418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Antimat
    Sőt, aki ismeri Rátkai nevét, az jobb, ha tudja, hogy földim :) Meg amúgy is, Időrégész rulez :)
  • asolyom
    Valaki felvilágosíthatna, hogy mitől van az, hogy a tegnapi napon sima 1200+ átlag dmg csináltam, ma meg még az 500-as átlag sincs meg.

Mines-on az összes fogalmatlan megy a hegyre, az meg sem fordul senki fejében, hogy a szárnyakat is védeni kellene, ergo tuti bukta a csata, bekerítés miatt.
  • Lunki88
    Esetleg szervert válthat, néha az is segít. :D
  • Angelus1991ster
    Nem úszod meg könnyen.
  • barret
    Mára ez van neked sorsolva,ennyi. Majd lesz olyan napod,mikor ez fordítva lesz:) Így működik,így kell elfogadni...
  • Zoli105
    újfent nem lehet Wotozni :( ez a tier 3-ra vonatkozik (Fcmpak40, PzS35, Toldi , Lt.vz 38 ) mivel folyamat tier 5-be kerülök velük :D 6 csatáből 6 bukó (és mind tier 5ben :D ) sajna egy magam nem nagyon tudom legyűrni a kv1 és OI Exp hordákat :( Amúgy a tier 3as tankokat szándékosan szívatja vagy mi ?
    de ha meg beülök a Turán III-ba akkor meg kapom a tier 7et XD érdekes :D
    Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.09.10. 12:14:45
  • Sunsetjoy
    Semmit, a tényen kívül, hogy játszott vele évekig. Csak mellékesen, egy félmondatban volt szó arról, hogy mikkel játszik/játszott mostanában, amikor ráér.
  • Angelus1991ster
    Ő is WoT-ozik?

Amúgy ez az éjjel-nappal budapestes izé meg minek? Csinálnának jó kis magyar történelmes időutazós sorozatot.
    Jelenkori faszit visszadobni a magyar történelem valamelyik meghatározó időszakába, aztán annak a kalandjain lehetne izgulni 20 vagy 60 részen át.
    Semmi kreativitás nincs a kertévéknél? Vagy muszáj két reklámidő alatt valami vizuális szemetet összetákolni?
  • András77
    Igen, ismerős a neve, de lehet tudni ennél többet is? Milyen néve, clánban vagy mi a véleménye?

Én egyszer a Lalival futottam össze az Éjjel-nappal BP-ből.
  • Sunsetjoy
    Nagyon OFF, de aki régi c64-motoros, ismerheti Rátkai István nevét. Most hallottam egy podcastban, hogy évekig játszott a WOT-tal is mostanában :D
  • suba53
    Nektek működik a félárú legénységi átképzés?
    Nekem ugyanúgy 200 aranyat, 20000 kreditet mutat, mint normál helyzetben.
  • tutyimutyi2
    Áhh oda nem is próbálkozok isuval is mindig mikor a lánc és görgők közt próbálkoztam a szokásos láncolás jön...
  • Antimat
    A görgők közt az oldalára nem láttál rá? Mert ott könnyű sebezni.
  • Antimat
    A videó második felében a 100 éves játékmód van?
  • barret
    És attól már tud valaki profi szinten játszani? :D Mert akkor mindenki így csinálná...
  • Lucifer001
    Nem lehet , hogy reset acc. ? Nekem úgy tűnik .
  • barret
    És mi a helyzet az ilyen accounkokkal :? MM kivételezik a gazdájával?

Csak a szerencse?
    Utoljára szerkesztette: barret, 2016.09.09. 22:44:35
  • barret
    Mekkora szopás lenne már a városban az összes hosszú csövű tank :D
  • Angelus1991ster
    ÁÁÁ. Bugos lenne és a tank az ágyú körül össze vissza forogna, úgy mint amikor Hulk az Abrams tankot szanaszéjjel baszkodja a sivatagban.

De ez a gépkocsi ellökés nem lenne rossz, pár darabnál ha bevan húzva a kézifék, azt pár méter után szétnyomná, amiknél nincs behúzva azt 25-50 méter után roncsolná szét ha nincs keresztben a tank előtt a gépkocsi.
  • Pares
    Egy dolog, ami teljesen megváltoztatná a játékot, ha az ágyúcsövek is valós fizikai tárgyak lennének, és nem mennének át falon meg tankon. Megnézném mekkora káoszt okozna, de én simán támogatnám, hogy bevezessék.
  • tutyimutyi2
    mi értelme van annak hogy test szerverről elérhető az orosz szerver prémium shop-ja?
    Illetve elvileg ebben a frissítésben érkezik az új svéd prémtank a teszt szerveren hol találom meg hogy kipróbáljam?
    Illetve a beharangozó videóban még az 1. vh-s játékmódot is mutattaák, az hol van?
    Avagy mindent beleraktak csak éppen az új prém tankot és az új játékmódot hagyták ki a teszt szerverből?
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.09.09. 22:11:23
  • Angelus1991ster
    Ezt a fizikát bevezethetnék:
  • tutyimutyi2
    amikor megjelent a skoda t40 vagy a japán tigris akkor azoknak az ára nagyobb volt mint hatos társaiknak azt tekintve hogy már előre húzhattad a legénységet a megjelenő tankághoz?Így hogy a svéd 6-os prém mégis csak táras lett így hát gondolkodom a megvételén csak nem akarok egy hatos tankért egy nyolcas tank árát kifizetni :P
  • Lunki88
    Ugyanezt én is eljátszottam egyik klántársammal, de random emberekkel nem csesznék ki. Ja wait... most látom hogy teszt szerver, és orosz volt a delikvens, akkor nem szóltam.
  • Pares
    Ez... Ez zseniális XD
  • Irisz_
    Annyira de annyira cejetlek tégedet!

• Userx2
    És kikaptatok. Ejj. A T20 egy WN8 pedógép. Töltsd a prémlőszert és még a csapatod is nyerhet. 58 % győzelmi arányom volt vele 1880 WN8 mellett. És az idén...
  • Irisz_

• asolyom
    Azt azért nem nehéz belátni, hogy a WR nagyon erősen MM függő. A T29-cel ~1500 WN8 van, és a WR 36%, a KV-85-tel hasonló WN8 mellett 71% WR.
  • Sherman0070
    Várom, hogy most azzal jöjj: "de hát a winrate semmit sem mond!4!!"
  • Sherman0070
    Az mondja, hogy tanuljak meg játszani, akinek a win rate-je az 50%-ot is épphogy eléri....
  • asolyom
    Ensken a T29-cel a 3-4. vonalat tartottam a focipályánál, egy "ablakon" át, hogy csak a tornyom látszott. Arra nem is tudott a ellenség flankelni. Próbálták, de mindig visszaszaladtak, mert belőni a tornyomat nem tudták, és meg osztogattam neki a skulókat. Persze én voltam a camper noob. Az, hogy az O-Ho (51k csata), E75 (23k), T34 (10k) alig, vagy semmit nem sebezve meghalnak, az teljesen rendben van, ők nem noobok. Csak én!

Mondja ezt a 3,5k csatás Jagdtiger, aki életében nem játszott T29-cel.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.09. 17:45:07
  • voivod32
    Ezt még én is megértem, valószínűleg érezte, hogy az élete legjobb köre van készülőben, vagy HT 15 küldetést csinált, vagy valami.
  • realcsabi
    Hát azt kell mondjam én abszolút megértem őt.
    Én is inkább továbblövöldözgetnék mint hogy befoglaljak +500 xp-ért, pláne ha ilyen jó kört futnék :)
  • Sunsetjoy
    Ja, én mindig ebből kerestem ki, amikor feltette valaki itt a kérdést, hogy mi lehet a következő :) Csak már így, hogy szavazgatás van, kevésbé releváns.
  • tutyimutyi2
    A faszom teli a sebzésre menő nagy eséjjel lilákkal, most is serene coast-on felül kezdtük a maradék 4-5 enemy a bázisunk körül T-10 koma enemy bázisnál de baszna bemenni foglalni inkább lövöget összeszed 6,8k sebzést de közben ellen elkezd foglalni és konkrétan az utolsó másodpercben sikerült csökkentenie a bázis foglalást, igaz hogy nyertünk deh ennek a fasznak köszönhetően majdnem bukta volt mert neki sebeznie kelllllllllllll
  • András77
    Egy remek fórum a ToT-al kapcsolatba

Kíváncsi voltam, hogy most melyik tank áll nyerésre a ToT-on és belebotlottam ebbe a remek fórumba, ahol összegezték az eddigi ToT akciókat.
  • Gyuszopapa
    Dehát ez nem jó így a véennyolc nem lesz magasabb.Na ezért goldoznak mert nem számít más csak a sebzés a sebzés a sebzés.Pedig a csapatodat nem csak sebzéssel tudod segíteni és így megnyerni a csatát.Megfigyelheted ha egy ilyen statpadder bekerül az agyhalottak közé és látja hogy biztos a bukta vagy lehet biztos akkor campingezni fog és szépen hátúlról sebezget leszarva a csapatot,mert a szintet hozni kell ám.Nem baj ha bukó a csata de a véennyolc megvan és ez a lényeg.
    Ha esetleg a véennyolc elkezdené az egyéb dolgokat is beszámítani akkor lehet jobb lenne.Mert nem csak a sebzés kiosztásától jó egy játékos és lehet hogy aki 0-át sebzett de spottolt sokat azért nyert a csapat.Tehát hasznos volt.
  • Irisz_
    Ez azt jelenti csak 9.16 megjelenése utánit lehet csak? Ezért nem éltem bele magam. :P
    Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.09. 15:12:50
  • csagataj
    Haha! Pedig mennyien álmodoztak!