World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert van töltés/célzás gyorsító de elég durván mellélő néha. Néha meg minden betalál.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Igaz kell bele egy normálisabb brigád,mert anélkül én is csak szívtam vele,hiába locsoltam beléjük a kólát<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.27. 14:52:54
angelus1991ster.blogspot.hu
ahhoz képest, hogy ez már mod-ként mennyi ideje megvan, kurva lassúak....és igazából csak lopják a dolgot...meh.
_684x.jpg)
Még egy év és behozzák a sebzés számláló panelt :D
rating! - ez meg mi a picsa?
Nekem ISU-val lett meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.27. 08:42:03
a STUG-hoz meg bármelyik 10-es jó, de akár 9-es is...szerintem.
Csata még el sem kezdődik idióta rinyál hogy 32% esély van a nyerésre jaj de szar a csapat.
Győzelem
Westfield
T-10
Szerzett tapasztalat:2 552 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 42 934
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Javítás: -6 887
Lőszer: -14 910
Fogyóeszköz: -3 000
Total: 18 137 WN8: 5 110 (100)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.26. 23:54:19
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.26. 22:46:55
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
anyjukat, legalább 40-re emelték volna a top speedet omg...
na majd most én fogok itt nyavalyogni, mint egyesek a toldi miatt. <#beka2>#beka2> <#banplz>#banplz>
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
T54E1-nél kék stathoz mennyi átlag sebzés kell, 3k+?
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Nekem úgy lett meg az object260, hogy ignoráltam a komplett TD missiót, ergo kiválóra csináltam meg a HT, LT, MT, és SPG küldiket.
Ráadásul a HT15-öt 3 szorra is, mert csak a harmadiknál maradtam életben. De a legnehezebb az SPG volt.
S valóban, az M44 a legalkalmasabb arty erre, én 7-es tankkal mentem platoonba, úgy pörgötte az XP-t, hogy csak na.
Árlag juzernek agyvérzés árán lenne meg a T-55A.
Jobb lenne ezeket a szennyes missziókat megfelelő kredit és free xp-vel kiváltani, hogy a tank meg a szuka legénységi tagok meglehessenek.
Való igaz, hogy az utolsó 2 tank nincs meg annyi embernek, de ott némelyik küldetéssel fél évet is el lehet baszakodni... tűzgyújtós, vagy az utolsók valamelyike...azért azok már nagyon RNG-Jesusre vannak bízva. :D
Viszont a következő 4-et is berakhatnák, addig is lehetne pénzt szerezni, meg mondjuk akik nem bírnak a T55A-val sem, azok az 1. 2-t megint kihúzhatják, ha nem nehezítenek rajta...
Storm hiába mondott valamit, ezeknek a szava nem sokat ér, mert annyiszor magukra cáfoltak már. :D Ide oda tologatják a dolgokat, mondanak valamit, aztán tök mást fejlesztenek...Vagy azt mondják, hogy mindenen dolgoznak, de mindig csak 1 dologban látod a változást (most hangok meg az a fizika LOL)... sok modder már rég megcsinálta a hangot, a fizika meg elég nagy változás, csak kár, hogy nem azzal a rombolható épületes enginnel csinálják, mert ez így nem biztos, hogy annyira megfogja változtatni a játékot... (mert ez így csak kézifékes fordulás, meg rammolásban változik, meg talán, hogy terepen másképp viselkedik a tank, nem?)
M0RN1NGST4R: Tavaly mondta a Storm, hogy bent maradnak a mostani IM küldetések véglegesen. Sőt akkor azt ígérte, hogy további 4 IM tankot is hozzátesznek 2016-ban, de a mostaniak is megmaradnak.
Csak szerintem még sokkal kevesebb ember húzta ki a t55a-t meg az obj260-t, mint ahogy számították, úgyhogy nem sietnek a következő 4 tank hozzá rakásával.
Nyugodtan nekiállhatsz, ha nem is 100%, mert a WG esetében nem szabad biztosra semmit kijelenteni, de Storm ezt írásba adta és nem is lenne logikus kiszedniük.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.26. 11:29:03
Eddig az volt a tervem, hogy letolom a t55a-t és az obj küldetésből szerzek kreditet, de úgy látom, hogy nem tudom könnyen megcsinálni a t55a LT15, HT15 vagy SPG15-t. A maus-al nekem nem megy, arra már rájöttem, hogy sokkal jobban kell forgatni, mert ha nincs derékszög, az mindent lepattint ráadásul belövik az arcát, ha nincs beforgatva elég jól, de nem bírtam mexokni még, az LT15 iszonyat pálya és csapat függő, nagyon ritkán kerülök olyan helyzetbe, hogy legyen esélyem és akkor is jön egy vadbarom, mint legutóbb egy is3 előre rohant és elszedte a spotot, az SPG15 meg olyan, hogy eddig talán 3 megfelelő arty csatám volt az összes arty csatáim közül, amikor top sebző és xp voltam és életben is maradtam és 3e sebzés is megvolt (ez az életben maradás nem kicsi fricska, hiszen vesztes csatában a mostani agyhalott rohamok miatt nem lehet életben maradni, artynak szinte biztosan nem, régen még tovább tartottak a csaták, kiegyenlítettebb volt a játék és akkor voltak taktikai foglalások, mert máskülönben nem nyert volna a csapat, ma csak akkor foglalnak, amikor tényleg nem kéne lásd prokhorovkán encounterben már többször vesztettem úgy, hogy befoglalt a csata elején azonnal az ellenfél egy csomó tankkal, de akkor vesztes csapatban nem lehet összelőni 3e-t meg top xp/sebző is legyen az ember, szóval a másodlagost szerintem vesztes csapatban szinte lehetetlen megcsinálni, győzni kell hozzá, viszont győztes csapatban igen sokat kell sebeznie egy artynak a top xp érdekében, akárhogy is nekem esélytelennek tűnik).
http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/49/special-leaping-ahead/
A halálcsillag viszont jó volt trollkodni, bár az arany lőszer miatt drága a fenntartása. Még a nerf előtt south coast-on (miért kellett azt a pályát kivenni, szerintem jó és hangulatos volt, igaz nem hasonlít mittengardhoz). 2100 fölött lőttem be vele egy maus-ba, amiért "megdícsért" a chat-ben, még a saját artynk is írt, hogy mi volt ez, először azt hitte, hogy az ő lövése volt, de az mellé ment <#crazya>#crazya> Annyira viszont nem jó ez a tank, hogy még egyszer kifejlesszem, no way.
Szóval jó lenne trollkodni néha az az ágyú és adja magát a második brit td ág, hogy azt végig vigyem, de tényleg jót én még azokról a tankokról nem hallottam.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.26. 10:45:31