World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.02.20. 15:35:05
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kedv csinálónak fogadjátok szeretettel. Ha legküzelebb lehet kapni csomagban Pz II J-t, ki ne hagyjátok ! Tankozás egy másik dimenzióban....<#alien>#alien>
Hisz a prém shopban is lehet, ajándékozni. Csak akkor fogadj el avalamit, ha ismered az illetőt ? Miért? És a Secret Santa, ami szintén ismeretlen játékosokkal való együttes ajándékozás volt, azt lehetett adóbevallás nélkül csinálni ? <#nevetes2>#nevetes2>
Nem értem, milyen jelentéssel bírnak ezek a sorok. A WG mit akart ? Idegen emberektőé ajándékot ne fogadj el a játékban miért? Pedozni én szoktam. Apropó pedózás........
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Crew 2xp-k amúgy jók
Ebben a gépben számomra megint az a bosszantó, hogy a lövege megint agyon van buffolva: 303 mm átütés 760 m/s-os csőtorkolati sebességhez. Hát hogyne ehhez legalább 900 m/s kéne, de inkább 950 m/s. Mindegy már megszokhattam volna a WG szarságait...
Minden esetre egy új, tornyos TD ág tier 10-esének jó.
Csütörtökön már taktikát váltottam,szépen sebezgettem nem görcsölve és vártam a Prokhorovkát.Na itt aktív spottolásba mentem át.
Be is jött szépen és tegnap este is,igaz nagyon oda kell figyelni de agyhalott csapat mellett is siker.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Tudjátok mikor lenne még nagy sírás? 😄DD
Ha IM-nek artyt raknának be. 😄
(eddig leginkább medek meg heavyk voltak IM-ek vagy CW-rewardok... kivéve a 2 TD-t)
és igen, LEGO-znak... kb olyan... innen egy torony, onnan egy lánctalp, amarról egy ágyú...
de mégis minek?? Láttunk már annyi ilyet, és töredéke kerül be a játékba....
Statjai:
HP: 1900
Engine: 750 hp
Mass: 50 t
Power-to-weight: 15 hp / t
Max speed: 48 / 15 km / h
Hull turning speed: 20 °/s
Turret turning speed: 15,6 °/s
Terrain resistance values: 1,726 / 1,918 / 2,493
View range: 360 m
Radio range: 720 m
Hull armor: 120 / 90 / ? m
Turret armor: 230 / 90 / ? m
Gun: 152 mm M/53
Alpha Damage: 750 / 750 / 1100
Penetration: 303 / 395 / 90 mm
Rate Of Fire: 3,082 rounds/minute
Damage Per Minute: 2311,8
Reload time: 19,466 s
Accuracy: 0,364
Aiming time: 2,88 s
Depression: -5
http://thearmoredpatrol.com/2016/02/19/supertest-object-268-option-5-stats-pictures/
http://thearmoredpatrol.com/2016/02/19/supertest-object-268-version-5-pictures/
Ezek a szovjet harckocsi részekkel csak legóznak? Lemodelleztek pár tornyot, ágyút és tanktestet és annak a variációt fossák ki magukból?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
-IS elkezdi lövöldözni a T54 mod1-et... az visszalő... kilövi az IS-t... és megfullad
-Hellcat start után beáll elém, nem hagy menni meglövöm... marad élete... nem hagy továbbra sem, hogy menjek, én meg egy is3 elkezdjük tolni a víz felé...(hellcat 3-at belém lőtt, mind lepattant)
-Hellcatet jön megmenteni egy bulldog... mind2 a partra kerül, ahonnan nem lehet kijönni, de meg sem fulladnak...
Ezek után persze, hogy vesztünk... bár így is majdnem lehoztuk (nekem lett 4 killem...),
de amin hangosan felnevettem: a Hellcat, véletlenül belefojtotta a vízbe a bulldogot... xDDDDD
Kibaszott 7végi wotos gyökerek... (engem meg csak felbaszott, azért kezdtem el tolni a hülyéjét.)
Amúgy a nagy kaliber nem adja meg a győztes szorzót?
engem nem ez basz fel... hanem, hogy a sok hülye f*sz 5 nap után még nem jött rá miért van annyi Cent AX a csatába, és elmennek kamikaze meghalni... meg sírnak a chaten... sőt még TK-znak is... (a TK-zást a többi Centurion csinálja, hogy te hamarabb meghalj, mekkora g-cik már te jó ég)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.20. 07:18:37
Csata: Sand River
Járművek: T-54 first prototype
Szerzett tapasztalat: 2 317
Érkezett arany: 20
Szerzett kredit: 114 531
Csatában elért Achievement: 1 Kiválóság jele, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
3500dmg-re 114k prémmel, ennek a prém tanknak nem valami nagy szám a kredithozama,adhatna 20k-val többet is
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.02.20. 01:45:36
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Vagy nem érdekli,vagy elküld a f..ba,vagy az van amit neked írtak.
De jártunk már mi is úgy,hogy a fiam 1v1 kifilézett valakit,majd írogatott neki,mire közöltem,hogy,egy 10 éves gyerek zsanettozta meg<#hehe>#hehe>ettöl még jobban kiborult<#eplus2>#eplus2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
S járt érte egy garázshely is, egy korábbi küldi másodlagosa is meglett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mrkts (23:28:57) gj, you died for 1 frag
mrkts (23:29:04) great player
mrkts (23:29:11) as the whole team
TARAN74 (23:31:12) that's my 7 year old son, not me))
Ja egy E50M, rárontott egy alacsony hp-s ellenfélre, ő még full hp-n volt és kiszedte, siker. Ja, csak beledöglött...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.19. 23:43:07
2. ha mindenáron összeesküvést akarsz sejteni mögötte, akkor "BEETETÉS", hogy vásárolj prémet
Én már jó pár hónapja prémium fiókkal tolom, és semmi különbség, ugyan úgy szívat mint nélküle. Csak gyorsabban haladok. Ennyi. 1-2 nap prémium használatból még ne vonj le messzemenő következtetéseket, vegyél legalább három hónapot vagy fél évet aztán majd meglátod.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.