World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.23. 13:58:19

T-34/100 egy igazi barom volt,egyszer lőttem seggbe és leégett.<#vigyor>#vigyor>
Megint kempelő bandát kaptam,T10-el mentem előre spotolni.Harmadik killem után indultak meg és kezdtek előre jönni.
Olyant is láttam, hogy áll valahol lövik a seggét és nem reagál, kiszedték így, de nem volt afk vagy bot, mert tekerte a tornyát, de nem jött rá, hogy a seggét lövik kb 50m-ről. <#taps>#taps>
A legszebb élményem az egységsugarúak támogatása volt, articon lehet jókat pattogtatni a maus-al, meg is kaptam azt a pályát, bementem a nehéz tankos dühöngőbe, de nem jöttek utánam a társaim, mert nem volt arty, ergó akkor sniperkednek. Jött viszont az ellenfél lemmingvonata, kegyetlen sok tank, lőttek, mint állat, reméltem meglesz a 12k, bár végül is mindegy, mert vesztettünk, de legalább a tankost kivehettem volna. Egy is3 bejött a hátamba miközben töltöttem és elkezdett arannyal pumpálni. Gondoltam a csapat majd kiszedi és nem. Hogy ezek mégis milyen csőlátással vannak vagy én nem is értem. Simán hagyják, hogy 8-at lőjön belém az is3, ebből csak 2 pattant, mert aranyozott a szerencsétlen agyi nyomorék. Ezalatt nem lőtték ki, mert másokat lőttek. Arra tudok gondolni, hogy a retardok sniper nézetben voltak és megszűnt a külvilág a számukra vagy el nem tudom képzelni miért nem segítettek ilyen hosszú ideig. Megfordulni nem tudtam, mert így 1 tank lőtt, ha forgolódok, akkor meg 6-7 legalább. Lemaradtam a 12k-ról is 300ponttal <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.23. 12:33:29
angelus1991ster.blogspot.hu
Trance&Friends nothing more..

<#hehe>#hehe>
Most tolja a fiam a fallout4 el,mindenfull ultràn 58fok:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Fuh, hálistennek, már megijedtem, hogy véletlenül a női legénységhangokat akarják implementálni. Szerencsére még mindig tisztában vannak a prioritásokkal. Kappa.
Kösz 😊 .
Trance&Friends nothing more..
Sikerült feljavítanom a dupla gyújtós küldetést az E50-el, pont befértem a harmadik helyre és megkaptam a garázshelyet. Már csak 3 maradt, ahol nincs meg a másodlagos, de ezt az MT-4-t komolyan gondolták? Láncoljak 3-t és lőjek 3-t leláncolt tankba, az még valahogy összejöhet, de emellé lőjek ki 2 leláncolt tankot, na ez már nem kicsit durva, ja és győzzek is. Lehet a batmobilra visszarakom a táras hatlövetű ágyút, amivel a 3 artyra is vadásztam, azzal talán összejöhet, de ez így másodlagossal együtt szerintem elég über brutál.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.22. 15:15:08
Négy hónapnyi kényszerű Sd kliens használat,min közeli grafikán<#wave>#wave><#action>#action>
Ezzel+a ptém fiókkal legyőzhetetlen leszek<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
mondjuk korábban nem érdekelt, hogy mennyi expet kapok egy győzelemre, most a Centurionnál ezért majd idegbajt lehet kapni....
Majd pár körrel később 1400dam, 500 spot , win 790xp .... erre varjatok gombot..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
attól függetlenül, hogy csak 9.14-ben buffolják, elviszem majd pár körre idegesíteni a népet. 😄D
Ott fognak chaten anyázni, hogy nézd már ennek a köcsögnek már FV-je van meg ilyenek... :""DD
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Az SP meg a caernarvon haverja el akartak osonni gyorsan a kastély alatt és sikerült leláncolnom, ráadásul olyan szerencsésen(szerencsétlenül neki), hogy befordult a cérna elé és az belerongyolt teljes gázzal <#crazya>#crazya>. Volt nem kicsi rage/dühöngés az SP részéről, csata után rám írt kedves szavakkal <#crazya>#crazya>
A kép kb 1 másodperccel a láncolás után, akkor már a cérna oldalára vittem az ágyút.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.22. 13:22:03
Ez a centax mennyire ammorack érzékeny amúgy, bazz, már két javítócsomaggal rohangálok:S
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Szóval nem egy nagy eresztés, meg ahogy írtam technikai afk voltam elég sokáig és ez így összesen a játék szerint 870xp. Néha nem tudom hova rakni ezt az xp számolást, 2e sebzés +1,8e asszisztra ad ennyit. Mindenféleképpen valamilyen nyomulósabb stílusban kell menni és akkor hamar megvan a 750.
A fisherman pályáról, ami a gondolatom, hogy addig rendben van, hogy nyomulósak ezek a srácok, tehát jönnek az emberrel, csak nagyon gyakran az van, hogy nagyon gyakran ott ücsörögnek egy ház vagy valamilyen fedezék mögött és várnak. Csak nagyon egyértelmű helyzetben jönnek elő, ha már lőtt az ellenfél vagy másfele fordult az ágyúja, de sok közülük még olyankor sem jön elő, ha lőtt az ellenfél, csak akkor ha az ellenfél máshova néz. Szóval ok, hogy kimentem a fedezékből és nyílt terepre kerültem és persze pont akkor kellett odaérni a másik oldalról egy addig rejtőzködő ellen cent ax-nek is, de még így is bírtam egy darabig az össztüzet, csak sajnos ezek a csapattársak meg közben lapultak a házak mögött.
Azt értem, hogy nem várható el senkitől, hogy bevállaljon lövést, bár adott esetben az ésszerűség ezt diktálná, de basszuskulcs, hogy ezek tényleg nem mernek előjönni a fedezékből csak teljesen egyértelmű helyzetben, az már durva azért. Továbbra is én szenvedem el a lövéseket, de legalább zavarnák az ellent, nem tudna olyan nyugodtan célozni, esetleg ki is lőhetnék, de persze ez nem így működik. Szépen kivárják és megnézik, hogy az ember mit tud alakítani és amikor elhullottam, akkor esetleg csinálnak valamit, mondjuk egyesével előjönnek, ha a hülyeséget akarjuk fokozni.
Ezért is rühellem ezeket a lemmingezőket, mert a csaták legalább felében teljesen retardált játék folyik. Tegnap volt egy, azon majd besz.rtam, megyünk előre sztálingrádon beállt egy oni az e4 házsarokba, nekünk meg 5 tankunk arra várt, hogy lőjön, addig senki ki nem ment, csak hintáztak előre-hátra (tier7-9 tankok voltak). Én wz111-el pittyegtem nekik, hogy engedjenek már sidescrap-re, mert persze a sarkot elfoglalják, hogy ki tudjanak gyorsan ugrani, jó eséllyel pattintok vagy a spaced benyeli a troll ágyú lövését, de az sem érdekel, ha sebez (olcsó a javítás) csak haladjunk már, de nem engedtek oda, az orrát meg ugye nem tolom ki, hogy ammorack-et kapjak. Hihetetlen és ez nem ritka eset, hanem szinte minden csatában ezt csinálja a lemmingvonat, ha van egy beásott ellenfél, addig senki sehova, amíg az nem lőtt. Volt már, hogy én is kihasználtam ezt, egy meggymagköpő mert csak kijönni és rámlőni, de én nem lőttem vissza direkt, perdig tudtam volna, csak akkor rámjön 4 tank és basszus ezek a top tankok meg mind ott vártak ugrásra készen, hogy mikor lövöm el magam. Persze pár perc f.szrángatás után azért kijönnek, de hogy közben a társaim a hátukba kerültek, azt nem köszönték meg nekem.
Meg még egy gondolat, a cent ax csatákra visszakapcsoltam a chat-et és megkérdeztem a játékosokat, hogy állnak és úgy néz ki, hogy nem lesz gond vele, egyáltalán nem sírt most senki, hogy nem tudja a 750-t átugrani. Mondjuk az lehet, hogy vannak, akik egész nap a cent ax-el játszanak, hogy meglegyen, de úgy néz ki mindenki meg tudta csinálni, legalábbis az én nem túl reprezentatív felmérésem alapján.
Sand riverre nem emlékszem, hogy a listában lett volna, de tegnap egy komplett 3-as top tier szakasz kifagyott, közel egymáshoz. Néztünk bután, hogy mi van velük és még így is lehoztuk a csatát, ennyit az ellenségről...
Küldetés nélkül már kb. a felénél ment volna az altf4 😊
artyval beadja a városi pályát, lighttal nem ad be spotolós mapot...és ezek csak a nagyobb dolgok, amik eszembe jutottak...
Mint amilyen Sztálingrád, Kharkov, Pilzen, Berlin, Párizs. Ezek jók tier3-7-ig.
Amire gondolok, azt jutalomkörnek hívom, amikor időről időre (minden tankkal tapasztalható ez, nyilván light-al nem) berak egyedüli top tier tanknak a csatába, meg az ellenfélnél is 1 top tier tank van, az összes többi tank kisebb tier. Ilyenkor szoktam ászos köröket menni.
Az is gyakor 1 arty top tier + 1 top tier tank és az ellenfélnél csak 1 top tier, ez valamilyen mutációja lehet az előzőnek.
Azért mondtam szándékosan pozitív dolgot, mert egyébként a negatívból van a több, de akkor sírásnak hathat. Szóval az tutti biztos, hogy van nekik egy ilyen "jutalom" kör algoritmusuk, ami nem tudom mennyi időnként, miért és hogyan, de bizony ad ilyen csatákat. Ráadásul ezt alaposan szabályozniuk kell, mondjuk 200 csatánként mehet egy ilyent, mert nyilván, ha nem végletesen hülye a csapat, akkor ilyenkor a top tank szép dolgokat tud alkotni.
A másik, szintén pozitív érdekesség, hogy könnyű tankkal nagyon ritkán rak be egyedül, mondhatnám azt is, hogy gyakorlatilag annyira ritka, hogy már ünnepszámba megy a dolog. Most itt tier7-8 könnyű tankra gondolok, nem a kis tier-re, azt nem tudom, hogy ott is előfordul-e. A type62-vel viszont feltűnően gyakran előfordult ez a jelenség, mikor legénységet húztam vele és farmoltam párhuzamosan, akkor naponta 2x legalább és mivel nem volt aktív az LT14-15, még malinovkát és prokhorovkát is kaptam, ahogy kell az elméleti gyakoriság alapján, kb minden 25-30. csatára és bizony volt, hogy egyedül rakta be még oda is a type62-t és az ellenfélhez is 1 db type62-t rakott.
Érdekesek ezek a dolgok egyébként.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.21. 17:28:54
innentol kizartnak tartom h barki elhiszi nekik, h van olyan h beragadt a palya. gondolom egyszerubb az elet, ha bizonyos idoszakra fixen beallitanak palyakat a szerverekre.
Én nem tudom, de soha nem olvastam tőlük olyant, hogy bizonyos pályákat alul vagy felül súlyoznak és más a gyakorisági paramétere, pontosabba soha nem beszéltek erről, ha voltak is kérdések, akkor azzal ütötték el, hogy rng és ha beragad mégis, akkor váltsál szervert.
Innentől meg a kérdés adott, ha képesek gyakorisági paramétert rendelni egy pályához, akkor még milyen egyéb paramétert rendelhetnek hozzá???
Persze szart se érnék vele el. Hisz csak módolnám vele. Ha a res_mods helyett a res-ben turkálnék, akkor összeomlana a játék.
<gyakori_térkép>himmelsdorf,ruinberg</gyakori_térkép>
<ritka_térkép>malinovka,prohorovka<ritka_térkép>
meg ez
<battle_tier>5,6,7,8,9</battle_tier>
Dehogynem, csak fel kell jönni ide, csak úgy hemzseg a topic és a játék a bizarr emberektől...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az is milyen dolog már, hogy könnyű tankkal már kb 1 hete láttam utoljára malinovkát, prokhorovkát, de nehézzel berak oda gyakran 2-3 böszmeteg arty mellett. A nagyon okosoknak mondanám, ez nem azért van, mert éppen ezt figyelem, ez valami más miatt alakul így.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.21. 15:12:36