World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Trance&Friends nothing more..
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én bíztam ebben az FV-ben, mivel főleg kreditet kell termeljek prém tankkal és az SP-vel már 1000 csata felett vagyok és a lassúsága miatt elég egysíkúak a lehetőségek vele (kevésbé finoman fogalmazva qrvára unom már), de az FV sem lesz megváltó, olyan értelemben, hogy termeljek kreditet és szórakozzak mellette. Úgyhogy marad a rudy, e25, t25 meg újabban a chi-nu-kai-al megyek kegyetlen jó köröket, nem is nagyon értem, de valamiért nagyon ütős egy tank (tudom, ezzel a chi-nu-val sokan vitatkoznának, de amikor sorozatban tolom vele az ászokat meg tényleg jó köröket olyan értelemben, hogy érezhetően hozzá tudok tenni a csatához, akkor jól is szórakozom és hozza a kreditet, meglepően jól, igaz, hogy most már tényleg komoly legénység van benne, hogy kigrindeltem az stb1-t, nagyon sok csatát beléjük raktam, talán ennyi plusz kellett a chi-nu-kai-nak csak).
Wz111-em van még tier8 prém, de azt gondolom nem kell részleteznem, hogy miért nem szívesen gurítom ki a garázsból <#circling>#circling>
Várjuk a buffot szeretettel, de a WG-t ismerve sok köszönet nem lesz benne.
Ennyit adna..szánalmas.
Az F30 és a Rudy egy pénznyomda ehhez képest, de főleg az F30. 900 sebzésre ad 35 000-et tisztán. És meg sem kell szakadni.

3. angol ágat csinálhatnának Chieftain névvel, csak t9-be kell beleszülni valami Chieftain prototípust.
Másik: botok mindenhol
Menjen a francba az ilyen wot-autista szennyhorda.
Igaz ez még csak kezdő, de már látom, hogy azok a mutatók szemernyit sem fognak 0,5 fölé menni a következő többezer csatában. Az tutibiztos.
angelus1991ster.blogspot.hu
Az lehet, hogy kicsit túl agresszíven tolom és még nem találtam meg vele az ideális távolságot, de nekem ez kicsit frusztráló így. Aminél viszont lehidaltam, hogy Erlenbergen nem tudtam észrevétlenül felosonni az F0 bokorba a domb felső részén mert felspotoltak közben. Lehet, hogy kifogtam egy látótávra kigyúrt ellenfelet, aki még prém kaját is használt, mindenestre nagyon nem tetszett ez nekem. Nem is emlékszem, hogy van-e másik med tankom, amivel nem tudtam eddig oda felosonni, szóval nekem nagyon gyanús, hogy szörnyű kamo értéke lehet.
Nem találtam összehasonlító adatot erre, csak a harctéri tapasztalat az, hogy állandóan spotolnak, de mondom lehet, hogy user error és túl közel vagyok, csak vannak nagyon gyanús helyzetek, azért nem gondolom, hogy user error ez, hanem tényleg rossz a kamója.
Ennyit a Rudyval szinte bármelyik vesztes körben lehozok, 2 tierrel lejjebb, de egy teljes értékű tier6 med tankkal, kb 1,2e átlag sebzés mellett.
Nem tudom, de módosítanom a reggeli kijelentésem, mert kredit termelésre is csak mérsékelten ajánlott ez az FV. Bizonyos napszakokban, amikor nem hemzsegnek a tier10 tankok, akkor érdemes vele menni, egyébként inkább hanyagoljuk.
Ha a sebességet érdemlegesen buffolják, akkor talán használható tank lesz, de most per pillanat bizonyos napszakokban nem ajánlott.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.24. 16:22:40
Szermély szerint én rühellem ezt a Cliff pályát, sztálingrád, harkov egy teljesen jól játszható ehhez képest és mégis azokat választották sz.rnak. Egyedül ha valami gyors tankkal feljutok a hegyre vagy ha valahogy el tudok jutni a szikla mögé, akkor lehet valamit csinálni. Minden értelmesebb játékhoz gyors tank kell ezen a pályán. Meg a végjáték lehet kicsit érdekesebb. A déli oldal ráadásul picit jobban kijátszható, ott egy kanyarral el lehet jutni a szikla mögé, de ha csak egyenes vonalban mennek, ahogy az átlag siemka, akkor szintén brutál sebzéseket kapnak. Sok E100-t láttam ott pusztulni úgy, hogy még az első házig sem jutott el, ahol egy kis fedezéke lett volna.
Biztos van aki nagyon szereti ezt a pályát, de ha itt nincs sebesség, akkor nagyon egy mocsok pálya és az elején nem sok mindent tud kezdeni az ember.

1700-at lőttem 300 méteren túlról.....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Érdemes elolvasni, jó kis cikk. Főleg modern tankokkal foglalkozik, de vannak régebbi tankos vonatkozásai is.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Indítom a launcher elindul ott jelzi, hogy a legfrissebb verzió van fent nyomok a játékra egy fehér ablak pár másodpercig majd kilép. Win10-en van mindez, de mivel másnak megy gondolom nem az oprendszer a probléma.
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: FV4202 (P)
Legényeket el is küldtem belőle kapálni, ne foglalják nekem itt a drága helyet. 😊
Tier10 csatám még nem sok volt, de ott tényleg szigorúan hátsó sorba való, flankolni, helyezkedni, lassú, a tornyában meg tier8-tól felfele inkább ne bízzunk meg, úgy látom. Arany lőszer meg talán nem kirívóan drága (SP árban van és az alfa csak -10-el kevesebb) és APCR, de nincs olyan kredit termelő képessége, mint az SP-nek, szóval arany spam-re ez nem lesz jó a statpaddereknek, vagy a gatyájuk is rámegy.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.24. 09:20:31
Tényleg könnyű ezzel 1,4 körül összelőni, mert jó az átütése és pontos, bár a célzási idő kicsit húzós, de kell vert stab meg skill a legényekre, anélkül lehet, hogy a fejem fognám.
Úgy érzésre az SP jobban termeli a kreditet egységnyi sebzésre, de nehezebb is vele összelőni 1,4e-t alap lőszerrel, úgyhogy az fv-re ráüthetjük a kredit farmolásra alkalmas pecsétet. Élvezetes játékra nem, sajnos, a lomhasága miatt. Remélem a buff ezen valamit javít. Még esetleg megpróbálom 100 oktános benyával, csak nem tudom mennyire gyulladós, még várok a tűzoltó cucc lecserélésével.
Damage: 750/750/1100
Penetration: 303/395/90
DPM: 2311.8
ROF: 3.082
Reload: 19.466
Accuracy: 0.364
Na innentől kezdve nekem ez a tank trágya 😄 (t22-t szívesen megkaparintanám de bele se kezdek a küldetéseikbe...még a kibebaszott t55a-t se tudom megszerezni...szaros LT15 miatt...😄) BTW a pen fasza, de dpm, accuracy fos (és még aiming time nincs...de gondolom nem a legfényesebb 😄) A torony ami ígéretesnek nézett volna ki, de a tetején a kupola...MEH 😄
Remélem szépen felbuffolják ezek a hülyék, akik ennyire lenerfelték...
de ja, legalább az ágyú nem rossz... bár üthetne nagyobbat is egy picit.
De azért na, szaros is-8...vagyis t10 (bocsánat) 1 lóbaszó gunnal...hát annak minden csak nem beüthetetlen a frontja 😊 És mint tornyos TD...mocskos fos DPM-je lesz, tuti ilyen 18-20 sec körül fogja tölteni azt a gun-t. Nálam már itt megölte magát, mármint a lassú töltése miatt...(de mintha vhol láttam is volna h 3,02-s ROF-ja lesz vagy valami hasonló).
A másik dolog, ha éppen elérte a legény a 100%-ot, akkor nem muszáj mindig azonnal következő skill-t adni neki, hanem lehet rajta gyűjteni az xp és amikor át kell képezni új tankra, akkor szintén felhasználja ezt a program.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.24. 08:26:59
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú