418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #379094 Nem szabad mellre szívni. Most mindenki a spotolós küldit erőlteti, és leszarják a normális játékot.
Hét elején kevesebb időm volt, így kedden este lett meg a 30.000-es rész. Tegnap kezdtem meg a második etapot. Na mondom spot küldi, elő a light tankokat. Az első pár nulla spot damage-s kör után gondoltam a fene belé, így ez soha nem lesz meg.
Elővettem a gyors medeket. Azzal már változó eredményességgel ment a dolog, de nem nagyon akart gyűlni a pont.
És ezután én is úgy álltam hozzá, hogy leszarom a végeredményt, nem bújkálok, nem nézem a hatékonyságot, csak megyek előre és lesz ami lesz.
Volt olyan, hogy Highway pályán T-34-2 vel tízes meccsen keresztül rongyoltam a hídon, egy perc sem kellett, és kilőttek.
Pörgettem a meccseket, így kb 2-3 meccsel később láttam a végeredményt. Győztünk, és 1450 spot dmg.
Estére már húszezer fölött álltam. A játék szépségére majd az event után visszatérek.
-
tothgyorgy #379093 Tegnap igen szar napom volt, semmi nem jött össze. Az i-re a pontot az tette föl, amikor 1-t lőttem a Nashhornnal, mire egy arty oneshottolt. Éltem kb 1 percet. Kiléptem a játékból rögtön. Ma ha hazamegyek, kap a játék 2-3 próbát. Ha megint ez lesz ,megint kilépek. És ez így is marad. A küldetésekre vastagon teszek. -
Gyuszopapa #379092 Hiába kapod a jó pályát ha a top 3 tank agyhalott és leKempingezik Prokhorovkán az A-B 1-2-be.Akkor tulajdonképpen kinek spottoltam,a madaraknak?
-
bekescsaba #379091 Mennyire tipikus 31 folamatos csata után átváltok heavyre..MALINOVKA:::: -
bekescsaba #379090 360 méterről a Type 62 vel arannyal (250 pen) 4 lövésből egyszer sem verte be az OI-t.
Kihagytam egy hónapot, ez igaz, de valamiért nem találok el semmit. Annyi mellét lövök, teljes szűkűlés mellett, hogy el sem hizsem, én meg kapom sorba a mozgó ellenféltől.
30-as pingem van, egyszerűen nem értem, mi változott. -
bekescsaba #379089 29 csta alatt öszejött 13 000 spot damage.
ENSk Stalingrád, Himmelsdorf, na meg Ruinberg.
A krva nyjukat. -
Lichtmaschin #379088 az már lényegtelen, hogy a következő csatán wz132-vel az első lövéstől leégett a tankom... -
Lokker #379087 én még 2k spot dmg-et se tudtam lightal összeszedni :D de más tankosztállyal igen jól megy akár az 5-6k is :D
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.08.24. 23:12:16 -
Lichtmaschin #379086 mi az ami nem sikerül a light tankokkal? hát ez... -
Angelus1991ster #379085 Vereség
Csata: Murovanka
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 186
Szerzett kredit: 11 940
Küldetés teljesítve! Jutalom: Férőhelyek hozzáadva: 1
Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x5), Nagyméretű szerszám készlet (x5), Automatikus tűzoltó készülék (x5)
Remélem a következő heti misszió nem lesz cummendáré. -
Angelus1991ster #379084 Áldott legyen a Hopka! Áldassék tízezer éven át a hopkaizmus!
-
asolyom #379083 Ja, és az is teljesen természetes, hogy tegnap egy rohanó ELC-t egy lövéssel kikapok, ma meg ugyanaz az ágyú egy álló Churchillt nem képes eltalálni. Az ilyenen már csak röhögni tudok.
-
asolyom #379082 A tegnapi érthetetlen nap (voltak jó csaták!) után ma megint visszasüllyedtünk a közel játszhatatlan szintre (2-3 perces csaták). -
Szerintetek ez a játék hol lesz 1 év múlva? Nagyon dühítő hogy tier 8 is ilyen 1500 meg 2000 csatás 45% os tomatokkal van teli, és tökmindegy mennyi csata a csapat fele ilyen. Mindegy hogy 2000 csata vagy 20000 csatát mentek... -
Dorgal #379080 Az oroszok,meg az artyk megint a spájzban vannak.Már 4-4 arty van csatánként.
-
András77 #379079 cif -
Plata #379078 Mi az a cif?
Már a súrolószeren kívül. -
András77 #379077 több nézője van mint ciffnek gyengébb napjain
-
Userx2 #379076 Hopka live 1v1, akit érint. :) -
Angelus1991ster #379075 Az mi, amikor 3 spotolom fel az ellen full hp-s FV 183-at és le se szarják? Spotolós missziónál lehet valami szarabb? -
TiborTamas #379074 Igen, én is szoktam így járni, de hát a random csapattársakkal nem tudsz mit kezdeni sajnos... Meg ha nem is spotolnak fel, de van annyi esze az ellenfélnek, hogy lövik a blindshotokat a bokorba, mert folyamatosan kapják a spotot meg a lövéseket, ergo van ott valaki. Az én csapattásaimnak ez valahogy soha nem jut eszébe. :D -
Lichtmaschin #379073 jah...értem sajnos amit mondasz....
Prohorovkán is az a baj, hogy hiába állok be a spot bokorba, ha olyat spotolok amit a mögöttem 200-300 méterre lévő tankok meg nem lőnek, vagy nem találnak el és kb az ellen spottere simán odajön hozzám és felspotol, mert senki nem lövi ki....
Egyébként buldoggal kezdő vagyok igazából a t49-re hajtok... a kinai wz132 van meg ott egy kicsit másabb a történet...
Utoljára szerkesztette: Lichtmaschin, 2016.08.24. 15:04:01 -
TiborTamas #379072 Így van, a legtöbb hátrább álló tank, amikor kinézett lőni, akkor egyszerűen spottolta magának, ezért a sebzése után senkinek nem járt spotdmg. Másrészt így nagyon sokan spottolták egyszerre a legtöbb tankot, így ha véletlen még olyan is lőtte meg őket, aki nem spottolta magának, annak a sebzésnek is csak töredékét kapta meg mindenki spotdmg-nek (a Centurion valószínűleg láncolásból gyűjtött be annyit).
A másik nagy hiba az volt, hogy volt előtte még egy átlátszatlan sűrű bokor (meg néhány kisebb bokor és lombozat is, bár ezeknek kisebb a hatása), ami jelentős álcabónuszt ad a mögötte lévő tankok számára, így volt amikor nem is spottolta őket, csak a többiek, akiknek ez nem zavart be. Konkrét példa: a Ru 251-et, ami az elején nagyjából 150 méterre volt tőle a bokor takarásában, sokszor valószínűleg nem is spottolta. A camo calculatorral ki lehet számolni, hogy egy (álca skillel rendelkező) Ru 251-est egy ilyen bokor takarásában, mozgása közben nagyjából 120 méterről(!) tudja spottolni egy binokuláros(!) Bulldog. Szóval csak akkor spottolhatta és kaphatott spotdmg-t rá, amikor az 120 méteren belül jött hozzá vagy kibújt a bokor takarásából. A többi távolabbi tankot nem számolgattam, de valószínűleg azoknál szintén előjött ez a probléma. Tanulság: ha spottolni akarsz, akkor ne legyen előtted átlátszatlan bokor, és lehetőleg ne Ensk-en próbálkozz. :) -
András77 #379071 Az a baj, hogy WG agytrösztjei az Obsidián kudarcát úgy fordítják le, hogy nem kell a parasztnak izé tisztelt játékosnak a jobb grafika, fizika és az sem számít, hogy modernebbek-e a tankok. Jó ezeknek, ami van, nem kell fejleszteni ezt.
Olyan szempontból tényleg van megtartó ereje a WoT-nak, hogy kizárt dolog lenne újra ennyi időt beleölni a grindbe.
A tömegvonzás meg működik, mert sokan csak lövöldözni akarnak tankokkal és oda mennek, ahol vannak játékosok meg az osztálytársaik agyát húzni felsőben (5-8 évfolyam általánosban, erre gondolok
) hogy ő már bottal kigrindelt egy tier8-9-10 tankot, meg hogyan szétb.szta a száját a nyomorék lila játékosnak múltkor, amikor beleb.szott egy hatalmasat a troll ágyúval stb. Rokonságban láttam ilyen helyzetet, amikor egy fiúcsapat ott hemzsegett meg üvöltözött, hogy b.sszál bele egy nagyot. Mondom mi van itt? Ja, tankoznak. Na ezek után én nem mondtam el nekik, hogy én is játszom, mert kb az ilyeneket szoktam aprítani chat-ben is, úgysem értenék amit mondani akarok, de nem is érdekli őket, nekik ez a szórakozás, hogy mennek valamelyik accjával többen (gondolom akinek a legnagyobb tankja van) és ott üvöltöznek meg hergelik egymást, meg ide menj, hülye vagy, miért lőttél mellé (célozni pl? rng?). Gondolkodtam, hogy beszélek velük a játékról, de inkább nem tettem... Én nem bírnék úgy játszani, hogy ott óbégatnak páran mögöttem, hogy mit csináljak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.24. 14:36:29 -
yossarianHUN #379070 A minap írtam itt le a véleményemet erről. -
András77 #379069 Kibannoltak a csába a másod accomon, mert kicsit unom a sok egységsugarú rush gyereket. Konkrétan az b.szta fel az agyam, hogy már 3. csatában történt meg, megyek a rush brigáddal és feltűnik egy keményebb ellenség. Én ráfokuszálok, keresem a lőhető helyet, helyezkedek és hopp a nyomorultak elpárologtak mögöttem, futnak, mint a mérgezett egerek.
Ok, akkor szórakozzunk egy kicsit. Na most azt csináltam, amit az Ellenég a kapuknál filmben láttam, amikor beállnak az NKVD-s osztagok a rohamozók mögé és aki megfordul, azt lelövik.
Én is beálltam mögéjük, lelassítva mentem és mondtam nekik, hogy ok, rusholnak, de innen nincs visszafordulás vagy agyonlövöm őket. Meg is tettem, de olyan g.ci aljas módon, hogy próbáltam mindig ellenséget is berakni a célkeresztbe, úgyhogy 5 csatáig kihúztam, pedig mindegyikben lőnöm kellett gyáva megfutamodót
Megkaptam a jogos jutalmamat, a napos ban-t, de most tényleg jól szórakoztam az abszurd helyzeteken. -
EmR3 #379068 Menj át a kettes szerverre.
Bár volt olyan aki arra is panaszkodott, de én mióta azon játszok nincsenek olyan durva problémáim.
Az egyes délutánonként megroggyan.
-
Lichtmaschin #379067 értem amit írsz. Ebből a szemszögből igazad van, hülyeség volt ott állni. Másrészről, ezért is szar a spot rendszer, mert hiába spotoltam meg én hamarabb már a spot DMG azé lesz aki ott harcol.... hiába a távcső meg bármi...
-
Ez hatalmas 
Le is iratkozok,nyomban
-
Pares #379065 Én főleg napközben játszom, de kb. 3-4 napja hirtelen minden indok nélkül a pingem 30-ról 80-ra emelkedett és folyamatos a lag. -
Sir Charles #379064 Van a tankoknak egy signal range (minimap legnagyobb kör,ezt a rádió adja ha jól tudom), és van egy spotting range( minimap talán zöld kör) és van egy maximális látótávolság(talán szürke kör)
Spot damage-t akkor számol a rendszer, ha te a tankoddal meglátsz egy ellenfelet ( a spot range-en belül van) és mutatod a többi tanknak.
Ha a mutatott tank a többi tanknak signal range-en vagy látótávon belül van, akkor azok is látják azt a tankot,amit te spottoltál és ha meglövik, akkor a rendszer neked számolja a spot damage-t.
Viszont -és ez volt az amit rosszul csináltál- hiába spottolsz egy ellenséget, ha az a csapattársaid spot range-én belül van, akkor nem kapsz spot damage-t, mert kvázi fölöslegessé válik a spot-od.
Enszk egy kis pálya, gyakorlatilag fölösleges spottolni, mert főleg a tier 10 tankoknak már 400 fölötti a spot range-e és ők is látni fogják azt a tankokt így nem kapsz spot damage-t.
Remélem nem írtam túl nagy hülyeséget, ha valaki jobban tudja, akkor írja, mert ezt én nem olvastam sehol csak saját gondolat.
U.I.: bocs a sok "spot"-ért, de így egyszerűbb. -
Rammsch31n #379063 Hát ja, itt cseszik el valahol ezt az egészet...
a WoW-nál meg a LoL vagy Dota2-nél ez miért nincsen meg?
Tuti, hogy van valami gazdasági osztályuk ahol ezt kiszámolják...hogy mikor mennyi fér még bele, csak azt nem értem, miért nem változtatnak, mert hosszú távon kinyírják a játékot, és magukat is... -
András77 #379062 Szerintem ezek kiokoskodják, hogy nem éri meg nekik a beruházás. Egy szebb játék környezet, ütősebb fizika nem vonzana be annyival több játékost (plusz a megtartó erő), amennyi elvesztenének az alsó házban, akiknek gyenge gépe van és nem hajlandóak jobbat venni vagy nem tudnak jobbat venni.
Biztos, hogy nagyon összetett kérdés, főleg, ha hozzávesszük a fizetőképességet is, meg azt, hogy jelenleg is jól termeli a dellát a játék. Néha kidobnak egy új ágat, egy új prémtankot, aztán abból csurran-cseppen bőven elég most is, akkor minek piszkálni?
Az is biztos, hogy ez nem jövőbe mutató dolog, még akkor sem, ha nincs komoly konkurrens, mert az igazi konkurrencia az, hogy beleunnak az emberek.
Az szépen látszik, hogy tulajdonképpen minden előre mutató kezdeményezésük elbukott, ami másik, kicsit összetettebb játékmenettel próbálkozott. A zemberek nagy részének (és szerintem erősen fiatalodik a játékosállomány, ahogy egyre többen unnak rá a mostani agyhalott csatákra sorozatban, amikor napok telhetnek el egy izgalmas és érdekes csata nélkül) a faék egyszerűségú rush és tankos-lövöldözős MOBA/aréna egymást lekaszaboló szintre silányított termék kell. Egy darabig el lehet vele szórakozni, ezt-azt még kifejeszteni, de én már látom, hogy hiába célzok meg bármilyen tankot, mert kifejlesztem és ugyanaz a retardált játékmenet, hiába jó a tank, ha rush van állandóan.
Én nemrégen adtam el 1ft (ingyen) a vaterán egy komplett használható pentium4 gépet, csak monitor kellett hozzá (még a kábelt is beleraktam a csomagba). Mondjuk nem érdekelt, csak vigyék, nekem itt a helyet foglalat és senkinek sem kellett a rokonságban, ezért feltettem 1ft-ért és az egyik kérdező adott volna érte párszáz forintot, ha elviszem neki BP másik felébe (na persze, autózzak 1 órát pár száz forintért, gyere érte, ha kell), úgyhogy végül elment 1ft-ért "hatalmas" licit után.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.24. 11:47:51 -
Múlt év tavasszal a régi teljes rendszeremet (c2de6300,4gb,9600gt,250gbsata,táp+tftmonitor17") hirdethettem volna indításnak 35 körül (ph-n beárazva, most még olcsóbb lenne), ha nem adom ajándékba.
Azon alsó-középbeállításokkal, 1280-ban ment 40fps körül, szóval így van, ez WG-s vakítás is.
-
Rammsch31n #379060 Ez csak egy jól bejáratott kifogás a WG-nek.... ennyi az egész, nem több. Van mire fogni, azt hogy nem tudnak új motort csinálni a game-nek meg több magos támogatást stb. -
András77 #379059 Én értem, hogy sok a kispénzű ember, de amikor egy olyan játékkal játszik valaki, amihez csak a net előfizetés havi 2-3e meg magára a játékra is ajánlatos némi pénzt költeni, akkor nehezen értelmezhető a számomra a fillérb.szás a számítógépen.
A PH apróban már több hirdetést láttam, ami retró gamer-ként próbálja eladni nyomott áron a core2quad-ot (nem a duot!), hátha valaki palimadár elviszi.
A jelenlegi árán kb 15-20e forintos pc a core2due, de akkor abban már egy combosabb videó kártya is benne van. Szerintem irreális elvárás 2016-ban, hogy már pedig fusson a játék egy 20e forintos vason is.
Egy i3 félkonfig kb 35-40e-től elérhető és az már elég erős. Első generációs i5 is kifogható. Akár komplett gépet is ki lehet fogni 45e körül + graf kártya. 8-10e megcsíphető egy 1gb 4870. Nekem volt olyan és bár hangos volt, de vitte közepes beállítással a WoT-ot. A kék kártyák meg még jobbak WoT-ra, de azokat nem ismerem, hogy mit érdemes használtan venni. AMD konfigokat sem ismerem, azok talán még olcsóbbak.
Nem vagyok marketinges, de nekem erősen zsákutcának tűnik, ha olyanokat próbálnak megszólítani, akik egy kb 50e forintos, cca 150EUR kiadást nem tudnak vagy inkább nem akarnak megfinanszírozni. Ha mindenáron ki akarják szolgálni a core2duo meg még talán még régebbi procikat, akkor csináljanak 2 WoT-ot, SD meg HD és valami lebutított verzió futhatna a régi gépeken, akinek az elég... A kérdés, hogy tényleg költenek ezek az emberek a játékra. Én nehezen tudom elképzelni, aki normális számítógépet nem akar/tud venni, az majd a játékra költeni fog egyáltalán.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.24. 10:54:01 -
Rammsch31n #379058 Hát ja, nyilván nem hiába japó meg amcsi ág van a legteljesebben kibontva... :)
De van már ruszki, német, van egy lengyel, meg jönnek a britek is ide... szóval most ezek is úgy nyomják a hajógyártást, mint a WoT a tank gyártást vagy 2 éve... -
"Ja, és a WG a hajóssal is nagyot húzott, egyik konkurens cégnek sincs ilyenje... ergo itt megint ők lesznek az élmenők..."
kb. el lehet mondani hogy a "hajós flottaépítő nemzeteknél" nagyobb népszerűségnek örvend a hajós játék, ezért pl. nem túl meglepő módon sikeresebb a tengerentúlon mint európában (kivéve brittek).
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.08.24. 09:54:15 -
Lokker #379056 A repülős már ideje korán megbukott. Nem kellett sok hozzá. Emlékszem elejében milyen sokan voltunk meg heavy fighterrel milyen fasza köröket lehetett menni. Most meg kb vicc kategória a heavy fighter, mellé még nem is igazán lehet csatába kerülni. Pár hónapja csúcsidőben hétvégén 5-10 perc között volt míg bedobott egy hatos géppel... -
Rammsch31n #379055 A WG is akart ilyet pl. CW-n... hogy összekössék a hajós-repülős-tankosat valahogy... de közben a repülős megbukott... meg valamiért itt nem lett semmi még annyi sem az egészből, mint a WT-nél...
Abban meg igazad van, hogy a fejlesztők a csapatjátékra építenek, de szart nem ér, ha a játékosok nem úgy gondolkoznak, márpedig nem úgy gondolkoznak... mittomén LoL-ba ez elképzelhetetlen, mert aki nem csinálja, amit kell, azt kick-elik vagy mit csinálnak. :)