World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az még jobb, akkor nem is biztos, hogy el kell menned az 50M-ig. Az is jó, de a sima E50 mindent visz, legalábbis számomra. Az a ritka eset volt, mikor egy jó tankot visszalépésnek éreztem az elődjéhez képest.
köszi, az E50M ért talán kevesebb lenne a grind, mert panther van, az fullos, meg a tiger miatt a P2-n meg lenne a nagy fegyó. az oroszt meg stock T-43 ról kéne kezdeni, ahhoz nincs kedvem 😄
Az E50M meg nagy rammermester, élvezet lightokat meg papír medeket ledózerolni vele. Az ágyúja meg valószínűleg a legjobb T10 med ágyú. Páncélban is többet tud, mint a legtöbb riválisa, de erre azért nem érdemes alapozni, mert a tornyát könnyen, a hasát meg viszonylag könnyen belövik. De az UFP autobounce mindennek. Mozgékonysága olyan "oké", egyáltalán nem rossz, de nem is egy mérgezett egér.
Az E50M-nek hátul van a váltója, úgyhogy nem lehet szemből gyújtani/motorját ellőni. Attól függ, neked melyik stílus jön be. Én a németet jobban szerettem, de per pillanat a T-62 áll a garázsban. Valahogy egyáltalán nem nyűgözött le annyira, mint vártam. A tornyát leszámítva minden belövi, és hiába van penge DPM-je, ha a kicsi alfa miatt sokat kell kint lenned a fedezékből, ha sebezni akarsz.
Palacsinta, kürtőskalács ( ez jobb lenne, baszná csak a romulánok szemit), gulyásleves, Puskás.
Jó finom velős piritós, az kellene!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.25. 15:06:04

angelus1991ster.blogspot.hu

ez E50M és a T62A közül melyiket lenne érdemesebb kigrindelni? így a tigerek meg az E 75 után félek, hogy ezt is lépten nyomon felgyújtanák, motorját lőnék ki, meg a dpmje is kevésnek tűnik. legalábbis a 3k hoz képest 😄
Nekem azzal jött be, de trükkösen, mert nem elég volt, hogy raktam rá felszerelést meg fullos legényeket, ennek a szarnak még kóla is kellett mert olyan pontatlan volt... kóla nélkül alig tudtam 3k-t sebezni... azzal meg csak körök kérdése volt... úgyhogy ja, ez kell hozzá szerintem.
Hát a japánok rizsgolyója sem épp egy nagy ínyencség, még ottani viszonyok szerint sem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sherman0070
M44-ről mit gondoltok? Elkezdtem artázni mert unom hogy ezreket vernek belém az arták.
Lehet a T55A missziókat M44-el csinálni? M41-nél járok de ez eddig nagyon bejön.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sunsetjoy
Én azon gondolkodom, hogy mondjuk mások hogy fogják lereagálni a játékosoknál más régiókban. Mondjuk így belegondolva, hogy prémium ellátmánynak berakni ilyet, hogy zsíroskenyér (egy basic food) elég konkrét. Mondjuk tudom, hogy prémium csak a játékban mint elnevezés (gondolva a brit meg francia napi kajára)...
Ebben a tekintetben a pacalpörkölt tényleg a prémium kategória, tekintve hogy nem mindennapos kaja.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.02.25. 14:48:04

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Pacalpöri.
Fanyalog is Rita erősen. Nem tudja az elkényeztetett portugál husi mi a jó <#nevetes1>
Sunsetjoy
És ahogy olvasom, többen örülnek is neki, mert odaillik hozzájuk. 😊
Most így őszintén magyaroknál mi lehetne a prémfogyókaja? Kolbász, vagy szalonna, hagymával meg kenyérrel. Kész.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

LOL a lengyeleknél zsíros kenyér lesz a prémium fogyasztási cikk. :"DDD
Ez más de mikor már eltelik 3-4 perc és közelében sem vagy a felvonuló útvonalnak az már gyanús.Tegnap engem is úgy lőtt ki az arty hogy fel se spottolódtam és nem ott álltam ahonnan lövöldöztem jóval messzebb és mégis telibevert.A környéken sem volt egy csapattársam sem hogy véletlen az helyett eltalált volna.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Így a végére egészen mexerettem ezt a skoda t25-t. Erősen gondolkodom rajta, hogy a női legénységet majd később ráteszem a nagyobb cseh járgányokra és visszaveszem ezt a tankot. Gyenge kezdés után elég dinamikusan tudom vele emelni az átlagsebzésem, de a hatodik érzék nagyon hiányzik egy táras tankról.

Igen jó kredit termelő, komolyan mondom, hogy sok csatában hozok vele 15-20e nettó, persze aranyat nagyon ritkán lövök vele. Mellette jól szórakozom vele, sok csatát tudok vele dominálni, lehozni (61% WR, botrányos kezdés után, nem rossz).
Én nem csodálkoznék rajta annyira nem kell tul nagy tudás ahhoz hogy kiloj valakit aki nem spotolodott fel. Nézd meg ezt a rovid kis videót , annyira egyértelmu volt hogy valaki az ellenféltol majd megprobáll ráloni a felvonuló tankokra.
Oni , e-25 blind oneshot
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.02.25. 12:17:43
Elképzelhető, de nem valószínű egyébként. A cent ax küldetésnél sem volt olyan, hogy már első nap a garázsban kell legyen és elméletileg ha über pro nolife játékos volt valaki már az első 1-2 nap megcsinálta a 450e sebzést. Oda sem kellett a centurion ax. Persze ezt nem lehet 100%-ra kijelenteni, de ha nincs más megoldás, vállalható a kockázat.

Ettől független, én mondjuk biztos, hogy nem tier10 tankot adnék el, hacsak végleg nem akarok megszabadulni tőle. Mondjuk egy tier6 tank igaz kevesebb kreditet ad, de olcsóbb is a visszavétele. Annyi kreditet egy kisebb tier tank is eladása ad, hogy fedezze a kredit igényt a 450e sebzés eléréséhez. Ha megvan az fv4202, akkor azzal viszonylag hamar ki lehet farmolni a tier6 árát.

Illetve még egy dolgot meg lehet tenni. Én általában stock állapotban szoktam eladni a tankokat, nem tudom, hogy más hogyan van vele. Most az év végi akciók alatt átfésültem az összes felszerelést, agyút, tornyot, lánctalpat stb és amelyik olyan tankhoz tartozik, ami engem már nem érdekel többet, azokat mind eladtam. Sok millió kreditet bányásztam így ki.

Nekem még mindig b.ssza a csőröm a kamo értéke ennek az fv4202-nek. Mountain elmentem G5-be csipegetni és minden lövés után spot. Jó, annyira ott nem meglepetés, de nagyon messze voltak az ellenfelek, tényleg azt vártam volna, hogy ne spotoljanak már fel. Egy legényen van 100% kamo meg BiA, festés még nincs, azt majd aranyosat rakok rá, de nem vagyok elégedett a kamo értékével. Egy SP-vel oda simán beállok és lövök és nem spotolnak, igaz azon full kamo skill, bia, meg festés is van, de akkor is ez valahogy idegesítő az fv esetében.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.25. 11:33:35
Amíg nincs az új tankod a garázsban,ne add el.Nem tudom pontosan mik a feltételei a prém fv-nek,de simán elképzelhető,hogy a Centurionnak a garázsodban kell lennie.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Köszi a választ!
Nincs kreditem 😊 Obj704-el csinálom.
Nem mindegy, hogy ma adod el vagy 2 nap múlva?

Hogy válaszoljak is, nyugodtan eladhatod, nem lesz rá szükség.
Sunsetjoy
Én szinte a legjobb sebzéseket azzal csinálom, miért akarod ilyen hipergyorsan eladni? 😄
Én amúgy nem reckíroznék semmi ilyennel, biztos, ami hótziher.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.02.25. 10:55:30

De, pontosan.
Ha kész vagyok a 10X750xp-vel de még a sebzés hátra van akkor eladhatom Centurion X-et, vagy mindenképp a garázsban kell lennie?
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.02.25. 10:49:05
Nektek nincs az az érzésetek, hogy mostanában egyre többször pattintanának ki titeket is, úgy, hogy nem vagytok felspotolva? Egyszerűen hihetetlen, az artyk is csinálják. Most malinovkán rálövök rohadt messziről egy felspotolt actionx-re, az meg visszalő és kilő a gecibe. És mikor rákérdezek még mondja is, hogy visszalőtt találomra. Ja persze találomra...még csak nem is bokorban álltam. Múltkor ugyanez a map, bent vagyok a susnyásba és szintén kilő a gyerek, az meg akkor azt mondta, hogy "famousbush". Elég sok véletlen van mostanában...Tudtok valami új cheatről?
Az IM arról szól hogy grindelj grindelj grindelj.... hogy a monitor elé ragasszon, hogy kényszeresen játssz. Ezért csinálta meg a WG, nem másért, pénzbe nem kerül nekik, viszont azzal hogy a gép előtt tartják a tömegeket nő az esély hogy többen fizetnek be aranyra kínjukban.

A lényeg hogy egy optimális nehézséget kell megtalálniuk, legyen nehéz de ne annyira hogy lehetetlen legyen. Tudod, ha túl magasra lógatják a szalonnát a kutya nem fog ére ugrálni - olyan magasra kell tenni, hogy a kutya úgy érezze van értelme próbálkozni...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.02.25. 09:36:50

Mi a szar ez már megint?Tíz lövésből három lepottyan a tank előtt.Nem becsapódik,szó szerint lepottyan.Hogy lesz meg így a +,- 25%-os sebzés?????Valami lehet a benzinnel is.Egy telefonoszlopnak háromszor kellett nekirohanni egy hattonnás tankkal,hogy kidőljön.
Tono34
Sokat kellett érte küzdeni. Mikor meglett az első nap én is majdnem eladtam a francba, alig sebeztem vele, szinte mindenről pattant.

2. nap kapott még lehetőséget és már élt is vele, de már régről megfogadtam, hogy prém tankot nem adok el megint.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Amcsik voltak gyakorlaton Norvégiában.
Itt M1-gyel, itt pedig kétéltűvel csapatják.
Lenyomták a space gombot driftelés közben?

Szerintem a WG-t egyáltalán nem érdekli az IM most. Könnyítettek az első két tank küldetésein és az egységsugarúak még azokkal küszködnek. A t55a küldetések miatt egyhamar nem lesz tömeges sírás. A kazah dialektus fontosabb.

Mondjuk én egy dolgot nem értek, kitűztek egy célt, hogy mennyi tankot akarnak kiadni az IM-ben és szerintem nagyon le vannak maradva vagy a fene tudja, mert t55a-t kicsit gyakrabban mondjuk naponta 1x, de obj260 hetente 1x ha látok. Szerintem messze nem adtak ki annyi tankot, mint szerettek volna, de nem is nagyon görcsölnek miatta most már.

Ígérték a következő 4 tankot 2016 elejére, meglátjuk abból is mi lesz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.24. 22:12:50
Megcsinálhatnák már végre azt, hogy megfelelő mennyiségő free xp és/vagy kredit árán kilehetne váltani egy-egy rng függő missziót.
Mint például a nagyon kedvelt gyújtós baromságot.
Vagy az IM/Personal missions mást hivatott jelenteni? Azt hogy ki mennyire jó játékos ? Vagy egy alternatív "fejlesztési" mód, ahogy a wotinfón írták.

Na ilyen sem volt még. IS-3-mal T10-es csatában 3340 sebzéssel, 1855 spottal és buktával kaptam 819 XP-t. Ez azért érdekes, mert nem kaptam medált és ez volt a legtöbb XP mindkét csapatot nézve.
Na még egyszer utoljára, hátha valaki megtalálta magában az írói vénát.
Szerkesztőt keres az Armored Warfare témájú AW Base blog. A feladat hírek fordítása és közzététele lenne angolról magyarra, illetve alkalmanként egyéb cikkek, tankismertetők, oktató videók, egyebek készítése. A szerkesztői státusz a megfelelő teljesítmény esetén játékon belüli juttatásokkal (gold, prém, prémium/exkluzív járművek, stb.) jár. Jelentkezni nálam, privátban.
a 7 db t10bol a cspatomban 5 darab volt 45%os.. egy meg 48%.. en voltam a 7. ...a masik cspat 10esei kozott nem volt 50% alatti...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.02.24. 20:47:11
a nem prem sem jobb egy fokkal sem...
A T8 prémről van szó <#smile>
Nekem legyen mondva. Én majdnem egy hónapig szívtam érte a küldetéssel, aztán még aznap eladtam a francba, mikor meglett. A közelembe se jöjjön többet az a fostalicska, ilyen használhatatlan szutyok még ingyen se kell.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.24. 20:44:31
nem, annal egy fokkal szarabb.. kozepes agyuval most sebzett az egyik lovesem apval 230at.. egy t9 heavy.. ehhee..
Tono34
Ez így sem lesz jobb.

Egyébként a wz111 nem oly rossz mint azt sokan gondolják 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Stalingrad változtatások:

Így azért átláthatóbb lesz.
Játszottál te már WZ-111-gyel? <#hehe>
Hogy juthatott eszébe egy képzett szakembernek azt válaszolni egy brainstormingen, arra a kérdésre, hogy mi lehet az a jármű, ami ritka & hiányozhat egy gyűjtő ereklyéi közül, amivel kiválóan lehet manapság menni ? Erre atr válaszolni, hogy Tokkettő <#action>

Sherman0070
T34-el is ilyen kínzásnak érzem a farmolást.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

xotyi
Ízlések és pofonok, ahogy a mondás tartja! Az a lényeg,hogy Neked tetszik, nem akarlak én meggyőzni, nekem ezek a tapasztalataim a tankkal kapcsolatban, ennyi!😊

Trance&Friends nothing more..

Engem szórakoztat. Nem tartom szenvedésnek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

xotyi
A jó helyen találod el dolognak csak az szab gátat sokszor hogy szinte derp 0.44-es a szórása és 3.4 sec-es célzási ideje van, és nem sokszor van időd ennyit álldogálni. Nem azt mondtam hogy nem lehet vele keresni, mert elég jól keres prémmel, de kb annyira szórakoztató mint sajtreszelővel maszturbálni, akkor már inkább megyek 2 kört a cromwell b-vel😄

Trance&Friends nothing more..