, akkor bukó, amikor meg lövök kettőt, akkor három perc alatt nyerünk, és sikeresen ötszörözöm a semmit.
  • Gyuszopapa
    Ez már nem meglepő.Napi szinten többször előfordul.
  • ROMOTO
    Tier 10 15:1
  • András77
    70e játékostól megfeküdt az EU1. Akkora lag-ek vannak mint a ház. EU2 jobban játszható.
  • Lucifer001
    Ez nálam is előfordult , már többször is .
  • tothgyorgy
    Én meg úgy jártam egy nap kb 3x, hogy hiba a csatlakozásban, és kidobott. Aztán választani kellett újra szervert (szerencsére megjegyeztem melyiken voltam, már már máskor is volt, és más szerverre nem enged be ilyenkor), aztán nézegettem az égő tankomat. Persze javítási költséget fizetni kellett. Rá következő napon 1x ismét. Mindig az eu1-n. Átmentem eu2-re, ott meg nem. Pedig a ping az eu1-n volt jobb. A bánat sem érti.
    Hosszú ideig rendszeresen kivagdalt napi 1-2 alkalommal (üzenet nélkül), aztán szinte el is felejtettem. Most meg ez.
  • Plata
    Bementem egy csatába,harcoltunk majd kivágott és kiírta hogy hiba a hálózatban vagy mi a franc.
    Visszamentem egyből a tankoma garázsban se pénzt nem vont le javításra se nem kaptam pénzt csatáért.
  • ROMOTO
    Ha láttok artyt függőleges löveggel vlmi dombon akkor tuti cheat módot használ, mehet a print screen és a report és a ban.
  • ROMOTO
    ha cheat-ot használ, függőleges pozícióba kell hozzá állni az arty lövegével, kell egy emelkedő, domb és gyakorlatilag bárhova belő mert függőlegesen esik a lövedék
    https://www.youtube.com/watch?v=fE1V5nSlk7I
  • ratgab
    Mint ahogy nem állsz egy KV2-vel sem 1v1-ezni (nyilván ha alacsonyabb szintű vagy mint ő) ha 152 mm-es van rajta úgy egy O-I-val sem állsz ki szemből szemben.

O.i-nak az oldalát kell lőni...Szemből meg kell hozzá az erős átütésű ágyú.

Ez tök ugyanaz a szituáció amikor te a KV1-el top tank vagy...a 4-eseket ugyanúgy szénnéalázod...Nagoybb tierű tankkal nem kekeckedünk szemből csak ha át is tudjuk ütni. O-I top ágyú 121-es átütésű és 700-as sebzése van KV1-nek sehol sincs több páncélja 110-nél és 640hp...Ergó nincs beforgatva a tankod (bár ha szerencséje van akkor lehet úgyis), ha jól eltalál az O-I akkor bizony egy lövés vagy neki.

Az, hogy messziről eltalált meg mázli semmi több (számodra pech....Van O-I és bizony ez nem egy gyakori lövés). Arty is tud egylövésezni, ha ammo racket lő egy ellenséges tank az is lehet egy lövés...Az O-I már nem olyan OP mint régen volt.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.08.19. 15:53:12
  • barret
    Szerintem is nerfelni kellene :D Én sem találtam viccesnek,hogy a KV1-gyet félpályáról célzás nélkül frontból egylövésezte...
    Gondoltam kibírok egy lövést tőle,tévedtem... Attól hogy 1 szinttel magasabb,ennyivel nem kellene erősebbnek lennie!
    Én voltam a hibás mert elhagytam a bázist?
  • Lucifer001
    Az a g.nyó simán belő oda . ( sajna)
  • ratgab
    Minap egy Church 1 bizonygatta hogy nerfelni kéne az oi-t mert egylövéseztem közelről...Mondtam neki, hogy már megvolt...Azt mondja de az ágyút..mondom azt is nerfelték. Akkor a páncélt kéne nerfelni...Mondom persze mikor az 5-ösök így is körbehuggyantanak oldalról (azt már nem is mondtam neki, hogy ez elc pl. közelről megeszi reggelire). Nem elég, hogy rontottak a pontosságán még lassabbá is tették...Jelenleg Artycsemege, de azért még nerfelni kéne tovább.
  • Myke28
    Hogy a büdös kurv@ @anyába tud itt meglőni az a mocsok fv?

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2016.08.19. 14:58:15
  • Angelus1991ster
    O-I Exp egy lufi tank, utánna jövő O-I felüdülés, még annak ellenére, hogy kapott egy nerfet.
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem érzés kérdése,nekem a 100-as annyira bejött (vagyis inkább a többivel voltam annyira szar),hogy az OI Exp után az OI-t és az ONi-t azzal használtam/használom.
  • Lichtmaschin
    Szar az egész.... Pontosan ilyenek történnek velem minden nap. 20 k meccs alatt nekem 1x volt olyan hogy lorr1551-el full gazon mentem és mikor az 500m látó tavon belelulre került a felspotolt ellenfél autó aim- el lőttem egyett és teli találat...
    De hogy ellenem minden napra jut egy par ilyen....
  • Sir Charles
    Azt nem kétlem, viszont megkérdem, melyik ágyúval használható jobban: a 75 mm Type 5-el vagy a 100 mm Type 14-el?
  • HTS s3rg1nh00
    t5-ben még jó,na de ha feljebb kerül fogsz még sikítani
  • András77
    Max 4 másodperc alatt mozdítania kellett a testen is, mert nem fért bele az arcba. Magyarul szétesett a célzóköre kb félképernyő méretűre és nem célzott max 0,5-1 másodpercig azaz kb évente 1x lehetne ilyen lövést leadni még autoaim mellett is. Kb naponta kapok hasonlót, azért is durran el az agyam ilyentől. Annyi ideje volt, pontosabban egy kicsit kevesebb, amíg 2x lőttem a skodával (mert persze hogy a második lövésem a földbe ment) azaz maximum 3,6-4 másodperc, de akkor ebben még az is benne van, hogy van némi reakció idő, amíg egyáltalán reagált, hogy mi van a spot után. Garantálom, hogy azzal ment el a legtöbb idő, mondjuk 2 másodperc, mire észrevette, hogy mi van. Lehet, hogy számított rám, mert korábban voltam spotolva, de mindegy is, akkor legyen 1 másodperc reakció idő, maradt neki 2,6-3 másodpercre, hogy rántson egyet a tankon, és ok, legyen autoaim, de félképernyőnyi célzókör mellett.

Ezek azok a lövése és elég gyakoriak, amikor teljesen mindegy mi van, neki be kell találni, hogy legyen sikerélménye, de akkor meg b.ssza meg a wg az RNG-jét.

Más, egyékbént ez az 5x valami teljesen állatias csatákat eredményez. Kb 5-6 olyan győzelmem volt ma, hogy nulla sebzés vagy max 1 lövésig jutottam. Mennek előre, mint az állatok és vagy megyek velük, ha elég gyors a tankom vagy nem lesz sebzés. Ráadásul az sem jó, ha megdöglenek a rohamozók, mert akkor hirtelen 10 ellenség ront rám és szintén ugyanaz a helyzet, 1 lövésig jutok. A jó oldala, ha lehet ilyent mondani, hogy 3-4 perc és már mehetek a következő tankkal, persze én inkább érdekesebb csatákat szeretnék.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.19. 00:45:02
  • Sir Charles
    Na majd így

• Sir Charles
    Azt hiszem szeretni fogom ezt a nagy mamlaszt.
    1. meccs
    http://kepkezelo.com/images/l9ohwuapcvbm6ru5xhwx.jpg
    http://kepkezelo.com/images/1yklcqc1dvtgyrr1oc8w.jpg
  • Solyom2
    Helló!

Erre a 100as évfordulóra gondolom az összes küldit meg kéne csinálnom, most augsuztusban, hogy aztán szept 19.-én még néhány hasonló maratoni küldin túl legyek, és így megkaphatom azt a "titkos ajándékot"?

Csak mert erre a maratonra se időm, és egy ideje a WoThoz se nyúltam. Szóval ha a szeptemberi jutalmat csak a mostani küldik teljesítésével szerezhetem meg, akkor hagyom a fenébe.
  • joe662
    Muszáj,mert a véremben van
  • ROMOTO
    Buherált auto aim, nem kell hogy rád nézzen, nyom egy jobb klikket és automatikusan a legközelebbi célpontra szűkül forgás közben.
  • tutyimutyi2
    Ismerős ma a-44-el kb 50 méterről(nyílt terepen csak az 50 méteres szabály miatt spotolodott) rálövök hetes francia artyra és az ágyú melletti hajszálvékony páncélzatot eltalálom és lepattanok ő meg persze meglövi a 150-es frontomat és full hp-ról, magyarán noob protection bekapcs pattanás a lehetetlenről aztán a szokásos artys faszság amikor fordulásból tág célkeresztel célzás nélkül lő plusz még megkapja a +25% rng-t is és 90-es repesz pennel átlövi a 150-es frontot és kész.
  • Angelus1991ster
    Lopod a kill-t cigány?
  • HTS s3rg1nh00
    mostanában tényleg nevetséges shotgunokat ad be.én tegnap 4 killt verettem crusader sp-vel egy körben,3 shotgun...haver mellétett 3 killt g.w.panterrel,ezzel fordítottuk meg a csatát (2v1ben maradtam mellettem FV prém,ellennél churchill de ő sokkal hamarabb kezdett capelni,egyetlen esély volt hogy rükvercben visszamentem resetelni és sikerült nyerni,még quickybabynek is beküldtem a replayt... :D 10k wn8,eddig a 8k-t sem értem el soha egy körben sem)
  • joe662
    Mennyi nyomorék van,ma ez a 3.szerencsétlen. aki vinnyog a topgunja miatt
    A saját killjeimröl se tudok,néha,a csata hevében,nem,hogy még másokét lessem
    Azért a gogle forditás is kemény igaz én se tudok angolul

• András77
    Ezért szeretjük a WG-t: M53 arty fordulásból lead egy kapáslövést a skoda t50-re és betalál -1400hp, még jó, hogy az utolsó esély miatt maradt pár hp-m.

A távolság 320m +-5m, az első lövésem után spotol, a második természetesen belecsapódik a földbe teljes becélzás mellett és a harmadik lövésem megöli az artyt, de még előtte bekapom a lövés.

Az arty az oldalát mutatta srégen, de nem felém nézett és az arc-ba sem fértem bele, mert fordulnia is kellett. Tehát kb 3-3,5 másodperc rám fordul és belém lő 320m-ről akkora célzókörrel mint a fél képernyő, ha nem nagyobb.

Tudom, az arty hívők majd megmagyarázzák, hogy az egy jó arty és ez teljesen reális, de én azt gondolom, hogy ez kb a lehetetlen lövés kategóriája. A noob artynak viszont a WG megadta az RNG-t és még ilyen helyzetben is telibe b.szott.
  • yossarianHUN
    Ha bedobod a linket egy hsz-be, felrakom rendesen.
  • Angelus1991ster
    Emil és a detektívek XD
  • Lucifer001
    Bocs . Telefonról nem megy a kép , és az utólagos szerkesztés sem.
  • stoppos
    Köszönöm.
  • ROMOTO
    szintén zenész
    http://wot-news.com/main/postmsg/207807/39527/3/strv-m42
    http://wot-news.com/main/postmsg/207810/39530/3/strv-74
    svéd tech fa

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.08.18. 21:27:08
  • Sunsetjoy
    A td olyan, mintha egy német td-t (mondjuk a jpziv-et) elölről-hátulról tepsivel megnyomták volna. Elöl a cső csúszott be, hátul meg tudott lapulni :D
  • Angelus1991ster
    Ez az L-60 (Strv M/38):

Érdekes egy TD ez a Kaviár 65-ös:
  • Lucifer001
    Ez is jól sikerült

• Rammsch31n
    megmondom őszintén beletekertem, mert leginkább a vége érdekelt... és valszeg csak a részleteket kaptam el. :D
    a kis tierű tankok nem igazán kötnek le....
  • Sunsetjoy
    Kicsit:) "the hungarians develop their own tank on L60 base, the 38m Toldi"