World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a walert kiddo a medve gyerek lehet, csak alreg...
xotyi
Az a baj hogy sokan úgy vannak ha már penge tier 4-5-6-ban akkor följebb is az pedig 8-9-10-es szinten hatalmasat ugrik a játék mint kompetenciában mint tankokban,az hogy valaki penge M6-al vagy T29-el az már nem biztos hogy ugyan olyan penge lesz egy M103-al az erőviszonyok eléggé másak magas tierben, persze a "csapat" is rendesen rátesz de pl egy sarkon befordulásnál elkövetett hibát még tier6-ban nagy esélyes egész tűrhetően túléled addig tier 9-10 -ben már lesz aki láncon tart vagy 2 lövéssel elintéz. Nekem is van amikor minden összejön van amikor nem, egymás után mentem tegnap egy 4500+ dmg-es kört T54-el utánna meg egy 500dmg-es kört, ennyi. (persze a 4500-as vesztes kör volt de legalább izgalmas, a másik meg természetesen a 3*-es kör😄)
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.03.14. 17:40:44

Trance&Friends nothing more..

Melyik ágyút érdemes használni ezen a vacak TVP-n?
Nincs miről beszélni. Elég régen megy már a játék, mivel nem win8-hoz van kötve a magasabb tier, így a totál gyenge játékosok is már régen tier 10-ben vannak. A csaták nagyrésze 3-6 percesek, ha bebukja 2-3 top tank, már menthetetlen a csata, főleg ha a többiek is gyengék. Persze megteszek mindent a győzelemért, de be kell látni ez nem solo-játék, ha a többiek elcseszték te is bukod. Ha egy relatív gyenge tankkal vagy, be kell látnod csak töltelék leszel, így már az is eredmény, ha spottolsz, vagy elintézel egy arty-t, leláncolsz egy heavy-t...stb. Persze, szerencse is kell a sikerhez, mert pl, egy ISU-152-vel top-ként elhiszi az ember mekkora penge, amikor 1-2 lövéssel kilő bármit, minek utána bekerül T10-be, ahol meg őt lövik ki 1-2 lövéssel. Utána megy a sírás. Addig minden rendben, amig a bl-10-nek T34-85-re kell lőnie...

Szerintem meg azt kell nézni hogy:
- ez csak egy lövöldözős játék (neeeem szimulátor, maximum a rátartásra kell figyelni... ja meg még ott az autó-aim is)
- hozd ki magadból a maximumot minden körülmény között (játssz úgy, mintha az elkövetkező mozdulatodon múlna a játék kimenetele)
- ne tévesszen meg 1-2 csata amikor minden összejön...2k+ win8...5k+ dmg... lehet hogy csak így jött ki a lépés...ezek után szörnyű érzés lehet vissza zuhanni konstans 900-as win8-ra 😄

Nálam így működik. Tisztelettel.

...szia, nem...
tigrincses
Sziasztok, nem tudjátok mikor jön a Turán tank, prémium lesz gondolom....

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

TVP VTU: pezsgőt bontottam mikor letudtam. Ennyire használhatatlan valamit még nem láttam. Erős közepes mozgékonyság, páncélról nem beszélhetünk, a löveg csak papíron használható. Alap lőszerrel 200m felett mindenről pattan, célozhatok én a gyenge pontokra... Csak APCR-rel ér valamit, de arra meg rámegy a gatyád is, főleg ha vesztes a meccs. Minden egyes kapott találat visz valamit: az ammo rack-re van 95% esély, a vezetőre 90%...ez az alap. Ráadásul ha megjavítod/-gyógyítod a következő találat megint viszi. Álcája gyenge. 1 vs 1-ben esélytelen a saját tierben. Ha gyenge a csapat addig élsz, amíg egy szikla/ház mögött bujkálsz. Van egy pár tankom, de ez kritikán aluli.

xotyi
Milyen 2000 wn8 ról beszélsz? Az hogy néha bemákolsz egy-egy jobb kört attól még marad a 38K csatád mellé átlag 900 wn8, ne úgy add már elő hogy te superunicum szintet hozol konstans és ennek ellenére állandóan vesztesz.. Azt fogd már fel végre hogy vannak ilyen napok/hetek van hogy több a hasznavehetetlen játékos a szerveren és van hogy kevesebb, az utolsó nagy busójárás amire emlékszem az a TOGtóber nevű akciójuk volt, akkor tényleg tele volt a szerver idiótákkal azóta csak a "szokásos" mennyiségű retardált forog a szerveren, van hogy kikapom őket pár napig van hogy nem, tetszik nem tetszik RNG a teammate osztás is, de ha nagy spíler vagy keríts magad mellé 3-4 embert és egyszerre indítsátok a csatákat lol.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.03.14. 16:53:50

Trance&Friends nothing more..

vagy egy fostalicska játék (rng)
joe662
Ennél már csak az a nevetségesebb,amikor a tank a hibás<#nevetes1>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

az a baja, hogy behisztizett, h nem nyer annyit, amennyit elkepzelt maganak.
Nagyon szivesen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

"Le lehet vonni következtetést kis számú csatából is, mivel ezekben annyi un. ritka jelenség zsúfolódott össze" - Nem lehet levonni!!
Eletem elso lottojaval megynertem az otost, ergo szerinted, innen minden egyes lottoval amit megveszek, megnyerem az otost.
joe662
Most kíváncsiságból megnézteleka noobéteren,és nem értem mi a sírás oka<#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez meg én lennék<#eplus2> nekem lenne okom sírásra,de mégsem teszem,mert tudom,hogy a magánéleti,és munkahelyi problémák+egy fostalicska internet,az oka<#whatever>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Azzal meg, hogy beraksz két egymást követő, kis nyerési esélyű El Halluf csatát manipulációra panaszkodva, nettó röhej.
Köszönöm a válaszokat!
Tisztában vagy vele, hogy te csak egy harmincadban befolyásolod a csaták kimenetelét? Senkit nem érdekel a 2000 wn8-as teljesítményed, 20000-rel már esetleg van esélyed érdemben befolyásolni a végeredményt.
Be van kapcsolva nálam mindig. Egyszerűen túl gyorsan elhalnak mellőlem a társak olyankor meg már marhára nincs értelme menekülni. Ilyenkor a lehető legmagasabb sebzést tervezem bevinni még az ellennek, hogy méltósággal távozhassak a harcmezőről.

Meg amúgy is szeretem az agyonpáncélozott lomha dögökat azzal meg nem lehet menekülni. :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem érzem igazság szerint lassabbnak. Adatok alapján a tigris top motor csak 50-el erősebb, mint a japán. Fordulási képességei, végsebessége mindkettőnek ugyanaz. Amit kiemelnék, hogy a japán verzió tornya alapból egy picit gyorsabban fordul ha a német tigris legjobb tornyához viszonyítjuk.

Japán tigirs lövege átütésben marad el a német verziótól....Csupán 130-as pen szemben a német top löveg 200-asával szemben. Ellenben én nem érzem rosszabbnak az átütést csata közben, így nemigen töltöm gold lőszerrel (golddal is csak 170 a japán verzió átütése).

Összességében még a gyengeségei ellenére is ajánlom, mert nem drága és hozza a creditet.

joe662
Be kell kapcsolni a térképet,azt akkor még időben le tudsz lépni<#hehe>
Ezt a hibát sajnos én is sokszor elkövetem,hogy megfeledkezek a térképről,a harc hevében,és sokszor már túl késő lelépni<#falbav>

a mindenki rám lő azt én is érzékelem, bár igaz olyankor vagy nagyon papírral vagyok vagy agyonpáncélozottal 😄
mi abban a trollság, hogy kiteszek több csatát 10%-al és ugyanabba a pályára ? Az a normális, ha folyamatosan veszít az ember 2000wn8-al és észre sem veszi ?<#lama>

Te trollkodsz Yos ? <#vigyor>
Én rendszeresen érzékelem azt, hogy mindenki engem próbál kilőni, az arty mindig rám van állva, hirtelen odakapják a célkeresztet és max sebzést, ammoracket vagy lánctalp leesést okoz az ellen. Ezek mind a paranoia részei viszont az már nem, hogy 10-ből 6-7 csatában tuti egyszerre 2-3 irányból lőnek rám, ami azt jelenti a környékemről már mindenki kihal mire rámfordul az ellen. Ez sajnos minősíti a csapatot keményen.

Nem hinném, hogy szükséges a győzelemhez a gold (én is ritkán használom az átlag 1400-1500-as wn8-ammal).

Amúgy meg nézőpont kérdése a dolog. Ha a győzelem volt a cél és az xp szerzés akkor a gold is rendben van. Ha meg kredit akkor úgyis gold nélkül próbálsz meg érvényesülni. Prém fiókkal meg igazából mindegy is mert néhány csatában így is degeszre keresed magad.

Matilda Black Prince-t vettem a 30 napos prém fiókkal múlt hónapban a Révalorizé mellé. Azóta csak úgy ömlik a credit...4 millióról egészen 19 millió creditig jutottam napi 1-2 óra játékkal (most csak 16 millió van mert megvettem az AMX 50-100-at).

csak én érzékelem azt hogy az update óta sokkalta több az olyan meccs amikor az ellenség fele vagy harmad annyi tankkal rendelkezik mint az én csapatom és hirtelenjében az ellen-ről pattogás meg minimum sebzés belénk meg csupa max sebzés és elvétve 1-1 pattanó?
Ha folyamatosan goldot lő a vesztesnek beállított csapat a másik pedig simát, előfordúl fordítás. Volt olyan csatám, ami 20% alat volt a top tier kék bemondta, hogy mindenki full golddal és mivel top is volt meg a legkékebb, így mindenki hallgatott rá. Győztünk is. Hatalmas kredit temetés volt. <#nevetes2>
Most már te is tudod és mégis játszól vele. Hoppá.
Trollnak. Hagyjátok, nem köll vele foglalkozni. A full goldos Pz II J képeit is azért szokta betenni, mert tudja, hogy vannak, akik ugranak rá. Figyelemre vágyik, na.
Le lehet vonni következtetést kis számú csatából is, mivel ezekben annyi un. ritka jelenség zsúfolódott össze, hogy nyílvánvaló a manipulációs. Viszont itt két részre válik a közönség a magyarázatban.

1 - Nyílvánvaló vesztes széria a WG részéről. Arra akar ösztönözni, hogy még több pénzt tegyél a játékba, hogy kihúzd a tankod és ezt free XP váltásával vagy állandó gold lődözésével érd el.

2 - A WoT fanatikusai részéről annyival zárják le, hogy ez egy véletlenszám generátor szélsőségei értékei dobálása miatt van vagy RNG beakadt.

Az a baj, hogy a WoT fanatikai nem gondolkoznak tovább. Mert, ha egy RNG ilyen szélsőséges értékeket tud dobálni ez azt jelenti, hogy csaták sorozatos végkimenetelének eldöntésébe szól bele, ami tíltott dolog és a legszebb szó minimum az unfair. Ekkor át KELL alakítani az RNG-t hogy ne szivassa a szerencsétleneket. A másik pedig, ha a fanatikusoknak nincsen igazuk, ami egy szélsőség irányában elfogultaknak állandó ismérve, akkor az első verzió lép életbe.

Konklúzió : Mindenképpen a játékba való belenyúlást kell eszközőlni a tisztaság érdekében.
joe662

arty statisztika
Valami hasonlót dobj össze,aztán akkor majd,folytathatjuk a szopóág hisztit,már ha az eredmény téged igazol<#hehe>

Figyu Walert...

Tételezzük fel, hogy rájöttél a nagy igazságra, a bábmester trükkjére....Mert miért ne lehetne igazad?

Ezek után mInek neveznéd azt az embert, aki ezután még mindig játszik vele, sőt, súlyos ezreseket költ egy nagy csalásra?
És azzal mi van, amikor az xvm szerint csúnya vereséget kéne szenvedni és mégis nyer a csapat? Ezt nem igazán lehet tervezetten manipulálni.

Jó játékos is tud alulteljesíteni meg meggondolatlanul játszani és a 300 wn8-as is tud unicum szintet játszani 1-2 csatában. Ezért baromi nagy baromság az xvm...Sokan már a százalék láttán feladják. Mások megnézik a játékosok wn8-át és az alapján adják fel (pedig balgaság lásd fentebbi okfejtés). Olyan összeesküvés elméleteket is olvastam már, hogy ha az egyik oldalon több van egyik vagy másik típusú tankból (több medjük van vesztünk, több heavyjük van vesztünk) és sokszor ezek sem befolyásoló tényezők.

Sőt még olykor az sem számít, hogy a másik csapatnak több magasabb tierű tankja van.

Néha rosszul megy, máskor jobban megy mindenkinek (napok óta átlag 1600-2000 körüli wn8-as napokat zártam és 60 %-os winrateket). Aztán 2 napja meg nem megy annyira és 40%-os winrate-m van, valamint 1100-1200 wn8-ak. Néha bekavar az rng is ez kétségtelen, de ilyenkor inkább az a gond, hogy az ember nem figyel annyira, kapkod, máshol járnak a gondolatai, türelmetlen, nem várja ki a jó alkalmat vagy csak ideges. Ebben semmi összeesküvés nincs. Szigorúan szerintem persze.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.03.14. 15:16:02

joe662
2 csatából statisztikát levonni<#eljen>GG
Menjél még kb 9998at,azt térjünk vissza rá<#buck>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.03.14. 15:11:42

Köszönöm az előremutató, kritikai észrevételt. Hasznos volt nagyon ! <#unalmas>
Ez miért kitalált összeesküvéselmélet? Ott van a skill alapú MM. A győzelmi valószínűsége egymás után numerikusan 11%, aztán ugyanarra a pályára, ugyanoda doba 16%. Nehéz megérteni a számok mögött alapuló valóságot? <#action>

Minden tapasztalt, ügyes nagy winratű playert az ellenfélhez dobott, ide meg a slepje jutott. A WG szelektív hulladékgyűjtő lett !! <#nevetes2><#nevetes2>
joe662
Az értelmesebbje,nem fogja,kitalált dolgokra fogni a saját balfaszságát<#action>
Én még unicum pléjert nem nagyon láttam, különböző összeesküvés elméleteket gyártani,mint amiről itt egynémelyek képesek heteken keresztül sírni.
Vajon miért??

Nem homokba dugja a fejét, hanem teszi a "dolgàt" és nem sír miatta
ha igy erzed, minek jatszol vele? hagyd abba, es ennyi.
Amikor fortuna a te válladon ül...

M10 Pantherral 3030 blokkolt sebzés...

Az értelmesebbje nem foglalkozik azzal, hogy manipulálva szopóágra teszi az embert ? <#mf1>

Úgy látszik manapság azt nevezik értelmesnek, aki homokba dugja a fejét !<#nevetes2>
joe662
Azért nem láttál másoktól ilyet,mert kb mindenki leszarja milyen szám van ott.Az értelmesebbe meg már régen kikapcsolta,ezt a semmire való funkciót.

nem hajlandó top tiernek betenni a 7-es japánt.. Nem és nem.
7-es japán heavy....és a 8as cseh med.

Lassan felőrölnek idegileg.
mozgekonysaga milyen a nemethez kepest? mert nem a normal top motorja van benne.
Vereség volt. Mint ahogy ezek a csaták is. Azt hiszem REKORDOT DÖNTÖTTEM <#banplz> 11%-os csatám még nem volt, de nem is láttam ilyet mástól sem. Nem csoda, hogy a WG imádó fanatikusok törőlték a kommentemet, ami a képeket tartalmazza <#lama>

Nem is tudom, mit vártam <#hehe>

Utána rögtön a következő csata, dettó ugyanoda a pályára, ugyanazon oldalára ! 16%-al. .............. picit sincsen manipulálva a játék. WG nem akarja, hogy obj.140-em legyen vagy csak azt akarja, hogy free XP-be váltsam be pénzért. Ki tudja ? <#action>

Én nagyon kedvelem....Kevesebb a páncélja, mint a német rokonnak viszont a tűzgyorsasága jobb és nagyon sokan becsülik alá. Saját tierjében és alatt gyilkos....Afölött már néha goldhoz kell nyúlni. A pénzt jól hozza.

Agyon lőni könnyű.

Akinek van, prem japan tigrise, annak mi a velemenye rola?
nekem a statiszikaja egyaltalan nem meggyozo.
barret
Tegnap láttam hasonlót,valami apró Amx full gázon nekiment a nagy dög artinak 😄 Artinak nem lett baja,Amx meg bumm...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Én ma Matilda BP-vel fogytam ki,elég hamar.még elég harmatos a legénysége,de 1.96 a töltés ideje és az 55 lőszer gyorsan elfogy.