World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Ezt az ágat 2014. karácsonyán hozták be.
angelus1991ster.blogspot.hu
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
E100 Maus kiesik,németen csak T8-ig mentem.Is7 talán majd 100k xp múlva kb.
Arty killnél nekem artyval kell a 2 arty kill.De ha bemegyek artyval csatába mindig cumi.Vagy nincs elég arty,vagy túl hamar meghal.
tegnap volt hogy belefulladt a tóba ellenséges arty indulás után.<#wow3>#wow3>
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azt hittem, valami üldözési mániád van az FV camo értékével, de olyan helyen szpotoltak fel vele, ahonnan pl a CDC vel sohasem. Történetesen Airfield pályán a td dombon. D2-ben. Méghozzá csak az E5 E6-ban lévő heavy tankok tehették.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Heavy küldi kivitelezhetetlen most,kétszer annyi sebzést nyeljen be a páncélom mint a tank hp-ja.
Hiába próbálom T10-el Tiger2-vel és T34-el nem megy.
Mednél gyújstak ki egy szinttel nagyobb tankot,na ebben megvagyok szintén lőve,pershingel és T69-el most szopatásból T8 csatákat kapok.
Artynál öljek meg 2 ellenséges artyt,hiába megyek be vagy nincs 2 arty vagy túl hamar meghalnak,de inkább sosincs arty.
Jah M4-el megpróbáltam még a gyújtást,azt is megszoptam,túl nagyot sebez az ágyúja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.25. 21:15:50
Győzelem
Redshire
T49
Szerzett tapasztalat:585 Szerzett kredit 21 013 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 3 012)
De egy hamar nem lesz jobb lövege,folyton atom szar pályára kerülök és agyhalott csapattal.

Mire visszajutottam az ISU a garázsban volt,és nincs csata jelentés,a napi összesítés statban sincs benne a csata.ugyanannyi csatám van statban mint előtte.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.25. 19:09:56
Vereség
Fiery Salient
T28
Szerzett tapasztalat:611 Szerzett kredit 30 596
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Javítás: -13 865
Lőszer: -20 140
Fogyóeszköz: -3 000
Total: -6 409 WN8: 4 446 (100)
A barmok felmentek a dombra és ott kempeltek,szartak rá hogy a bázisra bejött az ellenség.Ott dekkoltak fent a dombon és nem csináltak semmit.

Gw Tiger kétszer eltalált,de alig kaptam sebzést,az egyiktől lejött a láncom,a másiktól lejött a láncom és kiütötte az egyik töltőmet.
T9 és t10 heavyk meg td-k lőttek rám,mégsem tudtak sebezni.Most tényleg ilyen jó lett volna a tank vagy csak valami 1 csatás csoda volt.
Ennyi sebzést tudott benyomni 2 arty lövés.
Javítás: -1 230
Jah T10 csatába idióták T5 tankot hoztak be platoonban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.25. 18:08:30
@András77: nem szoktam T10-ben játszani semmilyen tierben, azt szeretem ha vannak nálam nagyobbak, és béna is vagyok a T10-hez.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.02.25. 17:47:49
Utoljára szerkesztette: messerharcos3, 2016.02.25. 17:30:13
T10-et le akartam duplázni,nem arra mentem amerre a csapat háromnegyede hanem a másik oldalon,le lőttem egy amx scoutot,két med bajba került és segítséget kért,két heavy és egy med volt ellenük,odamentem hogy segítsek,na ezek rám szálltak, a két csapattárs med meg elmenekült a francba.
Cliff-en T49-el felmentem a hegyre,felülről oneshotoltam egy e75-öt.Spotoltam egy csomó tankot és sebeztem is.Valahonnan a pálya közepéről meg ugat nekem td hogy az útjában vagyok és hogy én blokkolom a lövésben.Hát de hogy a francba blokkolnám én őt mikor én fent vagyok a hegyen és ott rajtam kívül senki sincs ő meg lent van a bánatos francban.<#ijedt>#ijedt>
Mittengardot meg kibaszhatták volna a gyakorló csatába. Az a szar pálya a játék 101-es szobája.
Lehet nem mai mert pár napig nem játszottam.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.