418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Ez a Skorpion pont az én stílusom. :D Csak le ne nerfeljék :D
  • Sherman0070
    Bugol a wn8 :D
  • liberty2
    Magyar WoT fórumba Magyar zenét! :D

• Lokker
    Szoktam látni t10-ben is elég sűrűn.
  • ROMOTO
    Gyorsan megyek vele pár kört mielőtt lenerfelik
  • Zoolee1976
    Ez a Scorpions mindig top tier és a köcsögök falkában nyomják velük.Öröm lehet az agyaggalamb lövészet a senkiháziaknak,na ez aztán pay for win egy igazi fehérorosz tálalásban.Remélem lesz lassan valami merénylet ellenük!:)
  • Gabhess
    oksa köszi mindenkinek az infokat a wzről lemondtam.
  • yossarianHUN
    Rohadj meg, kb. szóról szóra ugyanezt akartam írni, csak máglyára vetős verzióban :D
  • Lokker
    Náluk meg egyel több ötös volt. Meg szerintem az a szerencsecsomag O-Ni nem tett sokat hozzá. :)
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.08.28. 16:37:41
  • patchaou
    Úristen, egyel több hetes van az ellenségnél. Hogy képzelik ezek mocskos senkiháziak?!?!?! Gyújtsuk fel a wg székházat!!!!
  • Lokker
    Mi a hiba?
  • Angelus1991ster
    Bugos az MM, de ez csak egy kisebb anomália.

Erre a szarra volnának büszkék? Hogy van ez megírva?
  • enncsibaba
    És végre SIKERÜLT!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Map: Malinovka

WZ-131

1 081 32 237

Csatában elért Achievement Őrjárat, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    5560 spot és 468 dmg
    Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Jármű hozzáadva: T28 Concept (legénység 100% barakkba küldve)

Férőhelyek hozzáadva: 1
    Gyenge light-os vagyok, nem is nagyon játszom velük, de most a 50k spot miatt elővettem őket. Már csak ez az egy hiányzott másodlagosra (nem artizok még a mission-ok miatt sem)
    A vége döntetlen lett. Ami oltást kaptam, h mért nem cap-elek... Tier9 csata, mi ketten maradtunk egy 240HP-s wz.vel, nekem 46 HP-m maradt, ellen egy unicum LeoPTA. Már 3percnél írtam, hogy túl kell élnem, de nem értették meg, ha cap-elünk, sztem kiszed mindkettőnket 560HPjával.
    Na, ez jól esett!

Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2016.08.28. 14:01:06
  • Angelus1991ster
    Svéd t7-es Leo (Király-Toldi):
    Várós :)

Tier: 7 MT
    HP: 1100
    Engine: 650 hp
    Mass: 25,311 t
    Power-to-weight: 25,68 hp / t
    Max speed: 60 / 20 km / h
    Hull turning speed: 37 °/s
    Turret turning speed: 35,5 °/s
    Terrain resistance values: 0,959 / 1,055 / 1,63
    View range: 370 m
    Radio range: 710 m

Hull armor: 70 / 30 / ? mm
    Turret armor: 70 / 35 / ? mm

Gun: 10 cm kan m/34

Alpha Damage: 300 / 300 / 410
    Penetration: 155 / 194 / 53
    Rate Of Fire: 5,74
    Damage Per Minute: 1722,1
    Reload time: 10,452 s
    Accuracy: 0,384
    Aiming time: 2,78 s
    Depression/Elevation: -10 / +15
  • Lichtmaschin
    Felejtsd el. Ne akarj wz111-et. Én is most adtam el. Mindenhol belovik de te semmit nem fogsz belőni vele. Is6 1v1 ben kicsinál. A kv5 is. Arany lőszer nélkül semmit nem ér. De az arany is pattog. Nem élvezet vele játszani. Egyedül hulldownban jó a tank, de oda meg kevés a cső lehajlás. Összeségében egy rossz tank. Papíron jónak tűnik. De nem az
  • Sunsetjoy
    Ja, a csigaszem ingyé' szerelhető (vagyis a periszkóp), míg a távcső (coated optics) az, ami goldért.
  • Userx2
    Autó equip módok tudják cserélgetni a csigaszemet, álcahálót a tankokon. Ezek leszerelése ugyanis nem kerül goldba. Másik fórumon úgy olvastam, a szerszámos láda levétele sem.
  • barret
    Én meg többször jártam úgy,hogy a csigaszem "leesett" a tankról... És az arany meg nem fogyott! Csak fura hogy nincs a helyén :D
  • Userx2
    Néha indítsd újra a wotot, mert átcseszi a fejed. Ma gondosan leszedtem mindent a T29-ről és értékesítettem. Adnám el a tankot, erre kínál 23.000+ kreditet. Ablak bezár, tank eladás, megint 23k. Wot bezár, újraindít rögtön 723 k. A 700 k lehet csak nem jelenítődött meg, de nem mertem kipróbálni megkaptam-e volna. :)
  • voivod32
    Ezt nem értem, az egyiknél, ezt írja fölül, hogy a küldetés nem elérhető, mert a Harckocsik 100 éve küldetést kétszer kell teljesíteni, a másiknál meg azt, hogy a Harckocsik 100 éve küldetés teljesítve, elérhető, kettes szint....
    Utána mentem egy meccset, volt 500 spot dmg-m, de nem kezdte elölről számolni, Mi ez?!

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.08.27. 17:50:43
  • voivod32
    Srácok, most jól értem? Kétszer kell megcsinálni a spotolós küldit, hogy elérhető legyen a következő küldetés?!!!!!!
  • voivod32
    Azért, az már tényleg durva, hogy ide belő az arty, és nem ám valami splash, vagy ilyesmi, hanem telibe!
  • voivod32
    Miért van olyan érzésem, mintha az egész játék 5-6 mapból állna?
  • joe662
    Adhatná négyesével is öket
  • patchaou
    Lesz még :)
    link
  • joe662
    Kár hogy csak 1-et adott
  • Userx2
    Neki 9 hpja volt az ütközés előtt neked meg 10. Azt írta, összeroncsolódott a Scorpion. Nem értem miért nem kaptad meg a killt. Jártam már úgy, hogy meglőtt a patkány belecsúsztam vízbe, utána meg kiírt hogy az a Su-8 vagy mi engem vízbe fojtott és a killt megkapta. Mehet wotinfo.hu- ra fuck RNG csokorba.
  • yossarianHUN
    Nem láttam a replayt, de tippre az ágyúját találtad el, az nyeli a HE sebzést rendesen. Én a Borsigokkal szoktam benézni így.
  • tutyimutyi2
    Na ezt hogy hozza össze a játék, a helyzet a következő: én m4 improved 38 penes repesz vs. scorpion(amcsi 1milis "páncél") 38 penes repesszel meglövöm és 30-40 környékit sebzek az 1 milis!!! páncélzatba utána ami megint wtf moment volt hogy 219 penes az ap lövedéke és az lepattant rólam, végül belelököm a vízbe sajna pont volt még a tankomban annyi lendület hogy utána csússzak így hát rálőttem maradt asszem max 10 hp-ja nekicsúsztam és én aki ~38 tonnás meghaltam és ő aki ~7 tonna túléli 1 kibaszott hp-n!!!
    http://wotreplays.com/site/2908198#erlenberg-tutyimutyi2-m4_improved
  • Lunki88
    Az a tank egy nagy lőszer rekesz lánctalpakon, kb. így tudnám leírni. :) Közel 400 csatám van vele, de ennyi idő alatt sem tudtam megszeretni ezt a tankot. A már említett ammo rack érzékenység mellé még az ágyú megbízhatatlansága is társul. Az IS-6-on ugyanez az ágyú van, ott mégis sokkal hatékonyabban végzi a dolgát (kevesebb mellélövés és lepattanó). Ha jót akarsz magadnak kerüld el messzire.
  • voivod32
    Nem tudom , de szájbakúrt módon dühítő! Nem egyszer pusztultam meg így.
  • tutyimutyi2
    Miért csinálja azt velem a játék hogy megyek előre és hátulról fordul előre a tornyom és mikor már majdnem a célon van(még a tankommal is kanyarodtam hogy hamarabb odaérjen a torony) egyszer csak fogja magát a játék és fordít a tornyomon egy 180 fokot és ennek köszönhetően meghaltam úgy hogy rásem bírtam lőni a szembe lévő tankra.
  • patchaou
    Jól megfogalmaztad :)
    És tényleg olyan mint az is-3, ha melléfingik egy lepke már sárgul az ammorack :/
  • Sunsetjoy
    Olyat is olvastam, hogy valakinek vizes ammorack felszerelés, meg loaderskill volt (safe stowage) rajta, és szemből ammoracket kapott :)

Úgy kell elképzelni, mint egy vikinget, akinek a tökéig ér csak a felemelt pajzsa, amúgy vikingöltözékben van (tehát oldalról, hátulról semmi). A lábát lehet kaszabolni, oldalról pláne. A böszmenagy bárddal oda tud csapni rendesen, de amíg azt felemeli, átnyúl a pajzsán (amiért nem tud nagyon lefelé se csapni) eltelik egy kis idő. Amúgy egész gyorsan tudja a viking rohamharcászatot, sőt ha eldobja a rúnával díszített dobóbaltáját, az távolra sem lassul le, szépen tud átcsapni páncélt. Ha nem az életlen oldalával talál be... .)
  • patchaou
    Az ágyúja pontatlan és nem szereti átütni azt amit elvileg át kellene ütnie. A hasa nagyon papír. IS-6-om van, azzal élvezetes a játék, de én a wz-t nagyon nem éreztem. Persze lehet bennem van a hiba. Volt olyan hogy farmolásra akartak felkérni, de amikor kiderült hogy wz111-el kellene inkább lemondtam, pedig kellett volna a píz :)
  • Gabhess
    esetleg mondanátok valamit arról mi vele a gond? azért kérdezem mert nem vettem még meg de érdekel. de a sok negatívvélemény fontos lenne, hogy pontosan kinek miért nem tetszett?
  • patchaou
    Néhány accounton játszottam vele, nekem akkor sem kellene ha ingyen adnák.
  • tothgyorgy
    Én a wz-ről több rosszat , mint jót hallottam. Nekem nincs meg, csak a nem prémes t9, és ha rá gondolok már az is rossz, nem hogy beleülnék.
    Mi az igaz abból hogy a szuperperzsát lecserélik?
    "A T25 pilot number 1 lecserélni majd a T26E4-et (SuperPershing) és ha igen, van erre esély a következő hónapokban valamikor?" wotinfo
    Tud valaki többet róla?
  • Pares
    Ami kiveri a biztosítékot, az ez az "utolsó esély" idiótaság. Ru nekemjön, T49-el telibetalálom plusz teljes sebességgel lerammol engem, de nem döglik meg, nem ám, marad 74HP-ja, és röhögve kilő. Kibaszott undorító belenyúlás a csatába, és ezt a T49 random által vezérelt troll ágyújával lehet legjobban észrevenni, amikor pont annyire sebez az egyébként bőven egylövéses papír szarokba, hogy épphogy marad benne néhány darab HP. Jól lehet ezzel a +-25% rng-vel manipulálni a csatákat. Nincs xvm feltelepítve, de valaki elkezdett sírni, hogy 30% esély van a győzelemre, mondom jó'van, leszarom. 5 közeli lövésből egysem talált, sima vereség. Micsoda véletlen.
  • asolyom
    Megint remek leosztást dobott a MM. Nálunk a 15 játékos csatáinak száma 102k, odaát 286k.