418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #379054 Ami tanulságos, hogy ez az összfegyvernemi badarság (amire sokan gondolták hogy milyen jó lesz) abszolút nem lett nyerő dolog. Mondjuk én "tudtam! tudtam!", mert ki a franc akarná hogy a Tigrisét stukák bombázzák amik ellen ugye mégannyit se lehet tenni mint atüzérek ellen, azt meg már régóta tudjuk hogy X véletlenszerűen összerakott emberből álló csapatoknál nem lehet csapatmunkára számítani. Tehát hiába lehet az hogy a kolléga majd ad AA fedezetet, esetleg egy másik kolléga légitámogatást, a mindenki magának kapar elv miatt nem lesznek önzetlen segítők.
Szóval amivel a WT nagyot akart szakítani az nem nyert.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.24. 09:25:59 -
Rammsch31n #379053 A WT is csak a repülős miatt sikeres nagyrészt, (jó a Ground Forces egy fokkal jobb, mint az AW, playerbase szempontból is), mint ahogy itt a tank a WG-nek húzójátéknak... ott a repülősben van monopolhelyzetben kvázi...(de így a World of Warplanest a WG húzhatja le a WC-n.)
Ja, és a WG a hajóssal is nagyot húzott, egyik konkurens cégnek sincs ilyenje... ergo itt megint ők lesznek az élmenők...
....a WT most próbálkozik valami hajós móddal, closed beta állapotban majd...
+ a WoWs-nak állítólag a fejlesztőgárdája is jobb még, lévén fiatalabb a game... még nincs a hanyatló stádiumban, mint a WoT...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.08.24. 09:02:50 -
Lokker #379052 Konkrétan sehova. Nincs játékosbázisa. -
viper07 #379051 Még egy kis LAGG elmélet. Van ugye ez a Faceit -es dolog, ami mondjuk nekem tetszik is. Ezúton is keresek hozzá társakat. Szóval az is az EU1-en megy és laggnak nyoma sincs. Attól tartok priorizálták a dolgot valamiképpen. Tegnap este már az EU2 is szarakodott. -
Lichtmaschin #379050 Akkor ird le mi a hiba, hátha máskor jobb lesz. -
Lichtmaschin #379049 Szóval azt mondjátok hogy ha elsőnek megspotolom az ellent és beállok a bokorba hogy tovább spotoljam az hülyeség. Persze egyszer vissza kellett mennem a ház mögé és kb innentől el is ment a spot dmg. Mert azt nem mondhatjatok hogy nem volt mit spotolni. Az hogy nem sok mindent csináltam meg azért mert spotolni akartam nem sok mindent csinalni. De szívesen veszem véleményeket mert a light tankokkal nem igazan megy a spotolas.... -
Rammsch31n #379048 :D Lehet nem az oroszokra hivatkozik SerB hanem rátok. xD :P
Egyébként szerintem sok ruszkinak több pénze van ilyenekre, mint egy átlag magyarnak... erre, meg vodkára. :D
Valahogy Putyinnak is fűteni kell a hazafiságot. :D Ha holnap nem írok, eljött értem az FSB. :D -
Tényleg az AW bedőlése játékos szemmel mit takar? Nekem pártucat csata után nem jött be, abbahagytam, de hová jutott? -
Sir Charles #379046 Ja és nekem is Core 2 duo-m van -
Sir Charles #379045 Én sem értem mi a problémád ezzel a meccsel, és ne haragudj, hogy ezt mondom, de az én véleményem szerint masszívan nem csináltál semmit. Szerintem ezen a pályán, tier 10 meccsen nem lehet így spottolni, mert mindenkinek 400 fölött van a látótávolsága.
Ezek után ne kérd számon a spot-rendszeren azt, hogy nem megfelelő módon játszol az adott csatában, az adott tankkal. -
Én is core2 duo-n tolom 2 gb memóriával,ez baj? :D -
Ahogy nézem a Scorpion G-n, alig hogy kijött, máris lecsavarták a kreditszorzót ügyesen, kezd szépen beállni a T34-es hozamhoz, bár az többett hozott volna ha majd 5k-t lövök vele... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #379042 Azt azért még a WG se próbálja bemesélni nekem, hogy egy szutyvákos hitlog mod játékba építése leterhelné a szibériai rénszarvaspásztor abakuszát :P Egyszerűen szarnak rá, jelenleg ismét monopolhelyzetben vannak a tankos MMO-k piacán, ennek nagyon örülnek, és visszatértek a kényelmes semmittevéshez. -
TiborTamas #379041 Én nem értem a problémádat. Te meg valószínűleg a spotrendszer működését. :) -
András77 #379040 A WG nem akar ugye túl sok cicomát és próbál ellenállni, mert egyrészt az oroszok állítólag sz.r gépeken futtatják (bár ez nekem erős kérdőjel, mert lehet, hogy a szibériai rénszarvas pásztor tényleg még core2duo-n tolja, de úgy általában szerintem nem rosszabbak a gépeik, bár csak tipp a részemről). Másrészt meg minden új "feature" újabb hibalehetőség és sz.pjanak csak a mod készítők vele.
Ahogy látható, nagy az igény a modokra, mindenki szereti belakni a WoT-ot, szóval tényleg megint egy olyan dolog, hogy kedvezhetnének a játékosoknak kicsit és nagyobb prioritás kaphatna a leggyakrabban használt modok integrálása. -
Angelus1991ster #379039 Beleömlött a sok kokain por a szerver gépekbe. XD
Nyeremény a 4 heti cummendárés misszió után? Vezetheted a Mark Male tankot XD -
yossarianHUN #379038 Ja, ezt már egy éve is mondták, mert mikor megjelent az AW, abban eleve benne volt, úgyhogy megijedtek, és hirtelen nagyon fontos lett nekik, hogy ők is elmondhassák ugyanezt. Aztán az AW bedőlt, és fura módon hirtelen nagy kuss lett a dolog körül, azóta se lett belőle semmi. -
Rammsch31n #379037 Na én pont ezek miatt a hülye mikro patchek miatt nem szöszölök a modokkal már...bele/ráuntam... ha ez volt a céljuk, elérték...
egyébként valamelyik Q&A-be olvastam, hogy be fogják vinni a hitlogot meg még valamelyik híresebb modot a játékba... xDDDDD ennyi idő után offical... :"D -
Lichtmaschin #379036 miért is szar a spot rendszer
Ez a replay mindent elmond...persze lehet, hogy jobban kinn kellet volna állnom a bokorban...de szerintem fasság...cent ax meg csak ki ki nézett... -
András77 #379035 Majd jön a patch, ami megoldja, meg mellesleg lehet esetleg új modokat tölteni stb, ahogy szokták. Remélem csak sima patch lesz. Egyébként érdekes, mert miért is lenne a lag oka a kliens? Nem állítom, hogy nem lehet, de nagyon furcsa. Miért nem a szerveren mókolnak valamit? -
Lokker #379034 Hát igen, paradicsom erő ott volt. Ciki volt Hopkától kikapni de ez van. Meg kell tanulnod ezzel együtt élni. :( sad story
-
Scheff #379033 Fene. :(
-
Rammsch31n #379032 meh... régebben sokkal durvább terhelésnél nem olvadt a szerverük... ezek lecserélték költséghatékonysági szempontokból vagy a fene se tudja... de valami gebasz akkor is van. -
András77 #379031 Hazudnak, pontosabban csúsztatank, mert úgy igaz ez, hogy az EU2-n tipikusan kevesebb a játékos és talán emiatt jobb a helyzet lag szempontból. De én ott is laggoltam, csak nem annyira durván és gyakran, mint EU1-n.
Ha látom, hogy EU1 70e játékos, akkor már lépek is át EU2-re, mert nem akarom a hajamat kitépkedni szálanként. -
Napiszar 
Komolyan nem értem az embereket,hogy ezt ,és még sok mást is miért kell?
Persze az nem okozott gondot,a
nekhogy Buldoggal 1k sebzésre volt 5 killje
Ez is csak egyT67-el pedozo nyomorék
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
viper07 #379029 Írtam egy ticket-et a giga laggokról az EU 1-en. Hamar jött is válasz, miszerint kivizsgálták, és holnap jön egy micro patch, ami majd rendbe teszi a problémát, addig szíveskedjek az EU2-ön játszani azt nem érintik a gondok. bízom benne igazuk lesz, de milyen patch az ami csak az egyik szerverre érvényes ? -
Végre sikerült egy jó kör, ekkor látom, hogy a spot sebzésbe nem számít a (gondolom) láncolás:
Amúgy tényleg goldType59-et kapunk a 4. hét végén, ha minden kész?
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.08.23. 18:18:24 -
Nagyon is jól csinálja. Köztudott hogy az IS7-nek a troll segge mindent lepattint.
-
Lokker #379026 7 biztos nem lesz, nem is volt sose -
Userx2 #379025 Megtaláltam Hopka mester tanítványát.
A minimap ennek is biztos ki van kacsolva, mert úgy is csak zavarná. :)
András77 #379024 Mert még meg kell szokniuk, hogy melyik a tank eleje meg a hátulja és ez lefoglalja az agyi kapacitásukat 
lammaer: én 3-7 nap prémre tippelek. Végül is jól jönne
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.23. 17:06:30 -
Lokker #379023 ha jó kedvük lesz akkor még egy t3-as kis vacakról is szó lehet de inkább hajlok a t2 felé ha tankot adnának -
yossarianHUN #379022 Valami lesz, de van egy olyan érzésem, hogy titokban mindenki legalább valami Gold Type 59 méretű dolgot akar, aztán majd egy hétig mást se lehet itt olvasni, mint a csaholást, hogy a rohadt anyjukat, ennél többet érdemeltünk volna. -
lammaer #379021 Lesz a legvégén vmi nagyobb reward hogy mindenki erőlködik ezen a spottolós küldetésen?
Nagyobb reward = prémtank vagy ilyesmi...(mert az 1 gombóc fagyi értékű garázshely se olyan amiért küszködni kéne meg idegeskedni... ) -
fighter_hu #379020 Én csak a kübelwagent és flak 36 88mm-t kérem, a többi a tietek lehet :D -
stoppos #379019 Egy stuarttal lehetne csapatni a Zemplénben. :) -
Úgy tűnik, a tipped bejött!
asolyom #379017 Komolyan mondom, hogy kezdem jobban érezni magam T5-6 környékén. T8-10-ben is akad elég barom, és ezek ráadásul még agresszívak is, és ha valamit nem úgy csinálsz, ahogy ő elképzeli, akkor mindjárt idióta noob vagy. T5-6-ban is néha szánalmas csapatok, és játékosok vannak, de ezek legalább többnyire csöndben vannak.
-
Rammsch31n #379016 Ki akar venni mondjuk egy Shermant.... összedobjuk rá? xD -
Rammsch31n #379015 Első nap meglett az 30 meg 50k... csak mert akkor volt időm játszani, és a hét többi napján nem tudok a wotra nézni sem. :DD